-
εννοειται Michelin....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εννοειται Michelin....Μπορείς να γίνεις πιο κατατοπιστικός? Τα έχεις φορέσει και τα δύο? Σπαζοκεφαλιά πάντως.. Εν τω μεταξυ όλοι οι λαστιχάδες στη Σαλόνικα με σπρώχνουν για τα βροχολάστιχα κ λένε ότι ταιριάζουν στο αυτοκίνητο Τα είχε και ο μπαμπάς στο mitsubishi παλιά. Καλά μου είχαν φανεί.εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω το θάψιμο για τα συγκεκριμένα hankook ;Ή στα τεστ πήραν τα φράγκα οι γερμανοί και άγγλοι ή δεν παίρνουν ποσοστά οι λαστιχάδες με αυτά
-
Σήμερα το πρωί μου παραδόθηκαν τα λάστιχα απο Camskill, ( Falken ZE 912 , 205/50/R16 V , τιμή 305 €) μετά απο 8 ημέρες απο την υποβολή της παραγγελίας (+1=9, αλλά ήταν και 3 ημέρες αργία). Ημνία παραγωγής Φεβ 2011.
Αύριο τοποθετούνται και σύντομα θα αναφερθούν εντυπώσεις. -
Καλοφόρετα!
-
Περιμένω γνώμες από κατόχους λέμε Τι βάζουμε σε 195/45/16? uniroyal rainsport 2 ή michelin pilot sport 3? 60€ η διαφορά.Μέχρι αύριο πρέπει γιατί από 1 Μαίου αλλάζει ο τιμοκατάλογος προς τα πάνω
-
Έχοντας εμπειρία από PE2 πιστεύω ότι και ο διάδοχός τους, τα PS3 δηλαδή, αξίζουν τη διαφορά χρημάτων.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Περιμένω γνώμες από κατόχους λέμε Τι βάζουμε σε 195/45/16? uniroyal rainsport 2 ή michelin pilot sport 3? 60€ η διαφορά.Μέχρι αύριο πρέπει γιατί από 1 Μαίου αλλάζει ο τιμοκατάλογος προς τα πάνωΕγώ έχω στο Fiesta τα Michelin Pilot Exalto 2. Τα Hankook που ανέφερες τα είχε από μαμά και ήταν ψηλομαπέ.
Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα τα Michelin γι' αυτό που προσφέρουν εγώ τουλάχιστον πάλι στα Michelin θα πήγαινα.
Ψάξου και λίγο παραπάνω καλύτερα σε λαστιχάδες για την τιμή. Λογικά θα τα βρεις και φθηνότερα. -
Περιμένω γνώμες από κατόχους λέμε Τι βάζουμε σε 195/45/16? uniroyal rainsport 2 ή michelin pilot sport 3? 60€ η διαφορά.Μέχρι αύριο πρέπει γιατί από 1 Μαίου αλλάζει ο τιμοκατάλογος προς τα πάνωΣτο ττ έχω τα ps3 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα έχω κάτι λιγότερο από 4 χρόνια και έχω κάνει ~45.000km και κρατάνε ακόμα μια χαρά.
-
4 χρόνια τα PS3? Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις, δεν ειναι τοσο παλιο λάστιχο.
-
Μάλλον έχεις δίκιο Πρέπει να έχω τα ps2 (και ps3 έχω πάντως αλλά για άλλη χρήση )
-
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλές σας.Τελικά περάστηκαν χθές τα rainsport 2 Η απόφαση παιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή.Είχα σχεδόν καταλήξει στα ps3 αλλά και οι δύο λαστιχάδες μου είπαν πως η παραγωγή τους για Ελλάδα ειχέ σταματήσει για ένα διάστημα και δεν ξέραν πότε θα ξανάρχιζε Οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη κατέληξα στα uniroyal(εβδομάδα παραγωγής 07/11 τέλη Φεβρουαρίου,made in France),μιας και το πίσω δεξιά λάστιχο της continental είχε ένα ψιλοσκισηματάκι.Οι πρώτες εντυπώσεις μετά από 60 χιλιόμετρα πολύ καλές.Πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου(καμία σχέση με τα sport conact 3, αν και ξέρω πως αυτό οφείλεται και στη φρέσκια γόμα των καινούριων),το ABS δεν μπαίνει πλέον για ψήλλου πήδημα,μαλακό και άνετο,ενώ το τιμόνι μια ιδέα πιο ελαφρύ πλέον(βαρύ το καθαρά υδραυλίκο του fiesta mk6 σε συνθήκες πόλης).Ακόμα δεν τα πίεσα σε στροφιλίκι μιας και τα στρώνω,οπότε θα επανέλθω με νέο review γύρω στα 5000χλμ γαι τα περαιτέρω
-
Καλοφορετα!!
Στα 60 χλμ που εχεις κανει λες οτι το ABS δεν μπαινει για ψυλλου πηδημα... Δηλαδη τοσο συχνα εμπαινε το ABS παλιοτερα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Καλοφορετα!!Στα 60 χλμ που εχεις κανει λες οτι το ABS δεν μπαινει για ψυλλου πηδημα... Δηλαδη τοσο συχνα εμπαινε το ABS παλιοτερα;
Στα τελευταία 3000 χλμ. σε συνθήκες ελληνικές με αυτούς τους υπέροχους δρόμους έμπαινε τακτικά.Iδίως μέσα στη θεσσαλονίκη με τους σαπουνόδρομους και τις ένα κάρο λακούβες.Πλέον στον ίδιο δρόμο που μου έμπαινε χθες που πέρασα και δοκίμασα δεν έμπαινε το abs.Πάντα όταν πηγαίνεις από ένα παλιό και φθαρμένο σε καινούριο βλέπεις μεγάλη διαφορά.Και μιλάμε τα sport contact 3 τα είχα 30000χλμ.απορώ πως κάποιοι τα κρατάνε 50 και 60 χιλιάδες χιλιόμετρα σε ελληνικες συνθήκες
-
... τα είχα 30000χλμ.απορώ πως κάποιοι τα κρατάνε 50 και 60 χιλιάδες χιλιόμετρα σε ελληνικες συνθήκες- Αν κυκλοφορείς σε όχι πολύ γλυστερούς δρόμους (δεν κοκαλώνει η επιφάνεια) και δεν τα πολυβλέπει ο ήλιος (κλειστό γκαράζ) σίγουρα επιμηκύνεται η διάρκεια...
- Το ότι τα κρατάνε πολλά χλμ δε σημαίνει και ότι είναι κατάλληλα....
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
....
Μάλλον θα καταλήξουμε στο Yokohama A.drive. Πήγα σήμερα σε έναν λάστιχα να πάρω μια προσφορά.Λοιπόν, πήγα σήμερα να τα περάσω και στο τσακ (πάνω στην κουβέντα περί καλόν κρατημάτων για γυναίκα οδηγό) μου πρότειναν (πρώτα ο υπάλληλος και μετά και ο μαγαζάτορας) να βάλω τα W.Drive (παντός καιρού).
Ε, περάστηκαν τα W.Drive έναντι των 220 ευρώ ... Εντυπώσεις αργότερα...
Τα έχει φορέσει κάνεις; Τι λένε;
Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες συμβουλές!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Σήμερα το πρωί μου παραδόθηκαν τα λάστιχα απο Camskill, ( Falken ZE 912 , 205/50/R16 V , τιμή 305 €) μετά απο 8 ημέρες απο την υποβολή της παραγγελίας (+1=9, αλλά ήταν και 3 ημέρες αργία). Ημνία παραγωγής Φεβ 2011.
Αύριο τοποθετούνται και σύντομα θα αναφερθούν εντυπώσεις.Ε-ΝΤΥ-ΠΩ-ΣΕΙΣ, Ε-ΝΤΥ-ΠΩ-ΣΕΙΣ!!!
Και σένα φρέσκα είναι βλέπω, τις ίδιες μέρες έκαναν να έρθουν, πράβο το camskill... Είσαι και 55 ευρώ φτηνότερος.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σήμερα το πρωί μου παραδόθηκαν τα λάστιχα απο Camskill, ( **Falken ZE 912 , 205/50/R16 V **, τιμή 305 €) ........
Ε-ΝΤΥ-ΠΩ-ΣΕΙΣ, Ε-ΝΤΥ-ΠΩ-ΣΕΙΣ!!! ........
Προς ικανοποίηση της απαιτήσεως του πάτερ και προκειμένου να τύχουμε και της ευλογίας του , καθώς και την ενημέρωση τυχόν ενδιαφερομένων:
Τα λάστιχα, με την τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση, έφτασαν τα 360€ για αυτοκίνητο OPEL Tigra 1.4 /Σεπ 2005 . Εντυπώσεις, παρότι έκανα μόνο 240 χλμ οπότε τα θεωρώ ακόμα άστρωτα και έναντι των προηγουμένων DUNLOP SP 3000 που φορούσε :
1/ Εντυπωσιακά μαλακό πέλμα (που με ανησυχεί για την αντοχή σε χλμ ) και μέτριας 'σκληρότητας' πλαινά.
2/ Ελάχιστα πιό αθόρυβα.
3/ Πολύ καλό κράτημα στο στεγνό δρόμο, ακόμα και σε 1-2 σημεία που δοκιμάστηκαν σε 'γνώριμη' άσφαλτο-γυαλί, με απόδοση 20% καλύτερη .
4/ Αρκετά καλό κράτημα σε βρεγμένο (και συγκεκριμένα με γλίτσα δρόμο), με απόδοση 30% καλύτερη σε σημεία που καθημερινά κινούμαι -λόγω δουλειάς- και γνωρίζω τη συμπεριφορά ελαστικών /αυτοκινήτου , με το ABS να μπαίνει τις μισές φορές απ΄ότι πρίν.Προφανώς τη σύγκριση των νέων με τα προηγούμενα λάστιχα, γίνεται σε σχέση με την περίοδο των 2 πρώτων ετών χρήσης των DUNLOP και όχι με την πρόσφατη κατάστασή τους (5ετία+, 34.000χλμ , αλλά το αυτοκίνητο παρέμενε σε κλειστό γκαράζ) .
Γενικότερα, απο την αρχή τα συγκεκριμένα DUNLOP δεν μου είχαν αφήσει καλές εντυπώσεις, πλήν θορύβου που όντως ηταν και σε αυτά ελάχιστος. -
Μετά απο περίπου 2.500km με τα εν λ´ογω ελαστικά σε διάσταση 225/45/17, έχω να καταθέσω τις καλύτερες εντυπώσεις. Το ελαστικό είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ και γίνομαι πιο σαφής:
- Πολύ αθόρυβο ελαστικό.
- Εξαιρετικό κράτημα, τόσο στο στεγνό όσο και στο υγρό.
- Πολύ προοδευτικό, όταν το πιέζεις. Σε κάτι στροφές που το δοκίμασα ήταν απολύτως προβλέψιμο.
- Πολύ καλή πέδηση, με το ABS να μην μπαίνει σε λειτουργία με το παραμικρό.
Γενικά, έχω σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, και να φανταστείται ότι είναι η πρώτη φορά που τοποθετώ Goodyear.
-
Παιδιά,
Καλησπέρα!!! Σκοπεύω να αλλάξω ελαστικά σε Punto '04 80hp διαστάσεων 185/60-14... Το ταμείο διαθέτει γύρω στα 250euros προς το παρόν...
Μπορείτε να με βοηθήσετε;...
-
βαλε dunlop sp sport fast response η pirelli p6 cinturato.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]