-
Σωστά.. Έχετε δίκαιο.
-
Εχω ενα εξαμηνο τα barum brilliantis 2 σε Swift πολης...,δεν ειναι κακο για 200+€...
Στα αρνητικα του οτι ειναι λιγο θορυβωδες,αλλα κλαϊν... -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Εχω ενα εξαμηνο τα barum brilliantis 2 σε Swift πολης...,δεν ειναι κακο για 200+€...
Στα αρνητικα του οτι ειναι λιγο θορυβωδες,αλλα κλαϊν...τα 200+ευρω δεν ειναι ασχημα αλλα αυτο κρινεται απο την τιμη του επωνυμου ανταγωνισμου......ο οποιος ηταν;;;;
-
Στα αρνητικα του οτι ειναι λιγο θορυβωδες,αλλα κλαϊν...Τα Barum ψιλοπατώνουν σε όλα τα τεστ και τις κριτικές... Δεν ξέρω σε ποιά διάσταση αναφέρεσαι βεβαίως, αλλά σε 185/60/14 όλα τα 'ποιοτικά' λάστιχα δεν ξεφεύγουν πάνω από 250 ευρώ...
Βέβαια, προσωπικά θα προτιμήσω αν έχω οικονομικό πρόβλημα να παίρνω το λεωφορείο για 1 μήνα για να γλιτώσω τα 200 ευρώ βενζίνης που καίω, παρά να κάνω οικονομία από τα λάστιχα του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Τα Barum ψιλοπατώνουν σε όλα τα τεστ και τις κριτικές... Δεν ξέρω σε ποιά διάσταση αναφέρεσαι βεβαίως, αλλά σε 185/60/14 όλα τα 'ποιοτικά' λάστιχα δεν ξεφεύγουν πάνω από 250 ευρώ...
Βέβαια, προσωπικά θα προτιμήσω αν έχω οικονομικό πρόβλημα να παίρνω το λεωφορείο για 1 μήνα για να γλιτώσω τα 200 ευρώ βενζίνης που καίω, παρά να κάνω οικονομία από τα λάστιχα του αυτοκινήτου...
Με 200 ευρω βαζεις energy saver+, σ αυτη τη διασταση...
-
Μάλλον κάνετε πλάκα αμφότεροι! Τα μεν Barum βγαίνουν σε όλα τα τεστ από τα καλύτερα της οικονομικής κατηγορίας, ενώ με 200 ευρώ σε αυτή τη διάσταση βάζεις οριακά Sava!
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Μάλλον κάνετε πλάκα αμφότεροι! Τα μεν Barum βγαίνουν σε όλα τα τεστ από τα καλύτερα της οικονομικής κατηγορίας, ενώ με 200 ευρώ σε αυτή τη διάσταση βάζεις οριακά Sava!Σε 185/60/14? Εμεις εδω και 10 χρονια energy βαζουμε στο αμαξι των γονιων μου... Με 200 ευρω...
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
το goodyear allweather το θυμαμαι που το ειχαμε βαλει στο οικογενειακο ασκονα και εκανε τρελο θορυβο, σαν τα σημερινα ημισλικ.
Πριν απο αυτα ειχαμε κατι μισελεν M&S αθλια επισης, ο σκελετος του πελματος ειχε σπασει και το αμαξι σε λειο εδαφος πηγαινε λες και ηταν σε λακουνες απο τους κραδασμους.
Ωραιες εποχες, να μαθαινω το 1992 παντιλικια με την ασκονα σε χωμα και τα allweather να μη φθειρονται τα πο@στικα με τιποταΤα είχα το 1992 σε ένα Ford Taunus του 74 που ήθελε αμορτισέρ. Δεν έχω παράπονο από το κράτημά τους.
Τα Bridgestone πότε ήρθαν στην Ελλάδα; -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Σε 185/60/14? Εμεις εδω και 10 χρονια energy βαζουμε στο αμαξι των γονιων μου... Με 200 ευρω...Μάλλον κάνεις λάθος. Αλλά για την περίπτωση που δεν κάνεις, για πες που τα βρίσκεις τόσο φθηνά!!
-
Εδω παντως δεν βλεπω κανενα να ξεπερναει τα 240 ευρω σ' αυτη τη διασταση
-
Τα Bridgestone πότε ήρθαν στην Ελλάδα;
αν θυμαμαι καλα αρχες δεκαετιας 90'.....
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Σε 185/60/14? Εμεις εδω και 10 χρονια energy βαζουμε στο αμαξι των γονιων μου... Με 200 ευρω...
Μάλλον κάνεις λάθος. Αλλά για την περίπτωση που δεν κάνεις, για πες που τα βρίσκεις τόσο φθηνά!!
Στα fit&go στο χαλανδρι που υποτιθεται ειναι και πιασοκωλε για ελαστικα... Να φανταστεις στο δικο μου αμαξι μου εκαναν προσφορα γυρω στα 100 ευρω πιο ακριβη απο την πιο φτηνη που βρηκα...
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Μάλλον κάνετε πλάκα αμφότεροι! Τα μεν Barum βγαίνουν σε όλα τα τεστ από τα καλύτερα της οικονομικής κατηγορίας, ενώ με 200 ευρώ σε αυτή τη διάσταση βάζεις οριακά Sava!όταν σε γερμανικά τεστ πατώνουν (σε σχέση με οτιδήποτε επώνυμο), τότε cry them Charalambos
-
οχι οτι τα barum ειναι λαστιχαρες..........αλλα και τα γερμανικα τεστ δεν μου λενε τιποτα!
σοου μι δε μανευ....... -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Μάλλον κάνετε πλάκα αμφότεροι! Τα μεν Barum βγαίνουν σε όλα τα τεστ από τα καλύτερα της οικονομικής κατηγορίας, ενώ με 200 ευρώ σε αυτή τη διάσταση βάζεις οριακά Sava!
Σε 185/60/14? Εμεις εδω και 10 χρονια energy βαζουμε στο αμαξι των γονιων μου... Με 200 ευρω...
250-270- παιζουν
Τα 200 ευρω ,ουτε χονδρικη δεν παιζει τοσο.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
250-270- παιζουν
Τα 200 ευρω ,ουτε χονδρικη δεν παιζει τοσο.
Μαλλον η μανα μου κανει τρελα παζαρια, ή δε θυμαμαι τοσο καλα... 250 παντως μου φαινονται πολλα...
-
Πριν απο 6 μηνες τα 185/60/14 energy saver ειχαν 270€,και γενικα οι premium μαρκες επαιζαν απο 230 και πανω...
Τα barum ειναι μια χαρουλα λαστιχακια για την χρηση που κανουν,δεν ειναι πανω σε κανενα αυτοκινητο επιδοσεων,και δεν παω στα Μεγαρα με αυτο...
Επισης η Barum εχει εξαγορασθει απο την continental αν λεει κατι αυτο...
Τo tyrereview το αξιολογει ως μετριο:http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Barum/Brillantis-2.htmEnergy μετα το ψωριασμα που ξεκινησε στα 2 χρονια των προηγουμενων,ποτε ξανα...
Προσωπικα περα του θορυβου ειμαι πολυ ευχαριστημενος στην χρηση που κανουν (μουλαρι πολης)...και για ικανοποιησω και σας τους γρηγορους...ΣΑΦΩΣ και ΔΕΝ θα τα εβαζα σε αυτοκινητο που προοριζεται για sport οδηγηση...
-
Εγω παντως θα προτιμισω michelin την επομενη φορα.εχω την εντυπωση οτι δεν πεφτουν τοσο οι επιδοσεις τους οσο αλλα.η διαφορα φαινεται μετα απο 1,5 - 2 χρονια.
-
...και για ικανοποιησω και σας τους γρηγορους...ΣΑΦΩΣ και ΔΕΝ θα τα εβαζα σε αυτοκινητο που προοριζεται για sport οδηγηση...Δεν νομίζω ότι μόνο οι 'γρήγοροι' χρειάστηκαν ένα μέτρο μικρότερης απόστασης φρεναρίσματος μέσα στην πόλη για να μην αγκαλιάσουν τον μπροστινό τους ή να μην φιλήσουν τον απέναντι . Απόδειξη τα δεκάδες μικροτρακαρίσματα που συμβαίνουν καθημερινά.
-
Ο χρήστης palypan έγραψε:
Απόδειξη τα δεκάδες μικροτρακαρίσματα που συμβαίνουν καθημερινά.Τα οποία θα γλιτώναμε αν δε μιλούσαμε στο κινητό, αν ξέραμε να οδηγούμε, αν ξέραμε το αυτοκίνητό μας κι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι. Κι όχι αν είχαμε Continental αντι Michelin ή Bridgestone αντί για Barum!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]