-
android οθονες για αμαξια!
http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 0405052047
-
Το ΒΤ με βολεύει αφάνταστα.
- Δεν ψάχνω να βρω το τηλέφωνό μου (αν το ξέχασα) γιατί το δείχνει στην οθόνη του RCD.
- Έχω τη μουσική μου και συνεχίζει να την παίζει από εκεί που σταμάτησε.
- Αν το RCD συνεργάζεται με το τηλέφωνο, έχεις όλες τις επαφές σου έτοιμες να τις καλέσεις.*
- Το μειονέκτημα είναι ότι σε ακούνε όλοι μέσα στο αυτοκίνητο εκτός αν προλάβεις και μεταφέρεις την κλήση στο τηλέφωνο.
Μερικές φορές στο τηλέφωνο έχει κολλήσει το ΒΤ, δηλαδή μετά από μήνες κανονικής χρήσης ξαφνικά δεν συνδέεται με το RCD.
Το πρόβλημα εξαφανίζεται με επανεκκίνηση του τηλεφώνου και δεν εμφανίζεται για πάρα πολύ καιρό.Μπορείς να χρησιμοποιείς φωνητική κλήση αλλά πρέπει να πηγαίνεις σιγά και να έχεις κλειστά τα παράθυρα (σε δρόμο με τραχύ κατάστρωμα που κάνει φασαρία δεν καταλαβαίνει το όνομα που λες).
-
Καλημέρα παίδες,
το lidl έχει την Πέμπτη ένα RCD Silvercrest με USB, Card reader κ Aux-in (το τελυτσίο δεν το γράφει, αλλά φαίνεται στην φωτό - μακάρι να χε κ bluethooth!!) sta 39,99 ευρά.
Παραθέτω το link:
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-1 ... il&id=9435Το έχει κανείς? Είναι αξιοπρεπές ως προς την ποιότητα ήχου κ γενικότερη ποιότητά του? Το θέλω για αυτοκίνητο 15ετίας κ δεν έχω κολλήματα με μάρκες-επώνυμα κλπ αρκεί να κάνει αξιοπρεπή δουλεία.
Στα σίγουρα plus, η τριετής εγγύηση που δίνει κ που από όσο ξέρω από ανάλογες περιπτώσεις, στο αλλάζουν-επισκευάζουν από Γερμανία ανέξοδα κ χωρίς μου-σου-ξου...... -
Στα υπ' όψιν ότι το συγκεκριμένο ηχοσύνολο ΔΕΝ έχει υποδοχή CD, αν σε ενδιαφέρει.
-
Κοίτα, ειχα παρει ενα SilverCrest απο το Lidl πριν απο αρκετα χρονια, ισως και 4, μιας και δεν ειχα ιδιαιτερες απαιτησεις. Το δικο μου ειχε radio + cd + sd + usb + aux in.
Σημερα, εχω δυο προβληματα με αυτο:
- Το περιστρεφομενο κουμπι για volume εχει χαλασει λιγο, και οταν το γυρνας πχ να δυναμωσει, αυτο δυναμωνει / χαμηλωνει / δυναμωνει / χαμηλωνει
- Δε διαβαζει σωστα τις SD καρτες μου παρ'ολο που δε χρησιμοποιω μεγαλη χωρητικοτητα. Καμμια φορα κολλαει ξαφνικα στα mp3 (τυχαια καθε φορα), κι επισης δε δειχνει ολα τα αρχεια που εχω βαλει μεσα.
Ομολογουμενως οι καινουριες γενιες ισως να τα εχουν φτιαξει αυτα και να αξιζει. Και ειναι κριμα γιατι περα απ'αυτα τα δυο πραγματα εμενα με καλυπτε πληρως.
Επισης λεγεται οτι το Lidl εχει τρομερη εγγυηση, αν χαλασει κατι εντος δυο χρονων το πας πισω και αποζημιωνεσαι χωρις καμμια ερωτηση.
Παντως γενικα σε αυτην τιμη και κατηγορια θα βρεις και αλλα φτηνα, εκτος των εβδομαδιαιων προσφορων του Lidl. Πχ στο carrefour νομιζω εχει τετοια.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
- Το περιστρεφομενο κουμπι για volume εχει χαλασει λιγο, και οταν το γυρνας πχ να δυναμωσει, αυτο δυναμωνει / χαμηλωνει / δυναμωνει / χαμηλωνει
Αυτό το παθαίνουν αργά ή γρήγορα όλα τα κουμπιά αυτού του τύπου. Αν ανοιχτεί και καθαριστούν οι επαφές εσωτερικά θα φτιάξει.
Δές και εδώ: http://fubar.gr/?p=585
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στα υπ' όψιν ότι το συγκεκριμένο ηχοσύνολο ΔΕΝ έχει υποδοχή CD, αν σε ενδιαφέρει.Κι όμως έχεις δίκιο...!
Δεν το είχα δει....
Αν μπορεί κάποιος mod, ας τροποποιήσει το προηγούμενο μήνυμά μου, να μην παραπληροφορώ κ όποιον διαβάζει....BTW, δεν είναι κατ ανάγκη κακό ότι δεν έχει CD, προβλέπω ότι δε λίγα χρόνια το CD θα καταντήσει ότι είναι σήμερα η κασέτα.....
-
Ήδη έχει καταντήσει σαν την κασέτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ήδη έχει καταντήσει σαν την κασέτα.Κάπου με το μισό πόδι είναι μέσα, μιας και ένα cd μπορεί να λειτουργήσει σαν CDDA(κλασικό CD μουσικής) η cd όπου έχει αποθηκεύσει Mp3 αρχεία. Η πρώτη περίπτωση έχει πάει χαλαρά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με την κασσέτα.
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Καλημέρα παίδες,το lidl έχει την Πέμπτη ένα RCD Silvercrest με USB, Card reader κ Aux-in (το τελυτσίο δεν το γράφει, αλλά φαίνεται στην φωτό - μακάρι να χε κ bluethooth!!) sta 39,99 ευρά.
Παραθέτω το link:
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-1 ... il&id=9435Το έχει κανείς? Είναι αξιοπρεπές ως προς την ποιότητα ήχου κ γενικότερη ποιότητά του? Το θέλω για αυτοκίνητο 15ετίας κ δεν έχω κολλήματα με μάρκες-επώνυμα κλπ αρκεί να κάνει αξιοπρεπή δουλεία.
Στα σίγουρα plus, η τριετής εγγύηση που δίνει κ που από όσο ξέρω από ανάλογες περιπτώσεις, στο αλλάζουν-επισκευάζουν από Γερμανία ανέξοδα κ χωρίς μου-σου-ξου......Το πήρα κ το εγκατεστησα ηδη (μερικώς...). Μου λείπει ενας αντάπτορας κεραίας ακόμα, οπότε για ραδιοφψωνική λήψη δεν μπορώ να πω ακόμη. USB παίζει καλά, για το δικό μου αυτί τουλάχιστον.....Σύντομα περισσότερες εντυπώσεις.
Στα συν, ότι είναι λόγω του ότι δεν παίρνει CD είναι compact (έχει περίπου το μισό βαθος των υπολοίπων) και πολύ ελαφρύ.
-
Καλημερα σας και Χρονια πολλα! Εχω το συγκεκριμενο cdplayer στο αυτοκινητο μου..Μπορω να το συνδεσω με καποιο καλωδιο στην υποδοχη aux ωστε να ακουω μουσικη απο την Playlist του κινητου μου?
http://www.testfreaks.co.uk/car-audio-v ... -cdx-a250/
-
Φυσικά, θες ένα καλώδιο που να έχει και στις δύο άκρες του καρφάκια.
-
α τοσο απλο..ωραια ευχαριστω πολυ!θα το δοκιμασω
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Καλημέρα παίδες,
το lidl έχει την Πέμπτη ένα RCD Silvercrest με USB, Card reader κ Aux-in (το τελυτσίο δεν το γράφει, αλλά φαίνεται στην φωτό - μακάρι να χε κ bluethooth!!) sta 39,99 ευρά.
Παραθέτω το link:
Στα σίγουρα plus, η τριετής εγγύηση που δίνει κ που από όσο ξέρω από ανάλογες περιπτώσεις, στο αλλάζουν-επισκευάζουν από Γερμανία ανέξοδα κ χωρίς μου-σου-ξου......Το πήρα κ το εγκατεστησα ηδη (μερικώς...). Μου λείπει ενας αντάπτορας κεραίας ακόμα, οπότε για ραδιοφψωνική λήψη δεν μπορώ να πω ακόμη. USB παίζει καλά, για το δικό μου αυτί τουλάχιστον.....Σύντομα περισσότερες εντυπώσεις.
Στα συν, ότι είναι λόγω του ότι δεν παίρνει CD είναι compact (έχει περίπου το μισό βαθος των υπολοίπων) και πολύ ελαφρύ.
Update:
Το 'εργαλείο' έχει εγκατασταθεί πλήρως κ μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μια χαρά ήχος (τουλάχιστον για τις απαιτήσεις μου) κ με πολύ καλή συνδεσιμότητα. Ότι του σύνεδεσα το έπαιξε κανονικότα και με αξιοπρεπή ήχο. Στα συν επίσης το μαζεμένο μεγεθος-βάρος κ η ευκολία της ISO φύσας. Γενικά πιστευω πολύ καλό VFM.....Μόνη έλλειψη το BT που θα το ήθελα. -
Καλο subwoofer για ΜΙΚΡΗ (οποτε υποθετω 8'' ?) κουτα, για ροκ μουσικη?
*θα μπει μεσα σε καμπινα ΜΧ5 ειτε με πολυ ρηχο κουτι πισω απο το καθισμα, ειτε σε πολυεστερικη κατασκευη οπου βρω χωρο.
Εναλλακτικα:
κανα καλο sub απο αυτα τα ενεργα χαμηλα επιπεδα, που μπαινουν κατω απο καθισμα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλο subwoofer για ΜΙΚΡΗ (οποτε υποθετω 8'' ?) κουτα, για ροκ μουσικη?*θα μπει μεσα σε καμπινα ΜΧ5 ειτε με πολυ ρηχο κουτι πισω απο το καθισμα, ειτε σε πολυεστερικη κατασκευη οπου βρω χωρο.
Εναλλακτικα:
κανα καλο sub απο αυτα τα ενεργα χαμηλα επιπεδα, που μπαινουν κατω απο καθισμα?
Εχεις πολλες επιλογες, και αυτα εχουν και ρυθμιστη για το μπασο! Αλλα για αυτα (τα ενεργα ετσι) υπολογιζε γυρω στο 250ρι.
-
Τι γνώμες υπάρχουν για αυτό?? http://www.ixokinisi.gr/index.php?page= ... virtuemart
Καιρό τώρα τριγυρνάνε διάφορες σκέψεις για να το βάλω , πάντως τα Χριστούγεννα κόστιζε 660€ -
Παρτο ρε Θωμα αμα εχεις τα 550!
-
Καλησπέρα κι από μένα, έχω ένα Audi A3 2007 (βασικού εξοπλισμού) με το εργοστασιακό r/cd. Επειδή έχω βαρεθεί τα cd, θα ήθελα να βάλω μια θύρα usb. Απ' ότι είδα η μετατροπή κοστίζει όσο να αλλάξω το r/cd με άλλο. Η ερώτησή μου είναι μια και δε με ενδιαφέρει η ένταση του ήχου, θα χρειαστώ απαραίτητα ενισχυτή; Από μάρκες/τύπο τι μου προτείνετε μέχρι 200 ευρώ;
-
Παρε οποιονδηποτε τετρακαναλο και θα κανεις τη δουλεια σου καλα! Δες ποιος εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα σε σχεση με τα λεφτα που δινεις και θα εισαι κομπλε.
Car audio [#2]