-
Κι'όμως, τα bridgestone τα έφαγα πιό γρήγορα από τα continental. (Χώρια που για μένα τα bridgestone είναι καλύτερο λάστιχο) Μάλλον πρέπει να φταίει που οι δρόμοι εδώ γύρω είναι γυαλί...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Energy 4ετίας με 70.000χλμαν σκεφτώ ότι τα Energy ολοκαίνουρια είχαν πρόσφυση συγκρίσιμη με σαπούνι σε βρεγμένη μπανιέρα, τότε αυτά πρέπει να έχουν μηδενίσει τις τριβές εξ ολοκλήρου Η κατανάλωση του αυτοκινήτου που τα φοράει πρέπει να προέρχεται καθαρά και μόνο από θερμικές απώλειες του μοτέρ και αεροδυναμική αντίσταση
Πάντως ακόμα θυμάμαι το πως με χάλασε όταν περνώντας από energy σε sportcontact2 ανέβηκε η κατανάλωση 0.5 με 1 λίτρο στα 100χλμ
Δε λεω οτι τα energy ειναι κορυφαιο λαστιχο αλλα τουλαχιστον η καινουργια εκδοση παλευεται... Την μπανιερα και το σαπουνι που την βρηκες?
Εγω που τα ζοριζω συχνα ειμαι ευχαριστημενος, και μιλαμε τωρα να στριβω σε στροφες με την ιδια ταχυτητα που εστριβα και με αμαξια 50 αλογα παραπανω, καλοστημενα, με 3 φορες καλυτερα λαστιχα απο τα energy.
Ισα ισα ειναι απροβληματιστα κι αν ξερεις τ αμαξι σου δινουν πολυυυυ μεγαλο περιθωριο για να παιξεις.
Για μενα δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο μικρης κατηγοριας. Για αμαξι μεχρι 120 αλογα, δε θα επρεπε να σκεφτονταν καν αλλη λυση.Υ.Γ. ειμαι ο μονος που εχει energy με δεικτη Η? Ολα τα αλλα που βλεπω ειναι με δεικτη Τ. Μα ΟΛΑ ομως! Εχουν διαφορες στην χαραξη απο τα Τ.
-
Η δεν είναι μέχρι τα 210?
κι εγώ με Η
τις εγκαθετήλες περί χάρου τις αντιπαρέρχομαι, λογικό είναι ο άμπαλος ηταφι να ζουλεύει τα χέρια μου
-
Τις γνώμες σας παρακαλώ...
Polo 6n2 16v με 185/55/14 πάνω..
Αφού καταλήξαμε ότι η αλλαγή σε 60 προφίλ θα ήταν οκ αφού το βήμα θα μεγάλωνε πρίπου 2,5% πήγα και σε λαστιχά αλλά μου είπε ότι πιθανότατα θα βρίσκει στον θόλο... Άκυρο λοιπόν και μένουμε στα 185/55/14..
Μετά τις συμβουλές λοιπόν ψάχνουμε σε αυτή τη διάσταση energy saver ή yokohama c drive και με έχει τσούξει με τις τιμές που ακούω... 400-450€...
Μονόδρομος η αλλαγή ζάντας ώστε να πάω σε 185/50/15 ή υπάρχει κάτι αξιόπιστο και πιο οικονομικό να κοιτάξω?
-
Είσαι χαμηλωμένος;
-
Καθόλου, απείραχτο είναι το αυτοκίνητο...
Μπερδεύτηκα πριν, το c drive δεν βγαίνει σε αυτή τη διάσταση, s drive κοιτάμε.. -
Ο χρήστης SlimData έγραψε:
Μπερδεύτηκα πριν, το c drive δεν βγαίνει σε αυτή τη διάσταση, s drive κοιτάμε..Από + κλείεται να βρίσκει στο θόλο μ' αυτή την αλλαγή. Μάλλον απλώς ήθελε να σου πουλήσει ακριβότερο λάστιχο μπας και βγάλει κάτι παραπάνω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπερδεύτηκα πριν, το c drive δεν βγαίνει σε αυτή τη διάσταση, s drive κοιτάμε..Από + κλείεται να βρίσκει στο θόλο μ' αυτή την αλλαγή. Μάλλον απλώς ήθελε να σου πουλήσει ακριβότερο λάστιχο μπας και βγάλει κάτι παραπάνω.
Μακάρι + μακάρι να έχεις δίκιο
Βρήκα πριν λίγο από φίλο άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ και θα πάω το σήμερα ή αύριο το απόγευμα να μου πει κι αυτός..
Θα ενημερώσω... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τις εγκαθετήλες περί χάρου τις αντιπαρέρχομαι, λογικό είναι ο άμπαλος ηταφι να ζουλεύει τα χέρια μου
-
για το pink floyd και μόνο θα σε συγχωρήσω
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Δε λεω οτι τα energy ειναι κορυφαιο λαστιχο αλλα τουλαχιστον η καινουργια εκδοση παλευεται.......
Εγω που τα ζοριζω συχνα ειμαι ευχαριστημενος, και μιλαμε τωρα να στριβω σε στροφες με την ιδια ταχυτητα που εστριβα και με αμαξια 50 αλογα παραπανω, καλοστημενα, με 3 φορες καλυτερα λαστιχα απο τα energy.
Ισα ισα ειναι απροβληματιστα κι αν ξερεις τ αμαξι σου δινουν πολυυυυ μεγαλο περιθωριο για να παιξεις.
Για μενα δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο μικρης κατηγοριας. Για αμαξι μεχρι 120 αλογα, δε θα επρεπε να σκεφτονταν καν αλλη λυση.Το 'τουλάχιστον παλεύεται' και το 'στρίβει όσο γρήγορα στρίβουν καλοστημένα αμάξια με 3 φορές καλύτερα λάστιχα' είναι λίγο αντιφατικά μεταξύ τους, πάντως.
-
Τις γνώμες σας παρακαλώ...Polo 6n2 16v με 185/55/14 πάνω..
Αφού καταλήξαμε ότι η αλλαγή σε 60 προφίλ θα ήταν οκ αφού το βήμα θα μεγάλωνε πρίπου 2,5% πήγα και σε λαστιχά αλλά μου είπε ότι πιθανότατα θα βρίσκει στον θόλο... Άκυρο λοιπόν και μένουμε στα 185/55/14..
Μετά τις συμβουλές λοιπόν ψάχνουμε σε αυτή τη διάσταση energy saver ή yokohama c drive και με έχει τσούξει με τις τιμές που ακούω... 400-450€...
Μονόδρομος η αλλαγή ζάντας ώστε να πάω σε 185/50/15 ή υπάρχει κάτι αξιόπιστο και πιο οικονομικό να κοιτάξω?
Παρηγγειλε απο εδω να ησυχασεις(με 237€ στην πορτα σου+κανα 30ρι τοποθετηση)
http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m4b0s403p6815 -
Το 'τουλάχιστον παλεύεται' και το 'στρίβει όσο γρήγορα στρίβουν καλοστημένα αμάξια με 3 φορές καλύτερα λάστιχα' είναι λίγο αντιφατικά μεταξύ τους, πάντως.
Σε δρομο γυαλι, το 'τουλαχιστον παλευεται' με το 'στριβει καλα' δεν εχει μεγαλη διαφορα...
Σε καλη ασφαλτο εχει τεραστια, αλλα στην Αττικη να ναι 4-5 τα σημεια που μπορεις να πιεσεις αμαξι και να χει καλη ασφαλτο. Αρα παμε στην απο πανω κατιγορια...
Και οταν λεω οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα εννοω οτι WRC σε μια στροφη στριβει με 130, καλοστημενο αμαξι στριβει με 100 και εγω στριβω με 90. (Και μιλαω για συγκεκριμενη στροφη.) Δεν εχω και κουβα.. Alfa 146 εχω.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Δε λεω οτι τα energy ειναι κορυφαιο λαστιχο αλλα τουλαχιστον η καινουργια εκδοση παλευεται... Την μπανιερα και το σαπουνι που την βρηκες?
Για μενα δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο μικρης κατηγοριας. Για αμαξι μεχρι 120 αλογα, δε θα επρεπε να σκεφτονταν καν αλλη λυση.Η συμπάθειά μου προς τα energy είναι τόσο μεγάλη που όταν ήρθε το καινούριο μου αυτοκίνητο φορώντας αυτά, το κυκλοφόρησα λίγες μέρες και τα έδωσα 50 ευρώ αρκεί να φύγουν μακριά από μένα, απογοητευμένος απόλυτα από τη συμπεριφορά τους ακόμα και στο παρκάρισμα
Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να τα δώσω να τα βάλουν φωτιά σε καμιά πορεία και να κάτσω στην άκρη απολαμβάνοντας το θέαμα της μοίρας που τους αξίζει
Επιπλέον, μιας και ο κολλητός μου έχει απόλυτα παραπλήσιο αμάξι με εμένα αλλά φοράει Energy, πηγαίνοντας σε στροφές μπαίνει το ESP στο αυτοκίνητό του ενώ το δικό μου ακόμα έχει φουλ πρόσφυση φορώντας ελαστικά 3.5 χρόνων
-
+1 ΧΑΧΑ
-
Τις γνώμες σας παρακαλώ...Polo 6n2 16v με 185/55/14 πάνω..
Μαλλον επεσες σε ακριβο τυπο.
Τα energy saver κοστιζουν γυρω στα 420€ και τα yokohama s drive ,τα c drive δεν βγαινουν,κοστιζουν περιπου 320€. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Από+κλείεται σίγουρα. Και το έχουν δοκιμάσει επιτυχημένα και οι 4ΤΡΟΧΟΙ.
Το θέμα αυτό άραγε θα στεκόταν σε σημερινό τεύχος;
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Για μενα δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο μικρης κατηγοριας. Για αμαξι μεχρι 120 αλογα, δε θα επρεπε να σκεφτονταν καν αλλη λυση.Η συμπάθειά μου προς τα energy είναι τόσο μεγάλη που όταν ήρθε το καινούριο μου αυτοκίνητο φορώντας αυτά, το κυκλοφόρησα λίγες μέρες και τα έδωσα 50 ευρώ αρκεί να φύγουν μακριά από μένα, απογοητευμένος απόλυτα από τη συμπεριφορά τους ακόμα και στο παρκάρισμα
Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να τα δώσω να τα βάλουν φωτιά σε καμιά πορεία και να κάτσω στην άκρη απολαμβάνοντας το θέαμα της μοίρας που τους αξίζει
Επιπλέον, μιας και ο κολλητός μου έχει απόλυτα παραπλήσιο αμάξι με εμένα αλλά φοράει Energy, πηγαίνοντας σε στροφές μπαίνει το ESP στο αυτοκίνητό του ενώ το δικό μου ακόμα έχει φουλ πρόσφυση φορώντας ελαστικά 3.5 χρόνων
Το να φτάσεις σε σημείο να πουλήσεις φρέσκα ελαστικά εντός λίγων ημερών σημαίνει είτε ότι δεν ήταν τόσο φρέσκα (που συμβαίνει για ελαστικά πρώτης τοποθέτησης), ή ότι η οδήγηση σου είναι απαράδεκτη.
Δεν γνωρίζω ελαστικό που μπορεί να βγάλει το μέγιστο από τις αδυναμίες του στις πρώτες μέρες λειτουργίας του πέρα από το να το προκαλέσεις στα πλαίσια ενός τεστ σε πίστα, όπως και γίνεται. -
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...
Έχω αύριο ραντεβου να το ξανακοιτάξω, πάω συστημένος σε άνθρωπο εμπιστοσύνης και ελπίζω να μου πει το ίδιο..Μεταξύ energy saver και s-drive τι θα προτείνατε?
Διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες είδα ότι τα s-drive αργούνε να ζεσταθούνε οπότε, μάλλον, δεν συστήνονται για ήπια οδήγηση, σωστά?Ο χρήστης S3 έγραψε:
Παρηγγειλε απο εδω να ησυχασεις(με 237€ στην πορτα σου+κανα 30ρι τοποθετηση)
http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m4b0s403p6815[/quote]Φίλε μου για τοποθέτηση σίγουρα θα ζητήσουνε μόνο 30€?
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...
Έχω αύριο ραντεβου να το ξανακοιτάξω, πάω συστημένος σε άνθρωπο εμπιστοσύνης και ελπίζω να μου πει το ίδιο..Μεταξύ energy saver και s-drive τι θα προτείνατε?
Διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες είδα ότι τα s-drive αργούνε να ζεσταθούνε οπότε, μάλλον, δεν συστήνονται για ήπια οδήγηση, σωστά?Παρηγγειλε απο εδω να ησυχασεις(με 237€ στην πορτα σου+κανα 30ρι τοποθετηση)
http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m4b0s403p6815Φίλε μου για τοποθέτηση σίγουρα θα ζητήσουνε μόνο 30€?[/quote]
Αν ειναι γνωστος ο λαστιχας μπορει και με 20
Αλλιως στη χειροτερη 40-50 παραπανω δεν αξιζει με τιποτα!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]