-
Michelin Energy saver, Conti Premium contact2, Yokohama cdrive
-
Αν φύγω από 185/55/14 και πάω σε 185/60/14 ή 185/65/14 θα υπάρχει πρόβλημα?
-
Θα αλλάξεις το βήμα κατά πολύ. Η μέγιστη συνιστώμενη αλλαγή βήματος ειναι 3%.
-
Πάλι καλά που ρώτησα δηλαδή γιατί το πρωί που πέρασα από έναν λαστιχά κοντά στο σπίτι μου πρότεινε άφοβα να πάω σε 185/60/14...
-
3,3% είναι η διαφορά από 55 σε 60 προφίλ. Δεν είναι πια και τραγική η αλλαγή του βήματος. Στα 100km/h κοντέρ θα ταξιδεύεις με 103,3km/h πραγματικά. το 55 σε 65 είναι μεγάλη διαφορά (6,6%) και θα σου φαίνεται και στην οδική συμπεριφορά.
-
Επειδή είμαι κάπως αδαής και θέλω να καταλάβω, το 55 π.χ. σημαίνει ότι το προφίλ είναι στο 55% του πλάτους του ελαστικού, σωστά?
Γιατί αν ισχύει αυτό, νομίζω ότι η αλλαγή είναι μεγαλύτερη του 3,3%
-
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html
Δοκίμασε όλες τις πιθανές διαστάσεις εδώ. Είναι αρκετά βολικό και επεξηγηματικό.
-
Πολύ ωραίο το link! Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης SlimData έγραψε:
Πολύ ωραίο το link! ΕυχαριστώΜπορείς να δεις και, στα ελληνικά, στο αδελφό περιοδικό
http://www.autobild.gr/index.php?static=tyre -
Μπορεί κάποιος να βρει τη χρονολογία κατασκευής;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μπορεί κάποιος να βρει τη χρονολογία κατασκευής;φεβρουαριος 2006?
-
Όντως, είναι ρεαλιστική αυτή η ημερομηνία.
Πωω 5 ετών είναι -
Εχει σκασίματα ήδη πλάγια....
-
Αδερφέ αυτό δεν είναι και πολύ..
Εγώ παρέλαβα με λάστιχα '04.. -
Πότε το παρέλαβες με λάστιχα του 04;
-
Μεταχειρισμένο από γνωστό μου πριν 4 μέρες..
Οκ, ήξερα ότι το αμάξι το κινεί σπάνια και ήμουν σίγουρος ότι θα ήθελε λάστιχα αλλά 2004..? Έλεος! -
Αρχικά καλοτάξιδο να σου είναι.
Κατά τα άλλα ψιλοαπαράδεκτος ο πρώην ιδιοκτήτης.
Είπα μήπως το πήρες καινούριο με λάστιχα του 04 και θα σου λεγα οτι στανταρ τα εκαναν τραμπα εδω και τσιμπησαν τα καινουρια τα τζιμανια της αντιπροσωπείας -
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Το φαντάστηκα ότι κάπου εκεί πήγε το μυαλό σου γι'αυτό έκανα τη διευκρίνηση..
Είχε τύχει στον αδερφό μου περίπτωση τέτοια, πάλι σε μεταχεισμένο όμως, σε μεγάλη και τάχα μου σοβαρή εταιρία. Βασικά, αυτήν που ισχυρίζεται ότι είναι η σοβαρότερη.Το πήρε το '08 και φόραγε λάστιχα '02 λιωμένα και ξεραμένα. Μας μιλάει μια μέρα ένας τύπος στο πάρκιν του οακα και λέει παιδιά απίστευτο το αμάξι ήταν δικό μου και μπλα μπλα μπλα...
Πάνω στην κουβέντα του λέει ο αδερφός μου, 'πένα το αμάξι αλλά πως το κυκλοφορούσες με αυτά τα λάστιχα?', για να μας απαντήσει ο άνθρωπος, 'τι λέτε ρε παιδιά, ούτε 6 μήνες δεν τα είχα αλλάξει'...... -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Όντως, είναι ρεαλιστική αυτή η ημερομηνία.
Πωω 5 ετών είναιΚοντά στα 6 τα αλλάζω περίπου, ειδικά το συγκεκριμένο energy ήταν και σε καλούτσικη κατάσταση όταν το είχα αλλάξει.
-
Εξαρτάται κ από τα χλμ που κάνει.........
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]