-
Έτσι! Για αυτό άλλωστε το Energy είναι η ναυαρχίδα της Michelin. Κάτι Pilot Supersport κλπ μαλακίες είναι για γιωτάδες!
-
Ρε συ εμπόριε ελαστικέ........τι κοινό έχουν......ο μώλος,η προκυμαία,ο ντόκος,το λιμάνι κλπ..;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έτσι! Για αυτό άλλωστε το Energy είναι η ναυαρχίδα της Michelin. Κάτι Pilot Supersport κλπ μαλακίες είναι για γιωτάδες!Αν σκεφτεσαι σαν παιδακι δεν σου φταιω εγω.
Τα πρασινα ελαστικα ειναι αυτα που σπρωχνονται περισοτερο απο οποια αλλα,απο ολες τις σοβαρες εταιριες ελαστικων.
Η pirelli παντου μιλαει για το Ρ7 cinturato(πρασινο),η Goodyear το efficientgrip. -
Και ότι σπρώχνεται περισσότερο είναι το κορυφαίο;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και ότι σπρώχνεται περισσότερο είναι το κορυφαίο;Κορυφαιο ως προς τις απολυτες επιδοσεις ,οχι.
Και τα σλικ κρατανε περισσοτερο ,τι σημαινει αυτο; -
Τι θα πει 'κορυφαίο'; Όλοι οι καταναλωτές πρέπει να έχουμε σώνει και καλά τις ίδιες απαιτήσεις; Δε δικαιούμαι εγώ να θεωρώ σημαντική την οικονομία καυσίμου, το χαμηλό θόρυβο και τη μεγάλη χιλιομετρική διάρκεια; Κι ο άλλος την ακρίβεια στη στροφή ή το γρήγορο ζέσταμα;
Πείτε την προσωπική σας άποψη, για το πως έκατσε το κάθε λάστιχο στο συγκεκριμένο αμάξι που οδηγήσατε και ως εκεί. Έλεος με την απολυτότητα, τους αφορισμούς και τις γενικεύσεις. Η δήλωση 'το energy είναι μπάζο' είναι εξίσου άκυρη με την 'το energy είναι το κορυφαίο ελαστικό του κόσμου'. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Οχι ,οι γαλλοι δεν παλαβωσαν,αλλοι ειναι αυτοι που προσπαθουν να βγαλουν αχρηστο το κορυφαιο ελαστικο του κοσμου.
Και ότι σπρώχνεται περισσότερο είναι το κορυφαίο;
Κορυφαιο ως προς τις απολυτες επιδοσεις ,οχι.
Και τα σλικ κρατανε περισσοτερο ,τι σημαινει αυτο;Εσύ το ονόμασες κορυφαίο.
Γιατί δε μας λες και τι σημαίνει; -
Για Peugeot 206 ποια λάστιχα προτίνεται ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ στο 206 το 1.4 ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα michelin pilot sport στο 2.0 p zero nero.
-
Βρε παιδια, αυτα τα SAVA που και καλα ειναι θυγατρικη της Goodyear, αξιζουνε τα (συγκριτικα λιγοτερα ) λεφτά τους;
-
Σε 205-45-16 βρισκω τα Κ110 σε 87W και 88W
Τι διαφορες εχουν?
Επισης γιατι σε αυτη τη διασταση δε βρισκω τα Κ107?
Υπουλη καμπια καμια ιδεα που θα τα βρω?(αθηνα) -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Βρε παιδια, αυτα τα SAVA που και καλα ειναι θυγατρικη της Goodyear, αξιζουνε τα (συγκριτικα λιγοτερα ) λεφτά τους;Για να τα βάζουν όλοι, καλά θα είναι.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Καλά,παλάβωσαν αυτοί οι Γάλλοι;Βγάζουν Michelin Energy+....
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/Mi ... unched.htmΚαθόλου. Εξελίσουν αυτό που έχουν με στόχο την κορυφή στη συγκεκριμένη κατηγορία που αυτοί δημιούργησαν. Για τα Εnergy ελαστικά και την χαμηλή τους πρόσφυση θα πρέπει να αναζητήσετε την αιτία στους Ελληνικούς δρόμους και όχι στο ίδιο το λάστιχο το οποίο έχει εξαιρετική συμπεριφορά σε κανονικό οδόστρωμα. Σίγουρα δεν είναι sport, αλλώστε δεν πωλείται ως τέτοιο, αλλά δεν είναι και για ντόκους, μώλους κλπ όπως γράφεις παρακάτω.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Βρε παιδια, αυτα τα SAVA που και καλα ειναι θυγατρικη της Goodyear, αξιζουνε τα (συγκριτικα λιγοτερα ) λεφτά τους;
Για να τα βάζουν όλοι, φθηνά θα είναι.
τώρα νομίζω είναι πιο σωστό
-
ενταξει δεν προσδοκουμε ελαστικα επιδοσεων οταν βαζουμε τα SAVA
ο πεθερος τα θελει να τα βαλει στο Almera να πηγαινει στο χωριο 2 φορες το χρωο γιατι αυτα που εχει κλεινουνε 6ετία
δεν θελω να τα συγκρίνουμε με αλλα καλυτερης ποιοτητας (και πιο ακριβα) , συγκριτικες πληροφοριες ψαχνω αναμεσα σε αυτα και αλλων θυγατρικων (cormorant πχ που μου ειπανε ως εναλλακτικο ~20 ευρώ φτηνοτερα μαλιστα) -
Για τι διαφορά μιλάμε, σε σύγκριση με κάποιο ελαστικό πρώτης γραμμής;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τι διαφορά μιλάμε, σε σύγκριση με κάποιο ελαστικό πρώτης γραμμής;το πολυ 20%...
παντως απορω πως καποιοι παιζουν με την ασφαλεια τους για 50 ευρω...
στην οικογενεια για 3 αυτοκινητα ποτε δεν εχει μπει κατι αλλο απο michelin , pirelli και continental -
οταν βαλεις λαστιχα ''θυγατρικα'' δεν ειναι απολυτο οτι παιζεις με τη ζωη σου καθως σιγουρα ειναι υποδεεστερα των μισελεν-κοντινενταλ κτλ αλλα για να ταξιδεψεις με 120χλμ στην εθνικη η' να πηγαινεις στην δουλεια σου καθημερινα και χωρις ταρζανιες ειναι μια χαρα.........
ουτε να διαλυσουν προκειται στα καλα καθουμενα ουτε να γλυστρισουν.......οποτε για καποιον σημερα που τα 50-100 ευρω εχουν ΑΞΙΑ δεν ειναι αυτοκτονια -
4 μικρές επιφάνειες επαφής με την άσφαλτο έχεις, το καλό λάστιχο στην έκτακτη κατάσταση θα σε σώσει.
-
δεν διαφωνω αλλα δεν ειναι ακυρα σε μια εκτακτη κατασταση εντος πολης και με νορμαλ χλμ.........αν τωρα οπως προειπα κανεις ταρζανιες.......εχεις λαθος επιλογη,αλλα ουτε τα ακριβοπληρωμενα σε σωζουν πολλες φορες.....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]