-
Min 30e παίρνουν για πισωκίνητο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
REALZEUS πού πας εσύ για ευθυγράμμιση με 20;Σε έναν δικό μου στην Πολίχνη. Έχω πάρει πολλές τετράδες από αυτόν. Βέβαια αυτές είναι τιμές για εμένα... π.χ. για την αλλαγή 2 μπροστινών αμορτισέρ στο φορτηγάκι (εργασία μόνο), μου πήρε 30 € όλο κι όλο. Βαλβίδες στα λάστιχα μου αλλάξε τσάμπα...
-
Σου έβαλε τις παλιές του προ-ηγούμενου, γιαυτό.
-
Του Μακαριστού...
-
Γιατί χρειάστηκε να αλλάξεις βαλβίδες;
Επειδή όταν άλλαξες λάστιχα δεν έβαλαν καινούριες βαλβίδες.
-
Όχι, επειδή 2 λάστιχα έβγαλαν πρόβλημα και τις αλλάξαμε σε όλα προληπτικά. Τα συγκεκριμένα λάστιχα δεν τα είχα πάρει από αυτόν. Είχαν έρθει ζανταρισμένα (σε καλή σχετικά κατάσταση) σε ένα ίδιο φορτηγάκι που πήρα για κανιβαλισμό ανταλλακτικών.
-
Να κοιτάξεις να βάλεις 185/60/14 και στα πρώτα (πολύ λίγα) χιλιόμετρα μην τα ζορίζεις ιδιαίτερα, ποιος ξέρει τι μπορεί να έχουν πάνω τους. Μόλις αρχίσεις να τα νιώθεις, πάτα άφοβα.
Ρε σύ μήπως υπάρχουν στην διάσταση μου τα pm2 και απλά δεν τα χω βρεί εγώ στα site που κοίταξα;Tί θα κερδίσω με 185 αντί για 195 και τι θα χάσω;Η δεν θα δω ουσιαστική διαφορά πουθενά;
Που διαφέρουν αυτό: 195 60 R 14 86 H ContiPremiumContact 2
απο αυτό : 195 60 R 14 86 V ContiPremiumContact 2Τί είναι το H και το V;
-
Εδώ τα βρήκα και στην διάστασή μου και κάτω απο 300
http://www.autotyres.gr/index.php?page= ... &Itemid=80
shit είναι μόνο αθήνα.
-
Το H και το V ειναι οι δεικτες ταχυτητας των ελαστικων. Δηλαδη το H ειναι για μεγιστη ταχυτητα εως 210 χλμ/ωρα και το V εως 240 χλμ/ωρα
-
κάποια παρατήρηση για το συγκεκριμένο ελαστικό??
-
PilotExalto2; Με τι πιέσεις το δουλεύεις; Το στραμπουλάς το αμάξι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
PilotExalto2; Με τι πιέσεις το δουλεύεις; Το στραμπουλάς το αμάξι;Pilot exalt 2 215/45/17 με 27000km... Εργοστασιακες πιέσεις στα 2,5 τα εμπρός και 2,3 τα πίσω ...
Στις (πολλές ) στροφοδιαδρομες κινείται σχετικά σβελτα και δεν καβαλαει πεζοδρόμια ... -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Το H και το V ειναι οι δεικτες ταχυτητας των ελαστικων. Δηλαδη το H ειναι για μεγιστη ταχυτητα εως 210 χλμ/ωρα και το V εως 240 χλμ/ωραΞεκάθαρα τα V τότε
-
Ξεκάθαρα τα V τότε
Για το λάντρα;Absolutely..........
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Pilot exalt 2 215/45/17 με 27000km... Εργοστασιακες πιέσεις στα 2,5 τα εμπρός και 2,3 τα πίσω ...
Στις (πολλές ) στροφοδιαδρομες κινείται σχετικά σβελτα και δεν καβαλαει πεζοδρόμια ...Στη Mito; Πολύ στραμπούληγμα του ρίχνεις
-
Από πού το κατάλαβες;
Από τη μαύρη ή και από το κίτρινη περιοχή;
-
κάποια παρατήρηση για το συγκεκριμένο ελαστικό??εχει ψωμι ακομα , μια χαρα μου φαινεται
σου γλιτωνει αρκετο πραγμα το antispin μαλλον , αλλιως θα τα χες καραφλιασει ηδη
απο τακακια πώς πας?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κάποια παρατήρηση για το συγκεκριμένο ελαστικό??
εχει ψωμι ακομα , μια χαρα μου φαινεται
σου γλιτωνει αρκετο πραγμα το antispin μαλλον , αλλιως θα τα χες καραφλιασει ηδη
απο τακακια πώς πας?
Μπα... Και στο ραλι που δεν είχε καθόλου ηλ/κα παρόμοια φθορά ειχα ...
Όταν κατανοήσω πως συμπεριφέρεται στις στροφές του πινω το αιμμα...Τακακια Έχω ακόμα ... Γενικά δεν τρώω αναλώσιμα , οδηγω στρωτα ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Pilot exalt 2 215/45/17 με 27000km... Εργοστασιακες πιέσεις στα 2,5 τα εμπρός και 2,3 τα πίσω ...
Στις (πολλές ) στροφοδιαδρομες κινείται σχετικά σβελτα και δεν καβαλαει πεζοδρόμια ...Στη Mito; Πολύ στραμπούληγμα του ρίχνεις
Όταν λες το στραμπουλαω ;;
-
Μπα... Και στο ραλι που δεν είχε καθόλου ηλ/κα παρόμοια φθορά ειχα ...
Όταν κατανοήσω πως συμπεριφέρεται στις στροφές του πινω το αιμμα...Τακακια Έχω ακόμα ... Γενικά δεν τρώω αναλώσιμα , οδηγω στρωτα ...
ναι ρε συ, αλλα το ραλλυ εχει μια πορδη ροπη μπροστα στη mito
γενικα αν εχεις ροπη το λαστιχο ψιλοδιασυρεται εγω αυτο παρατηρω γενικα σε πολλα νεα τουρμπακια
και με 17αρια λαστιχα , οι τιμες ανεβαινουν
βεβαια εσενα εχει και εμφανη φθορα στο πλαι επειδη προφανως το στριβεις αλλα εχω δει τουρμπα που και τιποτα το ιδιαιτερο να μην τους κανουν οι ιδιοκτητες τρωνε λαστιχο ενω σε καποιο παλιοτερο αυτοκινητο μπορει το λαστιχο να εβγαζε 3ετια+ σχεδον αθικτο (μεχρι να ξεραθει) , παντως καλα φαινεσαι ακομα δεν πρεπει να εχεις θεματα προσφυσης
μπορει να γινει πολυ χειροτερο το πραγμα πιστεψε με
Όταν λες το στραμπουλαω ;;
υποθετω (και ας με συγχωρεσει ο drinos αν κανω λαθος) οτι εννοει οτι το στριβεις με αρκετα χλμ (και συχνα) , αρα το λαστιχο παραμορφωνεται για αυτο εχεις φαει πολυ απο το πλαι
δεν εχεις δηλαδη μονο φθορα λογω της ιπποδυναμης και της ροπης σου επειδη το τρεχεις στην ευθεια
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]