-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάμε για αλλαγή στο Bravo και σκέφτομαι Hankook K115 Ventus Prime 2 (μιας και για τη χρήση που του γίνεται δε χρειάζεται τρελά σπορ ελαστικό) στα 480 ευρώ. Διάσταση 225/45R17.470 ευρώ τα k110 τηλεφωνική τιμή πριν μια εβομάδα στο κατάστημα στο παράλληλο Κηφισού στο ύψος Ν.Χαλκηδόνας.
Πόσο καιρό τα φοράς και γενικά είσαι ευχαριστημένος??? -
Στον Κυριαζή λες; Έλα ρε, καλή τιμή.
Τα φορούσα στο 206 σε 195/50R15 για τουλάχιστον 30.000 χλμ, με πολύ θετικές εντυπώσεις. Πολύ σαφές, προοδευτικό, εύκολο ζέσταμα, καλό στα φρένα και τα νερά. Το S1 έχει λίγο καλύτερο (σκληρότερο) πλαϊνό, αλλά και τα δυο είναι εξαιρετικά ελαστικά. Μετά τα πήρε φίλος, που τα χρησιμοποίησε για αρκετά ακόμα χλμ.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Στον Κυριαζή λες; Έλα ρε, καλή τιμή.Τα φορούσα στο 206 σε 195/50R15 για τουλάχιστον 30.000 χλμ, με πολύ θετικές εντυπώσεις. Πολύ σαφές, προοδευτικό, εύκολο ζέσταμα, καλό στα φρένα και τα νερά. Το S1 έχει λίγο καλύτερο (σκληρότερο) πλαϊνό, αλλά και τα δυο είναι εξαιρετικά ελαστικά. Μετά τα πήρε φίλος, που τα χρησιμοποίησε για αρκετά ακόμα χλμ.
Όντως το μαγαζί αυτό είναι. Λέω να τα δοκιμάσω και ο θεός βοηθός....
Ευχαριστώ πάντως -
Στα προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν δεις κάποιες σελίδες παραπίσω γράφω ότι τα έχουν δοκιμάσει γνωστοί και σε 17' και 18', που επίσης έμειναν πολύ ικανοποιημένοι.
-
καλησπερα..
προσωπικα εχω δοκιμασει τα κουμο κ 700 αν και δεν τους φαινεται εχουν απιστευτη προσφυση
και ακομα πιο απιστευτη ειναι η τιμη τους
τα χω δοκιμασει σε ραλακι σε πιστα
αν δεν κανω λαθος υπηρχαν αντιστοιχα και τα V 700 δεν ειμαι σιγουρος για την ονομασια semislick και αυτα κοντραρουν στα ισια πολυ πιο ακριβα semislick
κουμο επισης βαζουν πολλες αυτοκινητοβιομηχανιες πρωτης τοποθετησης π.χ hyundai
μια χαρα...
κατι ξερουν αυτοι.. γιατι νααμην τα προτιμησουμε και μεις;
αναφερω κουμο αντι για χανκουκ λογο τιμης και ειναι και κορεατικα.. -
Τα πρωτης τοποθετησεις δεν τα λες και τα καλυτερα.
Τα κουμχο μηπως ανηκουν στην χιουντάι; -
δεν γνωριζω σε ποιον ανηκουν ..
κατι ατος ελαντρα και τα καποια santa fe που εχω οδηγησει εχουν πολυ καλη συμπεριφορα. μιλαμε για οδηγηση χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις.. οκ . ειναι λαστιχα που δεν σε προδιδουν . και αντεχουν απιστευτα(πεζοδρομια!) -
Έφτασε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο smart. Λέω να ξαναβάλω continental και συγκεκριμένα τα Conti EcoContact μπροστά (145/65/15) και τα PremiumContact2 πίσω (175/55/15). Για τα μπροστινά δεν ξέρω αν έχω άλλες επιλογές σε continental γιατί το site μου βγάζει τα EcoContact ως discontinued model (στις συγκεκριμένες μόνο διαστάσεις) ενώ ο λαστιχάς επιμένει ότι συνεχίζεται κανονικά και πως παραλαμβάνει ακόμα
Παρεμπιπτόντως, 300 ευρώ θέλει γι αυτά. -
καντε και μια ερωτηση στον κ. κουκουμακη . ειναι φιλος λαστιχας και εχει εμπειρια καθοτι αγωνιζομενος.σιγουρα εχετε τους γνωστους σας αλλα οσο ρωτας μαθαινεις.. εχει μαγαζι στην βουλιαγμενης διπλα στην KTM
-
τηλεφωνο επιτρεπεται να βαλουμε ; δεν γνωριζω
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έφτασε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο smart. Λέω να ξαναβάλω continental και συγκεκριμένα τα Conti EcoContact μπροστά (145/65/15) και τα PremiumContact2 πίσω (175/55/15). Για τα μπροστινά δεν ξέρω αν έχω άλλες επιλογές σε continental γιατί το site μου βγάζει τα EcoContact ως discontinued model (στις συγκεκριμένες μόνο διαστάσεις) ενώ ο λαστιχάς επιμένει ότι συνεχίζεται κανονικά και πως παραλαμβάνει ακόμα
Παρεμπιπτόντως, 300 ευρώ θέλει γι αυτά.ισως υπαρχουν σε stock εδω... γι'αυτο
αν επιτρεπεται πιο smart εχεις; αυτο με τα ελατηρια ; (εμπρος) -
Ο χρήστης ae70gts έγραψε:
αν επιτρεπεται πιο smart εχεις; αυτο με τα ελατηρια ; (εμπρος)Το 700άρι έχω. Υπάρχει smart χωρίς ελατήρια εμπρός; Εκτός αν εννοείς τα παλιά (τα πρώτα 600άρια νομίζω) που είχαν σούστα.
-
Το τι βάζει πρώτη τοποθέτηση μια εταιρία δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Μπορείς να πετύχεις λάστιχο που δεν κάνει ούτε για ψαροκάικο, στο λιμάνι, και μπορείς να πετύχεις και από τα καλύτερα (και δε μιλώ για πανάκριβα αυτοκίνητα).
-
θεωρω οτι η καθε εταιρια κοιταζει να βαλει κατι οικονομικο(πανω απ'ολα) και εξισου ασφαλες..
ομως αυτο εχει να κανει οχι τοσο με την μαρκα του ελαστικου οσο με το μοντελο και εξηγω
το treadwear και η βαθμολογηση του ελαστικου εχει να κανει αμεσα με τον τυπο του αυτοκινητου
ολοι θα εχετε ακουσει περιπτωσεις του στυλ'' φοβερο λαστιχο στο προτεινω'' και τελικα ακουγοντας την συμβουλη του φιλου να ειμαστε δυσαρεστημενοι. φυσικα αυτο γιατι ο καθε ενας εχει διαφορετικο αμαξι και πανω απ'ολα διαφορετικο στυλ οδηγησης.
ολες οι μαρκες βγαζουν καλα λαστιχα πιστευω αλλα δεν στοχευουν στο ιδιο αγοραστικο κοινο
κατα την γνωμη μου τα ελαστικα πρωτης τοποθετησης ειναι αποτελεσμα πολλων ωρων μελετης απο τους υπευθηνους της εκαστοτε εταιριας και προσπαθουν να ικανοποιησουν τον μεσο αγοραστη-οδηγο και ολα αυτα σε αναλογια value for money -
για αυτο πιστευω οτι πρεπει να ακουμε την γνωμη ενος ''ψαγμενου'' λαστιχα και οχι καποιου που απλως εχει ενα λαστιχαδικο που συνεργαζεται με μια -δυο μαρκες .ειναι σιγουρο οτι οτι και αμαξι να πας εκει θα σου προτεινει μια απο τις δυο μαρκες
προσωπικη μου αποψη παντα.. -
Ο χρήστης ae70gts έγραψε:
κατα την γνωμη μου τα ελαστικα πρωτης τοποθετησης ειναι αποτελεσμα πολλων ωρων μελετης απο τους υπευθηνους της εκαστοτε εταιριας και προσπαθουν να ικανοποιησουν τον μεσο αγοραστη-οδηγο και ολα αυτα σε αναλογια value for moneyΑυτό που λες συμβαίνει σε ψαγμένα μοντέλα. Σε απλά μοντέλα του συρμού πολλές φορές τα πρώτης τοποθέτησης είναι για τα πανηγύρια! Θυμάμαι κάτι Kumho σε προηγούμενο Fiesta και γελάω ακόμα. Σταματημένος ήσουν και γλυστρούσες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
κατα την γνωμη μου τα ελαστικα πρωτης τοποθετησης ειναι αποτελεσμα πολλων ωρων μελετης απο τους υπευθηνους της εκαστοτε εταιριας και προσπαθουν να ικανοποιησουν τον μεσο αγοραστη-οδηγο και ολα αυτα σε αναλογια value for money
Αυτό που λες συμβαίνει σε ψαγμένα μοντέλα. Σε απλά μοντέλα του συρμού πολλές φορές τα πρώτης τοποθέτησης είναι για τα πανηγύρια! Θυμάμαι κάτι Kumho σε προηγούμενο Fiesta και γελάω ακόμα. Σταματημένος ήσουν και γλυστρούσες!
Αν δεν οδηγήσεις με τα δικά μου που σε λίγο γλυστερό οδόστρωμα νομίζεις ότι έχει αμάξι με ενεργητική τετραδιεύθυνση δεν έχεις δει τίποτα
-
η αδερφη μου εχει το φιεστα 2004 φοραγε πανω κατι πιρελι.. οκ κανενα προβλημα
οταν ομως τ'αλλαξαμε βαλμε τα κουμχο πανω
τοτε καταλαβαμε ποσο χαλια ηταν τα πιρελι ... και τι χαναμε τοσο καιρο..
τωρα εχουν πανω 40.000 και βαλε και τα λαστιχα ειναι μια χαρα..
να σημειωθει οτι η αδερφη μου μενει στα αστυνομικα της ηλιουπολης
για οσους δεν ξερουν την περιοχη εχει δυο δρομους βασικους προσβασης που ειναι πανω απο 10% ανηφορα κατηφορα... -
Καμιά πρόταση για 205/55/16; Το αυτοκίνητο κινείται συνήθως πόλη και λίγο ε.ο. Ανηφορικά ορεινά στροφιλίκια κι επιθετική οδήγηση δεν υπάρχει. Επίσης τις μισές μέρες του μήνα ανεβαίνει πεζοδρόμιο για παρκάρισμα. Είμαι μεταξύ Primacy HP, Fulda carat progresso, Dunlop fast response, ER300 ecopia. Tα επίσημα λάστιχα του 4ΤΦ μάλλον απορρίπτονται.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καμιά πρόταση για 205/55/16; Το αυτοκίνητο κινείται συνήθως πόλη και λίγο ε.ο. Ανηφορικά ορεινά στροφιλίκια κι επιθετική οδήγηση δεν υπάρχει. Επίσης τις μισές μέρες του μήνα ανεβαίνει πεζοδρόμιο για παρκάρισμα. Είμαι μεταξύ Primacy HP, Fulda carat progresso, Dunlop fast response, ER300 ecopia. Tα επίσημα λάστιχα του 4ΤΦ μάλλον απορρίπτονται.Το Exalto 2 είναι στα επίσημα του forum?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]