-
Διαβασα αρκετες απο τις 570σελιδες
Εχω peugeot 307cc 2.0 1600+ κιλα, φοραει 205/55/16
τωρα εχω michelin και πρεπει να το αλλαξω γιατι ξεραθηκαν και πεταει μουτρα και κωλο!
http://imageshack.us/photo/my-images/694/michelinprimacyhp.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/829/michelinpilotsport3.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/337/premiumcontact2.png/
Η τιμη ειναι παραπλησια οποτε ποιο απο τα 3 με συμβουλευεται;
εγω σκεφτομουν για το premium contact 2 -
ισχυει οτι η matador ειναι θυγατρικη της continental η κατι τετοιο τελος παντων;
-
η barum ειναι θυγατρικη της continental
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τί να προτιμήσω για το Picanto σε 165/65/13 απο τα παρακάτω ;
Η χρήση του είναι 95-5 σε πόλη και το οδηγάει κυρίως η γυναίκα μου οπότε θέλω να είναι άνετο. Αν κάποιος έχει προσωπική άποψη καλοδεχούμενηCONTINENTAL ECOCONTACT 3
FULDA ECOCONTROL
BRIDGESTONE Β250
Pirelli P4 CINTURATO
YOKOHAMA ADRIVE- Το B250 το ξέρω απο παλιά και μάλλον θα είναι η τελευταία επιλογή
Το Pirelli Μπάμπη......
Προκρίθηκαν τα Pirelli P4 τα οποία θα βάλω μόλις έρθουν, κόστος 220 ευρώ
Δεν θα το μετανοιωσεις καλοφορετα
Ευχαριστώ, το θέμα είναι πως επειδή δεν είναι πολύ εμπορική διάσταση δεν υπάρχουν φρέσκα και θα είναι 6 μηνών, δεν βαριέσαι όμως
-
Ο χρήστης koulouri έγραψε:
Διαβασα αρκετες απο τις 570σελιδες
Εχω peugeot 307cc 2.0 1600+ κιλα, φοραει 205/55/16
τωρα εχω michelin και πρεπει να το αλλαξω γιατι ξεραθηκαν και πεταει μουτρα και κωλο!
http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... acyhp.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... port3.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/33 ... tact2.png/
Η τιμη ειναι παραπλησια οποτε ποιο απο τα 3 με συμβουλευεται;
εγω σκεφτομουν για το premium contact 2Τέτοια διάσταση φοράω στο Mazda. Να βάλεις το Michelin Pilot Sport3 μόνο άν είσαι 'ανήσυχος' οδηγός, αλλιώς κάποιο απο τα άλλα 2, παραπλήσια είναι. Επίσης λένε πως είναι πολύ καλό το Pirelli Cinturato P7, τσέκαρέ το και αυτό
-
Eυχαριστω πολυ φιλε μου..
Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει κυριως να στριβω με χιλιομετρα και οχι να πηγαινω 200 στην εθνικη.. -
ειμαι αναμεσα σε michelin pilot exalto2 και hankook ventus prime 2 ποιο ειναι καλυτερο?ποιο να προτιμησω?
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Τί να προτιμήσω για το Picanto σε 165/65/13 απο τα παρακάτω ;
Η χρήση του είναι 95-5 σε πόλη και το οδηγάει κυρίως η γυναίκα μου οπότε θέλω να είναι άνετο. Αν κάποιος έχει προσωπική άποψη καλοδεχούμενηCONTINENTAL ECOCONTACT 3
FULDA ECOCONTROL
BRIDGESTONE Β250
Pirelli P4 CINTURATO
YOKOHAMA ADRIVE- Το B250 το ξέρω απο παλιά και μάλλον θα είναι η τελευταία επιλογή
Το Pirelli Μπάμπη......
Προκρίθηκαν τα Pirelli P4 τα οποία θα βάλω μόλις έρθουν, κόστος 220 ευρώ
Δεν θα το μετανοιωσεις καλοφορετα
Ευχαριστώ, το θέμα είναι πως επειδή δεν είναι πολύ εμπορική διάσταση δεν υπάρχουν φρέσκα και θα είναι 6 μηνών, δεν βαριέσαι όμως
Τα P4 Cinturato τα φοραει το Φοκους του αδερφου μου, παροτι εχουν θεοσκληρη γομα (δεικτης σκληροτητας 420 ) ειναι εξαιρετικα σε βρεγμενο (και πλυμμηρισμενο), χωματοδρομο που κανει συνεχεια, ορεινες διαδρομες, κλπ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τα P4 Cinturato τα φοραει το Φοκους του αδερφου μου, παροτι εχουν θεοσκληρη γομα (δεικτης σκληροτητας 420 ) ειναι εξαιρετικα σε βρεγμενο (και πλυμμηρισμενο), χωματοδρομο που κανει συνεχεια, ορεινες διαδρομες, κλπ
Σε όσες εταιρίες κοιτούσα για την σκληρότητα του ελαστικού δεν αναφέρονταν κάπου (στον εκάστοτε ιστότοπο). Υπάρχει τρόπος να το βλέπουμε εκ των προτέρων?
-
Ο χρήστης GUZGUN έγραψε:
έβαλα τελικά τα Pirelli P7 Cinturato σήμερα αφού τα Premium Contact 5 μου φάνηκαν πάρα πολύ μαλακά. Εντυπώσεις προσεχώς.Tradewear : 260
Traction AA
Temperature Aλεπτομέρειες για το τι σημαίνουν τα Traction και temperature εδώ http://www.glavopoulos.gr/arthra/tires/tire_size_gr.shtm.
260 δείκτη φθοράς;!!! Πιο μαλακά και από σαπούνι!
Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Μια χαρά είναι λάστιχα 6μήνου
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
ειμαι αναμεσα σε michelin pilot exalto2 και hankook ventus prime 2 ποιο ειναι καλυτερο?ποιο να προτιμησω?Pilot Exalto2 φοράω στο Mazda και είμαι πολύ ευχαριστημένος, όμως σταμάτησαν να παράγονται και να πουλιούνται πλέον. Οσον αφορά τα Hankook VP2 ακούω πως είναι πολύ καλά όπως και τα Pirelli P7
-
Δείκτης φθοράς (treadwear): όσο μικρότερος τόσο μαλακότερο. 260 είναι υπερβολικά μαλακό ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δείκτης φθοράς (treadwear): όσο μικρότερος τόσο μαλακότερο. 260 είναι υπερβολικά μαλακό ?Οχι βεβαια. Τα 050 και τα p zero εχουν 140 για να καταλάβεις.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δείκτης φθοράς (treadwear): όσο μικρότερος τόσο μαλακότερο. 260 είναι υπερβολικά μαλακό ?Δεν έχω δει λάστιχο κάτω από 280. Το Conti έχει 280. Φοράω τα Kumho kh 31 και έχουν 340. Και δεν τα λες σκληρά.
260 είναι ο χαμηλότερος δείκτης φθοράς που έχω δει. Θεωρώ ότι είναι πολύ μαλακό και μου κάνει εντύπωση που είναι και Pirelli. Εκτός και αν στην συγκεκριμένη διάσταση τα βγάζει με μαλακή γόμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δείκτης φθοράς (treadwear): όσο μικρότερος τόσο μαλακότερο. 260 είναι υπερβολικά μαλακό ?
Οχι βεβαια. Τα 050 και τα p zero εχουν 140 για να καταλάβεις.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Σε τι διάσταση; Τα είχες αυτά τα λάστιχα; Πόσα χλμ σου έβγαλαν και με τι δείκτη ταχύτητας;
-
Ο χρήστης fabil έγραψε:
Δεν έχω δει λάστιχο κάτω από 280. Το Conti έχει 280. Φοράω τα Kumho kh 31 και έχουν 340. Και δεν τα λες σκληρά.
260 είναι ο χαμηλότερος δείκτης φθοράς που έχω δει. Θεωρώ ότι είναι πολύ μαλακό και μου κάνει εντύπωση που είναι και Pirelli. Εκτός και αν στην συγκεκριμένη διάσταση τα βγάζει με μαλακή γόμα.
ΟΚ μιλάμε για άλλη κατηγορία ελαστικών, έχω φορέσει λάστιχα με treadwear 60, 140, 200... Πάσο.
-
δεν υπαρχει δεικτης μαλακοτητας
υπαρχει..αλλα ειναι αλλη μοναδα μετρησης..σαν αυτον που χρησιμοποιει ο nivo στο τραγουδι του για να εξετασει αυτους που ασχολουνται μαζι τουλεγεται δεικτης φθορας..tread wear
προφανως και τον κοιταμε αλλα μη στεκομαστε σε αυτον
ενδεικτικα μιας και μιλαμε για τα συγκεκριμενα ελαστικα εχω να πω και πρεπει να το καταλαβουμε γιατι δεν μπορεις να στεκεσαι εκει τοσο πολυ οταν επιλεγειςmichelin pilot sport 3 treadwear 320
hankook ventus prime 2 treadwear 300
pirelli p7 treadwear 260αν υπαρχει καποιος σε αυτον τον κοσμο που οδηγησε και με τα 3 και πει πως με το michelin η το hankook εβγαλε περισσοτερα χμ σε σχεση με το pirelli η πει πως το p7 ειναι καλυτερο λαστιχο απ'τα αλλα 2 να τον παμε στον nivo να μας πει τι δεικτη μαλακοτητας εχει..αποδεδειγμενα δεν εχουμε την ιδια χιλιομετρικη αποδοση αλλα και το ιδιο κρατημα
μιλαμε μονο για τα συγκεκριμενα
ενα απλο παραδειγμα για τον μπαρουφοδεικτη treadwearτο p7 ειναι καλο λαστιχο..μαλιστα πολυ καλο.πολυ καλυτερο πχ απ'το turanza η το uniroyal GTP 2
αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερο σε προσφυση απ'το ps3 η το vp2..τουλαχιστον οσο και τα 3 ειναι καινουριαεγω προσωπικα σε 205/55/16 αν ηθελα να στριβω θα εβαζα pirelli pzero η hankook k107
αν ηθελα να ταξιδευω με χαρα καi να λεω 'πω πω κρατημα τα καινουρια μου λαστιχα' (family safe mode on) θα διαλεγα αναμεσα σε hankook vp2 η continental pc5..αν εβαζα και λιγο περισσοτερο νευρο θα πηγαινα και για michelin ps3
(τα 3 παραπανω λαστιχα δε χορηγουνται χωρις συνταγη απο γιατρο για αποφυγη πεζοδρομιων )ας διαλεξουμε λοιπον με βαση την τσεπη μας, μια καλη ερευνα, 4-5 reviews, το συναισθημα και την ψευδαισθηση για τους κορυφαιους κατασκευαστες ελαστικων που συνιστουν skip και οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος ο παππους μου
'γιε μου..you can't go wrong with any of them' -
Ο χρήστης fabil έγραψε:
έβαλα τελικά τα Pirelli P7 Cinturato σήμερα αφού τα Premium Contact 5 μου φάνηκαν πάρα πολύ μαλακά. Εντυπώσεις προσεχώς.
Tradewear : 260
Traction AA
Temperature Aλεπτομέρειες για το τι σημαίνουν τα Traction και temperature εδώ http://www.glavopoulos.gr/arthra/tires/tire_size_gr.shtm.
260 δείκτη φθοράς;!!! Πιο μαλακά και από σαπούνι!
Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Μια χαρά είναι λάστιχα 6μήνου
τα conti PC5 έχουν 280 δείκτη φθοράς ....
@upoulikampia τα pzero νομίζω δεν βγαίνουν σε 205/55/16
-
pzero rosso εννοω.σορρυ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ μιλάμε για άλλη κατηγορία ελαστικών, έχω φορέσει λάστιχα με treadwear 60, 140, 200... Πάσο.
Για δώσε μερικά παραδείγματα ελαστικών με τόσο χαμηλό δείκτη φθοράς. Τα parada πχ έχουν 280.
260 είναι ο χαμηλότερος δείκτης φθοράς που έχω δει.
Γνωρίζω ότι είναι δείκτης φθοράς. Δεν θεωρείς upoulikampia ότι έχει να κάνει με το πόσο σκληρή είναι η γόμα;
Τώρα για το πόσο αξιόπιστος είναι θα συμφωνήσω. Μιας και τον βάζει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Και όχι μία ανεξάρτητη αρχή. Δεν υπάρχουν δηλ στάνταρ για την έκδοσή του. Βγαίνει προσεγγιστικά.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]