-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Κράτησέ μας ενήμερους και για το βρεγμένο (όπου το Premium Contact 2 είναι άπαιχτο). Είμαι κι εγώ για αλλαγή ελαστικών (φοράω Continental Premium Contact 2 διαστάσεις 225 60 R16 σε V, για περίπου 30κ χλμ) και θα ήθελα τις εντυπώσεις σου για τα PS3. Ξέρεις αν βγαίνουν αυτά στη διάσταση που αναφέρω;Δεν βρηκα πουθενα τη διασταση σου για τα PS3
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Υπερβολική η διάσταση για το focus.
Για ένα swift 1.3 τι λάστιχα προτείνετε;
Η διάσταση είναι 185/60/15 ή κάπου εκεί.
Τώρα φοράει τα εργοστασιακά, κάτι bridgestone.Ειναι οντως αλλα εχουν τη μουρη τους.
ρε μούρη έχουν, ουσία όμως??
σε αυτοκίνητο με >Παντος αμα τα δειτε τα λαστιχα φαινονται σαν καινουρια και για εναν καφτη σαν και εμενα δε θελω να φαγωθουν γρηγορα...Απ' όσο θυμάμαι δεν έχεις δίπλωμα.. Πού τα καις, στην ξυλόσομπα;
Εσενα αυτο δε σε νοιαζει.Εγω τουλαχιστον οταν το παιρνω θελω να πηγαινω ολη την ωρα τερμα αρα δεν ειμαι καφτης??? Ειδικα μετα που θα εχω παρει διπλωμα και το μονο που θα μπορει να με σταματησει ειναι η βενζινα.
με δεικτη ταχυτητας v
Δε τα ζεσταινει ομως
Λετε να βαλω με δεικτη Η
O συγκεκριμενος δεικτης οριζει τη μεγιστη ταχυτητα που μπορει να διατηρησει ενα οχημα με το εκαστοτε λαστιχο για 10' χωρις να υπαρξει προβλημα. Δεν εχει σχεση με το ποσο γρηγορα ζεσταινεται.
Α νομιζα πως επαιζε καποιον ρολο για το ζεσταμα.Στο ζεσταμα παιζει ρολο ποσο μαλακο ειναι το λαστιχο?
-
Τα λάστιχα ζεσταινονται με την τριβη των μορίων του ελαστικου με αυτα της ασφάλτου ...
Στα πολιτικά (αυτοκινήτου πάντα) για να ζεσταθουν χρειάζονται μερικά km ανεξάρτητα Απο την δύναμη του οχήματος ...
Τι διάσταση είχε εργοστασιακα ;;
Ποια ήταν η μεγαλύτερη που έμπαινε στο 1,6 Απο το εργοστάσιο;; -
Τα λάστιχα ζεσταινονται με την τριβη των μορίων του ελαστικου με αυτα της ασφάλτου ...
Στα πολιτικά (αυτοκινήτου πάντα) για να ζεσταθουν χρειάζονται μερικά km ανεξάρτητα Απο την δύναμη του οχήματος ...
Ποια ήταν η μεγαλύτερη που έμπαινε στο 1,6 Απο το εργοστάσιο;;Kαι από την μεταξύ τους τριβή.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Κράτησέ μας ενήμερους και για το βρεγμένο (όπου το Premium Contact 2 είναι άπαιχτο). Είμαι κι εγώ για αλλαγή ελαστικών (φοράω Continental Premium Contact 2 διαστάσεις 225 60 R16 σε V, για περίπου 30κ χλμ) και θα ήθελα τις εντυπώσεις σου για τα PS3. Ξέρεις αν βγαίνουν αυτά στη διάσταση που αναφέρω;
Δεν βρηκα πουθενα τη διασταση σου για τα PS3
Πώς να τη βρεις, αφού στην έγραψα λάθος . Η σωστή είναι 225 55 R16 σε V. Σ' ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποια ήταν η μεγαλύτερη που έμπαινε στο 1,6 Απο το εργοστάσιο;;Kαι από την μεταξύ τους τριβή.
Είσαι Φυσικός;
-
Όχι, Βαμμένος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, Βαμμένος.Πώς να τη βρεις, αφού στην έγραψα λάθος . Η σωστή είναι 225 55 R16 σε V. Σ' ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
Δεν πρεπει να βγαινει : http://www.scribd.com/doc/28143705/Mich ... ot-Sport-3 Σελιδα 12.
-
Ποια ήταν η μεγαλύτερη που έμπαινε στο 1,6 Απο το εργοστάσιο;;Κοιταξε η διασταση που το παραλαβαμε εμεις νομιζω ηταν 185/60/15.Τωρα φοραει 215/45/17 η οποια διασταση δεν εχει υπερβει τα ορια που προτεινει ο κατασκευαστης.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ποια ήταν η μεγαλύτερη που έμπαινε στο 1,6 Απο το εργοστάσιο;;Κοιταξε η διασταση που το παραλαβαμε εμεις νομιζω ηταν 185/60/15.Τωρα φοραει 215/45/17 η οποια διασταση δεν εχει υπερβει τα ορια που προτεινει ο κατασκευαστης.
Σέρνεται που σέρνεται το αμαξάκι, το μεγαλώσατε και 30mm το πέλμα του και το αποτελειώσατε...
-
195/60/15 μήπως;
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Πώς να τη βρεις, αφού στην έγραψα λάθος . Η σωστή είναι 225 55 R16 σε V. Σ' ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
Δεν πρεπει να βγαινει : http://www.scribd.com/doc/28143705/Mich ... ot-Sport-3 Σελιδα 12.
To είδα (ενδιαφέρον), ίσως αργότερα να βγάλουν. Εγώ πάντως 17αρα ζάντα δεν βάζω.
-
Παντος αμα τα δειτε τα λαστιχα φαινονται σαν καινουρια και για εναν καφτη σαν και εμενα δε θελω να φαγωθουν γρηγορα...
Απ' όσο θυμάμαι δεν έχεις δίπλωμα.. Πού τα καις, στην ξυλόσομπα;
Εσενα αυτο δε σε νοιαζει.Εγω τουλαχιστον οταν το παιρνω θελω να πηγαινω ολη την ωρα τερμα αρα δεν ειμαι καφτης??? Ειδικα μετα που θα εχω παρει διπλωμα και το μονο που θα μπορει να με σταματησει ειναι η βενζινα.
Και βέβαια με νοιάζει. Γιατί εκτός από την βενζίνη, μπορεί να σε σταματήσει η τροχαία, το δέντρο, ο τοίχος, του χαντάκ, αλλά ω μη γένοιτο και το αυτοκίνητό μου μ' εμένα μέσα.
Οπότε, γενικά προτιμώ να τα καις στην ξυλόσομπα, παρά στο δρόμο.
-
τί λες μωρε άσχετε
η ξυλόσομπα καίει ρεύμα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τί λες μωρε άσχετε
η ξυλόσομπα καίει ρεύμαΔεν είναι όλες τριφασικές σαν τις δικές σου ρε χαμένε! Οι απλές καίνε ό,τι τους ρίξεις!
Μόνον οι τριφασικές όμως είναι EU approved και φυσικά CO2 efficient (dynamics)...
-
Ξέρουμε απο camskill με ποιά μεταφορική στέλνουν;
-
Αν ξαναβαλεις τις εργοστασιακες διαστάσεις θα νομίζεις ότι πήρες καμία 10ρια άλογα...
Εκτός αυτού , θα καταπονεις λιγότερο τα φρένα ... Αν το στραμπουλας λίγο θα το καταλάβεις ... -
Ποια ήταν η μεγαλύτερη που έμπαινε στο 1,6 Απο το εργοστάσιο;;195/55-60/15
Όχι, Βαμμένος.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σέρνεται που σέρνεται το αμαξάκιΌντως!
-
Βρε άλλη κλιμάκωση να είχε το κιβώτιο, και για τα τέλη 90 που παρουσιάστηκε μια χαρά αμάξι είναι.
προφανώς δεν είναι πύραυλος, και προφανώς(για να είμαστε εντός θέματος) το κάνεις χειρότερο αυξάνωντας 3 εκτοστά το πέλμα. Και φαντάσου πόσο έχτρα βάρος έχουν οι 17ρες από τις 15ρες. Σε μη αναρτώμενο κιόλας...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]