-
yeap
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Pilot Sport 3 σε 205/55/16 και δεικτη Η δεν βρισκω πουθενα. Υπαρχουν μονο σε V και πανω;Ναι.
-
Εντυπώσεις μετά από 1,5 χρόνο και 25000 χλμ με τα Rain Sport 2 σε διάσταση 195/45/16.
Από την αρχή (σε σχέση με τα τελειωμένα Exalto) μου φάνηκαν πλαδαρά στις αλλαγές πορείας, στερώντας μου την άμεση πληροφόρηση από το τιμόνι. Το ξεπέρασα με την πάροδο του χρόνου...
Στο βρεγμένο σκίζουν ακόμη και τώρα, αλλά στη γλίτσα Θεσσαλονίκης (κατά το μπουγάτσα Θεσσαλονίκης) δεν είδα βελτίωση και υποτίθεται ότι επιλέχθηκαν για το μαλακό τους πέλμα και κατ' επέκταση τις πιο σωστές αντιδράσεις σε ''κρύες'' συνθήκες αστικής μετακίνησης.
Η πλάκα είναι ότι με τις πολλές ζέστες άρχισαν να ''τρίζουν'' (περιστασιακά) θαρρείς και είναι χειμερινά ή για πέταμα.
Αυτό όμως που μου την έχει δώσει περισσότερο είναι ένας βόμβος που παράγουν τα λάστιχα σε ταχύτητες 30-60 χλμ/ώρα και σε φάση ''ρολαρίσματος''. Όταν επιταχύνεις ή επιβραδύνεις σχετικά απότομα χάνεται. Στην αρχή πίστεψα ότι έφταιγαν τα ρουλεμάν των τροχών, το διαφορικό, ο κακός μου ο καιρός αλλά μετά από εξονυχιστικό έλεγχο αποδείχθηκε ότι οι υπαίτιοι είναι τα λάστιχα. Δε φαίνεται να έχουν καρουμπαλιάσει ούτε θυμάμαι να έκαναν τον ίδιο θόρυβο καινούρια....
Σε γενικές γραμμές δε έχω μείνει ευχαριστημένος και το γαμώτο είναι ότι έπαψαν να παράγονται τα Exalto στην διάστασή μου.
-
παιδια τι προτεινετε για 205/55 r16? το αμαξι ειναι volvo s40 1,6
-
Κανα λαστιχαδικο αθηνα που να βρω σε 205 55 16 κσνα pzero rosso πχ αλλα σε λογικη τιμη (κανα 350αρι δλδ) εχει κανεις υποψη του?
sent via tapatalk from an arc
-
Το αυτοκίνητο ειναι το Τ6 με ζάντα 18' και φοράει pirelli pzero rosso 235/60 R18 . Ψαχνό ενα all weather λάστιχο . Η χρήση που γίνετε στο αυτοκίνητο ειναι κύριος σε αυτοκινητόδρομους τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να εχει είναι καλά κρατήματα μειωμένο θορυβώ και να μπορώ να πηγαίνω σε χιόνι για 10 μέρες τον χρόνω. Θα ήθελα την γνώμη σας , Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
δεν είναι και το καταλληλότερο τοπικό, αλλά:
το αλμέρα το 1,5 με τις 15άρες είχε 4χ100 καρέ ?
τα κορόλλα το ίδιο δεν έχουν?
-
Ναι Παναγιώτη, όλα 4X100 έχουν.
-
Πρόσεξε να έχουν και ίδιο offset.
-
Πως σου φάνηκαν τα Yoko nEK?
-
Δεν τα εχω κυκλοφορησει ακομη, ουτε 20 χιλιομετρα. Σημερα-αυριο θα κανω καμια 100. Σε κανα μηνα θα βγαλω καλο συμπερασμα.
-
Καλησπέρα και από μένα παιδιά, είμαι καινούργιος στο φόρουμ αλλά οδηγώ αρκετό καιρό, είναι καιρός να αλλάξω λάστιχα στο Ford Focus μου, φοράει 205/55/16V pirelli p6000 αυτή τη στιγμή. Το αμάξι το κινώ σε νησί(Μυτιλήνη) σε άσχημους δρόμους, λακούβες, πεζοδρόμια κλπ. Διαβάζοντας κριτικές στο ίντερνετ ομολογώ έχω μπερδευτεί.θέλω ενα ελαστικό που να κρατάει σε στεγνό αλλά και υγρό οδόστρωμα ικανοποιητικά, που δε θα χρειαστεί αλλαγμα σε 10000χλμ και αντέχει σε λακούβες/πεζοδρόμια. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. (ΥΓ μου έχουν κάνει προσφορές για pirelli P7 cinturanto 400 euro και Bridgestone ER300 V ecopia 420 euro αξίζει κάποιο απο τα 2?)
-
Ο χρήστης raydengr έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα παιδιά, είμαι καινούργιος στο φόρουμ αλλά οδηγώ αρκετό καιρό, είναι καιρός να αλλάξω λάστιχα στο Ford Focus μου, φοράει 205/55/16V pirelli p6000 αυτή τη στιγμή. Το αμάξι το κινώ σε νησί(Μυτιλήνη) σε άσχημους δρόμους, λακούβες, πεζοδρόμια κλπ. Διαβάζοντας κριτικές στο ίντερνετ ομολογώ έχω μπερδευτεί.θέλω ενα ελαστικό που να κρατάει σε στεγνό αλλά και υγρό οδόστρωμα ικανοποιητικά, που δε θα χρειαστεί αλλαγμα σε 10000χλμ και αντέχει σε λακούβες/πεζοδρόμια. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. (ΥΓ μου έχουν κάνει προσφορές για pirelli P7 cinturanto 400 euro και Bridgestone ER300 V ecopia 420 euro αξίζει κάποιο απο τα 2?)Και τα 2 σου κάνουν για τις δύσκολες συνθήκες που τα θες.Εγώ από τα 2 θα προτιμούσα τα p7 cinturato τα οποία τα θεωρώ λίγο καλύτερα.Μην βάλεις μόνο continental γιατί δεν βγάζουν πάνω από 30000-35000 χλμ και michelin γιατί είναι πολύ μαλακά για τις συνθήκες που τα θες.Κοίταξε και τα dunlop sport fast response.Είναι καλό και επώνυμο,αλλά είναι πάντα το φτηνότερο από τα brand name .Pirelli ή dunlop από μένα.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, περιμένω ακόμα μερικές γνώμες πριν καταλήξώ
-
Καλησπερα κ απο εμενα , εχω ενα peugeot 207 1,4 95ps με λαστιχα 185/65/15 κ εβαλα ζαντες oz racing adrenalina black οι οποιες ειναι 6,5χ15 ομως με αποτελεσμα να εξεχουν αρκετα κ να εχω συνεχεια προβληματα με τν πιεση τον ελαστικων , σκεφτομαι να αλλαξω κ να παω απο 185/65/15 michelen energy saver σε 195/60/15 continental premium contact 2 , θα εχει διαφορες στην οδικη συμπεριφορα ή γενικα σε καποιον αλλο τομεα?
-
Continental Premium Contact 2 σε 185/60/14 -> 250.
Καλή τιμή δεν είναι? -
Μια χαρά. Λες και που;
(Έστω με π.μ.)
-
Eδώ στην περιοχή μου. Αν θέλεις σου δίνω και την επωνυμία..
Από εβδομάδα μάλλον θα φορεθούν
-
Εχμ, ναι... Δεν είχα προσέξει την τοποθεσία σου.
Thanx anyway, και μια χαρά λαστιχάκι/τιμή.
-
Πέφτω λίγο μακρυά ε?
Κάτι άλλο έχουμε να προτείνουμε σε 185/60/14?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]