-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
πραγματι τα PE2 ήεχουβ ακριβυνει σε καποιες διαστασεις υπερβολικα θεωροντας τα σπανια διασταση( 185-60/14 =470€!!!)
Ποιος παρανοϊκός τα δίνει σ' αυτή την τιμή;
Κανονικα στην μιση τιμη περιπου δεν κυμαινονται?
Αν είναι η τιμή της τετράδας, βγαίνει το ένα στα 117 ευρώ. Δεν μου φαίνεται υπερβολική τιμή γι αυτό το λάστιχο.. Η μισή τιμή νομίζω δεν παίζει.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
πραγματι τα PE2 ήεχουβ ακριβυνει σε καποιες διαστασεις υπερβολικα θεωροντας τα σπανια διασταση( 185-60/14 =470€!!!)
Ποιος παρανοϊκός τα δίνει σ' αυτή την τιμή;
Σε καταστημα ελαστικων!! Πριν 3 χρονια περιπου τα ειχα φορεσει με 290€.
Την τιμη μου την δικαιολογησε οπως σας προειπα.
Αν εχετε καποια αλλη 'πηγη', ενημερωστε με... -
Με τόση ζήτηση που προκλήθηκε...
Μισή τιμή δεν έφτασαν. Στα 280-300 ήταν περίπου η ταρίφα για τα τελευταία χρόνια, τόσο τα είχαμε βάλει και εμείς στο Κλιό.
@συνοδηγέΚλιο
470€ για 185/60/14 λογική τιμή; Πού να ψάξουμε για κάνα λάστιχο της προκοπής 225/45/17...θα πρέπει να πουλήσουμε νεφρά και στομάχι! -
Σπανια διασταση...δηλαδη?
Επειδη ολα τα νεα αμαξια βγαινουν με 15αρες και πανω δεν τους συμφερει η παραγωγη?
Δεν ειχαν εμπορικοτητα? -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με τόση ζήτηση που προκλήθηκε...Μισή τιμή δεν έφτασαν. Στα 280-300 ήταν περίπου η ταρίφα για τα τελευταία χρόνια, τόσο τα είχαμε βάλει και εμείς στο Κλιό.
@συνοδηγέΚλιο
470€ για 185/60/14 λογική τιμή; Πού να ψάξουμε για κάνα λάστιχο της προκοπής 225/45/17...θα πρέπει να πουλήσουμε νεφρά και στομάχι!Το Exalto 2 σε 205/50/17 του C4 πήγαινε στα 700 ευρώπουλα πριν 2 χρόνια.. οπότε, ναι, μου φαίνεται λογική η τιμή για 185/60/14 γι αυτό το λάστιχο.
-
205/50/17 είναι σπάνια διάσταση όμως, τα 185/60/14 ταιριάζουν στα περισσότερα αυτοκίνητα με 14αρες.
Όταν τα πρώτα μη Nankang και Huwaydje λάστιχα στη διάσταση κάνουν 210€, τα 470€ είναι ληστεία μετά φόνου. Ειδικά όταν προ λίγου καιρού τα βάζαμε με κάτω από 300.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Καλή χρονία στο 4ΤΦ!!!!! Και ερωτώ λοιπόν, έχει κανείς εμπειρία με τα Fulda carat progresso? Πήγαινα για PremiumContact 2, αλλά ένεκα κρίσης, λέω να ρίξω το μπάτζετ...
Έχω εγώ σε 185/60-14 σε Punto. Τα έβαλα πριν ένα χρόνο 210 ευρώ. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αφού σε κάθε αμάξι το λάστιχο κάθεται αλλιώς. Η αίσθησή μου είναι ότι πρόκειται για ένα τίμιο και αρκετά αθόρυβο λάστιχο. Όταν τα είχα πρωτοβάλει θυμάμαι ότι είχα απογοητευτεί, γιατί περίμενα τρομερή βελτίωση στο κράτημα σε σχέση με τα (ελάχιστα φθαρμένα) Michelin Energy 2,5 ετών που αντικατέστησαν, αλλά εις μάτην! Τα καινούργια λάστιχα κρατούσαν ελάχιστα καλύτερα από τα παλιά.
Το παράξενο είναι ότι όσο τα χρησιμοποιώ, τόσο τα συμπαθώ, λες και καλυτερεύουν με το χρόνο. Ίσως απλά να τα συνήθισα... πάντως αυτή τη στιγμή άνετα θα τα ξανάβαζα ως οικονομική επιλογή.Ελαστικά που βελτιώνονται με το χρόνο, not bad! Βέβαια τα energy κάθε άλλο παρα δυνατός αντίπαλος από ότι διαβάζω...
-
Τα pilot exalto 2 σε διασταση 195-50-15 κοστιζουν 80ευρω το ενα και σε διασταση 195-45-15 κοστιζουν 125ευρω το ενα. Μιλαμε για τρομακτικη διαφορα στην τιμη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια διαφορα
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Τα pilot exalto 2 σε διασταση 195-50-15 κοστιζουν 80ευρω το ενα και σε διασταση 195-45-15 κοστιζουν 125ευρω το ενα. Μιλαμε για τρομακτικη διαφορα στην τιμη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια διαφορατωρα εσυ συγκρινεις 'μισο' προφιλ. Ολα τα 45-55- 65 κλπ ειναι ποιο ακριβα απο τα αντιστιχα πχ 50-60-70
-
Εδω το δινει 72e..
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καλή χρονία στο 4ΤΦ!!!!! Και ερωτώ λοιπόν, έχει κανείς εμπειρία με τα Fulda carat progresso? Πήγαινα για PremiumContact 2, αλλά ένεκα κρίσης, λέω να ρίξω το μπάτζετ.......Η αίσθησή μου είναι ότι πρόκειται για ένα τίμιο και αρκετά αθόρυβο λάστιχο...Το παράξενο είναι ότι όσο τα χρησιμοποιώ, τόσο τα συμπαθώ, λες και καλυτερεύουν με το χρόνο. Ίσως απλά να τα συνήθισα... πάντως αυτή τη στιγμή άνετα θα τα ξανάβαζα ως οικονομική επιλογή.
Αξιοπρεπέστατα από πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο, ζεσταίνονται μάλλον εύκολα και τους αρέσει ο παλιόκαιρος, η βροχή και το κρύο, εκεί που άλλα αρχίζουν να ενοχλούνται (δηλαδή δεν τα νιώθεις να χάνονται μόλις πέσει το θερμόμετρο κάτω από 5-6°C). Σαφώς όχι σπόρ προσανατολισμού, το τιμόνι είναι λίγο λιγότερο ακριβές από ότι με τα Avon ZZ3 που αντικατέστησαν και η πρόσφυσή τους λίγο χειρότερη από τα άλλα όταν ζεσταινόντουσαν (που ήθελαν λίγο παραπάνω). Δεν μοιάζει να ενοχλήθηκαν από τα άπειρα πεζοδρόμια που ανεβοκατέβηκα! Και πολύ καλή διάρκεια για τα μέτρα μου, δηλαδή άρχισε να χάνει στα 45000χλμ και και τώρα είμαι στα 59000 και πλέον θέλουν άλλαγμα. Τα ΖΖ3 στα 35000 τα άλλαξα τελειωμένα. Τα χλμ έγιναν σε ακριβώς 2 χρόνια με πολλά Αθήνα-Αλεξανδρούπολη οπότε εκτίμησα και το πόσο ήσυχα είναι σε ταξίδι (τα ΖΖ3 ήταν σαφώς πιο θορυβώδη). Και ναι και μένα μου έμοιαζαν να καλυτερεύουν με το χρόνο μέχρι ένα σημείο! Όπως λέει κι ο harlek τίμια και ήσυχα και θα τα ξανάβαζε, νομίζω ότι τα λέει όλα.
Εγώ είμαι στην επόμενη φάση που τα φοράω και πρέπει να τα αντικαταστήσω. Να βάλω τα ίδια ή να δοκιμάσω κάτι άλλο;.... Τα Conti PC2 που θα ήθελα να δοκιμάσω κοστίζουν σχεδόν 50% παραπάνω οπότε όχι ευχαριστώ. Αν βρω Vredestein έχω όρεξη να δοκιμάσω αλλιώς τα ίδια που τα βρίσκω κι εύκολα (περίεργη διάσταση 225/60-15). -
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
καλησπερα παιδια,χρονια πολλα σε ολους.θελω να βαλω ελαστικα απο αντιπροσωπεια της οπελ,επειδη εχω εκπτωτικα κουπονια,μην πανε χαμενα.θελω να μου πειτε τι να προσεξω οταν παω να κανω αυτη την αγορα.τα ελαστικα που θελω να βαλω θα ειναι ολων των εποχων.Πόσο σου δίνουν τα λάστιχα (μοντέλο?) τελική τιμή κ σε τι διάσταση?
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Το Potenza 720 σε τι αυτοκίνητο το είχες Οδηγέ Κλειούς; Σε Xedos 6 πάντως μου άφηνε ανάμειχτα συναισθήματα... ΤΕΛΕΙΟ ζεστό και υπό πίεση, γλυστερό σε νορμάλ οδήγηση.
Ήταν η πρώτη αλλαγή στην.. Κλειώ! Βέβαια, το αμάξι από τη Ρενώ είχε έρθει με κάτι εντελώς απαράδεκτα λάστιχα (τη μάρκα δεν τη θυμάμαι καν) σε γελοία διάσταση.. 165/65/14.. το αμάξι σπίνιαρε για την πλάκα! Οπότε, τα Potenza σε 185/60/14 του έκατσαν πάρα πολύ καλά. Ήταν σίγουρα λάστιχο που ήθελε ζέσταμα, ειδικά μέσα στην πόλη, χειμώνα με βρεγμένο δρόμο, ήθελαν προσοχή. Αλλά όταν ζεσταίνονταν.. γίνονταν άλλο πράμα! Τιμόνι, πρόσφυση, αίσθηση σε άλλο επίπεδο.
Ειδικά όταν έβαλα στο Κλιό και τα Bilstain!! Θυμάμαι το Στούπα - Αθήνα σε 3 ώρες με το Κλιό.. Είμαι σίγουρος, το θυμάται και η γυναίκα μου, όχι με τόσο τρυφερή ανάμνηση!
Άρα συμφωνούμε ότι ήταν σπορ λάστιχα που ήθελαν πίεση και ζέσταμα. Πάντως σε ρυθμούς ειδικής διαδρομής στον Χολομώντα ήταν...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
καλησπερα παιδια,χρονια πολλα σε ολους.θελω να βαλω ελαστικα απο αντιπροσωπεια της οπελ,επειδη εχω εκπτωτικα κουπονια,μην πανε χαμενα.θελω να μου πειτε τι να προσεξω οταν παω να κανω αυτη την αγορα.τα ελαστικα που θελω να βαλω θα ειναι ολων των εποχων.
Πόσο σου δίνουν τα λάστιχα (μοντέλο?) τελική τιμή κ σε τι διάσταση?
Σωστές οι ερωτήσεις του Ξένου. Όπως και να έχει, πρέπει να είναι μεταξύ 3 και 10 μηνών, ούτε παλιότερα ουτε νεότερα, και φυσικά αποθηκευμένα σωστά (μακριά από ήλιο και όχι όρθια!).
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Θενξ όνυχα για την ολοκληρωμένη περιγραφή. Από ότι καταλαβαίνω ζεσταίνονται εύκολα και υπερθερμαίνονται εύκολα, οπότε για μένα που έχω αρχίσει να γίνομαι πιο νορμάλ οδηγός δεν θα μου πέσουν άσχημα και ας είναι τα PC2 20% μόνο ακριβότερα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
καλησπερα παιδια,χρονια πολλα σε ολους.θελω να βαλω ελαστικα απο αντιπροσωπεια της οπελ,επειδη εχω εκπτωτικα κουπονια,μην πανε χαμενα.θελω να μου πειτε τι να προσεξω οταν παω να κανω αυτη την αγορα.τα ελαστικα που θελω να βαλω θα ειναι ολων των εποχων.
Πόσο σου δίνουν τα λάστιχα (μοντέλο?) τελική τιμή κ σε τι διάσταση?
opel corsa 195/45/16 , τιμες και ολα αυτα δεν ξερω γιατι δεν εχω ρωτησει,απλα θελω να κανω καλη αγορα,και να μην με πιασουν κοτσο.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τα pilot exalto 2 σε διασταση 195-50-15 κοστιζουν 80ευρω το ενα και σε διασταση 195-45-15 κοστιζουν 125ευρω το ενα. Μιλαμε για τρομακτικη διαφορα στην τιμη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια διαφορα
τωρα εσυ συγκρινεις 'μισο' προφιλ. Ολα τα 45-55- 65 κλπ ειναι ποιο ακριβα απο τα αντιστιχα πχ 50-60-70
Όχι απαραίτητα. Τα 205/55/16 π.χ. βγαίνουν πιο ακριβά από τα αντίστοιχα 50αρια, το αυτό και στα 225/45/17. Η εμπορικότητα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από το 'μισό'.
-
Έχει κανείς εμπειρία από Falken; συγκεκριμένα τα ΖΕ-912.
Σκέφτομαι να τα αγοράσω από γνωστό Online κατάστημα του εξωτερικού στην διάσταση 225/45/17 για Golf V με ρόλο ανθρωπομεταφορέα από και προς την δουλειά και μικρά ταξίδια της τάξης των 100χλμ max.
Η τιμή που μου βγαίνουν είναι γύρω στα 360€ η τετράδα με τα μεταφορικά, υπολογίζω 400€ όλα μαζί.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
...
Θενξ όνυχα για την ολοκληρωμένη περιγραφή. Από ότι καταλαβαίνω ζεσταίνονται εύκολα και υπερθερμαίνονται εύκολα, οπότε για μένα που έχω αρχίσει να γίνομαι πιο νορμάλ οδηγός δεν θα μου πέσουν άσχημα και ας είναι τα PC2 20% μόνο ακριβότερα.
Πραγματικά, όπως τα είπε ο Onyx, ήταν μέχρι τώρα και για μένα. Τελευταία όμως δεν ξέρω πια. Τα έχω σε Citroen xsara 1,6 περίπου 25.000 χμ. Τελευταία έχει αρχίσει να μπαίνει το ABS χωρίς λόγο. Προχθές, σε φανάρι στη Θεσσαλονίκη, δε μπορούσα να ξεκινήσω από το σπινάρισμα. Θα μου πεις έτυχε να έχει λάδια. Ίσως. Έχουν αρχίσει πάντως να με εκνευρίζουν. Τελικά με 20% παραπάνω θα έβαζα τα premium contact 2 που είχα και πριν, και ας ήταν χειρότερα σε χιόνι ή χώμα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έχει κανείς εμπειρία από Falken; συγκεκριμένα τα ΖΕ-912.Σκέφτομαι να τα αγοράσω από γνωστό Online κατάστημα του εξωτερικού στην διάσταση 225/45/17 για Golf V με ρόλο ανθρωπομεταφορέα από και προς την δουλειά και μικρά ταξίδια της τάξης των 100χλμ max.
Η τιμή που μου βγαίνουν είναι γύρω στα 360€ η τετράδα με τα μεταφορικά, υπολογίζω 400€ όλα μαζί.
Εχω εμπειρία απο FALKEN αλλά όχι για τα ΖΕ-912.
Φοράω τα FK-452 στην ίδια διάσταση με αυτή που αναφέρεις.
Μετά απο σχεδόν 50.000 χλμ μπορώ να σου πω ότι σε γενικές γραμμές είναι καλό value for money.
Αρκετά καλά στην άσφαλτο, μέτρια στην βροχή(λόγω πλάτους πέλματος περισσότερο).
Εγώ αν θυμάμαι καλά έδωσα γύρω στο 500αρικο για τα παραπάνω.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]