-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Καλησπέρα φίλοι μου.
Θα ήθελα την άποψη σας και την εμπειρία σας για επιλογή σχετικά φθηνού ελαστικού για το MAZDA6 1,8 σε διάσταση 225/45/17. Προτεραιότητες κατά σειρά άθόρυβο άνετο πολύ καλό στην βροχή καλή αίσθηση στο τιμόνι. Και μην ξεχνάμε τον παράγοντα τιμή το πολύ μέχρι 450€.
Σ αυτήν την κατηγορία υπάρχουν και λιγότερο premium επιλογές όπως τα barum matador marangoni και τα καλύτερα kleber. Εάν υπάρχουν εμπειρίες από αυτά θα μου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Λαμπρο, ενα ειναι το λαστιχο (στα λεφτα που διαθετεις) στη διασταση σου.
Το νεο ΤOYO DRB, γυρω στα 410 ευρω (σε 225/45/17) τελικη τιμη προωθησης απο την αντιπροσωπεια λογω οτι ειναι εντελως νεο μοντελο και αντικαταστατης του T1R.
Εχει τα χαρακτηριστικα που θες (αθορυβο,ανετο κλπ) και το σημαντικο που το ειδα απο κοντα στον λαστιχα μου ειναι made in Japan.Μεχρι τον αλλον μηνα θα το εχω φορεσει κι εγω στο 6αρι μου στην ιδια διασταση
-
Όντως έχουν γράψει καλά λόγια αλλά τα έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσαν. Μάλλον δεν τους ταιριάζει η ελληνική άσφαλτος. Τα είχε το φιεστα μου όταν το πήρα και τα είχα αλλάξει απ' εφθείας με pilot exalto 2 τα οποία μου αρέσουν πολύ
Ειμαι αναμεσα στα Hanhook και τα καινουργια Pilot Sport 3. Το κακο ειναι πως τα PS3 δεν τα πωλουν μεσω ιντερνετ στα γνωστα μαγαζια και φοβαμαι πως απο τιμη θα παει κανα 450αρι τουλαχιστον η τετραδα
Για τα PE2 το σκεφτομαι αρκετα να τα βαλω γιατι ειναι τουλαχιστον 5 χρονων λαστιχο και εχει ηδη βγει ο αντικαταστατης τους (PS3).Μακαρι να υπηρχαν πιο πολλες αποψεις σχετικα με τα Hankook Ventus s1 evo γιατι εχουν τρομερη τιμη.
-
Ο χρήστης gplatan έγραψε:
Καλησπέρα φίλοι μου.
Θα ήθελα την άποψη σας και την εμπειρία σας για επιλογή σχετικά φθηνού ελαστικού για το MAZDA6 1,8 σε διάσταση 225/45/17. Προτεραιότητες κατά σειρά άθόρυβο άνετο πολύ καλό στην βροχή καλή αίσθηση στο τιμόνι. Και μην ξεχνάμε τον παράγοντα τιμή το πολύ μέχρι 450€.
Σ αυτήν την κατηγορία υπάρχουν και λιγότερο premium επιλογές όπως τα barum matador marangoni και τα καλύτερα kleber. Εάν υπάρχουν εμπειρίες από αυτά θα μου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Λαμπρο, ενα ειναι το λαστιχο (στα λεφτα που διαθετεις) στη διασταση σου.
Το νεο ΤOYO DRB, γυρω στα 410 ευρω (σε 225/45/17) τελικη τιμη προωθησης απο την αντιπροσωπεια λογω οτι ειναι εντελως νεο μοντελο και αντικαταστατης του T1R.
Εχει τα χαρακτηριστικα που θες (αθορυβο,ανετο κλπ) και το σημαντικο που το ειδα απο κοντα στον λαστιχα μου ειναι made in Japan.Μεχρι τον αλλον μηνα θα το εχω φορεσει κι εγω στο 6αρι μου στην ιδια διασταση
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Θα ξεκινήσω αμέσως για αντιπρόσωπο. -
Λίγο αργά δεν είναι τέτοια ώρα;
-
Θέλω να πάω να αλλάξω τα λάστιχα του πεθερού. Σε Α4 1.8Τ 163... φοράει Michelin Pilot Exalto αν του βάλω Primacy HP είναι downgrade?
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Θα ηθελα να σας ρωτησω την γνωμη σας πανω στα ελαστικα
Εχω ενα VECTRA GTS1800 με 160 ιππους , τωρα φοραει απο την μανα του ελαστικα DUNLOP και ηρθε η ωρα να τα αλαξω και εχω μπερδευτη καπως
Το νουμερο που φοραει ειναι 225/45 r17
Τα χρηματα που θελω να δαπανησω ειναι εως 600 ευρω και θελω να ειναι καλο στο βρεγμενο διοτι το καλοκαιρι δεν το χρησημοποιω το αυτ/το αλλα μηχανακη,επισης το θελω κ ανετο.Η μεση ωριαια ταχυτητα μου δεν υπερβενη τα 150 χιλ/ωρα
Ποια κατα την γνωμη σας κ εμπειρια σας προτεινεται να του βαλω?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θέλω να πάω να αλλάξω τα λάστιχα του πεθερού. Σε Α4 1.8Τ 163... φοράει Michelin Pilot Exalto αν του βάλω Primacy HP είναι downgrade?Πρέπει να λάβεις υπόψη πως οδηγεί ο πεθερός σου, αν είναι νορμάλ οδηγός τότε είναι μια χαρά το Primacy, αλλιώς κατεβαίνεις ....
-
θέμα με χειμερινά λάστιχα δεν έχουμε, σωστά;
ν ανοίξω ένα, γιατί ο καιρόc γαρ εγγύc
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
θέμα με χειμερινά λάστιχα δεν έχουμε, σωστά;ν ανοίξω ένα, γιατί ο καιρόc γαρ εγγύc
Βάλε κάτι σε Nokian, Gislaved και τα ρέστα και θα είσαι μια χαρά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
θέμα με χειμερινά λάστιχα δεν έχουμε, σωστά;
ν ανοίξω ένα, γιατί ο καιρόc γαρ εγγύc
Βάλε κάτι σε Nokian, Gislaved και τα ρέστα και θα είσαι μια χαρά.
είδα και ελκυστική επιλογή από avon
το κόστος είναι τρελό εδώ, 150 ευρώ πάνω απ τα exalto μου
ξέρει κανείς κάποιον με nokian στην θεσσαλονίκη;
αυτό εδώ ο λαστιχάς μου το πάσαρε σαν all season. πλάκα με κάνει;
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1036 ... kian+WR+G2
γνωστός μου, φλωρινιώτης, το χει και κυκλοφορεί και ίσως σε πιο hardcore δρόμους απ ότι εγώ και το παίνεψε. ο ίδιος λέει ότι το hakapellita
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1092 ... liitta%20Rβλέπω και τούτο δω:
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1570 ... okian%20W+καμιά σκέψη/εμπειρία;
μιλαμε για punto 1.4, διάσταση 195-50-15 ή 185-55-15 ή κάτι παρόμοιο
είναι υπερβολικό -
Αυτό που σου πρότεινε ειναι το πιο soft το Hakapelita είναι το πιο extreme. Νομίζω οτι και με το πρώτο αλλά και με το W θα είσαι ΟΚ. Ίσως το Haka να είναι και υπερβολή. Οι ταρίφες τι προτιμάνε και απο που ψωνίζουν;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό που σου πρότεινε ειναι το πιο soft το Hakapelita είναι το πιο extreme. Νομίζω οτι και με το πρώτο αλλά και με το W θα είσαι ΟΚ. Ίσως το Haka να είναι και υπερβολή. Οι ταρίφες τι προτιμάνε και απο που ψωνίζουν;Με ταριφς δεν έχω πιάσει γνωριμίες ακόμα.
Πάντως θα κινούμαι σε δρόμους που χιονίζει μεν, τους καθαρίζουν δε καθημερινά. Θερμοκρασία από 0 ως -φεύγα.
Θα θελα να μη λιώσουν στο πρώτο ταξίδι που θα κάνω σε καμιά εγνατία για να κατέβω θεσσαλονίκη πχ.
πάμε για wr g2 ή για το w+.βρήκα στον ίδιο λαστιχά σε πιο νορμάλ τιμή τα alpin της μιτσελεν, αλλά δεν παίζει να τα βάλω.
α, πολύ ενδιαφέροντα φαίνονται τα χολλανδικά vredestein.
http://www.vredestein.com/Banden_Bandgr ... D=73427546
snowtrac, snowtrac 2, snowtrac 3.αλλά άντε βρες τα αυτά
-
Ποια Alpine? Τα καινούργια ή τα παλιά; Για Θεσσαλονικη και Nokian ρώτα τους ντόπιους. Τα Χολλανδικά είναι ενδιαφέροντα πάντως. Έχεις και σιδερένιες ζάντες;
Μίλα και με monf430 για Καστορία ο Τούλης μου είπε πως τα έβαλε σε πολυ καλές τιμές. Επίσης κοίτα τα Ultragrip 7+ σε Goodyear
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2010_Winterreifen_Test_225_45_R17.aspx?ComponentId=40334&SourcePageId=31821
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2010_Winterreifen_Test_185_65_R15.aspx?ComponentId=40327&SourcePageId=31821 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποια Alpine? Τα καινούργια ή τα παλιά; Για Θεσσαλονικη και Nokian ρώτα τους ντόπιους. Τα Χολλανδικά είναι ενδιαφέροντα πάντως. Έχεις και σιδερένιες ζάντες;
Μίλα και με monf430 για Καστορία ο Τούλης μου είπε πως τα έβαλε σε πολυ καλές τιμές. Επίσης κοίτα τα Ultragrip 7+ σε Goodyearα δεν με είπε μοντέλο (δεν τον έκοψα να είναι και για πολύ κουβέντα, έφυγα)
σιδερένιες δεν έχω, θα τα βάλω στις πολύπαθες μαμίσιες αλουμινίου.
θα τσεκάρω και τα γουδγίαρ
-
Πάρε 2-3 πλαστικές ξύστρες για το παρπρίζ, σπρέι για να ξεπαγώνει η κλειδαριά και για τα τζάμια, καλό φτυάρι για χιόνι, 2 ιμάντες ρυμούλκησης, αλυσίδες, γάντια εργασίας και μεγάλα πλαστικά πατάκια (για να μη λερώνεται το αμάξι όταν μπαίνεις μέσα με χιόνια και γιατί μπορείς να τα βάλεις κάτω από τις ρόδες αν κολλήσεις).
Τα γκουντγίερ είναι καλά για τα λεφτά τους και δεν φθείρονται πολύ στη στεγνή άσφαλτο.
Αν θέλεις πέρνα το αμάξι από κάτω με 2 σπρέι κεριού (πχ Wurth, δίπλα στο Κόσμος). Δεν χρειάζεται να το πλένεις.
εντιτ
Μπορείς να βάλεις και πιο χειμωνιάτικο λάστιχο αλλά θα φθείρεται πιο γρήγορα.
Στις μικρές διαστάσεις όμως τα λάστιχα είναι φθηνά - εγώ θα έβαζα. -
Έχει κανείς άποψη για τα Michelin Energy Saver 195/65R15?
Τα βρήκα σε τιμή 70 ευρώ το καθένα.Είναι καλή τιμή? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ξέρει κανείς κάποιον με nokian στην θεσσαλονίκη;[popol@ros]...ιφανετ..........ΤΕΛΟΣ[/popol@ros]
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ξέρει κανείς κάποιον με nokian στην θεσσαλονίκη;
[popol@ros]...ιφανετ..........ΤΕΛΟΣ[/popol@ros]
Σε σχέση με παλιά Αγνό που είναι αυτό; Ο ποταπός αδερφός σου μου έλεγε χτες πως άλλαξε διευθυνση και δεν κάνει πλεόν κατάληψη στην υφανέτ
-
Ο χρήστης andgio έγραψε:
Έχει κανείς άποψη για τα Michelin Energy Saver 195/65R15?
Τα βρήκα σε τιμή 70 ευρώ το καθένα.Είναι καλή τιμή?Καλώς ήλθες ! Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις ό,τι έχει ειπωθεί για τα saver
-
Σε διάσταση 225/45/17 ειμαι μεταξύ Continental Sport Contact3 και Pirelli Cinturato P7. Θα ήθελα γνώμες ειδικά για το Pirelli μια και δεν έχω ακούσει και πολλά. Τιμές έχω βρει 520 για SC3 και 500 για Pirelli. Η χρήση τους θα είναι κυρίως ταξίδια και με ενδιαφέρει καλό κράτημα και άνεση. Αλλες προτάσεις καλοδεχούμενες.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]