-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πριν 3 χρόνια, μετέφερα μεγάλη κατάθεση (300.000€ + σε ετήσια προθεσμιακή), απο τράπεζα που την είχα για 3 συναπτά έτη, σε άλλη, για διαφορά ετήσιου επιτοκίου 25 €.
Όποιος θέλει να 'δουλέψει' μαζί μου, καλώς.
Είμαι μ@λ@κ@ς? Μπορεί , αλλά αυτός είμαι. Τέλος.Edit: Δεν αμφιβάλω, ότι υπάρχουν αρκετοί πιο 'ξύπνιοι' απο μένα, και σε κάποιες περιπτώσεις με πιάσαν 'Κώτσο'.
Αλλά όχι σε περιπτώσεις καταφανέστατες και ήδη εν γνώσει μου .
Συναλλασσόμενοι είμαστε κύριοι, δεν παίζουμε μπαρμπούτι !
ΕΝD , if any.Σεβαστή η άποψη σου,αλλά όπως και να το κάνουμε.....δεν είναι μόνο μια απλή συναλλαγή.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα:Ο λαστιχάς μου δεν μ'έχει χρεώσει ποτέ καμμία ζυγοστάθμιση,καμμία αλλαγή μπρός-πίσω,ούτε το άζωτο.Και μέσα σε όλα ,κάνει και από τις καλύτερες τιμές στο λεκανοπέδιο(αν όχι τις καλύτερες).Κάτι λέει αυτό..αν μη τί άλλο... -
Να μας πεις ποιος είναι να πάμε και εμείς!!Οι καλοί επαγγελματίες πρέπει να διαφημίζονται.
-
Λάθος αυτό που λέει φίλος για να μην αγοράζουμε από εξωτερικό. Δυστυχός η κρίση θα χτυπήσει και τους λαστιχάδες... Θα πρέπει να κλείσουν όσοι δεν προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του Έλληνα του 25% ανεργίας και των μισθών των 500€... Θα πρέπει να κάνουν χασούρα τουλάχιστον 3 χρόνια να φάνε τα και μετά βλέπουμε... Αν κλείσουν τα μαγαζιά θα μείνουν ανοίκιαστοι οι χώροι θα χάσουν οι ιδιοκτήτες 3-4 χρόνια νοίκια θα αναγκαστούν να πέσουν 50-70% τα ενοίκια και τελικά να πέσει και το κόστος για εμάς του πελάτες όταν ξαναενοικιαστούν.... Και μην μου πείτε για στήριξη των Ελληνικών προιόντων ... αυτά είναι προβοκάτσιες... όταν πουλούσαν με κέρδος 100% τα καρτέλ και χρύσωσαν όλοι σε μια 5ετία όλα ήταν όλα καλά.... είχαμε το ακριβότερο γάλα στην ευρώπη... αγοράζαν οι μεσάζοντες την πατάτα 0,15€ και την πουλούσαν 0,85€ και όλα ήταν καλά.... τώρα μας έπιασε ο πόνος για τους μεσάζοντες .... υποκρισία λοιπό τι έλεγα; ααα ναι νακλείσουν όλοι ή να ρίξουν 50% τις τιμές. Δηλαδ΄να χάσουν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς; δεν νομίζω!!! ζήτω το φαλιμέντο λοιπόν μπας και τα καταφέρουμε και εμείς η γενιά των 700€, 800€ κτλ.
Ρώτησα πως πάνε οι δουλειές τον λαστιχά μου και μου απάντησε με έπαρση΄ δηλ πως πήγαιναν πέρσι και πρόπερσι;
YG.Συγνώμη για το off topic
-
Με συγχωρείς lamprosdl αλλά ζεις εκτός πραγματικότητας!
@dbekos: Αγαπητέ Δημήτρη, λόγω του τωρινού μου επαγγέλματος (το παλιό μου ήταν ακριβώς ίδιο με το δικό σου όπως ξέρεις ) έχω πολλά πάρε-δώσε με τράπεζες και όπως καταλαβαίνεις τα έχω ψάξει. Η εξυπηρέτηση που θα σου κάνει ο Διευθυντής του καταστήματος στην δύσκολη στιγμή κοστίζει πολύ παραπάνω από 25 Ευρώ... παραπάνω και απο 250 θα έλεγα!
-
Ναι συμφωνώ μαζί με το 90% του ελληνικού λαού είμαστε εκτός πραγματικότητας!
Άλλωστε εσύ είσαι της φιλοσοφίας
Εγώ φίλε μου έζησα και εξωτερικό, να σαι σίγουρος ότι ξέρω τι γίνεται από πρώτο χέρι, Περαστικά στον κλάδο σας! Αλλού να κάνετε ψάρεμα, εδώ νομίζω σεβαστοί συντονιστές απαγορεύεται το ... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με συγχωρείς lamprosdl αλλά ζεις εκτός πραγματικότητας!@dbekos: Αγαπητέ Δημήτρη, λόγω του τωρινού μου επαγγέλματος (το παλιό μου ήταν ακριβώς ίδιο με το δικό σου όπως ξέρεις ) έχω πολλά πάρε-δώσε με τράπεζες και όπως καταλαβαίνεις τα έχω ψάξει. Η εξυπηρέτηση που θα σου κάνει ο Διευθυντής του καταστήματος στην δύσκολη στιγμή κοστίζει πολύ παραπάνω από 25 Ευρώ... παραπάνω και απο 250 θα έλεγα!
Το γιατί το γράφεις με κεφαλαίο; είναι δηλαδή τίτλος τιμής; κάτι δηλαδή σαν τον Αρχιεπίσκοπο;
Διακατέχεσαι από έπαρση μου φαίνεται.... δηλαδά ο τι θα σου κάνει που θα αξίζει παραπάνω από 250€; εγώ με 300€ (μαύρα) ξεγέννησε ο καλύτερος γυναικολόγος δντής μαιευτικής την γυναίκα μου και μου χάρισε 2 παιδιά. Ο δικός σου διευθυντής τι παραπάνω θα κανε δηλαδή;Γιαυτό λέω φαλιμέντο, έχετε χάσει το μέτρο μου φαίνεται!
-
Ειρήνη ημίν και υμίν
Απόψεις εκφράζουμε, ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας τα λεφτά του τα διαχειρίζεται κατά βούληση !Και επανέρχομαι, δια της πλαγίας οδού στο τοπικό:
Ο πατέρας μου επειδή ήξερε ότι έχω αδυναμία στα αυτοκίνητα, αν και μπορούσε να με βοηθήσει οικονομικά σε οποιοδήποτε θέμα, πάντα το ίδιο μου έλεγε: 'Δεν σου δίνω, εσύ θα τα κάνεις ρόδες' !!! -
πιστευω πως πρεπει να στηριξουμε τους λαστιχαδες μας αγοραζοντας και τοποθετωντας λαστιχα απο αυτους, τους καλους επαγγελματιες ομως οπως ειπωθηκε.
Και το προτιμω αυτο πληρωνοντας 20 ευρω παραπανω απο το νετ, κανοντας μου ομως ευκολιες πληρωμης αποπληρωνοντας τα λαστιχα σε 2 ή 3 μηνες, και αυτο το θεωρω πιο οικονομικο απο το να γλιτωσω 20€. -
Δεν με ξέρεις κι από χθες για να μου μιλάς κατ' αυτόν τον τρόπο αλλά λόγω ημερών δεν θα αρπαχτώ. Ο διευθυντής στο κατάστημα τραπέζης συντάσσεται με κεφαλαίο γράμμα ενδοεταιρικά, όπως και ο Διοικητής στον Στρατό και επειδή είμαι πρώην Αξκος του Ε.Σ. έχω μάθει να τηρώ τους τύπους. Αν δεν σου αρέσει, πίνοντας μισό λίτρο μπαλσάμικο θα σου περάσει.
Όσο για το εξωτερικό, έζησα και σπούδασα εκεί για πάνω από 10 χρόνια. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον κάθε φορουμά για το τι έχω κάνει και δεν κάνει, απλά απαντώ στα αστεία καρφάκια. Αν νομίζεις ότι για αυτά πληρώνουμε τώρα είσαι πιο γελασμένος και από τα τσιράκια της Τρόικας.
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Με συγχωρείς lamprosdl αλλά ζεις εκτός πραγματικότητας!
@dbekos: Αγαπητέ Δημήτρη, λόγω του τωρινού μου επαγγέλματος (το παλιό μου ήταν ακριβώς ίδιο με το δικό σου όπως ξέρεις ) έχω πολλά πάρε-δώσε με τράπεζες και όπως καταλαβαίνεις τα έχω ψάξει. Η εξυπηρέτηση που θα σου κάνει ο Διευθυντής του καταστήματος στην δύσκολη στιγμή κοστίζει πολύ παραπάνω από 25 Ευρώ... παραπάνω και απο 250 θα έλεγα!
Το γιατί το γράφεις με κεφαλαίο; είναι δηλαδή τίτλος τιμής; κάτι δηλαδή σαν τον Αρχιεπίσκοπο;
Διακατέχεσαι από έπαρση μου φαίνεται.... δηλαδά ο τι θα σου κάνει που θα αξίζει παραπάνω από 250€; εγώ με 300€ (μαύρα) ξεγέννησε ο καλύτερος γυναικολόγος δντής μαιευτικής την γυναίκα μου και μου χάρισε 2 παιδιά. Ο δικός σου διευθυντής τι παραπάνω θα κανε δηλαδή;Γιαυτό λέω φαλιμέντο, έχετε χάσει το μέτρο μου φαίνεται!
Καλά... Άμα ποτε σε κυνηγάνε οι τράπεζες για επιταγές ή δάνεια(που το απεύχομαι), πάνε στον 'καλύτερο γυναικολόγο δντη κλινικής' να σε ξελασπώσει...
Και 2 ερωτήσεις:
α) υπάρχει κάποια λίστα αξιολόγησης των γιατρών;; Γιατί ο κάθε ένας όταν αναφέρεται στον προσωπικό του γιατρό, είναι ο καλύτερος...
β) κάνεις κύρηγμα στον Αλέξανδρο, που δεν έχει και καμιά σχέση με το αντικείμενο όπως υποννοείς, ενώ είσαι διαπλεκόμενος του ίδιου συστήματος; 300€ μαύρα.... Για αυτό λέω και εγώ. Ασάλιωτα σε όσους λαδώνουν και λαδώνονται... -
Άστον ρε Κυριάκο, δεν αξίζει να ασχοληθούμε καν.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πριν 3 χρόνια, μετέφερα μεγάλη κατάθεση (300.000€ + σε ετήσια προθεσμιακή), απο τράπεζα που την είχα για 3 συναπτά έτη, σε άλλη, για διαφορά ετήσιου επιτοκίου 25 €.
Όποιος θέλει να 'δουλέψει' μαζί μου, καλώς.
Είμαι μ@λ@κ@ς? Μπορεί , αλλά αυτός είμαι. Τέλος.Edit: Δεν αμφιβάλω, ότι υπάρχουν αρκετοί πιο 'ξύπνιοι' απο μένα, και σε κάποιες περιπτώσεις με πιάσαν 'Κώτσο'.
Αλλά όχι σε περιπτώσεις καταφανέστατες και ήδη εν γνώσει μου .
Συναλλασσόμενοι είμαστε κύριοι, δεν παίζουμε μπαρμπούτι !
ΕΝD , if any.Sorry για το offtopic, αλλά τι επιτόκιο πήρες;
-
Πρώτον:Καταρχήν κατέστησα σαφές ότι αναφέρομαι στους κακούς επαγγελματίες του κλάδου, σ αυτούς που λειτούργησαν με την νοοτροπία καρτέλ και το επεξήγησα επαρκέστατα και με παραδείγματα. Δεν αναφέρθηκα στον υγειή ανταγωνισμό. Αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται φίλοι μου.
Δεύτερον αν με βοηθά η μνήμη μου με επιτέθηκες πρώτος realzeus ή όπως αλλιώς θέλεις να σε λέμε.... λέγοντας ότι είμαι εκτός τόπου και χρόνου. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.
Τρίτον: KYR 80 δεν νομίζω να απευθήνθηκα σε σένα με χαρακτηρισμούς, αλλά καταλαβαίνω την συντεχνιακή σου ανάγκη να υποστηρίξης τον σύντροφο.
Όσον αφορά τις κορόνες περί πρώην αξκού και ενδοεταιρικών ορολογιών αυτά αλλού. Είμαι ανώτερος Αξκός Δντής Επιχηρήσεων σε μάχιμο Σχηματισμό του Δ ΣΣ. Οπότε δεν δέχομαι μαθήματα ορολογίας από πρώην και νυν. Αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν εδώ μέσα και δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να το επικαλεστώ ούτε από έπαρση αλλά ούτε και από ανάγκη αυτο επιβεβαίωσης. Και λυπάμαι πολύ που αξκοί αυτελίζουν με τέτοια ευκολία την ιδιότητά τους...
Και καταλαβαίνω την θολούρα σου όταν λες ότι νομίζοντας ότι ενεργείς σαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της τρόικας που επικαλείσαι. Αλήθεια ποιους άλλους εκπροσωπείς όταν λες ; αυτοανακυρήχθηκες εκπρόσωπος όλου του φόρουμ;
Εγώ θα έλεγα να ξαναδιαβάσετε το τι γράψατε και να τελειώσει το off topic εδώ. Πολύ κράτησε αυτή η συντεχνιακή αλληλεγγύη.
-
α) Ποιά είναι η συντεχνία;;; Η δουλειά μου δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με του Αλέξανδρου.
β) Ποιος είναι ο χαραχτηρισμός που σου απέδωσα;; 'Διαπλεκόμενος'; Αλήθεια πως λέγεται αυτός που λαδώνει έναν γιατρό;
γ) Ο Άλέξανδρος ευτελίζει τους αξιωματικούς ή οι αξιωματικοί οι ίδιοι που καυχιούνται που λάδωσαν γιατρό;
δ) Κατά τη θητεία μου στην ΠΑ είδα πολλούς αξιωματικούς να γλείφουν τα @@ σμηνιτών για να κανατζωθού σε μικροσυμφέροντα εκτός στρατεύματος... Όπως και αρκετούς ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ με 10 κιλά σιδηρόμπαλες μέσα στα παντελόνια τους. Η δουλειά και η θέση κάποιου δεν αποδυκνύει το πόσο ενάρετος ή καθίκι είναι. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
α) Ποιά είναι η συντεχνία;;; Η δουλειά μου δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με του Αλέξανδρου.
β) Ποιος είναι ο χαραχτηρισμός που σου απέδωσα;; 'Διαπλεκόμενος'; Αλήθεια πως λέγεται αυτός που λαδώνει έναν γιατρό;
γ) Ο Άλέξανδρος ευτελίζει τους αξιωματικούς ή οι αξιωματικοί οι ίδιοι που καυχιούνται που λάδωσαν γιατρό;
δ) Κατά τη θητεία μου στην ΠΑ είδα πολλούς αξιωματικούς να γλείφουν τα @@ σμηνιτών για να κανατζωθού σε μικροσυμφέροντα εκτός στρατεύματος... Όπως και αρκετούς ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ με 10 κιλά σιδηρόμπαλες μέσα στα παντελόνια τους. Η δουλειά και η θέση κάποιου δεν αποδυκνύει το πόσο ενάρετος ή καθίκι είναι.Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο έπρεπε να απαντήσεις εσύ στην θέση του realzeus;
Θα σε προσγειώσω στην νεοελληνική πραγματικότητα της ρεμούλας και της μίζας. Άν έχεις την ανάγκη καλού γιατρού και εσύ θα λαδώσεις, και δεν θα θέσεις την υγεία της οικογενείας σου σε κίνδυνο. Αν αυτό σου φαίνεται περίεργο τότε δεν είμαι εγώ ετκός πραγματικότητας. και τέλος δεν επικαλέστηκα εγώ την ιδιότητά μου για να υποστηρίξω τα περί ούτε και για αυτοεπιβεβαίωση, και δεν καταλαβαίνω γιατί το αποδίδεις σε μένα και όχι στον φίλο σου που επικαλέστηκε την ιδότητά του πρώτος ως .
Όσον αφορά την θητεία σου στην αεροπορία αυτό το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων... και τα περί γλειψίματος κτλ. Οι φαντάροι που δεν έχουν υπηρετούν στο Κάραγατς φίλε μου και όχι στην Ελευσίνα. Μέχρι και ο Ρουβάς υπηρέτησε στα ΤΘ. Αλήθεια εσύ με αντικειμενικά κριτίρια υπηρέτησες στην αεροπορία; και έχεις το θράσος να επικαλείσαι και αρχ...δάτους αξκούς. και μου λες και να μην λαδώνω γιατρούς.... αφού εσύ υπηρέτησες στην ακριτική Ελευσίνα ή στον ακριτικό Άραχθο...
Φίλε μου για ποιό λόγο 'αρπάζεσαι' ? Θεωρείς ότι στην 'είπε' ο REALZEUS, του την είπες και συ για ασήμαντο αφορμή (ένα κεφαλαίο Δ), ΟΚ φτάνει -αλλά σε συνέχεια 'στόλισες' με χαρακτηρισμούς τους πάντες, για ποιό λόγο ? Σε παρακαλώ χαλάρωσε. [Mod]
-
Αρχηγέ, είσαι πολύ οφφσάιντ. Τόσο, που σε λίγο θα βρεις στις κερκίδες.
-
Νταξ, φτάνει...
Edit: Προφανώς δεν πήγαινε σε 'σένα, Ντίνο.
-
Αυτό με τον Ρουβά ήταν επιχείρημα;
Τέσπα τέλος με τα -
Ζητώ συγνώμη από όλους για τις off topic αναφορές μου. Δεν θα επαναληφθεί. Σέβομαι όλους τους συμφορουμίτες.
Θα προτιμούσα όμως ότι οι παρατηρήσεις του συντονιστή να απeυθύνονται σε όλους τους . Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που εκτρέπομαι και επιακαλούμαι την έπιεικιά σας. -
Δεν έχω τόσο πρόβλημα με την παρεκτροπή, ανθρώπινη είναι και τα βρίσκουμε μετά, άλλωστε και καφέ να πίναμε μαζί μπορεί να παρεκτρεπόμασταν. Το πρόβλημά μου είναι ότι αλήθεια απέχει αρκετά από τις συντεχνίες κλπ που επικαλείσαι.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]