-
Καταρχήν, θεωρώ λάθος να πας σε 'H'. Δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα τα V, με ανάλογα αυτοκίνητα στο να ζεσταθούν.
Απ' αυτά που αναφέρεις, τα goodyear είναι γλύστρες, τα Dunlop com si com sa, και τα Conti λίγο αρχαία ως μοντέλο.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις Hankook K110 V12 EVO ή Κ107 S1 EVO, Conti Premium Contact 2 ή Yokohama c.drive (2, νομίζω).
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
..com si com sa,..comme ci comme ça
-
-
Αυτή η γκεουλιά, τελοσπάντων.
-
Ο χρήστης chrris1983 έγραψε:
Παίδες καλησπέρα!
'Εφτασε ο χρόνος αλλάγής των ελαστικών σε seat leon 1,2 tsi! Bridg turanza 205/55-r16 με δείκτη 91v.
Χλμ 31,700(κάνω κάθε μέρα σχεδόν 90 χλμ σε οδικό επαρχιακό δρόμο αποτέλεσμα τα σκληρά bridg με δείκτη v να φαγώθηκαν μπροστά.Την ιδια διασταση εχει και το δικο μου Auris και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με τα MIchelin Pilot Sport 3 μετα απο 20.000χλμ.
Ζεσταινονται πολυ γρηγορα και με δεικτη Treadwear 320 θα σου κρατησουν αρκετα. -
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Παίδες καλησπέρα!
'Εφτασε ο χρόνος αλλάγής των ελαστικών σε seat leon 1,2 tsi! Bridg turanza 205/55-r16 με δείκτη 91v.
Χλμ 31,700(κάνω κάθε μέρα σχεδόν 90 χλμ σε οδικό επαρχιακό δρόμο αποτέλεσμα τα σκληρά bridg με δείκτη v να φαγώθηκαν μπροστά.Την ιδια διασταση εχει και το δικο μου Auris και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με τα MIchelin Pilot Sport 3 μετα απο 20.000χλμ.
Ζεσταινονται πολυ γρηγορα και με δεικτη Treadwear 320 θα σου κρατησουν αρκετα.Thnx! τα βοφάμαι λίγο τα michelin, η αλήθεια είναι, πολύ μαλακά για τον δρόμο που κάνω κάθε μέρα! Λάρισα - Ελασσόνα με τις γνωστές λακούβες κ ανάποδες κλίσεις κλπ.
-
Ο χρήστης chrris1983 έγραψε:
3. gooodyear efficient ή optigrip.Αυτά αν σ' αρέσει να γλυστράς χωρίς λόγο είναι εξαιρετικά Το μόνο πράγμα που δεν έχουν είναι το grip που υπόσχονται
Αν όχι μη διανοηθείς και τα βάλεις.Τα Efficient τα οδηγάω και πρέπει να είναι το χειρότερο λάστιχο στον κόσμο από τα επώνυμα αυτή τη στιγμή
Δεν έχουν πρόσφυση πουθενά -
Τις πιέσεις τις κοιτάς καθόλου ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τις πιέσεις τις κοιτάς καθόλου ;Συνεχεια τις κοίταγα μέχρι να διαπιστώσω ότι δεν έφταιγαν αυτές τελικά
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Καταρχήν, θεωρώ λάθος να πας σε 'H'. Δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα τα V, με ανάλογα αυτοκίνητα στο να ζεσταθούν.Απ' αυτά που αναφέρεις, τα goodyear είναι γλύστρες, τα Dunlop com si com sa, και τα Conti λίγο αρχαία ως μοντέλο.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις Hankook K110 V12 EVO ή Κ107 S1 EVO, Conti Premium Contact 2 ή Yokohama c.drive (2, νομίζω).
Κάποτε θα πρέπει να πάψει αυτή η ημιμάθεια των λαστιχάδων! Ο δείκτης ταχύτητας δεν έχει σχέση με την σκληρότητα της γόμας και άρα το πόσο γρήγορα έρχεται το λάστιχο σε θερμοκρασία λειτουργίας!
Στο ερώτημά τώρα, θεωρώ αυτοννόητο το να πας σε Η καθότι υπάρκαλύπτουν τις προδαγριαφές του αυτοκινήτου, ενώ συνήθως είναι και φτηνότερα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καταρχήν, θεωρώ λάθος να πας σε 'H'. Δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα τα V, με ανάλογα αυτοκίνητα στο να ζεσταθούν.
Απ' αυτά που αναφέρεις, τα goodyear είναι γλύστρες, τα Dunlop com si com sa, και τα Conti λίγο αρχαία ως μοντέλο.
Κάποτε θα πρέπει να πάψει αυτή η ημιμάθεια των λαστιχάδων! Ο δείκτης ταχύτητας δεν έχει σχέση με την σκληρότητα της γόμας και άρα το πόσο γρήγορα έρχεται το λάστιχο σε θερμοκρασία λειτουργίας!
Στο ερώτημά τώρα, θεωρώ αυτοννόητο το να πας σε Η καθότι υπάρκαλύπτουν τις προδαγριαφές του αυτοκινήτου, ενώ συνήθως είναι και φτηνότερα.
Απ οσο ξερω εγω ο δεικτης ταχυτητας σημαινει μεχρι ποσα χιλιομετρα το λαστιχο θα εχει σωστη φθορα και δε θα υπερθερμαινεται.
Δηλαδη αν με λαστιχο που εχει δεικτη ταχυτητας 210 χλμ/ωρα, πηγαινεις για 1 ωρα με 250 χλμ/ωρα, ο κατασκευαστης σου λεει οτι το λαστιχο θα ζοριζεται παραπανω απ οσο πρεπει.Εχω λαθος καπου σ αυτο?
-
Σε γενικές γραμμές έτσι είναι αλλά αυτό εξαρτάται από τον σκελετό του ελαστικού. Η σκληρότητα της γόμας σχετίζεται με τον δείκτη φθοράς (treadwear). Ένα λάστιχα με treadwear 240 είναι μαλακότερο από ότι ένα με 300 και έτσι ζεσταίνεται γρηγορότερα. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν, με κυριότερο τις αναρτήσεις και το πλαίσιο του αυτοκινήτου.
-
Αρα καλα λεει ο VolvoZeus οτι πρεπει να παψει η καραμελα οτι το RE050A δεν ζεσταινεται ποτε
-
Τα 050 του Βολβοδία έχουν treadwear 140! Είναι ΠΟΛΥ 'μαλακά'!
-
Τα 050Α είναι πιο γτπ από τα 050;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τα 050Α είναι πιο γτπ από τα 050;Τα μόνα 'λάστιχα' που είναι ΓΤΠ είναι τα Durex, Duo, Trojan κλπ. Τα Bridgestone, Michelin, Pirelli κλπ είναι ΓΤΖ (Για Τις Ζάντες).
-
Αυτά τα 050Α μου φαίνονται υπερβολικά σκληρά. Ακόμη και η λέξη υπερβολικά μου φαίνεται λίγη να τα χαρακτηρίσει.
Πρέπει να είναι λίγο πιο μαλακή η κατάσταση από το να κυκλοφορώ μόνο με τις ζάντες! -
Τα 050 του Βολβοδία έχουν treadwear 140! Είναι ΠΟΛΥ 'μαλακά'!Αυτο που θελω να καταλαβω ειναι τελικα η αποψη του κοσμου για το 050Α, γιατι απο παντου ακουω: δεν ζεσταινεται ποτε κλπ κλπ, αλλα αυτο το treadwear 140 θα επρεπε να σημαινει το αντιθετο...
-
Δεν γνωρίζω αν όλα τα 050 έχουν αυτό το treadwear ή παίζει αναλόγως διάστασης και κωδικού μοντέλλου. Ας μας πει ο Infinity τι treadwear έχουν τα δικά του.
-
Δεν γνωρίζω αν όλα τα 050 έχουν αυτό το treadwear ή παίζει αναλόγως διάστασης και κωδικού μοντέλλου. Ας μας πει ο Infinity τι treadwear έχουν τα δικά του.Τώρα κατέβηκα να δω. 140 έχω και εγώ.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]