-
πες μας, λοιπον, τη γνωμη σου!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πες μας, λοιπον, τη γνωμη σου!Αν είναι καλό, να παραγγείλεις μπόλικα να βάλεις σε όλα τα σκούτερ!
-
ειμαι πιουριστας, δεν μου κανουν τα συγκεκριμενα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πες μας, λοιπον, τη γνωμη σου!Θα πω το Σ/Κ, τώρα το έβαλα πολύ γρήγορα στο πάρκινγκ του μαγαζιού, το Σ/Κ θα κάνω την μόνιμη εγκατάσταση με πέρασμα του usb στο ντουλαπάκι, εγκατάσταση του μικροφώνου κλπ.
Εκ πρώτης όψεως, δουλεύει μια χαρά. Με τον αντάπτορα για τα χειριστήρια στο τιμόνι παίζουν όλες οι λειτουργίες του, το κινητό συνδέθηκε έυκολα και το streaming δούλεψε χωρίς ιδρώτα. Αλλάζεις και τραγούδια από το χειριστήριο του τιμονιού κλπ. Ήχο δεν μπορώ να σχολιάσω, τα ηχεια μου είναι εργοστασιακά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
[...]εγκατάσταση του μικροφώνου κλπ[...]σε τι χρησιμευει το μικροφωνο;
-
Ειδική λειτουργία αυτόματης ηχογράφησης στα φανάρια. Μόλις αρχίσεις να τραγουδάς, ξεκινάει.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Επειδή βλέπω ότι το έχετε τι προτείνετε σε πηγή 2din με usb + bluetooth για golf 6(rcd310) με δυνατότητα ελέγχου από τα εργοστασιακά χειριστήρια? Η εγκατάσταση ενός αξιόλογου bluetooth που να συνεργάζεται με το αμάξι κοστίζει αρκετά ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να κρατήσω την μέτριότατη πηγή που έχει (ένα sony των 80ευρώ έπαιζε ΠΟΛΥ καλύτερα στο προηγούμενο 10+ετίας αυτοκίνητο μου με τα μισά ηχεία απο αυτό).
Έγχρωμες οθόνες, gps, οθόνες αφής, κτλ τα θεωρώ προαιρετικά μιας και δεν πρόκεται να τα χρησιμοποιήσω ενώ δεν θέλω να τρέμω μηπως το κλέψουν (δεν έχω γκαραζ)... Για τιμή όσο φθηνότερα το καλύτερο αρκεί να είναι κάτι επώνυμο (no name κινεζικα απορρίπτονται )...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
-
To τελικό αποτέλεσμα:
Η εφαρμογή του πλαισίου δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει Μου φαίνεται θα πρέπει να φτίαξω τίποτα.
-
Φτιάξε πλαίσιο που να ενσωματώνει καπως και το μικρόφωνο.
Βρες καλό ξύλο όμως
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Μήπως ξέρει κανείς, ή αν ακούσει
Lexus RX400 Αμερικάνικων προδιαγραφών, θέλουμε να αλλάξουμε τους χάρτες, ραδιόφωνο κλπ (όλα σ' ένα) σε Ευρω-Ελληνικούς.
Αν πάρει το αυτί σας κανέναν που να δίνει λύση, παρακαλώ ενημερώστε.
Θα θέλαμε να αποφύγουμε ολική αλλαγή με τα γνωστά μούλτι μηχανήματα τρίτου κατασκευαστή.
-
Ραδιο δε 'πιανει' καθολου?
-
Τα αμερικάνικα πιάνουν μόνο τις μονές συχνότητες....
Μήπως έχει καμιά κρυφή ρύθμιση τουλάχιστον για το ραδιόφωνο;; -
Αυτο με τις μονες το ηξερα.Απλα μια γνωστη μου εφερε ενα ML απο US και δε δουλευε ουτε στις μονες.
Τελικα αλλαξε ολο το RCD. -
Δεν είναι μόνο το ραδιόφωνο. Είναι και οι χάρτες και οι λοιπές ενδείξεις (δεν ξέρω και όλες τις λεπτομέρειες).
Η αλλαγή όλου του συστήματος είναι μια λύση, αλλά προσπάθούμε να την αποφύγουμε.
-
Ισως πρεπει να απευθυνθεις στην αναλογη αντιπροσοπια...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ισως πρεπει να απευθυνθεις στην αναλογη αντιπροσοπια...Αυτή κι αν θέλουμε να αποφύγουμε!
-
κανε μια ερωτηση σε κανα δυο εγκαταστατες audio και εξηγησε τους το προβλημα.
Δες αν εχουν δουλεψει με το συγκεκριμενο μοντελο.
Λογικα θα ξερουν την διαδικασια αλλαγης η φορτωσης των χαρτων του GPS και ισως να εχουν λυση και στο θεμα των σταθμων. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To τελικό αποτέλεσμα:Η εφαρμογή του πλαισίου δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει Μου φαίνεται θα πρέπει να φτίαξω τίποτα.
αυτό το ξύλο...
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Επειδή βλέπω ότι το έχετε τι προτείνετε σε πηγή 2din με usb + bluetooth για golf 6(rcd310) με δυνατότητα ελέγχου από τα εργοστασιακά χειριστήρια? Η εγκατάσταση ενός αξιόλογου bluetooth που να συνεργάζεται με το αμάξι κοστίζει αρκετά ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να κρατήσω την μέτριότατη πηγή που έχει (ένα sony των 80ευρώ έπαιζε ΠΟΛΥ καλύτερα στο προηγούμενο 10+ετίας αυτοκίνητο μου με τα μισά ηχεία απο αυτό).Έγχρωμες οθόνες, gps, οθόνες αφής, κτλ τα θεωρώ προαιρετικά μιας και δεν πρόκεται να τα χρησιμοποιήσω ενώ δεν θέλω να τρέμω μηπως το κλέψουν (δεν έχω γκαραζ)... Για τιμή όσο φθηνότερα το καλύτερο αρκεί να είναι κάτι επώνυμο (no name κινεζικα απορρίπτονται )...
Φίλε μου καλησπέρα.
Πολύ πρόσφατα ήθελα κι εγώ να αλλάξω το εργοστασιακό ηχοσύστημα με κάτι σχετικά φθηνό κι επώνυμο (Golf V).
Βασικό να έχει υποδοχή για USB, να είναι 2DIN και να ταιριάζει με τα χρώματα του ταμπλό. Δεν καιγόμουνα για Bluetooth.
Κατέληξα στο παρακάτω με κόστος 250 ευρώ με εγκατάσταση και παρελκόμενα:
KW-R500 http://mobile.jvc.com/product.jsp?model ... 148&page=1Μπορείς να βάλεις ό,τι χρώμα θέλεις, ακόμα και διαφορετικό χρώμα σε οθόνη και πλήκτρα.
Το αντίστοιχο JVC με Bluetooth είναι το JVC KW-R600BT. Θα το βρεις γύρω στα 250 ευρώ και να υπολογίζεις + περίπου 50 ευρώ για εγκατάσταση + παρελκόμενα. Μπορείς να δεις και το Alpine CDE-W235BT που είναι λίγο φθηνότερο (καμία 30αριά ευρώ). -
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Επειδή βλέπω ότι το έχετε τι προτείνετε σε πηγή 2din με usb + bluetooth για golf 6(rcd310) με δυνατότητα ελέγχου από τα εργοστασιακά χειριστήρια? Η εγκατάσταση ενός αξιόλογου bluetooth που να συνεργάζεται με το αμάξι κοστίζει αρκετά ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να κρατήσω την μέτριότατη πηγή που έχει (ένα sony των 80ευρώ έπαιζε ΠΟΛΥ καλύτερα στο προηγούμενο 10+ετίας αυτοκίνητο μου με τα μισά ηχεία απο αυτό).Έγχρωμες οθόνες, gps, οθόνες αφής, κτλ τα θεωρώ προαιρετικά μιας και δεν πρόκεται να τα χρησιμοποιήσω ενώ δεν θέλω να τρέμω μηπως το κλέψουν (δεν έχω γκαραζ)... Για τιμή όσο φθηνότερα το καλύτερο αρκεί να είναι κάτι επώνυμο (no name κινεζικα απορρίπτονται )...
ελαχιστες 2din υλοποιησεις ειναι συμπαθητικες/εμφανισιμες και σιγουρα ξεφευγουν σε χρηματα.
Η προταση μου ειναι απλη: βαλε πηγη 1 Din και το απο κατω, καντο θηκη για μικροπραγματα.
Οταν ειχα παρει το Golf, αυτο ειχα κανει.Συγκεκριμενα, ηταν αυτο:
http://www.dragiotis.gr/store/project_p ... ster%20Box
Νομιζω κατι τετοιο σου δινει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες να κινηθεις και σε λεφτα που θελεις και να εχει και bluetooth. Για ελεγχο του r/cd απ τα χειριστηρια του αυτοκινητου, βγαζουν οι αντιστοιχες εταιριες ειδικους ανταπτορες.
Car audio [#2]