Aug 22, 2009, 10:33 AM

Γεια χαρα σε ολους!
Με αφορμη οτι πλησιαζει η ωρα αλλαγης ελαστικων -κοντευω τα 50000 χλμ και πλησιαζει φθινοπωρο- και δεδομενου μιας εκπτωσης που κανει η ΤΟΥΟ σκεφτομαι να τοποθετησω τον συγκεκριμενω τυπο ελαστικου.Τα 2 πραγματα που θελω να σας ρωτησω ειναι:
1ον: Αν καποιος απο εσας εδω εχει τοποθετησει τα συγκεκριμενα ελαστικα και να μου πει τις εντυπωσεις και
2ον:Το αυτοκινητο μου -HYUNDAI i30 1.4- φοραει τωρα τα KUMHO KH15 σε διασταση 185/65 R15 και στα σχεδον 2 χρονια που με συντροφευει δεν μπορω να πω οτι περα του θορυβου κυλισης και της συμπεριφορας στο βρεγμενο οτι εχει κατι αλλο αρνητικο.Και καλα φρεναρει και καλα στριβει και αντοχη εχει.Και στην τελικη αν το βρω και αυτο φτηνα σχεδον στην τιμη των ΤΟΥΟ (265€ η 4αδα) θα ξαναβαλω την ιδια μαρκα και τυπο.Αλλα σκεφτομαι επισης ασχετα με ποια μαρκα ελαστικων τοποθετησω να αλλαξω και την διασταση σε 195/60 R15 με ιδιους δεικτες βαρους και ταχυτητας απλα να 'δειξει' λιγο στο ματι μου.Σε προγραμμα διαστασεων που συγκρινα το δινει 1% πιο 'κοντο' σε σχεση με την τωρινη διασταση και το πλατος της ζαντας μου ειναι 5,5 ιντσες πραγμα που ειναι μεσα στα ορια της επιθυμητης διαστασης (195/60 R15) .Εσεις τι λετε ποια θα ειναι τα υπερ και τα κατα σε αυτη την διαφορα διαστασης;
ΤΕΛΟΣ !!!!