-
Συμφωνώ με τον storm προτίμησε καλύτερα κάποια οθόνη που μπορείς να βρεις απο 50€, θα έχεις και gps...
-
Αν μπορεί να βγάλει την εργοστασιακή πηγή τότε τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα. Βάζει ότι θέλει.
Βγαίνει όμως η εργοστασιακή πηγή;
-
Mazda 6 του 04 έχει, βγαίνει όλη η πρόσοψη και βάζει δικιά του με τρύπες για τους αεραγωγούς και το a/c.
15€ έχει, έχουμε κάνει εγκατάσταση σε γνωστό μου και με κάμερα πίσω.
Βέβαια υπάρχουν και πιο ακριβές λύσεις να μπει πάνω στο ταμπλό και να ανοίγει ηλεκτρικά, αλλά δεν αξίζει. -
Τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξει αυτή τη λύση, γιατί το άλλο το μαραφέτι είναι περίεργη υπόθεση.
-
Η αλήθεια είναι πως αν το έχει με τα χέρια του μπορεί να κόψει την ίδια πρόσοψη και να γλυτώσει τα έξτρα έξοδα, απλά πρέπει να κολλήσει τη βάση με στη χειρότερη σιλικόνη, στη καλύτερη και πιο επαγγελματική δουλειά κόλλα δυο συστατικών.
Υπάρχει και η πρόσοψη απο το 2006 που πάει βιδωτει.
Όπως και το κιτ της Metra 99-7523S αλλά κάνει 180€ -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Το δικό μου mazda 6 2004 έχει 12άρα σιντιέρα οπότε πάμε σε 12χ99 κομμάτια. Όχι άσχημα. Με προβληματίζουν όμως οι αναφορές για δυσλειτουργίες.
Εάν βάλω οθόνη στο ντουλαπάκι (μόνο εκεί μπαίνει) θα την συνδέσω με το ηχοσύστημα που έχω; USB θα παίρνει;
Εάν υπάρχουν προτάσεις και καταστήματα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Αν και εδώ στην Αλεξανδρούπολη δύσκολα θα βρω μαστόρια για πέρασμα ιδιαίτερα αν την πάρω από άλλο κατάστημα.
-
Εγώ είχα τον ανταπτορα για σύνδεση με iPhone στο mx-5 nc, και αργότερα τον ανταπτορα με Bluetooth που είχε και μικρόφωνο και δούλευε ως hands free. Αυτά δεν είχαν περιορισμό στον αριθμό των κομματιών, μόνο τα usb/card reader είχαν. Το είχα τοποθετήσει μόνος μου πισω απο το ντουλαπάκι και δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το μόνο μείον είναι ότι ως hands free δουλεύει μόνο στην επιλογή cd. Άρα αν ακούς ράδιο και σε καλέσεις κάποιος πρέπει να το γυρίσεις σε cd
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το δικό μου mazda 6 2004 έχει 12άρα σιντιέρα οπότε πάμε σε 12χ99 κομμάτια. Όχι άσχημα. Με προβληματίζουν όμως οι αναφορές για δυσλειτουργίες.
Εάν βάλω οθόνη στο ντουλαπάκι (μόνο εκεί μπαίνει) θα την συνδέσω με το ηχοσύστημα που έχω; USB θα παίρνει;
Εάν υπάρχουν προτάσεις και καταστήματα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Αν και εδώ στην Αλεξανδρούπολη δύσκολα θα βρω μαστόρια για πέρασμα ιδιαίτερα αν την πάρω από άλλο κατάστημα.
Μπορείς να βάλεις tablet στο ντουλαπάκι και το usb θα είναι απο OTG.
Και οθόνη να βάλεις, περνάει καλώδιο και βγαίνει διπλά απο το λεβιέ ταχυτήτων, αν θες να τα χεις νοικοκυρεμένα, παίρνεις και τον χωνευτο ανταπτορα που έχει aux + usb κόβεις κομμάτι πλαστικό όπου θες και είσαι άρχοντας! -
Ερώτησις. Στο Apple CarPlay δείχνει το Live Traffic των Apple Maps που έχεις ενεργοποιήσει από το κινητό ή όχι?
-
Καλησπερα εχω το alfa romeo mito και θελω να του βαλω μια οθονη για ραδιοφωνο... Θελω να ειναι καλη και οικονομικη... Επεισης θα ηθελα να εχει κουμπια για ενταση καθως δεν εχω χειριστηρια στο τιμονι... Ακομα θα μου αρεσε να μπορω να την συνδεσω με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου και να περνω πληροφοριες(απλα δεν ξερω πως ακριβως γινεται αυτο, αν επιβαρυνει τον εγκεφαλο και αν μια 'κακη' οθονη μπορει να δημιουρησει ζημια στο αυτοκινητο).
Ευχαριστω
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θελω να αγορασω δυο ηχειακια μικρα για το αυτοκινητο για να τα βαλω μπροστα γιατι εχει μονο δυο πισω.. Μπορει καποιος να με βοηθησει για το πως θα τα συνδεσω στην φισα του ραδιο?δεν κατεχω και πολλα..Ευχαριστω
-
Συνήθως είναι σημασμένα τα καλώδια ως προς τι είναι τι, οπότε με λίγο προσοχή θα κάνεις δουλειά.
Σε γενικές γραμμές ψάχνεις για 'front left/right' και συν πλην για κάθε μεγάφωνο. -
Ανοίγω νέο θέμα μιας και δεν βρήκα κάτι σχετικό...
Έχει δοκιμάσει κανείς τα aftermarket infotainment συστήματα με Android;
Έχω δει κάποια που κυκλοφορούν με αρκετά καλά specs:
-IPS οθόνη 1024x600
-4gb ram
-Android 8.0
κλπ.επίσης αυτά φέρονται να προσφέρουν (στα χαρτιά) πάρα πολλές δυνατότητες:
radio/dvd-player/navi/dvb-t (με αντάπτορα)/dab+ (με αντάπτορα)/obd2 (με αντάπτορα)/tpms (με αντάπτορα)/3g (με αντάπτορα)/carplay (με αντάπτορα) κλπ.Όλα αυτά φαίνονται πολύ ωραία και χρήσιμα, λειτουργούν όμως;
Δεν ψάξατε καλά όμως. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα και το δικό σας συγχωνεύτηκε με αυτό. [Admin]
-
Είναι και θέμα τύχης (μιλάμε για κινέζικα..) φίλος έχει πάρει από joying γερμανική αποθήκη, με κόστος 330 με μεταφορικά,
και είναι ικανοποιημένος.Η οθόνη μου άρεσε, πολύ ευκρινής και τα μενού «φεύγανε» γρήγορα, αλλά ο ήχος ήταν χάλια με τα μεγάφωνα του Roomster. -
Αυτά που ακούγονται για τα κινέζικα είναι ότι έχουν από μάπα έως μέτριο ήχο. Όλα τα άλλα τα κάνουν αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο καθώς δε δουλεύουν πάντα σε ιδανικές συνθήκες (πχ καλοκαίρι, χειμώνας).
Προσωπικά ευτυχώς κατάλαβα ότι δε μου χρειάζονται μπιμπλίκια, οθόνες, gps κλπ. Όλα αυτά τα κάνει και το κινητό. -
Έβαλα προ 2 χρόνια αυτό:
προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος, είναι αυτό https://www.aliexpress.com/item/Pumpkin ... autifyAB=0
-
Ωχ! Μιλάμε για τραγικό ήχο δηλαδή; Η αλήθεια είναι οτι δεν τα έχω ακούσει από κοντά.
Εντάξει δεν περιμένω να παίζει όπως μια πηγή alpine ή pioneer...τουλάχιστον να παίζει ικανοποιητικά όπως ένα μέσο εργοστασιακό infotainment... -
Έχω μια κινεζιά αγορασμένη προ 8 ετών από chinavasion.com, η συσκευή δουλεύει αψόγως άψογα έως τώρα, πλην της τηλεόρασης που έχει αλλάξει σε mpeg4.
-
Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα σε yaris 2011.
Όταν βάζω μπρος το αυτοκίνητο και οδηγώ, περίπου πετά απο 20 λεπτά οδήγησης το ραδιόφωνο αρχίζει να ρίχνει την ένταση του, σαν να χάνει το σήμα, όσπου μετά απο λίγα λεπτά χάνει τελείως και ακούγονται μόνο χιόνια. Το cd ή το φλασάκι λειτουργούν κανονικά μόνο το ραδιόφωνο χαλάει. Αν το σβήσω για λίγη ώρα και το ανοίξω δουλεύει πάλι κανονικά για λίγα λεπτά όσπου και πάλι ακούγονται μόνο χιόνια. Τί μπορεί να είναι? υπερθερμαίνεται, ή κάποια ασφάλεια?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλησπερα παιδια.Πριν λγ μερες αγορασα ενα seat ibiza 2011 1.2 tsi και λεω να βαλω μια φθηνη οθονη αφης.Εχω δει καποιες και στο ebay αλλα δεν ξερω 1ον)αν ειναι καλες και 2ον)αν μπορουν να 'κουμπωσουν' στην προσοψη του αυτοκινητου μου.Δεν εχω καμια αποψη επι του θεματος γι αυτο και θελω την γνωμη σας.
Car audio [#2]