-
Οχι,δεν εχει χειριστηρια στο τιμονι...Mηπως ειναι για cd changer?Και σε αλλο καταστημα που ρωτησα σημερα ο τυπος μου ειπε οτι δεν μπορουν να συνδιαστουν...Μου δημιουργηθηκε ωστοσο η υποψια οτι απλα ηθελε να πουλησει καινουριο....
-
Δεν σου κοίταξε κανείς την φύσα στο αυτοκίνητο για να διαπιστώσει, αν είναι ISO?
Με googlάρισμα μπορείς να δεις τι είναι τι.
Π.χ η μια φύσα είναι τα ρεύματα, και η άλλη τα μεγάφωνα.Οπότε αυτή που βρήκες στο ebay, θα κάνει δουλειά.
edit: υπάρχει και έτοιμη φύσα, αλλά αν η οθόνη είναι αλλού δεν θα έχεις ενδείξεις (15€)
-
Βρηκα ενα video στο youtube οπου αφαιρεσαν την εργοστασιακη πηγη και εβαλαν aftermarket.Δειχνοντας τα 3 μπλε βυσματα οπως της φωτο που παρεθεσα ειπε πως δινουμε σημασια μονο στα 2 κατω μικρα και οχι στο μεγαλυτερο πανω πανω και οντως κατα τη συνδεσμολογια συνεδεσε τα 2 μικρα μονο....Συνεπως οντως ειναι πιθανο να κανει ο ανταπτορας απο ebay...Eιναι μικρο το κοστος,θα τη παραγγειλω και αν δεν δουλεψει δεν δουλεψε,παω σε aftermarket λυση και ξεμπερδευω!
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
-
.
-
Σε columbus rns 510 για skoda octavia, το ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος λειτουργεί και αφού αφαιρεθεί το κλειδί από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να καταναλώνει σχεδόν όλη τη μπαταρία.
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; -
Μηπως κανατε λαθος συνδεση και παιρνει συνεχομενο ρευμα απο καπου εκει πισω η πηγη για το ανεμιστηρακι μονο?
-
Μπα! Όλες οι συνδέσεις είναι κανονικά. Η μία φίσα κουμπώνει στην άλλη.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Μπα! Όλες οι συνδέσεις είναι κανονικά. Η μία φίσα κουμπώνει στην άλλη.Μηπως υπαρχει καποια λαθος συνδεση? Δες αν το καλωδιο που κουμπωνει απανω η φισα απο το ανεμιστηρακι παιρνει συνεχες ρευμα, και συνδεσε το με ενα αλλο το οποιο δουλευει με τον διακοπτη.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μπα! Όλες οι συνδέσεις είναι κανονικά. Η μία φίσα κουμπώνει στην άλλη.
Μηπως υπαρχει καποια λαθος συνδεση? Δες αν το καλωδιο που κουμπωνει απανω η φισα απο το ανεμιστηρακι παιρνει συνεχες ρευμα, και συνδεσε το με ενα αλλο το οποιο δουλευει με τον διακοπτη.
Οκ! Θα το κοιτάξω, λογικά κατί εκεί πρέπει να γίνεται...
Ευχαριστώ! -
Λοιπον.
Εχω βρει δυο πηγουλες και θα ηθελα τη γνωμη σας.
Εχω βρει την pioneer deh-6400bt http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... /page.html ,
και την clarion cz302 http://www.clarion.com/xe/en/products/2 ... 99910.html .Ποια απο τις δυο να προτιμησω? Επισης παιζει καποια καλυτερη επιλογη στα 160 ευρω?
-
Γιώργο, αν δε σκοπεύεις να συνδέσεις ενισχυτή τότε κοίταξε κάτι σε Kenwood (πχ αυτό), τα οποία είναι δυνατότερα σε πραγματική ισχύ εξόδου από τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Γιώργο, αν δε σκοπεύεις να συνδέσεις ενισχυτή τότε κοίταξε κάτι σε Kenwood (πχ αυτό), τα οποία είναι δυνατότερα σε πραγματική ισχύ εξόδου από τα υπόλοιπα.Οπως να'ναι ομως ξεφευγει σε τιμη το kenwood.230 ευρω και εγω μεχρι 160 εχω προθεση να δωσω για πηγη επειδη χρειαζομαι να ηχεια.Εχω ενισχυτη για αυτο και θελω κατι να συνδεεται και ενισχυτης απανω. Τεινω πολυ προς το pioneer, φαινεται σχετικα καινουριο και θα με βολεψει πιστευω και εμενα και τον πατερα μου σε θεματα συγχρονισμου, οπως και οτι βγαζει τη usb απο πισω. Μη το κανω καμια πατεντα και του ανοιξω μια μικρη τρυπουλα καπου χαμηλα στο ταμπλο. Βεβαια μακρυγορω λιγο επειδη το αμαξι ειναι ακομα σε φαση φτιαξιματος.
-
Καλησπερα κι απο εμενα, βρηκα με λιγα σχετικα χρηματα μια πηγη Pioneer MVH-150UI. Την εχει δοκιμασει κανεις απο εσας? Την θεωρειτε καλη? Στην ιδια τιμη βρηκα μια sony DSX-A30 και ειμαι σε δηλλειμα.
-
Ο χρήστης koufou έγραψε:
Καλησπερα κι απο εμενα, βρηκα με λιγα σχετικα χρηματα μια πηγη Pioneer MVH-150UI. Την εχει δοκιμασει κανεις απο εσας? Την θεωρειτε καλη? Στην ιδια τιμη βρηκα μια sony DSX-A30 και ειμαι σε δηλλειμα.Ποιο χρηστικο και προσφατο φαινεται το κομματι της pioneer.
-
αυτο που με νοιαζει ειναι να βγαζει καλη ποιοτητα ηχου και βαθυ μπασο η χρηστικοτητα δε με νοιαζει και τοσο μου αρκει που εχουν usb και τα δυο
-
Ο χρήστης koufou έγραψε:
αυτο που με νοιαζει ειναι να βγαζει καλη ποιοτητα ηχου και βαθυ μπασο η χρηστικοτητα δε με νοιαζει και τοσο μου αρκει που εχουν usb και τα δυοΑπο οτι ειδα και καταλαβαινω, το pioneer.
-
Δεν υπάρχει δίλημμα. Η Sony έχει χρόνια να βγάλει συσκευή car audio που να αξίζει.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν υπάρχει δίλημμα. Η Sony έχει χρόνια να βγάλει συσκευή car audio που να αξίζει.Ποια (κ για ποια χρονια μιλαμε) θεωρεις τελευταια καλη?
-
Τα της προ-Xplod εποχής.
-
Εγω το 99 ειχα αυτο
με ενισχυτη σονυ, ηχεια δεν θυμαμαι (καποιο καλο ονομα ηταν παντως) κ ενεργο sub Earthquake (band-pass, made in USA που παιζει μεχρι κ σημερα σε αυτοκινητο μου κ μια χαρα ) κ θεωρω οτι ο ηχος ηταν γαματος για τα λεφτα που ειχα δωσει.
Car audio [#2]