-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καλά, εσύ είσαι γνωστό κουλάδιΡε συ σου χω πει να μην μπαίνεις σε αυτό το θρεντ. Εδώ μέσα ΔΕΝ πρόκειται να βρεις πληροφορίες για τα λάστιχα που βάζεις γύρω απ τη βάρκα σου, για να μη χτυπά στο ντόκο...
-
Έχεις καμιά φωτογραφία τους από τα βαφτίσια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, σε μένα δεν έγιναν έγιναν έτσι.Θυμάμαι και πως φυτίλιαζαν του Μάρκου στις Σέρρες όμως Ντίνο. Σε αντίθεση, τα δικά σου και τα δικά μου άντεχαν σχετικά καλά, αν και είχαμε βαρύτερα αυτοκίνητα.
-
Oι Σέρρες δεν είναι το σωστό πεδίο για να βγάλει κανείς συμπεράσματα για αντοχή ελαστικού δρόμου σε δρομίσιες συνθήκες.
Τα δικά μου τα PremiumContact2 δεν είχαν τέτοια φθορά στον ώμο και τα στραμπουλούσα αρκετά ενίοτε. Νομίζω λίγη πίεση ακόμα μπροστά μπορεί να δοκιμάσει ο Θύμιος.
-
-
Eσένα είναι SportContact2 βέβαια...
-
oops... για τα 3 μιλάμε;
-
Όχι, για PremiumContact 2...
-
Allah damnit... τώρα το πρόσεξα..
-
Δεν πειραζει, θα εχω μετρο συγκρισης για τα δικα μου!
-
Εχουν λίγο ακόμα τα Sport Contact 2 του φιλου μας θαρρω!! Του Billopoulou ειναι χειρότερα!
-
-
Ποια είναι η άποψή σας για αγορά από εξωτερικό; camskill πχ;
-
Άμα σε συμφέρει, ντούιτ.
-
-
Αποκλειεται να εχουν κανει πανω απο 10.000 χλμ στον ενα χρονο, δεν ξερω γιατι εγραψε λιγοτερο απο 20.000.
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Ποια είναι η άποψή σας για αγορά από εξωτερικό; camskill πχ;Εγώ έχω πάρει. Άψογοι!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ποια είναι η άποψή σας για αγορά από εξωτερικό; camskill πχ;
Εγώ έχω πάρει. Άψογοι!
Παρομοίως. Σε 5-6 εργάσιμες απο την παραγγελία τα έχεις στην πόρτα σου και Ο.Κ.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αποκλειεται να εχουν κανει πανω απο 10.000 χλμ στον ενα χρονο, δεν ξερω γιατι εγραψε λιγοτερο απο 20.000.Γιατι ειναι περισσοτερο απο 1 χρονο προφανως
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αποκλειεται να εχουν κανει πανω απο 10.000 χλμ στον ενα χρονο, δεν ξερω γιατι εγραψε λιγοτερο απο 20.000.Με τι διαφωνείς; Θεωρείς οτι η φθορά είναι μικρή ή οτι τα χλμ είναι πολλά για έναν χρόνο;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]