-
Tα Alpin είναι χειμερινά ελαστικά..
-
Γραφω παραλληλα σε δυο ποστ και δεν προλαβα να δω την απαντηση σου. Εχεις απολυτα δικιο!!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Λοιπόν σιγά σιγά ετοιμάζομαι να ρωτήσω τον λαστιχά τι μπορεί να μου βρει σε 225/60-15 γιατί δε λέει να πάω διακοπές στην Κρήτη (ειδικά εκεί) με τελειωμένα λάστιχα.
Λόγω διάστασης δεν τίθεται τόσο θέμα επιλογής, τα διαθέσιμα είναι πολύ λίγα οπότε θα του πω ψάξε να μου πεις τι υπάρχει, με πόσα λεφτά και σε πόσες μέρες και να σε πάρω σε 1-2 μέρες να μου πεις. Τότε αν τίθεται θέμα θα σας ρωτήσω και εδώ για την άποψή σας.
Γενικά αν και όλες οι μάρκες έχουν κάποια μοντέλα στην Ελλάδα ξέρω ότι κυκλοφορούν από Avon (ΖΖ3 που έχω φορέσει και ZV5 που με ενδιαφέρουν), Fulda (progresso που φοράω τώρα), Toyo (CF1 που δεν τρελλαίνομαι, οικογενειακός προσανατολισμός), Vredestein (κάποια όμορφα που νομίζω τα θέλω), Bridgestone (ER300 που μάλλον πρέπει να αποφύγω) και τα ακριβά άρα αποκλεισμένα Michelin Primacy, MXM και Continental PC2. Υπάρχουν ωραία λάστιχα και από Nokian, BFGoodrich, Yoko αλλά δεν ξέρω αν έρχονται Ελλάδα. Kumho, Hankook δεν θυμάμαι. Κόστος υπολογίζω από 400 τα φτηνά μέχρι 600 τα ακριβά που αποφεύγω.Onyx περιμένω πληροφορίες. Το δικό μου φοράει 205/60/15 και οι επιλογες είναι παρόμοιες με τις δικές σου. Είμαι σε δίλλημα αν θα μείνω σε αυτή την διάσταση ή να πάω σε 205/55/16 με σαφως περισσότερες επιλογές.
-
@ οnyx !
FALKEN ZE912 - 225/60R15 96W TL 385 €
CONTI P C 2 - 225/60R15 96V TL 535 €
+30€ τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση -
Ευχαριστώ, τα Falken τα έχω τσεκαρισμένα από εκεί αλλά ενώ παραγγέλνω πολλά από το διαδίκτυο για λάστιχα δεν είμαι έτοιμος.
@obelix: όντως σε 225/55-16 βρίσκεις πολλά περισσότερα και πολύ πιο εύκολα αλλά όχι φτηνότερα συν το επιπλέον έξοδο των ζαντών.
-
Ο χρήστης XxmariosxX έγραψε:
Καλησπερα!!! Θα βαλω περαστουν λαστιχα σε i30 1.4 (185/65/15 88 H), και θα ηθελα να μου πειτε ποια απο τις τρεις εταιρειες να επιλεξω και αν ειναι ευκολο και το γιατι. Michelin - Bridgestone - Goodyear. Η τοποθετηση θα γινει Τεταρτη, αρα θελω να πιστευω πως καποιος φιλος θα βοηθησει με την γνωμη του μεχρι τοτε. Καλη συνεχεια σε ολους...ps. Βασικο κριτηριο... καλη προσφυση και ποιοτητα.
Γνωμες για Michelin Aplpin- Michelin PE2
και Bridgestone Turanza ER300Αν βρεις Michelin PE2 βάλε αυτά αλλιώς βάλε το best seller του 4TF conti premiumcontact2 και καθάρισες
-
+1
-
@Bathan >Οι Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα το 1/3 του χρέους, μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα τώρα
βάλε το best seller του 4TF conti premiumcontact2 (γερμανικό) και καθάρισες
Αποφασίστε κύριε
-
Δε νομίζω πως βγαίνουν michelin PE2 σε 65άρι...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δε νομίζω πως βγαίνουν michelin PE2 σε 65άρι...Απ' όσο βλέπω κι εγώ δεν βγαίνει
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ευχαριστώ, τα Falken τα έχω τσεκαρισμένα από εκεί αλλά ενώ παραγγέλνω πολλά από το διαδίκτυο για λάστιχα δεν είμαι έτοιμος..Και εγώ. Δεν παραγγέλνω ποτέ απο το διαδίκτυο, αλλά λάστιχα αγόρασα !
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
@Bathan >Οι Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα το 1/3 του χρέους, μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα τώραβάλε το best seller του 4TF conti premiumcontact2 (γερμανικό) και καθάρισες
Αποφασίστε κύριε
Εδεις απόλυτο δίκιο Οχι Γερμανικά λάστιχα .....
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
@Bathan >Οι Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα το 1/3 του χρέους, μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα τώρα
βάλε το best seller του 4TF conti premiumcontact2 (γερμανικό) και καθάρισες
Αποφασίστε κύριε
Εδεις απόλυτο δίκιο Οχι Γερμανικά λάστιχα .....
Τα δικά μου PC2 πάντως είναι φτιαγμένα στη ...Ρουμανία !!
-
Τα Continental γράφουν τώρα χώρα κατασκευής; Δεν είχα ποτέ Continental αλλά θυμάμαι πριν 3 4 χρόνια είχα προσέξει ότι απλά έγγραφαν επάνω Engineered in Germany και δεν έλεγαν πουθενά made in. Πράγμα που απ ότι κατάλαβα δεν συμαίνει πως είναι απαραίτητα γερμανικά.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Τα Continental γράφουν τώρα χώρα κατασκευής; Δεν είχα ποτέ Continental αλλά θυμάμαι πριν 3 4 χρόνια είχα προσέξει ότι απλά έγγραφαν επάνω Engineered in Germany και δεν έλεγαν πουθενά made in. Πράγμα που απ ότι κατάλαβα δεν συμαίνει πως είναι απαραίτητα γερμανικά.Δεν έχει καμία σημασία. Η τεχνογνωσία είναι γερμανική και τα κέρδη πάνε στο Reich...
-
Ε ναι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Τα Continental γράφουν τώρα χώρα κατασκευής; Δεν είχα ποτέ Continental αλλά θυμάμαι πριν 3 4 χρόνια είχα προσέξει ότι απλά έγγραφαν επάνω Engineered in Germany και δεν έλεγαν πουθενά made in. Πράγμα που απ ότι κατάλαβα δεν συμαίνει πως είναι απαραίτητα γερμανικά.γραφουν την χωρα κατασκευης απο την μεσα μερια του ελαστικου.
-
τι ελαστικα θα προτεινατε για bmw 320 Ε46 σε διασταση 225/40/R18?
εχει κανεις αποψη για τα pirelli cinturato P7?? -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
εχει κανεις αποψη για τα pirelli cinturato P7??πολυ καλο ελαστικο,αλλα λιγο ακριβο.γνωμη φιλου που τα τοποθετησε προσφατα σε ενα οπελ opc.αν πας σε αλλη μαρκα να κοιταξεις να ειναι κατασκευασμενα γερμανια η γαλλια.εχει σημασια η χωρα κατασκευης.για την ποιοτητα και την διαρκεια στον χρονο.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
εχει κανεις αποψη για τα pirelli cinturato P7??Conti SC 5P
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]