-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
:slap:Θύμιος
ΛαστιχάςΘ: Καλησπέρα, τι λάστιχα έχετε για το τερατάκι εδω;
Λ: Ά! έχω αυτά, αυτά, αυτά να και εκείνα!
Θ: Πωωωω μια χαρά, όμορφα, λαμπρά!
Λ: Και όλα φρέσκα!
Θ: Τέλεια, στην τάδε διάσταση τα έχετε;
Λ: Φυσικά!
Θ: Σε τι χρώματα βγαίνουν;
Λ:ΡΕ το πρώτο που κάνουμε είναι να μάθουμε την τιμή!
Εχει λεφτα
-
'Λεφτά υπάρχουν'
-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Παρήγειλα Cinturato P7 τα επέλεξα έναντι των rosso βασικά λόγο του report αυτού
http://translate.googleusercontent.com/ ... qC93Gpo9nAΠεριμένω να κερδίσω σε διάρκεια άνεση και να χάσω σε κράτημα τώρα τι θα γίνει θα δούμε στην πράξη..
Α και τιμή 800E για 225/50 17 W98Πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος και δεν πιστεύω να χάσεις σε κράτημα. Ακόμα και το χειρότερο Pirelli είναι πάντα πάνω από το μέσο όρο και η νέα γενιά με τα οικολογικά είναι φοβερά λάστιχα. Στα ίδια χρήματα δεν έβρισκες P Zero?
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πήγα σήμερα και έριξα μια πρώτη ματιά για ελαστικά στο 306, διάστασης 186/60/14. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω τα Bridgestone ER300. Παλιό σχεδιαστικά ελαστικό, αλλά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αντιδρούσε προοδευτικά, κάτι δλδ ανάμεσα στο μαλακό michelin και στο πολύ σκληρό Pirelli P6 που είχα (και τους δύο τύπους) στο παρελθόν.Βέβαια αυτή τη στιγμή τα Bridge μόνο ασφαλή δεν είναι:
Είδα και τα Ρ1, αλλά η ιδέα του οικολογικού ελαστικού με ξενερώνει. Σκέφτομαι να βάλω τα PC2,έτσι για να διαφέρω απ όλους εδώ μέσα! Πόσο πάνε αυτά στη διάσταση που θέλω; Ξέχασα να ρωτήσω στο λαστιχά γμτ
Πήγα και ρώτησα τιμή για τα PC2. Το σετ 250 €, έναντι 230 € για τα Bridge και τα Pirelli. Με βάση όσα διαβάζω, τα PC2 είναι πολύ καλά, οπότε λέω να βάλω αυτά. Αύριο θα τα βάλω, οπότε σύντομα θα έχω εντυπώσεις
-
Άλλος ένας που προσχωρεί στο μπλοκ 'PC2' ...
-
Αναφορά μετά απο 3000 χλμ με Bridgestone Potenza S001 που έβαλα στη γριά μου (Impreza wrx). Κατ' αρχήν κρατάω μια επιφύλαξη για τις εντυπώσεις γιατί άλλαξα διάσταση, από 215/45/17 σε 225/45/17. Προηγούμενα λάστιχα conti sportcontact3.
Έχουμε και λέμε: Σε κράτημα είναι αλλού σε σχέση με τα κοντι, αναμενόμενο γιατί ήταν τελειωμένα. Αλλά και απ'ότι θυμάμαι με τα κοντι καινούρια τα bridgestone είναι καλύτερα.
Σε τιμόνι τα bridgestone είναι πιό άμεσα. Σε ερώτησή μου γιατί το παιδί που ζαντάριζε τα λάστιχα κατέβαζε καντήλια μου είπε οτι τα bridgestone έχουν πολύ σκληρό πλαινό. Σε θόρυβο πιό ήσυχα τα bridgestone.
Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος, όπως και από τα re050. Τα bridgestone πλέον είναι ουγγαρέζικα, παλιά ήταν γιαπωνέζικα. Σε βρεγμένο δεν έκανα αρκετά χιλιόμετρα για να έχω κάπως ολοκληρωμένη εντύπωση.
-
Ξέχασα να αναφέρω το πιο σημαντικό: τιμή 480 ευρώ η τετράδα περασμένα. (Θεσσαλονίκη)
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν κατάλαβα, μιλάς βάσει προσωπικής εμπειρίας σε τέτοιο θέμα;
P7 ούτε για την βάρκα !!!!!
Εξαιρετικό λάστιχο, κράτησε κοντά 45.000χλμ και για ένα αυτοκίνητο 120hp ήταν ιδανικό γιατί ζεσταινόταν γρήγορα ενώ ήταν και αρκετά μαλακό. Άσε που στην διάστασή μου ήταν 100+€ φθηνότερο από τα κορυφαία τότε P zero nero και Conti sportcontact2 (μπορεί να έβγαιναν και τα 3 τότε δεν είμαι σίγουρος).
Για C200K, εμφανώς χειρότερα απο τα μαμά Dunlop που φορούσε. Στο φρενάρισμα ήταν απογοήτευση.
Μπήκε το λάστιχο υπερατού του φόρουμ PC2 , όλα πρίμα.
-
Τι να πω...ίσως η Alfa μου να τα δούλευε καλύτερα και να μην ταίριαζαν σε Merc ή Volvo όπως είπε ένας φίλος παραπάνω. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί τα έχω οδηγήσει και σε Leon ή 159 ας πούμε, ως πρώτης τοποθέτησης και πάλι δεν είχα κανένα παράπονο.
-
Αυτό που λες είναι πολύ βασικό κατά τη γνώμη μου. Ενα ελαστικό μπορεί να ταιριάζει γάντι σε ένα μοντέλο και σε κάποιο άλλο όχι...Ένα παράδειγμα από απλά και ταπεινά ελαστικά: Κάποια στιγμη αποφάσισα να βάλω λάστιχα στο Φιέστα (1400 του 04) του πατέρα μου, αφού ο ίδιος δε θα βαζε ποτέ...Επειδή μιλάμε μάλλον για heavy duty καταστάσεις, έβαλα τα Πιρέλλι Ρ6, τα οποία είναι αρκετά σκληρά. Τα ελαστικά ταίριαζαν πάρα πολύ με το αυτοκίνητο, στο δρόμο ήταν πολύ καλό και αποφάσισα να τα βάλω στο 306. Καμία σχέση. Η συνεργασία αυτοκινήτου-ελαστικού δεν ήταν καθόλου καλή, συν το γεγονός οτι το πίεζα αρκετά και δεν ανταποκρινόταν - το αυτοκίνητο ήταν νωθρό και μη συνεργάσιμο, σε βαθμό που το απολάμβανα περισσότερο με τα παλιά και φθαρμένα RE720.
Σήμερα έβαλα τελικά τα Continental PremiumContact 2. Φυσικά είναι σε κατάσταση 'στρωσίματος' ακόμη (μόλις που πρόλαβα να κάνω 100χλμ σήμερα ). Η πρώτη εντύπωση; Απέκτησα και πάλι ελαστικά - το Bridge είχαν γίνει κόκκαλα. Επίσης δεν έχουν πολύ θόρυβο. Εντυπώσεις από κράτημα, φρενάρισμα κτλ από βδομάδα. Το ΣΚ υπολογίζω να κάνω γύρω στα 300 χλμ, οπότε θα χουν στρωθεί καλά.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αυτό που λες είναι πολύ βασικό κατά τη γνώμη μου. Ενα ελαστικό μπορεί να ταιριάζει γάντι σε ένα μοντέλο και σε κάποιο άλλο όχι...Συνήθως είναι ο συνδυασμός σκληρότητας ανάρτησης (περιλαμβανομένων των silent blocks) με σκληρότητα σκελετού (κυρίως πλαϊνού) του ελαστικού. Μαλακή ανάρτηση με μαλακό λάστιχο = πλαδαρό αποτέλεσμα, σκληρή ανάρτηση με σκληρό λάστιχο = θόρυβος, κοπανάει αλλά καλό τιμόνι κοκ. και κάπου ενδιάμεσα οι άλλοι συνδυασμοί. Και φυσικά με το τι περιμένει ο καθένας.
-
Παρήγειλα Cinturato P7 τα επέλεξα έναντι των rosso βασικά λόγο του report αυτού
http://translate.googleusercontent.com/ ... qC93Gpo9nAΠεριμένω να κερδίσω σε διάρκεια άνεση και να χάσω σε κράτημα τώρα τι θα γίνει θα δούμε στην πράξη..
Α και τιμή 800E για 225/50 17 W98Πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος και δεν πιστεύω να χάσεις σε κράτημα. Ακόμα και το χειρότερο Pirelli είναι πάντα πάνω από το μέσο όρο και η νέα γενιά με τα οικολογικά είναι φοβερά λάστιχα. Στα ίδια χρήματα δεν έβρισκες P Zero?
όλα σε αυτή την διάσταση δεν υπάρχουν stock και θέλουν παραγγελία, zero ήταν 850ε και είχαν χαμηλότερο treadwear, σε τέτοιες τιμές δεν είναι να αλλάζεις ανα 30.000 και είπα να τα δοκιμάσω.
-
Μήπως ήταν λίγο ακριβός ο λαστιχάς σου? Έβαλα με 950€ τα Pirelli Scorpion Verde σε 235/60/18 πριν 1,5 μήνα. Ξέρω ότι από 1η/5ου πήραν αύξηση τα λάστιχα αλλά μου φαίνεται εξωπραγματική η τιμή για τα Zero που πλέον είναι και σχετικά παλιά σαν μοντέλο. Ίσως αν φόραγες την πολύ συνηθισμένη 225/45/17 να ήταν αρκετά φθηνότερα αλλά στη γενιά της 159 η Alfa βάζει μεγάλα προφίλ ακόμα και στις 19αρες (Brera Ti πχ 235/40/19 αντί για 235/35/19)
-
Τα Zero είναι καινούρια. Τα Zero Rosso και Nero είναι τα παλιά.
-
Μήπως ήταν λίγο ακριβός ο λαστιχάς σου? Έβαλα με 950€ τα Pirelli Scorpion Verde σε 235/60/18 πριν 1,5 μήνα. Ξέρω ότι από 1η/5ου πήραν αύξηση τα λάστιχα αλλά μου φαίνεται εξωπραγματική η τιμή για τα Zero που πλέον είναι και σχετικά παλιά σαν μοντέλο. Ίσως αν φόραγες την πολύ συνηθισμένη 225/45/17 να ήταν αρκετά φθηνότερα αλλά στη γενιά της 159 η Alfa βάζει μεγάλα προφίλ ακόμα και στις 19αρες (Brera Ti πχ 235/40/19 αντί για 235/35/19)Η τιμή είναι normal θα έλεγα, η διάσταση είναι σπάνια, Μαϊο ανεβήκαν κοντά 5%. 225/45/17 έχουν περίπου 150 λιγότερο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα Zero είναι καινούρια. Τα Zero Rosso και Nero είναι τα παλιά.Σωστός!
-
Έβαλα Conti SC 5P. Εντυπώσεις πάρα πολύ καλές μέχρι τώρα, αναμένετε περισσότερες όταν στρώσουν.
-
Καλησπέρα...
Λοιπόν, opel vectra 1996 για ήρεμη οδήγηση κυρίως στην πόλη, αλλά αρκετά χιλιόμετρα καθημερινά..
Επίσης θα με ενδιέφερε να είναι σχετικά οικονομικά.
Τι προτείνετε? -
Ο χρήστης SlimData έγραψε:
Καλησπέρα...
Λοιπόν, opel vectra 1996 για ήρεμη οδήγηση κυρίως στην πόλη, αλλά αρκετά χιλιόμετρα καθημερινά..
Επίσης θα με ενδιέφερε να είναι σχετικά οικονομικά.
Τι προτείνετε?Διάσταση;
-
Σωστός ο άγγελος, το βασικό ξέχασα
185-70-14 φοράει
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]