-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αρχηγέ, είσαι πολύ οφφσάιντ. Τόσο, που σε λίγο θα βρεις στις κερκίδες.Εσύ τώρα γιατί απαντάς στη θέση του kyr80; Που με τη σειρά του απάντησε στη θέση του realzeus;;
Αυτό με τον Ρουβά ήταν επιχείρημα;
Ενώ τα άλλα... Σε καθήλωσαν
εδιτ:γράφω και με το αριστερό, και δεν προλαβαίνω τη ροή
-
Ο Θεός να μας φωτίζει όλους, μέρα που ΄ναι !!!
-
Τι έχει η ακριτική Ελευσίνα, δεν κατάλαβα!!!
-
συνεχίζω ακάθεκτος το και θα πάω και στο προκειμενο.
και με λεφτά στις τσέπες και χωρις λεφτά, οι άνθρωποι θα αντιδρούν το ίδιο... δεν αλλαζουν και πολυ τα χούγια.
Ο 'τσέτουλας' θα παει να ψάξει σε όλα τα μαγαζια στη σειρά για κατι συγκεκριμένο, και θα το παρει απο εκει που θα το βρεί με 5€ φτηνότερα. Δεν πειράζει που θα του παρει 2 ώρες χρόνο για να 'βγάλει' αυτά τα 5€. Αρκεί να το πάρει φτηνότερα. Γινόταν και τοτε με τις παχιές αγελάδες, γινεται και τώρα με την κρίση, και είμαι σίγουρος οτι όλοι ξερουμε τέτοιους ανθρώπους. Η δικαιολογία 'γιατί να πληρώσω παραπάνω για το ίδιο πράγμα?'. Τώρα αν ειναι σύμπτωση που οι περισσότεροι που το κάνουν αυτό εχουν πολλά λεφτά αλλα όχι δουλεμένα, αλλα απο κληρονομιές κλπ, και άρα ανελέητο ελεύθερο χρόνο, το αφήνω στη δική σας ερμηνεία.
Καλό και υγιές είναι να υποστηρίζουμε το μαγαζί της γειτονιάς, γιατι καμμια φορά την παραπανω τιμή την παιρνουμε πίσω με φιλικότητα γνώσεις και συμβουλες που μπορει να μας φέρουν στα ίσα... πάντα βέβαια τους σωστους επαγγελματίες, και τελικα όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις να τους ξεχωρίζεις. Πήγαμε με φίλο να παρει λαστιχα σε μαγαζί στο Πολύγωνο με μεγάλη ωραία τζαμαρία, και επειδή ξαφνικά βρέθηκαν οι ζάντες του λίγο στραβες και θα τις πηγαιναν κάπου να τις συμμαζέψουν, δεν ειχαμε τι να κανουμε στο κενο δίωρο που θα ακολουθούσε... ρωτήσαμε για καμμια καφετέρια εκει κοντά να περάσει η ώρα και η κοπέλα μας έδωσε το σκουτεράκι του μαγαζιου και πήγαμε στο Ζεπελιν. Ειναι να μην τους συστήσεις και αλλού?
Στην απέναντι όχθη ο λαστιχάς στα Βιλλατζ του Ρέντη... ρωτάγαμε τιμες την κοπέλα στο γραφειο και ήρθε ο τυπος απο έξω και είπε επι λέξη 'Δωσε 2 τιμές, οχι παραπάνω, έχουμε και δουλειά'!!! και ήταν και ακριβότερος απο όλους !!! σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Η κρίση έιναι και μια ευκαιρία να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι, δυστυχώς.
Τωρα όσον αφορα τα Ελληνικά Στρατά (με κεφαλαια), το Γενάρη του '96 στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη (θα το ξέρει σίγουρα ο lamprosdl), τότε που σήμανε η ώρα να φύγουμε σε χώρους διασποράς, τότε ξεχώρισαν οι σοβαροί επαγγελματίες από τους τυχάρπαστους ερασιτέχνες. Όλοι απο την ίδια σχολή στη Βάρη είχαν περάσει, τα ίδια 2-3 ασημένια αστέρια στον ώμο, αλλά.... ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ένας κινήθηκε σβέλτα με βάση τα προβλεπόμενα. Αν περιμέναμε απο τους άλλους ακόμα εκεί θα ήμασταν. Έτσι φάνηκε ο σοβαρός επαγγελματίας... είναι τυχαίο που μόνο το δικό του επώνυμο θυμάμαι?
-
-
Αφού...'κάθησε' λίγο η σκόνη του ...πολέμου ,θέλω να προσθέσω(σαν και από τούς πιό παλιούς ),πως όντως κάποιες μικρές λεπτομέρειες στη συμπεριφορά των επαγγελματιών και δη λαστιχάδων,μετράνε πάααρα πολύ.Μετράνε στη διαμόρφωση γνώμης(θετικής ή αρνητικής) με το 'καλημέρα' που λέμε.Μπορούν να σε ξενερώσουν με τη μία,ή να σε κάνουν αλοιφή και να νοιώθεις υποχρεωμένος όσο καιρός κι αν περάσει,Και κακά τα ψέματα,δεν είναι μόνο 'στρατηγική',παίζει ρόλο και ο ίδιος επαγγελματίας σαν άνθρωπος.Άν είναι καλός,θα του βγαίνει για μια ζωή(επί τω προκειμένω,όσες αυξήσεις και να κάνουν οι αντ/πείες,θα κρατάει πάντα τις τιμές χαμηλές).......sorry για το λίιγο off topic.
ΥΓ.Επειδή τους καλούς όπως λέμε,πρέπει να τους διαφημίζουμε...ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ στη Ν.Χαλκηδόνα,ούτε νέος είναι και είναι σίγουρο πως τον γνωρίζετε οι περισσότεροι(αν όχι όλοι).
ΥΓ2.Όσο περνάνε τα χλμ. με τα Cinturato P7,τόσο τα εκτιμώ και δικαιώνομαι για την επιλογή μου....
Αυτά... -
'Επαγγελματίας λαστιχάς' είναι από τα σύντομα ανέκδοτα. Ελάχιστοι υπάρχουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
'Επαγγελματίας λαστιχάς' είναι από τα σύντομα ανέκδοτα. Ελάχιστοι υπάρχουν.+μηχανικός/φαναρτζής. Αυτοί οι άνθρωποι, όπως μου έχει πει κάποιος πολύ σωστά, δεν πιάνονται φίλοι.
-
Εγώ βλέπω ότι οι καλοί επαγγελματίες (λαστιχάδες) έχουν σωστό εξοπλισμό και καλές τιμές.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
'Επαγγελματίας λαστιχάς' είναι από τα σύντομα ανέκδοτα. Ελάχιστοι υπάρχουν.
+μηχανικός/φαναρτζής. Αυτοί οι άνθρωποι, όπως μου έχει πει κάποιος πολύ σωστά, δεν πιάνονται φίλοι.
Ήμαρτον ρε παιδιά...μην τα ισοπεδώνουμε όλα.....πρός θεού....
-
Δηλαδή,άν το επάγγελμα σας ήταν κάποιο από αυτά......
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
...Η κρίση έιναι και μια ευκαιρία να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι, δυστυχώς....Δυστυχώς για το ότι αυτό έγινε με την κρίση αλλά ευτυχώς που έγινα και πλέον ξεχωρίζουν...
Αν όμως φροντίζαμε να τους ξεχωρίζουμε από πριν ίσως να μην φτάναμε σε τέτοια κρίση... -
Onyx !,
Δε νομιζω να γλυτώναμε την κρίση με τον τρόπο που λές. Σίγουρα όμως θα απολαμβάναμε καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα, μην αφήνοντας τον εαυτό μας έρμαιο του κάθε αντιεπαγγελματία, έχοντας ώς σωσίβιό μας την ευδαιμονία του 'μπόλικου-σίγουρου-εύκολου-αιώνιου' χρήματος.Η κρίση, επειδή αφαίρεσε απότομα τον παραμορφωτικό καθρέφτη, μας έκανε να βλέπουμε την πραγματικότητα αρκετά πιό ξεκάθαρη. Ξαφνικά βρεθήκαμε πρωταγωνιστές σε εκείνη την παλιά ταινία του Κάρπεντερ με τους εξωγήινους που μόνο με κάτι ειδικά γυαλιά ηλίου μπορούσες να τους ξεχωρίσεις!!!
-
Φτάνει όμως με τα ε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φτάνει όμως με τα ε;Ελήφθη.
-
Το bridgestone s001 η το continental sportcontact 5 εχει πιο σκληρο πλαινο(235/40-18)?
-
Λογικά το Bridgestone. Άμεσος ανταγωνιστής του, δε, δεν θεωρώ ότι είναι το Conti Sport Contact 5, αλλά το 5P.
-
Συμφωνώ και στα δύο...
-
Ο χρήστης thomaslar έγραψε:
Το bridgestone s001 η το continental sportcontact 5 εχει πιο σκληρο πλαινο(235/40-18)?s001 δεν εχω πιασει στα χερια μου αλλα το sportcontact 5 ειναι σιγουρα μαλακο λαστιχακι.
Επισης ,σημερα μου ηρθε καταλογος για το sport contact 3. -
καλησπέρα παιδιά συγνώμη προκαταβολικά για το χρόνο σας και για το ζάλισμα που θα φέρω σε όλους αλλά είμαι σε κατάσταση απογητευτική και απενγωνσμένα ψάχνω για την καλύτερη λύση στο πρόβλημα μου: το πρόβλημα είναι η αλλαγή ελαστικών που πρέπει να αλλαχτούν μετά από 3,5 - 4 χρόνια............έχω ένα astra g 99 sport εκδοση το αγόρασα μεταχειρισμένο το πήρα φορόντας πάνω 205/50/16 κατι Michelin Pilo Primacy τα οποία δεν βρίσκω πλέον ήταν κορυφαία απίθανα και εβαλα ( έκανα το τραγικό λάθος) πριν 4 χρόνια τα Bridestgon Turanza επιεηκωνς απαραεκτα μονο για χωμρα κανουν καλο και λακουβες..............όπως καταλαβαίνετα πάω πάλι για Michelin Primacy Pilot δεν βριδκω καταργήθηκε είπαν, τα Pilot δεν τα θελω ειναι καθαρα λαστιχο για αλλα κυβικα και σε δεικτες υψηλους θελω σε Η το πολυ για V δεν ξερω αλλα το αποφευγω, το Primacy δεν το βρισκω επισης(αλλο Primacy Pilot και άλλο το Primacy) σε αυτες τις διαστασεις εκτος απο μια περιπτωση που ειναι σε δεικτη V, Energy Saver πηγα αναγκαστικα καλο λαστιχο λενε ολοι και εχω εμπσιτοσυνη και εκει περιμενα να εβ ρισκα ολοι μου λενε ναι το εχουμε μεχρι την στιμγη που θα παρουν τηλ να τσεκαρουν αν ειναι διαθεσιμο και όλοι μου λενε οτι δεν το βγ αζει πλεον δεν το βρισκουν δεν εχει κωδικο δεν ξερουμε ουτε για παραγγελια παντα στην διασταση 205/50/16. Μετά από πολλα σκέφτηκα την αλλαγή σε 205/55/16 οι ζαντες που εχω πναω ειναι σχετικα καινουργιες 3,5 χρονια ειναι 7J16 και δεν θελω να τις πεταξω να παρω 15αρες αν βρω και σε 6J για να παω σε 195/6015 που ειναι η κανονικη διασταση. Το Manual της Opel δινει προτεινει την 195/60/15 και την 205/50/16 που εχω τωρα..............................πρωτον δεν βρικσω σε 205/50/16 δευτερον ειναι ακριβα τριτον ειναι θεμα ασφαλειας αν σκασει ενα και το αγορασω απο μαγαζι e-shop πχ που τα βρισκω δεν θα βρισκω εμτα ευκολα να το αντικαταστησω και απο οτι ακουω σιγα σιγα καταργουν αυτο το νουμερο 205/50/16 αρα θα χω προλβημα ζαντες δεν θελω να αλαλξω τωρα θα μπω σε περιτα εξοδα περιπου 800 ευρω μαζι με λαστιχα που θα ναι φτηοτερα ομως την επομενη φορα λογω 15αρας ζαντας και αν αλαλξω δεν θα βρω ευκολα 6αρα αλλα μπορει 6,5 αρα με οτι σημαινει αυτο αρα τι μου μενει 195/55/16 το οποιο το Manual δεν το συστηνει δεν ξερω αν μπορει κανεις να με βοηθησει ηδη κατοχος ιδιου αυτοκινητου...................οι λυσεις ειναι οι εξης:
-
περνω τα ηδη αρκιβα σε 205/50/16 απο eshop αν και δνε εχω εμπιστοσυνη (αλλού δεν τα βρίσκω εκτός αν ψάξω Αθήνα η σε άλλη πόλη)
-
παω σε 195/60/15 πεταω ουσιαστικα καινουργιες ζαντες 16αρες 3,5 χρονων και χαλαω 800 περιπου ευρω μαζι με λαστιχα
-
παω σε 205/55/16 φτηνοτερα βρισκω αλλα φοβαμαι μηπως βρισκει στους θολους και και μηπως αλλαξει βημα και γεμωτρια πολυ και το φοβαμαι
-
παω σε 195/55/16 δεν αλαλζω δηαλδη παλι ζαντες αλλα ανεβαινω λιγο σε υψος προφιλ και ισως βρισκει παλι και αλλαξει η γεωμετρια και δνε ξερω τι αλλες αλλαγες θα εχω αν το κανω εσεις μπορειτε να μου πειτε αν ξερετε.........................με αυτην την λύση βέβαια βρίσκω περισσότερα λάστιχα και απο Michelin Primacy πχ και απο άλλες μαρκες Yokohama πχ επειδη ψανχω για μαλακο ελαστικο γρηγορο ζεσταμα αντοχη και κολημα κατω να μην πεταει να μην γλυστραει δεν παω σε αλες μαρκες...........
-
η δεν αλλάζω όπως πάει το φοβάμαι χαχα
τι απο τα παραπανω θα κανατε εσεις;
-
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]