-
Λογικά το μεικτό βάρος του Doblo δεν απαιτεί XL.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
XL δεν έχει στα επιβατικών στην διάσταση αυτή;Δεν υπάρχουν επιβατικά στην διάσταση αυτή
-
187/70/14 έχει Κωλοδιαστάσεις
http://www.e-elastika.gr/search?q=175%2F75%2F14 μόνο μια επιλογή
-
Το Duravis είναι white van λάστιχο αλλά όπως ξέρεις εγώ και τα βρίζεστον δεν τα πάμε καλά
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Θέλω μαλακό το πέλμα (ας 'τρώγεται'!) και τα πλαϊνά ΟΧΙ πολύ μαλακά
P.S. Δεν θέλω τα **MICHELIN **!!!
...σε διάσταση 175/70R13 τα Yokohama A.drive
Τοτε βαλε Adrive 175-70-13 ,τα TOYO σε ενα χρονο δεν θα υπαρχουν απο πλευρας προσφυσης.
Λοιπόν, τα (κ@λ@) Nokian δεν υπάρχουν (σε R13, R14) ούτε για δείγμα! Θα τα βάλουν παραγγελιά τον Μάιο και (αν) στο τέλος του μήνα θα τα έχουν! Αν!
Μάλλον θα καταλήξουμε στο Yokohama A.drive. Πήγα σήμερα σε έναν λάστιχα να πάρω μια προσφορά.
- Γεια σας! Έχετε Yokohama A.drive σε 175/70/13? Βασικά θέλω λάστιχο με μαλακό πέλμα!
- Γεια! Ναι, έχω. *Τόσο *euro. Αλλά αυτά είναι της παλιάς τεχνολογίας! Όχι πως δεν είναι καλά, αλλά έχουν βγει εδώ και κάτι χρόνια! Θα σου πρότεινα όμως τα **Formula **της **CEAT **(Pirelli).
Έχουν πιο μαλακό πέλμα και από τα Yokohama και από τα Nokian! Είναι καινούργιας τεχνολογίας και έχουν καλό κράτημα και στο βρεγμένο! - Πόσο;
- *Τόσο *-10 euro!
- Ευχαριστώ, θα μελετήσω την προσφορά σας...
Τώρα τι ήταν το τούτο;
Τι λάστιχα είναι αυτά - Formula CEAT;
Πρόσεξα πως έχουν το treadwear 180 ή 190... Temperature A Traction А.
Σε ποια χώρα κατασκευάζονται; -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Τώρα τι ήταν το τούτο;
Τι λάστιχα είναι αυτά - Formula CEAT;
Πρόσεξα πως έχουν το treadwear 180 ή 190... Temperature A Traction А.
Σε ποια χώρα κατασκευάζονται;Μάλλον πήγες σε κατάστημα 'Driver' ε; Είναι αλυσίδα της Pirelli και προτείνουν συνήθως Pirelli, Courier ή Ceat. Η Ceat είναι θυγατρική της Pirelli - τώρα για το που φτιάχνεται το συγκεκριμένο λάστιχο αναγράφεται συνήθως στο πλάι. Π.χ. τα courier (κι αυτά της Pirelli) φτιάχνονται στην Τουρκία... Πάντως το 'Formula' δεν το έχω ξανακούσει... κοίταξα στο Google και φαίνεται χειμερινό...
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Μάλλον πήγες σε κατάστημα 'Driver' ε; Είναι αλυσίδα της Pirelli και προτείνουν συνήθως Pirelli, Courier ή Ceat. Η Ceat είναι θυγατρική της Pirelli - τώρα για το που φτιάχνεται το συγκεκριμένο λάστιχο αναγράφεται συνήθως στο πλάι. Π.χ. τα courier (κι αυτά της Pirelli) φτιάχνονται στην Τουρκία... Πάντως το 'Formula' δεν το έχω ξανακούσει... κοίταξα στο Google και φαίνεται χειμερινό...
Ναι, και εγώ πρώτα πήγα στο Google και βγάζει το χειμερινό που έχει διαφορετικό πέλμα από αυτό που μου έδειξε!
Την χώρα κατασκευής θα βρούμε αν ξανάπαμε εκεί!
Το θέμα είναι θα είναι καλύτερο (μετά από το πρώτο καλοκαίρι θα έχει πρόσφυση) από το Yokohama A.drive ή όχι!;
Ποιοτικά πως είναι; Δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό το λάστιχο! -
Τα CEAT μάλλον φτιάχνονται ινδία. Πάντως είναι ινδική η CEAT.
-
Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα daihatsu σιρion 1.0 με 15αρες ζαντες και παω για αλλαγη ελαστικων (195/50/15). Ειμαι μεταξυ avon zv3 (240e) toyo t1r(270e) kai toyo cf1(260e) . Τι να προτιμησω ? Ευχαριστω πολυ !
-
Ο χρήστης giannakis88 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα daihatsu σιρion 1.0 με 15αρες ζαντες και παω για αλλαγη ελαστικων (195/50/15). Ειμαι μεταξυ avon zv3 (240e) toyo t1r(270e) kai toyo cf1(260e) . Τι να προτιμησω ? Ευχαριστω πολυ !195/50 σε χιλιάρι αυτοκίνητο ...;
Τι πλάτος έχουν οι ζάντες σου; -
ταιριαζει ρε συ και τωρα 195/50/15 εχω ...
-
Χωρίς να θέλω να σου αλλάξω απόφαση, αν οι ζάντες σου έχουν πλάτος 5 έως 6 ίντσες, καλύτερα βάλε 175/55/15, χωρίς να χάσεις και τίποτε σπουδαίο σε πρόσφυση. Αντίθετα, ίσως κερδίσεις κιόλας σε οικονομία... Τα Continental PremiumContact 2 (για παράδειγμα) πρέπει να κοστίζουν λίγο παραπάνω (περί τα 300 €) από τα λάστιχα που ανέφερες, στη διάσταση αυτή .
-
φιλε μου θελω αποκλειστικα 195/50/15 παντως σε ευχαριστω για την συμβουλη σου. Απο τα toyo cf1, t1r και avon zv3 κλεινω προς τα cf1 . Aς με βγαλει καποιος απο το διλλημα ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Χωρίς να θέλω να σου αλλάξω απόφαση, αν οι ζάντες σου έχουν πλάτος 5 έως 6 ίντσες, καλύτερα βάλε 175/55/15, χωρίς να χάσεις και τίποτε σπουδαίο σε πρόσφυση. Αντίθετα, ίσως κερδίσεις κιόλας σε οικονομία... Τα Continental PremiumContact 2 (για παράδειγμα) πρέπει να κοστίζουν λίγο παραπάνω (περί τα 300 €) από τα λάστιχα που ανέφερες, στη διάσταση αυτή .+1 αλλά μπορείς να δεις και τα
http://www.1010tires.com/tires.asp
http://www.tirerack.com/tires/index.jsp -
φιλε μου θελω αποκλειστικα 195/50/15 παντως σε ευχαριστω για την συμβουλη σου. Απο τα toyo cf1, t1r και avon zv3 κλεινω προς τα cf1 . Aς με βγαλει καποιος απο το διλλημα ...Φίλος μου πάντως που δοκίμασε τα t1r και τα cf1 σε 195/50R15 μου είπε πώς τα T1R είναι πολύ καλύτερα και ότι τα cf1 γλιστρούσαν.
Α και τα 270 μου φαίνονται πολλά για T1R νομίζω πώς αυτός τα είχε περάσει με γύρω στα 250
Να ξέρεις πάντως πώς τα T1R είναι λίγο θορυβώδη. Για τα Avon δεν γνωρίζω αλλά νομίζω κάποιος είχα γράψει καλά λόγια εδώ στο forum. -
Ευχαριστω ολους για τα σχολια σας. Παντως στο http://www.tyrereviews.co.uk τα cf1 βγαινουν καλυτερα μεταξυ των τριων . Περιμενω λιγο ακομα για τα σχολια σας και παω σε λιγο να βαλω οποιο λαστιχο καταληξω ...
-
Ευχαριστω ολους για τα σχολια σας. Παντως στο http://www.tyrereviews.co.uk τα cf1 βγαινουν καλυτερα μεταξυ των τριων . Περιμενω λιγο ακομα για τα σχολια σας και παω σε λιγο να βαλω οποιο λαστιχο καταληξω ...Το t1r είναι αρκετά πιο μαλακό, και αυτό είναι σημαντικό για την ελληνική σαπουνάσφαλτο.
ΥΓ και εμένα πάντως το 195 μου φαίνεται too much για 1000άρι τόσο είχε από την μαμά του; -
Απο τη μανα του ειχε 175/65/14 !
-
Εχει κατι να προσθεσει καποιος αλλος περι τουτου?
-
Καλησπέρα παιδιά εχώ ένα Ford fiesta 1.6 S και απο αύριο μεθαύριο θα παραγγείλω καινούρια ελαστικά . Οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας και την εμπειρία σας . Η διάσταση είναι 195/45/16. Αυτή τη στιγμή φοράω τα continental sport contact 3 και έχω διανύσει 30000 χλμ. Οι εντυπώσεις ανάμεικτες.Πολύ καλές μέχρι τα 20000 αλλά μετά έπεσαν απότομα και θορυβούν πλέον Λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο. 4 οι υποψήφιοι uniroyal rainsport 2 , michelin pilot sport 3, hankook s1 evo και dunlop sport fast response. Στην αρχή πήγαινα για τα hankook για τα οποία διάβασα αρκετά καλά λόγια και στα τεστ πηγαίνουν αρκετα καλά αλλά μόλις τα ανέφερα σε 5 λαστιχάδες με κοιτούσαν κάπως έτσι τιμή 350€. Τα dunlop χλιαρά σχόλια με 400€. Μάλλον για τα uniroyal πάω καθώς ακούω από πολλούς καλά λόγια και με καλά rewiews και τα βρίσκω στα 380€. Απλά δεν ξέρω αν αξίζουν τα 440€ τα michelin Στο θέμα θορύβου και αντοχής πιστευετε πως υπερτερούν? Παιδιά τα φώτα σας και την εμειρία σας οποίοι είστε κάτοχοι
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]