-
rx_8 : Εγώ στο 'πα, ότι θα το βρουν και τα δισέγγονά σου αυτό το αυτοκίνητο
-
Πραγματική κατάρα.
-
Αυτό προϋποθέτει κατ αρχήν να κάνω παιδιά
Mε βλέπω να μαζεύω τα επόμενα 10k σε κανα δυο μήνες, το σκέφτομαι για mobil 1 0-40
αν και Χρήστο τρελά κρύα δεν κάνει σε μάς τελικά...
(μόνο πέρισυ που έλειπα έκανε ένα -18 )εσύ διριδίνε ίσως έχεις την τιμή να καταραστείς
-
@rx8:
Πόσο καιρό έκαναν να σου στείλουν απάντηση-ανάλυση? Τα χρήματα τα έβαλες μέσα στο φάκελο αποστολής ή έγραψες στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας?
-
Λιγότερο από βδομάδα μάριε.
Πλήρωσα με πιστωτική -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Λιγότερο από βδομάδα μάριε.
Πλήρωσα με πιστωτικήThanks buddy, έχω έτοιμα τα 'σύνεργα' (δεν έχει φτάσει κανένα υλικό από δαύτους ακόμα βέβαια) και περιμένω άλλα 4400ΚΜ για την αλλαγή.....
-
Μην ξεχάσεις να ζητήσεις ΤΒΝ για να ξέρεις αν μπορείς να τα κρατάς τόσο.
Α, μπες στο σάιτ τους και εκτύπωσε μια 'αίτηση', νομίζω ότι έχειΝομίζω είναι η ανάλυση που περιμένουν πολλοί με μεγάλο ενδιαφέρον
(η δικιά μου ήταν αναμενόμενη )
Κανα mobil 0-40
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μην ξεχάσεις να ζητήσεις ΤΒΝ για να ξέρεις αν μπορείς να τα κρατάς τόσο.
Α, μπες στο σάιτ τους και εκτύπωσε μια 'αίτηση', νομίζω ότι έχειΝομίζω είναι η ανάλυση που περιμένουν πολλοί με μεγάλο ενδιαφέρον
(η δικιά μου ήταν αναμενόμενη )
Κανα mobil 0-40
Έχω ήδη κατεβάσει τη φόρμα και την έχω ετοιμάσει, έχω 35$ σε μετρητά εγώ και λέω να τα βάλω στο φάκελο μέσα, λες να τα 'τσακώσει' καμιά γραμματέας που ανοίγει τα γράμματα και να κάνουν τον ανήξερο μετά??
Έλα όποτε θέλεις για λάδια.......μόνο εάν ανασκευάσεις για τα diesel σε άλλη ενότητα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...καλύπτει την προδιαγραφή ACEA A3/B4-04, άρα έχει HTHS > 3,5 ...Άρα έχω μεγαλύτερη προστασία εις βάρος της οικονομίας καυσίμου. ... Αν βλέπετε κάποιο λάθος στα παραπάνω παρακαλώ επισημάνετέ το.
Σε κάποιες περιπτώσεις αν ο κινητήρας απαιτεί λιγότερο από 3,5 ΗΤΗS και εσύ του βάλεις κάτι βαρύ τότε μπορείς να του κάνεις ζημιά (δεν μιλάμε για απλές τριβές αλλά να σπάσουν πράματα) λόγω υπερβολικών πιέσεων....
Υπάρουν κάποιες ασαφείς αναφορές σ' αυτό στο 'Περί λιπαντικών 1'. Χαρακτηριστικά ο Miltellas αναφέρει ότι σε κινητήρες χαμηλών ανοχών είναι πιθανό το λιπαντικό να μην μπορεί να διεισδύσει όπου χρειάζεται με αποτέλεσμα ελαττωμένη απαγωγή θερμότητας (κυρίως). Συνιστά μάλιστα σε κάτοχο Zetec να μην υπερβεί το 4 σε τιμή HTHS, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μια εκτίμηση στο περίπου. Άλλωστε θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν ότι οι ανοχές του μοτέρ αυξάνονται με τη χρήση (πόσο; δεν ξέρω).
Οπότε καίριο ερωτημα: μπορεί κανείς να βρει το HTHS του Valvoline Synpower 5W-40 (Ευρωπαϊκό) γιατί εγώ δεν έχω καταφέρει να το βρω πουθενά; (η εταιρία δεν το ανακοινώνει επισήμως και σχετικό mail μου από την Πέμπτη δεν έχει ακόμη απαντηθεί - και δεν νομίζω να λάβω σαφή απάντηση)
-
Φέεεεεταα , πολύ βιάζεσαι.
Πάντως αποκλείω να είναι πάνω από 3,7 , don't worry. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πραγματική κατάρα.EVA: Christine meets The Highlander.
In theaters soon... -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Φέεεεεταα , πολύ βιάζεσαι.
Πάντως αποκλείω να είναι πάνω από 3,7 , don't worry.Πέρα από το γνωστό Ελληνικό τυρί, που αλλού χρησιμοποιείται η λέξη 'φέτα'; Μάλλον έχω χάσει επεισόδια!!!
Ελπίζω η εκτίμησή σου να είναι σωστή για να μπορέσω να οδηγήσω όπως θέλω χωρίς άγχος.
-
Πόσο επιτακτικό είναι να αλλαχτεί ένα μείγμα λαδιών 10-40 ημι και 5-40 full synth; Τα 5-40 είναι περίπου 300-400 ml και το αυτοκίνητο είναι ένα 304 με 1,5 εκ χλμ. Τρίτη θα φάνε σουτ, μπορώ να κάνω πρπ 40-50 χλμ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο επιτακτικό είναι να αλλαχτεί ένα μείγμα λαδιών 10-40 ημι και 5-40 full synth; Τα 5-40 είναι περίπου 300-400 ml και το αυτοκίνητο είναι ένα 304 με 1,5 εκ χλμ. Τρίτη θα φάνε σουτ, μπορώ να κάνω πρπ 40-50 χλμ;Έλα μωρέ, με μόλις 1.500.000ΚΜ τι άλλο να πάθει??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο επιτακτικό είναι να αλλαχτεί ένα μείγμα λαδιών 10-40 ημι και 5-40 full synth; Τα 5-40 είναι περίπου 300-400 ml και το αυτοκίνητο είναι ένα 304 με 1,5 εκ χλμ. Τρίτη θα φάνε σουτ, μπορώ να κάνω πρπ 40-50 χλμ;Δεν θα πάθει τίποτα με το 7,5-40 ( ). Τα λάδια δεν παρουσιάζουν ασυμβατότητες μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πόσο επιτακτικό είναι να αλλαχτεί ένα μείγμα λαδιών 10-40 ημι και 5-40 full synth; Τα 5-40 είναι περίπου 300-400 ml και το αυτοκίνητο είναι ένα 304 με 1,5 εκ χλμ. Τρίτη θα φάνε σουτ, μπορώ να κάνω πρπ 40-50 χλμ;
Δεν θα πάθει τίποτα με το 7,5-40 ( ). Τα λάδια δεν παρουσιάζουν ασυμβατότητες μεταξύ τους.
+1
Δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις αμέσως. Τώρα που συμπλήρωσες, το λάδι (τα πρόσθετα) ανανεώθηκαν.
-
1800cc καθε βδομαδα κανω 600χλμ εθνική δουλευωντας τον κινητήρα στα όρια του,όσο παει το πάω.
Επίσης κάνω και γύρω στα 300χλμ σε πόλη τη βδομάδα.
Τι λάδια να βάζω?
Γενικά τρώει αρκετό λ'αδι ο κινητήρας μου.
Αλλάζω καθε 5000 ή 10000 λάδια και φίλτρο στη SHELL(αναλογα με τα λάδια που βάζω).Συνήθως βάζω 10W-40 ή 5W-40.
Τι προτείνετε? -
Βάλε ένα δυνατό 30άρι με προδιαγραφή A3 και γράψε μας πόσο σου καίει μετά από 3,000 με 5,000 χλμ με τον τρόπο που το οδηγείς εσύ.
Από την λίστα του Μίλτου
http://www.prcclub.gr/Topics/Lubricants/Lubricants.htm
για σένα (έχω διαβάσει και τα άλλα σου posts) θα ξεχώριζα[list:2rk48fiu]
AMSOIL 10W30 Dominator Racing (RD30) = 6.55cSt - 11.5cSt - 69.0cSt - 460.64cSt
AMSOIL 5W30 Series 3000 (HDD) = 6.50cSt - 11.3cSt - 64.9cSt - 408.39cSt
MOTUL 8100 X-max 5W30 (ACEA A3) = 6.80cSt - 12.0cSt - 73.0cSt - 493.23cSt
MOTUL 300V 5W30 = 6.51cSt - 11.0cSt - 65.0cSt - 406.87cSt
RED LINE Motor Oil 10W30 = 5.99cSt - 10.7cSt - 70.0cSt - 537.59cSt
Valvoline SynPower MST 5W30 (ACEA A3) = 6.64cSt - 11.6cSt - 68.0cSt - 438.48cSt
[/list:u:2rk48fiu] -
Εχουμε καπου ρευστότητα του ASL 5-30 και του total 5-30;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εχουμε καπου ρευστότητα του ASL 5-30 και του total 5-30;https://www.amsoil.com/storefront/asl.aspx
Ποιό Total? http://www.totaloilsolutions.co.nz/prod ... 205W30.pdf
'Kinematic viscosity at 100°C : about 12.0 mm2/s'
Περι λιπαντικών γενικώς [#2]