-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Έχουν έρθει τα Blu Response στην Ελλάδα; Προ ημερών που ρώτησα για αυτά σε 185/65/15 ο λαστιχάς είπε πως όχι.Γενικά, υπάρχει μια δυσκολία να βρω τεστ ελαστικών με googl-άρισμα. Πού διάολο είναι κρυμμένα; Δεν μπορεί να έχει τεστάρει μόνο ο ADAC. Μεγάλα περιοδικά, όπως πχ το Evo ή άλλα Ευρωπαϊκά, δεν έχουν κάνει τίποτα;
Ειναι ολοκαινουργια, αν περιμενεις κανα μηνα...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ημερομηνία τιμολογίου: 12.03.2013
Στην Ελλαδα δεν εισαγεται ακομα στη διασταση μου...μεχρι την αλλη εβδομαδα θα τα εχω.
Από που;
Απο Μερκελσταντ...Τη Δευτερα εκανα την παραγγελια, σημερα 4:50 σκαναριστικαν στη Βουδαπεστη. Τριτη-Τεταρτη τα περιμενω...Ελπιζω να μην το μετανιωσω που δεν ξαναεβαλα τα 050
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ημερομηνία τιμολογίου: 12.03.2013
Στην Ελλαδα δεν εισαγεται ακομα στη διασταση μου...μεχρι την αλλη εβδομαδα θα τα εχω.
Από που;
Απο Μερκελσταντ...Τη Δευτερα εκανα την παραγγελια, σημερα 4:50 σκαναριστικαν στη Βουδαπεστη. Τριτη-Τεταρτη τα περιμενω...Ελπιζω να μην το μετανιωσω που δεν ξαναεβαλα τα 050
Ευχαριστώ. Ήθελα να δω μήπως τα είχε και στη δική μου διάσταση, αλλά δεν υπάρχουν.
-
Ψάχνοντας λίγο στο http://www.tyrereviews.co.uk/, ένα άλλο λάστιχο ήρθε στο προσκήνιο, το οποίο είχε πάρει πολύ καλά σχόλια και σε δοκιμή εν Ελλάδι (δεν θυμάμαι ποια): πρόκειται για το Vredestein Sportrac 5.
Έχει κανείς οδηγικές εντυπώσεις;
Αντιπροσωπεύεται αυτή η μάρκα στην Ελλάδα; Σαν να θυμάμαι ότι υπήρχε ένα πρόβλημα πριν 1.5-2 χρόνια...
-
Εχει παρει προσφορα η συζυγος για το 500 σε dunlop, continental, goodyear, michelin.
Τα continental τα πιο ακριβα.
Τι να βαλει λετε;
Sent from a mobile device
-
Ποια λες; Τα μαύρα;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ποια λες; Τα μαύρα;τα στρογγυλα ε;
-
Επιλογή ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ δεν λέγεται το τόπικ?
Τι μπορεί να ψάχνει σε continental, dunlop, goodyear και michelin?
(μη ρωτάτε μοντέλα, δε θυμάται να μου πει )
-
Αν ειναι για 500αρακι σιγουρα τις έχουν πει ότι κυκλοφορουν αυτες οι εταιρείες σε οικολογικό (Energy , Eco contact κλπ)
Τώρα να πω ότι μεγαλες διαφορες δεν έχουν κι ότι ότι και να βαλει ειναι πανω κατω το ίδιο θα πω ψέματα? -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εχει παρει προσφορα η συζυγος για το 500 σε dunlop, continental, goodyear, michelin.Τα continental τα πιο ακριβα.
Τι να βαλει λετε;
Δεν μας ειπες διασταση καταρχην.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
προιόν: Bridgestone Potenza RE002 205/50 R17 93W XL BSW (So)
Ποσότητα: 4
Τιμή ανά κομμάτι καθαρό ποσό: 122.00 EUR (150.06 EUR brutto)Συνολικό ποσό καθαρό ποσό: 488.00 EUR
στη Γερμανία τα βρίσκεις με 460 (βέβαια δεν ξέρω αν στέλνουν εκτός )
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Εχει παρει προσφορα η συζυγος για το 500 σε dunlop, continental, goodyear, michelin.
Τι να βαλει λετε;
185/55/15
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι να βαλει λετε;
185/55/15
απο αυτες τις επιλογες εγω θα εβαζα continental premium contact2.
Goodyear kai dynlop δεν εχω καλες εντυπωσεις απο 195-50-15 δε θα τα ξαναεβαζα.
πολυ ευαισθητα, εκαναν καρουμπαλα και στα 2 και μετα απο λιγα χλμ γλιστραγαν παρα πολυ.
τα premium τα θεωρω πιο αξιοπρεπη συνολικα και μου δινουν την εντυπωση της μαλακης γομας, αρα+ για τους δρομους μας.
Τα εχω οδηγησει λιγο σε 205-55-16 αλλα μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις στο φρεναρισμα και στο βρεγμενο. -
Καλησπέρα κ απο μένα
Για merc e200 σε διάσταση 225/55/16 ποια απ τα παρακάτω προτείνετε?
1.pirelli cinturato p7 blue
2. Goodyear efficient grip performance
3.falken ze914
4.hankook ventus prime2 k115
5.nokian line
6.dunlop sport fast response
Για τα 3,4,5διαβάζω πολύ καλά σχόλια απο τιμές έχω πάρει μόνο για τα 2 στα 580εΗ οδήγηση ειναι απλή τουριστική κ ήρεμη με έμφαση σε άνεση κ οικονομία και εννοείτε κ καλές πρόσφυγες σε στεγν/υγρό
Ευχαριστω προκαταβολικά
-
Ο χρήστης antonisserr έγραψε:
Καλησπέρα κ απο μένα
Για merc e200 σε διάσταση 225/55/16 ποια απ τα παρακάτω προτείνετε?Αφου ειναι touring το αυτοκινητο, βαλε τα Pirelli, καλυπτουν αυτα που λες... Μη μπλεξεις με αλλα, μια χαρα ειναι.
-
Ο χρήστης antonisserr έγραψε:
Καλησπέρα κ απο μένα
Για merc e200 σε διάσταση 225/55/16 ποια απ τα παρακάτω προτείνετε?
1.pirelli cinturato p7 blue
2. Goodyear efficient grip performance
3.falken ze914
4.hankook ventus prime2 k115
5.nokian line
6.dunlop sport fast response
Για τα 3,4,5διαβάζω πολύ καλά σχόλια απο τιμές έχω πάρει μόνο για τα 2 στα 580εΗ οδήγηση ειναι απλή τουριστική κ ήρεμη με έμφαση σε άνεση κ οικονομία και εννοείτε κ καλές πρόσφυγες σε στεγν/υγρό
Ευχαριστω προκαταβολικά
Θα έλεγα το 2, βλέπω όμως απουσιάζουν τα πολύ καλά (κατά τη γνώμη μου πάντα) continental premiumcontact5. Ειδικά στα ΜΒ ταιριάζουν γάντι.
-
Εγώ προτείνω 1 ή 4 ειδικά το 4 είναι πολύ καλή value for money επιλογή χωρίς υποχώρηση σε χαρακτηριστικά.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Εγώ προτείνω 1 ή 4 ειδικά το 4 είναι πολύ καλή value for money επιλογή χωρίς υποχώρηση σε χαρακτηριστικά.οντως το Κ115 πολυ καλη επιλογη αλλα πλεον δεν ειναι και τοσο προσιτο.....
-
Όποιο και να βάλεις(εκτός από το Goodyear),μια χαρά θα είσαι....μέσες-άκρες είναι παρόμοια...!!Και πολύ καλά βέβαια....
-
Εγώ θα έβαζα το Pirelli.....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]