-
αν τα S Drive ειναι λιγο πιο ακριβα προτιμησε τα ..........
επισης μια καλη και οικονομικη προταση ειναι τα ΤΟΥΟ CF1,δες τα και αποφασιζεις -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μήπως πιό πριν οδηγούσες ευρωπαϊκό αυτοκίνητο και νομίζεις ότι φταιν τα λάστιχα στο Getz? Γιατί τα κορεάτικα των προηγούμενων γενιών, το έχουν ένα θέμα με το στρίψιμο...
γλυστρανε σαν τρελα και μονο στο βρεγμενο τα κορεατικα;;;;
Βασικά όλα τα μικρά κορεάτικα από 2005 και πίσω, είναι από μέτρια έως τραγικά στο στήσιμό τους, ματιζ, άτος, κάλος/αβέο, accent, rio, cerato και ο κακός χαμός. Οπότε δεν θεωρώ ότι μόνο το λάστιχο φταίει για την συμπεριφορά στο βρεγμένο. Και επειδή στην διάσταση που ψάχνει, όλα λίγο πολύ είναι κοντά στα κυβικά με το Brillantis, ή θα πρέπει να τα σκάσει για να πάρει κάνα Michelin ή Continental, ή να το γυρίσει σε 185/60/14, ώστε να έχει πολύ περισσότερες επιλογές. Τα all-weather ας τα ξεχάσει, θα χάσει στο στεγνό για να έχει σήμανση M+S? Θα δει ποτέ χιόνι/λάσπη το αμάξι για να δικαιολογησει την επιλογή τους?
-
αν προσεξεις λεει οτι του γλυστραει μονο στο βρεγμενο!!!οποτε δεν ειναι θεμα στησιματος......
επειτα εκεινη την εποχη ποσο καλυτερη συμπεριφορα απο το getz ειχαν τα micra,yaris,swift,polo κτλ;;; -
Ισορροπημένο ελαστικό με έμφαση στο βρεγμένο το Uniroyal RainExpert, πολύ καλή συμπεριφορά σε επαρχιακούς δρόμους με λάσπες και χιόνια.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αν προσεξεις λεει οτι του γλυστραει μονο στο βρεγμενο!!!οποτε δεν ειναι θεμα στησιματος......
επειτα εκεινη την εποχη ποσο καλυτερη συμπεριφορα απο το getz ειχαν τα micra,yaris,swift,polo κτλ;;;Παιδιά, σας λέω ότι έχω κάνει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με Getz ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Το αυτοκίνητο πάντα ήταν πολύ σταθερό και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα απώλειας πρόσφυσης. Το πρόβλημα υπάρχει με τα συγκεκριμένα ελαστικά και ΜΟΝΟ σε βρεγμένο. Και νομίζω ότι ως πρώην κάτοχος VW, Fiat και Audi, μπορώ να έχω μια αντικειμενική άποψη.
Φυσικά, να εξηγήσω ότι μιλάω για κανονικούς ρυθμούς οδήγησης, στα πλαίσια των νόμιμων ορίων ταχύτητας. Δεν κάνω κόντρες ούτε μπαίνω στις στροφές με τις πόρτες. Ίσα-ίσα θεωρώ εντελώς αδαείς όσους οδηγούν έτσι σε δρόμο και όχι σε πίστα. Η μέγιστη ταχύτητα με την οποία ταξιδεύω είναι 120-130. Πάνω από αυτό το όριο, το θεωρώ εντελώς ανεύθυνο να οδηγώ.
Και κάτι άλλο. Επειδή τυχαίνει να έχω και matiz, καμία απολύτως σχέση δεν έχει το getz με τη συμπεριφορά του matiz. Εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα, με τεράστια διαφορά στο δρόμο, στην άνεση και στα κρατήματα.
-
Ξέρει κανείς γιατί όλοι σχεδόν οι λαστιχάδες έχουν βγάλει από τα μαγαζιά τους τα Πιρέλλι και τα υπόλοιπα του ομίλου? Είναι θέμα τιμολογίου ή ισχύει αυτό που πλασάρουν ως δικαιολογία ότι υπήρξαν ελατωματικές παρτίδες?
-
περίεργο......
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
touring, σε ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά όπως είπε κι ο aggelosf, ούτε αυτό
αλλά ούτε και το πολύ καλό Adrenalin (RE002) δεν βγαίνουν στην διάσταση μου.Είμαι σε αναμονή τιμών των παραπάνω.
Το Yokohama S Drive ξέρουμε τα πλαινά του πως είναι? Αντοχή στο χρόνο?
Καλο κι ανθεκτικο λαστιχο. Θελει ζεσταματακι μονο οπως ολα τα σπορ ιαπωνικα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Καλησπερα!
Κατι με τρωει να παρω 4 λαστιχα για colt 1.3 με σκοπο να καταναλωθουν στα Μεγαρα. Τι θα προτεινατε σε 195/50/15; -
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Καλησπερα!
Κατι με τρωει να παρω 4 λαστιχα για colt 1.3 με σκοπο να καταναλωθουν στα Μεγαρα. Τι θα προτεινατε σε 195/50/15;hercules.........maxxis........semperit.........infinity!!!!!!!!
-
Ευχαριστώ GGAB και Realzeus για το feedback.
ΥΓ GGAB τα Toyo δεν βγαίνουν στην διάσταση μου.
-
Ευχαριστώ GGAB και Realzeus για το feedback.ΥΓ GGAB τα Toyo δεν βγαίνουν στην διάσταση μου.
για την 175/60/14 δεν μιλαμε;;;;
βγαινουν και κοστιζουν περι τα 230-240 ευρω...... -
Όχι, για 195/45/R 16 με 84V.
-
Όχι, για 195/45/R 16 με 84V.τοτε σε ΤΟΥΟ εισαι για Τ1-R η' το πιο νεο T1-SPORT......
-
Τα T1 Sport δεν βγαίνουν στην διάσταση μου ενώ τα για τα T1-R μετά απο test σε Mazda 2 δεν θα
τα επέλεγα. -
Η ώρα πλησιάζει και ήρθε η ώρα να ρωτησω κι εδώ
Έχουμε και λεμε 2 σετ για Golf και Flu σε 205-55-16 και 205-60-16 Η
Επιλογές.Σκεφτομαι για να συμπέσω μπας και παρω καμια καλυτερη τιμη
Energy Saver + ή Kleber HP3
Ριχτε ντοματες ελευθερα και προτείνεται άλλες επιλογές (εντος λογικων πλαισίων κόστους )
Επίσης αν καποιος ειχε εμπειρία απο τα Kleber θα με βοηθουσε πολυ
Μιλαμε παντα για οικογενειακό πλεον οδήγημα (κι ουτε καν άτακτο οικογενειακο έτσι ) -
To κλεμπερ ειναι ενα καλο λαστιχακι,μαλακο και με καλο κρατημα.
Ειναι ομως λιγο τσιμπημενο πλεον.
Το ενερτζι,ειναι το πιο ακριβο ελαστικο και εννοειτε καλυτερο.
Στην διασταση 205-60-16 να ψαχτεις πειρσσοτερο ,γιατι υπαρχουν αποκλισεις στις τιμες και ειναι αρκετα ακριβη διασταση. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Η ώρα πλησιάζει και ήρθε η ώρα να ρωτησω κι εδώ
Έχουμε και λεμε 2 σετ για Golf και Flu σε 205-55-16 και 205-60-16 Η
Επιλογές.Σκεφτομαι για να συμπέσω μπας και παρω καμια καλυτερη τιμη
Energy Saver + ή Kleber HP3
Ριχτε ντοματες ελευθερα και προτείνεται άλλες επιλογές (εντος λογικων πλαισίων κόστους )
Επίσης αν καποιος ειχε εμπειρία απο τα Kleber θα με βοηθουσε πολυ
Μιλαμε παντα για οικογενειακό πλεον οδήγημα (κι ουτε καν άτακτο οικογενειακο έτσι )Δεν ξέρω τιμές για το premium contact 5 στη διάσταση αυτή, αλλά στην 195/65/15 (270ε)που έβαλα στην Ε190 (w201) έχω να πω τα καλύτερα. Άνεση (ποιότητα κύλισης), καλό φρένο σε στεγνό και βρεγμένο, καλή συμπεριφορά σε στρώμα νερού (δεν το δοκίμασα με μεγάλη ταχύτητα, δηλαδή >100) στρίβει καλά.... κλπ. Θα τα βάλω και στην w211 (225/55/16).
-
pirelli cinturato p7 blue ισως?
Για τα kleber, η αποψη μου ειναι οτι οπως ολες οι μεσαιες μαρκες δεν συμφερουν στην Ελλαδα, τις φερνουν πολυ ακριβα για αυτο που ειναι. -
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Δεν ξέρω τιμές για το premium contact 5 .......Σε 205-60-16 ειναι μεταξυ 460-490 ευρώ το σετ
ΔεεεενTo κλεμπερ ειναι ενα καλο λαστιχακι,μαλακο και με καλο κρατημα.
Ειναι ομως λιγο τσιμπημενο πλεον.
Το ενερτζι,ειναι το πιο ακριβο ελαστικο και εννοειτε καλυτερο.
Στην διασταση 205-60-16 να ψαχτεις πειρσσοτερο ,γιατι υπαρχουν αποκλισεις στις τιμες και ειναι αρκετα ακριβη διασταση.Το Energy δεν ειναι και το πιο ακριβό
Στα σχετικά φθηνά είναι σ' αυτη τη διάσταση.Τα ακριβά παίζουν πάνω απο 460 το σετ ενώ το Saver+ το βρίσκεις με 430-440 το σετ
Ουτε κρύο ουτε ζέστη δηλαδή
Το Kleber παιζει στα 400 περιπου.pirelli cinturato p7 blue ισως?
Για τα kleber, η αποψη μου ειναι οτι οπως ολες οι μεσαιες μαρκες δεν συμφερουν στην Ελλαδα, τις φερνουν πολυ ακριβα για αυτο που ειναι.Τα κοιταω κι αυτα αλλα ειναι πολυ καινουρια και θα ψιλοβαράνε
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]