-
εμ δεν το είπαμε.
Η Monika δεν δέχεται ότι ο άνθρωπος είναι μέρος του ζωικού βασιλείου
[όλα τα είδη ζώων έχουν διαφορές από όλα τα υπόλοιπα είδη. Εξού και αποτελούν ξεχωριστό είδος. ΑΥτό δεν αναιρεί ότι είναι ζώα.]Για τα γυαλιά έχει ενδιαφέρον το πώς κατά περίπτωση μπορούμε να δεχόμαστε το 'παρά φύσει' που διευκολύνει βιολογικές λειτουργίες, ενώ σε κάποιες άλλες όχι
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ελα ρε τωρα και συ ,ενταξει ειπαμε ζωο ειναι αλλα εχει νου ,κατι που τα ζωα δεν εχουν.Σε 'πιασα αδιάβαστο... Στην Καινή Διαθήκη ο άνθρωπος διαχωρίζεται ρητά από τα ζώα...
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
ελα ρε τωρα και συ ,ενταξει ειπαμε ζωο ειναι αλλα εχει νου ,κατι που τα ζωα δεν εχουν.
Σε 'πιασα αδιάβαστο... Στην Καινή Διαθήκη ο άνθρωπος διαχωρίζεται ρητά από τα ζώα...
Ε εντάξει... αφού το λέει το γνωστό αυτό επιστημονικό κέιμενο - διατριβή στην βιολογία, έτσι θα είναι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ελα ρε τωρα και συ ,ενταξει ειπαμε ζωο ειναι αλλα εχει νου ,κατι που τα ζωα δεν εχουν.
Σε 'πιασα αδιάβαστο... Στην Καινή Διαθήκη ο άνθρωπος διαχωρίζεται ρητά από τα ζώα...
Ε εντάξει... αφού το λέει το γνωστό αυτό επιστημονικό κέιμενο - διατριβή στην βιολογία, έτσι θα είναι...
Τον πειράζω, γιατί ο ιταλάκιας είναι θρησκευόμενος
(Για όποιον πιστεύει είναι έγγυρο κείμενο. Δε χρειάζεται πτυχίο βιολογίας ο Θεός για να σου πει τι είσαι ) -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
...
Η WWF δεν ιδρύθηκε από τους ΝΑΖΙ. ΌχιΊσως ήταν ατυχής η διατύπωσή μου, από αξιωματικό τον ναζί εννοούσα, όπως αναφέρει το βίντεο που παρέθεσες λίγες σελίδες πριν. Το οποίο φυσικά είναι η μικρότερη από τις ανακρίβειες του δημιουργού (σε απλά ελληνικά: ψέματα)
Παιδάκια μου αγαπητά, δεν ήξερα πού να το δημοσιεύσω αυτό, αλλά μιας και λέγαμε εδώ περί επιστημονικών αποδείξεων περί ζωϊκής μας φύσης, πάρτε ένα βιντεάκι για να αναρωτηθούμε λίγο για την αξιοπιστία της επιστήμης και το κατά πόσο αυτά που μας λένε ισχύουν πάντα...
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πάντως πως συνδέεται αυτό το βίντεο με αυτό που προσπαθείς να πεις, ότι ο άνθρωπος δεν ανήκει στο ζωικό βασίλειο ή ότι η επιστήμη είναι αναξιόπιστη. Θέλεις να το εξηγήσεις;
...
Ψάξτο και συ και θα τα βρεις αυτά τα πράγματα.ΟΚ.
Ειρήσθω εν παρόδω,
...
άντρες Αθηναίοι, μην έχετε την αξίωση πως πρέπει εγώ να κάνω τέτοια πράγματα ενώπιόν σας, τα οποία νομίζω δεν είναι ούτε καλά ούτε δίκαια ούτε όσια και μάλιστα αφού, μα το Δία, κατηγορούμαι για ασέβεια από τούτον εδώ, το Μέλητο! Γιατί, αν σας έπειθα και με τα παρακάλια μου σας εξωθούσα να παραβείτε τον όρκο που δώσατε, σαφώς και θα σας δίδασκα να μην πιστεύετε πως υπάρχουν θεοί και στην πραγματικότητα με την απολογία μου θα κατηγορούσα τον εαυτό μου, πως δεν πιστεύω δηλαδή σε θεούς! Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Και γιατί πιστεύω σε θεούς, άντρες Αθηναίοι, όσο κανείς από τους κατηγόρους μου...Πηγή: *Πλάτων, Απολογία Σωκράτους, *35, Μετάφραση: Ε. Καραμέτσιος.
Ο Σωκράτης μονοθεϊστής;
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ ρε αβγο!!! Εικοσιτρια δεκα πενηνταδυο δεκα δεκα. Σηκω επιτελους απο ντιβανια ξαπλωστρες ανακλιντρα δονητες κιλιμια και ξεστραβωσου που θες και τσιτασιόν!
[list:txkikfwv] * Ο Καιρός Γαρ Εγγύς (1, 2 & 3)
* Το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας
* Εφαρμόζονται ή όχι τα πρωτόκολλα της Σιών (4 τόμοι)
* Τα πρωτόκολλα της Νέας Τάξης (1 & 2)
* Το φως των σοφών της Ελλάδος
* Γη, ο Πλανήτης των Ελλήνων (5 τόμοι)
* Απόρρητος Φάκελος: Τσαμουριά
* Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων
* Η τεχνολογία των Θεών
* Παϊσίου Προφητείες και Διδαχές[/list:u:txkikfwv] Ποιό να πάρω; -
Ολα!!!!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μάρκο θέλω φωτό από το γάμο σου στην εκκλησιά να δω φάτσα που θα είχεςΠερίεργη...
Ν α σου πω.Δεν χρειαζεται να εισαι θρησκος για να σε βοηθήσει ο θεος .Οπότε ναι ο θεος τον βοήθησε και καλα θα κανει να ανάψει και κανα κερακι!.
Ζητησες την αποψη μου!
Το αυτοκινητο που κολαει.Επι του θεματος παρακαλώ!
Καλυτερα ας ειχαν εφευρει κατευθείαν το αεροθουμενο αυτοκίνητο!Και πως ακριβώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος μας είναι αγγελικά πλασμένος, επειδή το είπα ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι μια μ@λ@κί@ και μισή;;;;;
Τρόπος του λέγειν. Όχι απο αυτό. Επειδή μου έδωσες την εντύπωση ότι δεν αναγνωρίζεις κανένα ποσοστό λάθους στην επιστήμη και ότι ό,τι λένε οι επιστήμονες είναι δόγμα και έτσι είναι και τελείωσε... Αμ δεν είναι έτσι. Ούτε το άλλο άκρο φυσικά που μου προσάπτουν πολλοί ότι η επιστήμη sucks...
Ούτε οι επιστήμονες δεν αναγνωρίζουν κανένα ποσοστό λάθους στην επιστήμη τους. Αυτά είναι προνόμια άλλων χώρων. Μία επιστημονική θεωρία είναι σωστή από τη στιγμή που αποδειχθεί σωστή και μέχρι τη στιγμή που θα αποδειχθεί λάθος. Για παράδειγμα, όπως είπε και ένας ειδικός στη θεωρία της εξέλιξης όταν τον ρώτησαν σχετικά, για να αποδειχθεί λάθος η θεωρία της εξέλιξης των ειδών το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθεί το απολίθωμα ενός κουνελιού στην Ιουρασική περίοδο... Έτσι προχωράει η ανθρώπινη γνώση, αλλιώς τώρα θα είμασταν στα θέσφατα (ο κεραυνός είναι ο θυμός του Δία, κτλ...) Και η διαφορά με τις όποιες θρησκείες είναι οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Οι θρησκείες αρνούνται κατηγορηματικά να προσκομίσουν έστω και μία (έστω και σε θεωρητικό επίπεδο), η επιστήμονες ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τις έχουν, για να μην γελοιοποιηθούν!
Πως θα ανοίξουν τα μάτια μου επίσης βλέποντας ανακρίβειες, μπερδεμένες με λάθη, μισές αλήθειες, ψέμματα και μπόλικο μίσος και φανατισμό;;;;
Δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη. Εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι έγκυρος δημοσιογράφος. Έχω δει πολλά βίντεό του. Είναι και ιστορικά πολύ καταρτισμένος και εμπιστεύομαι αυτά που λέει. Εξάλλου πολλά από αυτά τα έχω τσεκάρει και από άλλες πηγές.
Ιστορικά καταρτισμένος;;;;; Ο τοίχος του σπιτιού μου είναι πιο καταρτισμένος ιστορικά από αυτόν τον γελοίο Γι' αρχή, ίσως σε βοηθήσει αυτό. Η μόνη του κατάρτιση είναι στις τεχνικές της προπαγάνδας (και πάλι δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά) και στις μισαλοδοξίες των εξίσου ανόητων με αυτόν θρησκόληπτων αμερικάνων... Φάνηκε ήδη ότι δεν ψάχνεις πολύ καλά ποιον θα εμπιστευτείς...
Επίσης δε θα μας ψέκαζαν με χημικά, δε θα υπήρχε το AIDS το οποίο φτιάχτηκε σε επιστημονικό εργαστήριο και διοχετεύτηκε στους ανθρώπους, δε θα υπήρχαν τα καλάσνικοφ για να σκοτώνονται οι άνθρωποι και δεν θα υπήρχαν οι πυρηνικές βόμβες και τα βιολογικά όπλα...
Οι δύο όψεις της επιστήμης...Αυτά είναι θεωρίες Λιακοπουλικές... Ανάξιες σχολιασμού... Να θυμήσω ποια είναι η πρώτη φράση του Παπαδιαμάντη στη φόνισα;;;; 'Γραία ετών 45'... Πριν από 1 αιώνα μόνο. Μειώθηκε ο Μ.Ο. ζωής έτσι;;;; Είμαστε λιγότερο υγιείς έτσι;;;; Πχ, ο παπούς μου είχε άλλα 12 αδέρφια, από τα οποία μέχρι να ενηλικωθούν ζήσαν τα 9 (ποσοστό 69%). Ο ίδιος έκανε 3 παιδιά, που όλα ζούνε και είναι μια χαρά... Απ' όλα τα ανήψια του παπού μου ΚΑΝΕΝΑ δεν πέθανε πριν τα 50 του...
Ουδείς αρρωσταίνει από το κουταλάκι της Κοινωνίας... Οι παπάδες τον προηγούμενο αιώνα κοινωνούσαν τους λεπρούς και μετά κοινωνούσαν και οι ίδιοι από το ίδιο κουταλάκι και δεν κόλλησε κανείς τους ποτέ.
Τι να πεις εδώ...
ασχετο, απλα για να δειξω οτι μπορουμε να εχουμε κατι κοινο με τους παπαδες εμεις οι αθεοι
Όπως έχω διαβάσει (και συμφωνώ απολύτως), απάντηση άθεου σε θρήσκο χριστιανό: Είσαι κι εσύ σαν κι εμένα, απλά εσύ πιστεύεις σε έναν θεό παραπάνω από εμένα. Όταν καταλάβεις γιατί έχεις απορίψει όλους τους άλλους θεούς, τότε θα καταλάβεις γιατί είμαι άθεος...
-
Ρε,μηπως τελικα καποιος επιστημων εχει ανακαλύψει τη 'μηχανη του χρονου' και έφερε κοσμο απο το μεσαίωνα να ζησει στον 21ο αιωνα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε,μηπως τελικα καποιος επιστημων εχει ανακαλύψει τη 'μηχανη του χρονου' και έφερε κοσμο απο το μεσαίωνα να ζησει στον 21ο αιωνα;Ώρες ώρες, πραγματικά αναρωτιέμαι...
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ ρε αβγο!!! Εικοσιτρια δεκα πενηνταδυο δεκα δεκα. Σηκω επιτελους απο ντιβανια ξαπλωστρες ανακλιντρα δονητες κιλιμια και ξεστραβωσου που θες και τσιτασιόν!
[list:21kk80nd] * Ο Καιρός Γαρ Εγγύς (1, 2 & 3)
- Το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας
- Εφαρμόζονται ή όχι τα πρωτόκολλα της Σιών (4 τόμοι)
- Τα πρωτόκολλα της Νέας Τάξης (1 & 2)
- Το φως των σοφών της Ελλάδος
- Γη, ο Πλανήτης των Ελλήνων (5 τόμοι)
- Απόρρητος Φάκελος: Τσαμουριά
- Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων
- Η τεχνολογία των Θεών
- Παϊσίου Προφητείες και Διδαχές[/list:u:21kk80nd] Ποιό να πάρω;
Παρτα ολα μεγαλε!!!
Αν εισαι και δυσκοιλιος θα βρεις την υγεια σου
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Τον πειράζω, γιατί ο ιταλάκιας είναι θρησκευόμενος
(Για όποιον πιστεύει είναι έγγυρο κείμενο. Δε χρειάζεται πτυχίο βιολογίας ο Θεός για να σου πει τι είσαι )Ποιός Θεός; Άνθρωποι τα έγραψαν που δεν ήταν βιολόγοι άρα δεν δικαιούνται να ομιλούν εν είδει ειδικών!
Μάλλον οι Ρώσοι την ανακάλυψαν την χρονομηχανή... α ρε Λιακόπουλε πόσα ξέρεις...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παρτα ολα μεγαλε!!!Αν εισαι και δυσκοιλιος θα βρεις την υγεια σου
Πλέον οι προσδοκίες μου από τα πονήματα αυτά έχουν έχουν ανέβει κατακόρυφα και φοβάμαι μην απογοητευτώ στο τέλος.
Λες να στρώσω επιτέλους άντερο; -
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Παρτα ολα μεγαλε!!!
Πλέον οι προσδοκίες μου από τα πονήματα αυτά έχουν έχουν ανέβει κατακόρυφα και φοβάμαι μην απογοητευτώ στο τέλος.
Λες να στρώσω επιτέλους άντερο;έτσι ξεκίνησα κι εγώ και στο τέλος απογοητεύτηκα δύο έχουν πέσει στα χέρια μου, μιλάμε λέν τα ίδια πράγματα με διαφορετική σειρά
καλά, για σελιδοποίηση κλπ δεν το συζητώ, 30άρα γραμματοσειρά κι όποιον πάρει ο χάρος
απ την άλλη βέβαια, παίζει να είναι φτηνότερο κι απο κωλόχαρτο
-
Να διαβασεις κι αυτο http://www.protoporia.gr/product_info.p ... _id/317324 δεν πρεπει να λειπει απο καμια βιβλιοθηκη
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παρτα ολα μεγαλε!!!
Λες να στρώσω επιτέλους άντερο;έτσι ξεκίνησα κι εγώ και στο τέλος απογοητεύτηκα δύο έχουν πέσει στα χέρια μου, μιλάμε λέν τα ίδια πράγματα με διαφορετική σειρά
καλά, για σελιδοποίηση κλπ δεν το συζητώ, 30άρα γραμματοσειρά κι όποιον πάρει ο χάρος
απ την άλλη βέβαια, παίζει να είναι φτηνότερο κι απο κωλόχαρτο
Μα όπως έχουμε ξαναπεί είναι πολύ σοβαρές πηγές γιατί είναι ΒΙΒΛΙΑ και ως γνωστόν ότι γράφετε σε ΒΙΒΛΙΑ είναι ΠΑΝΤΑ αλήθεια.
Ακόμη και τα κομικς όταν τα κάνεις με σκληρό εξώφυλλο είναι ΒΙΒΛΙΑ άρα λένε αλήθεια
Δεν μπορώ να σας καταλάβω ώρες ώρες διαβάστε επιτέλους κανένα ΒΙΒΛΙΟ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να διαβασεις κι αυτο http://www.protoporia.gr/product_info.p ... _id/317324 δεν πρεπει να λειπει απο καμια βιβλιοθηκηΚουλις δε μπεστ. Κουλις δε λετζεντ. Οταν ο Κουλις εγραφε βιβλια ο Λιακο.τζιαρ ακομα εκανε φυσικη στου Βακαλη
-
Ακριβως
Νομιζω εχει γραψει κι ενα που αποδεικνυει οτι ο Ιησους ηταν Ελληνας απο τους Γαργαλιανους (μη μπλεκουμε τωρα με κωλοεβραιους και λοιπους )
Εχει παρει και βραβειο απο τον προεδρο των Ελ -
Bρε μανια να συγκρινετε την θρησκεία με τους επιστημονες.Σας ενοχλει μερικους που οι γιατροι εχουν πεθανει κοσμο σηκωνοντας τα χερια ψηλα λεγοντας καντε την προσευχή σας στο θεο ή ο θεος! Ενταξει ενοχλητικο ειναι αλλα ετσι ειναι η ζωη .Τι λες Μαρκβακ.
-
μαζευτηκαν στο τοπικ ολοι οι καλοζωισμενοι.
κουπεας δεν παει σε σενα.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Bρε μανια να συγκρινετε την θρησκεία με τους επιστημονες.Σας ενοχλει μερικους που οι γιατροι εχουν πεθανει κοσμο σηκωνοντας τα χερια ψηλα λεγοντας καντε την προσευχή σας στο θεο ή ο θεος! Ενταξει ενοχλητικο ειναι αλλα ετσι ειναι η ζωη .Τι λες Μαρκβακ.Μα δεν νομίζω να είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν θρησκόληπτοι επιστήμονες .... το οτί το κάνουν αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκιο ...
Περί εκκλησίας [#2]