-
Ο χρήστης metro έγραψε:
Τη συμβουλή σας παιδιά.... Έχω ΜΒ Α150 4ετίας με 35000χλμ. Σκέφτομαι ν αλλάξω τα λάστιχα του. Διάσταση 195/55/16 , 87Τ. Σκέφτομαι τα energy saver. Διαδρομές κυρίως στην πόλη, και οχι μεγάλα ταξίδια με ταχύτητες μέχρι 110 λόγω των μικρών παιδιών στο αμάξι. Ακούω προτάσεις.Χμμμ, κυρίως στην πόλη...
Θα σου έλεγα να πας άφοβα σε 87Η και στα Conti PremiumContact 2 . -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τη συμβουλή σας παιδιά.... Έχω ΜΒ Α150 4ετίας με 35000χλμ. Σκέφτομαι ν αλλάξω τα λάστιχα του. Διάσταση 195/55/16 , 87Τ. Σκέφτομαι τα energy saver. Διαδρομές κυρίως στην πόλη, και οχι μεγάλα ταξίδια με ταχύτητες μέχρι 110 λόγω των μικρών παιδιών στο αμάξι. Ακούω προτάσεις.
Χμμμ, κυρίως στην πόλη...
Θα σου έλεγα να πας άφοβα σε 87Η και στα Conti PremiumContact 2 .Συμφωνώ απολύτως!
Εξαιρετικά ελαστικά! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τη συμβουλή σας παιδιά.... Έχω ΜΒ Α150 4ετίας με 35000χλμ. Σκέφτομαι ν αλλάξω τα λάστιχα του. Διάσταση 195/55/16 , 87Τ. Σκέφτομαι τα energy saver. Διαδρομές κυρίως στην πόλη, και οχι μεγάλα ταξίδια με ταχύτητες μέχρι 110 λόγω των μικρών παιδιών στο αμάξι. Ακούω προτάσεις.
Χμμμ, κυρίως στην πόλη...
Θα σου έλεγα να πας άφοβα σε 87Η και στα Conti PremiumContact 2 .Τα σέβομαι τα Continental και τα είχα βάλει στο προηγούμενο μου αμάξι και γλιστρούσαν πολύ, είχαν μεταμορφώσει το αμάξι και δεν το ρισκάρω να τα βάλω ξανά(δεν θυμάμαι ποια Continental είχα βάλει όμως, πρέπει να ήταν τα PremiumContact 1).
-
Κακώς, για τη χρήση που θες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τα saver πχ είναι επικίνδυνα σε βρεγμένο, ειδικά στην πόλη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κακώς, για τη χρήση που θες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τα saver πχ είναι επικίνδυνα σε βρεγμένο, ειδικά στην πόλη.Σέβομαι την άποψη σου και θα τα χω υποψην μου. Απλώς, όταν καείς στο χυλό .... τα PC1 γλιστρούσαν για ψύλου πήδημα στο στεγνό. Είπα τα saver επειδή σκεφτόμουν μαλακό και άνετο λάστιχο λόγω michelin. Τα exalto 2 τι λένε;
-
Aκόμα καλύτερα από τα premiumcontact2, απλά δεν ξέρω αν βγαίνουν στη διάσταση που σε ενδιαφέρουν.
Το michelin=μαλακά δεν είναι κανόνας.
-
Για ενα golf της κοπέλας μου (1.4 ατμοσφαιρικό) , τι λάστιχο να βάλουμε? (195/65/R16 νομιζω)
Εκ μιας πρώτης αναζήτησης βρήκα τα cinturato P6 τα οποια όμως μου χε πει λαστιχας ότι δεν έχουν ενισχυμενα πλαινα και δεν ειναι για ελληνικούς δρομους και πεζοδρομια.
Άλλα που βρηκα ειναι ta Bridgestone Turanza 300.
Τι προτείνετε εσείς?
-
195/65/15 μήπως; Αλλιώς 205/55/16.
Turanza ER300 μπα. Το ER300 eco ή πώς το λένε φάνηκε να έχει καλά αποτελέσματα σε δοκιμές στη Γερμανία, σε Ελληνικό σαπουνοδρόμο μάλλον τα ίδια χάλια με τα saver κλπ.
Λοιπές κλαπαρχιδιές από λαστιχάδες ξέχνα τες, οι άνθρωποι κατά πλειοψηφία είναι ο ορισμός του άσχετου παραδόπιστου ψεύτη. Για το λάστιχο από το οποίο έχουν το μικρότερο ποσοστό κέρδους πάντα έχουν και κάτι κουλό να αναφέρουν.
Τα P6 φαίνονται να είναι καλή επιλογή σε τεστ και εντυπώσεις χρηστών. Ρίξτε και μια ματιά στο continental premium contact2, για ήρεμη χρήση είναι εξαιρετικό και σε βροχή εξωπραγματικό.
-
εγώ έβαλα κάτι Pilot Sport 3 σήμερα (225/45/17)
Για να δούμε τι θα πούνε και δαύτα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
195/65/15 μήπως; Αλλιώς 205/55/16.Turanza ER300 μπα. Το ER300 eco ή πώς το λένε φάνηκε να έχει καλά αποτελέσματα σε δοκιμές στη Γερμανία, σε Ελληνικό σαπουνοδρόμο μάλλον τα ίδια χάλια με τα saver κλπ.
Λοιπές κλαπαρχιδιές από λαστιχάδες ξέχνα τες, οι άνθρωποι κατά πλειοψηφία είναι ο ορισμός του άσχετου παραδόπιστου ψεύτη. Για το λάστιχο από το οποίο έχουν το μικρότερο ποσοστό κέρδους πάντα έχουν και κάτι κουλό να αναφέρουν.
Τα P6 φαίνονται να είναι καλή επιλογή σε τεστ και εντυπώσεις χρηστών. Ρίξτε και μια ματιά στο continental premium contact2, για ήρεμη χρήση είναι εξαιρετικό και σε βροχή εξωπραγματικό.
195/65/15 , δικό μου λάθος.
Η κοπέλα όπως φαντάζεστε κάνει πολύ ήρεμη χρήση. Οπότε ψάχνω απλά κάτι ασφαλές και αξιόπιστο που να αξίζει τα λεφτά του.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για να δούμε τι θα πούνε και δαύταΌταν έχεις άποψη πες μας τις εντυπώσεις γιατί είσαι μάλλον ο πρώτος εδώ τα που βάζει.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Για να δούμε τι θα πούνε και δαύταΌταν έχεις άποψη πες μας τις εντυπώσεις γιατί είσαι μάλλον ο πρώτος εδώ τα που βάζει.
+1, περιμένω εντυπώσεις, αν και ενδιαφέρομαι για άλλη διάσταση (205/55/16).
-
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αλλαγή των ελαστικών στο MAZDA6 και ψάχνω μια οικονομική αλλά αξιόπιστη λύση. Ο λαστιχάς μου πρότεινε matador, barum, και λιγο πιο ακριβά τα gislaved στη διάσταση 225/45/17. Να προχωρήσω;
-
Gislaved εχω (σε μικρότερη διάσταση) και ειμαι ευχαριστημένος, με την προυπόθεση όμως της νορμάλ οδήγησης. Στο βρεγμένο πάντως, ειναι λίγο καλύτερα απο τα Michelin Εnergy Saver και με τον ιδιο (σχετικά χαμηλό) θόρυβο κύλισης. Εχουν κάνει 16.000 χλμ και ειναι ακόμα σε άριστη κατάσταση πέλματος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1, περιμένω εντυπώσεις, αν και ενδιαφέρομαι για άλλη διάσταση (205/55/16).
Θα τα κάνω το ΣΚ καμιά Σουνιάδα να δούμε τι λένε.
Αν και δεν ξέρω αν είμαι ο καταλληλότερος για να σας δώσει καλή εικόναΠρος το παρόν μόνο για την τιμή μπορώ να μεταφέρω άποψη, 550€ (με ζυγοκουράσεις και τοποθέτηση) [σε μαγαζί που υπέδειξε γνωστός εβραίος bargainer του forum, οπότε φροντίστε να μου πείτε ότι με έπιασαν μλκ ]
Όπως και ότι είναι μάλλον υπερβολικά φρέσκα 3410!Η χάραξή τους φαίνεται πιο περίεργη από τα προηγούμενα (δεν έχει πια ας πούμε τη 'λωρίδα' χωρίς χαρακιές της PS2)
Σύμφωνα με το site της πάντως, η 225/45/17 είναι η μικρότερη διάσταση που βγαίνει
http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-pilot-sport-3Επίσης, κάτι τέτοια που γράφει η michelin
MICHELIN is introducing 'GREEN X' mark for the first time in a sport range
The 'GREEN X' mark on the MICHELIN Pilot Sport 3 tyre sidewall guarantees one of the best energy efficiency levels on the market. MICHELIN is committed to reducing vehicle fuel consumption which also cuts CO2 emissions.
High Performance and energy efficiency with 'Green Power Compound'This revolutionary mixture enables us to provide excellent grip on wet surfaces with fuel saving and greater longevity. As a result of our expertise from 12 consecutive Le Mans 24-Hour Race victories, MICHELIN is inventing eco-friendly sport!
δεν ξέρω αν θα έπρεπε να προβληματίζουν
-
Ούτε κι εγώ πάντως όντως τα Michelin φέτος στο Le Mans είχαν και το σηματάκι Energy
-
Ο κλαμπανος θα μου ζαλίσει τον έρωτα τώρα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο κλαμπανος θα μου ζαλίσει τον έρωτα τώρα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σύμφωνα με το site της πάντως, η 225/45/17 είναι η μικρότερη διάσταση που βγαίνει
hmmm:Και αντικαθιστούν και τα PΕ2 έτσι δεν είναι. Άρα πλέον δεν θα μπορώ να έχω exalto σε 195/50R15
-
θα βγουν και μικρότερες διαστάσεις
Και ένα review
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]