-
ευχαριστω πολυ.θα ενημερωσω για την επιλογη
-
Γνωρίζει κανένας πόσο περίπου πάνε τα Avon ZV5 87V σε 205/50/16? (2 τεμάχια)
Ρωτάω πριν ξεκινήσω να παίρνω τηλ. -
Μέση τιμή, 100ευρώ το ένα. Με ψάξιμο θα βρεις και κάτω από 90 ευρώ το ένα
-
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
Μέση τιμή, 100ευρώ το ένα. Με ψάξιμο θα βρεις και κάτω από 90 ευρώ το έναAπό camskill θα πάει: 64 λιρες *2 + 18 λιρες (μετ.) = 175 euro + τοποθέτηση/ζυγ. Οπότε μακάρι να ισχύει...
-
Οι πιο πολλές τιμές παίζουν στα 110 ευρώ στο zv5 με δείκτη V.
Ακόμα και 135 ευρώ έχω δει να τα έχουν, το ένα!
Ο συγκεκριμένος, τα έχει 94 ευρώ το ένα. http://www.moto-endisi.gr/index.php?pag ... 1&Itemid=2Λέει στην αρχική σελίδα ότι 'Τα προϊόντα που βρίσκονται στις αποθήκες μας αποστέλωνται σε εσάς με Courier χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εντός 2 ημερών'. Είναι μακρυά και δε ξέρω αν ισχύει η μηδενική επιβάρυνση όντως, αλλά με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις και στην Αθήνα κάτω από 100 ευρώ πιστεύω
-
Προχθές από λάθος μου δοκίμασα τις ικανότητες των ελαστικών** οι οποίες με ικανοποίησαν απόλυτα το ομολογώ καθώς ήμουν έτοιμος να μετρήσω ως το 10 (σε χιλιάδες ευρώ....)..... Τελικά τη γλίτωσα χωρίς κάποια επαφή αλλά το έντρομο βλέμμα του οδηγού που απέφυγα ήταν όλα τα λεφτά.....
ΥΓ. Μην οδηγείτε ποτέ κουρασμένοι.... Κλειδώστε το το μπάσταρδο..... ο ταρίφας θα είναι σίγουρα πιο φθηνός.
ΥΓ (2). Το ABS δούλεψε εξαιρετικά όπως και το VSA. Κακά τα ψέματα τα έβγαλαν τα λεφτά τους.....
** Μichelin ES II (195/65/15 91H)
-
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
Οι πιο πολλές τιμές παίζουν στα 110 ευρώ στο zv5 με δείκτη V.
Ακόμα και 135 ευρώ έχω δει να τα έχουν, το ένα!
Ο συγκεκριμένος, τα έχει 94 ευρώ το ένα. http://www.moto-endisi.gr/index.php?pag ... 1&Itemid=2Λέει στην αρχική σελίδα ότι 'Τα προϊόντα που βρίσκονται στις αποθήκες μας αποστέλωνται σε εσάς με Courier χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εντός 2 ημερών'. Είναι μακρυά και δε ξέρω αν ισχύει η μηδενική επιβάρυνση όντως, αλλά με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις και στην Αθήνα κάτω από 100 ευρώ πιστεύω
thanks!
Πήρα μερικά τηλ. και οι τιμές που πήρα (για 2 πάντα) είναι: 220, 215, 240, 240, 200, 222, 200. Από νετ θα πάνε 175 + τοποθέτηση, οπότε θα τα βάλω στον '200' που τυχαίνει να είναι και σχετικά κοντά. Πάντως πανάκριβα τα άτιμα! (τα βάζω γιατί έχω ήδη 2 σχεδόν καινούρια).Ερώτηση: να τα βάλω τώρα ή από Σεπτ.? (για την τιμή λέω πιο πολύ, όχι για την ανάγκη αλλαγής τους)
-
Τον Σεπτ μπορεί το ΦΠΑ να ειναι στο 30, βάλτα τώρα να τελειώνεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τον Σεπτ μπορεί το ΦΠΑ να ειναι στο 30, βάλτα τώρα να τελειώνειςΣωστό και αυτό! Καμιά τέτοια μλκία σκέφτομαι...
-
Παιδιά πρέπει να βάλω κ εγώ λάστιχα καινουργια στο Πολάκι μου (9N 1.4) .Είχα τα goodyear hydragrip και η διάστασή μου ειναι 185/65/14 αν δεν κάνω πολύ λάθος.Τι μου προτείνετε για all weather καταστάσεις και ήσυχο και σίγουρο περπάτημα;
-
Ο χρήστης tsakdim έγραψε:
Παιδιά πρέπει να βάλω κ εγώ λάστιχα καινουργια στο Πολάκι μου (9N 1.4) .Είχα τα goodyear hydragrip και η διάστασή μου ειναι 185/65/14 αν δεν κάνω πολύ λάθος.Τι μου προτείνετε για all weather καταστάσεις και ήσυχο και σίγουρο περπάτημα;Nokian i3 (all-season)
-
nokian? πρωτη φορά τα ακούω αυτά....μεχρι τώρα είχα τα Hydragrip της Goodyear...αυτά που προτίνεις θα είναι καλύτερα?
-
Ο χρήστης tsakdim έγραψε:
nokian? πρωτη φορά τα ακούω αυτά....μεχρι τώρα είχα τα Hydragrip της Goodyear...αυτά που προτίνεις θα είναι καλύτερα?Yup!
Nokian i3 Vs Goodyear Hydragrip -> 1-0
Nokian i3 Vs Goodyear Hydragrip -> 2-0Άν κάνεις και ένα search στο google θα βρεις καλές κριτικές, σαν all-weather είναι πολύ καλά και στο κρύο.
-
καλησπερα παιδες!
η ερωτηση ειναι η εξης: ο πατερας μου κινειται με ενα avensis MY 2000. για να παμε σπιτι περναμε 3 χλμ χωματοδρομο καθε φορα και γενικα ολο το νησι εχει κατσικοδρομους. ετσι δν ειναι τυχαιο που τα λαστιχα δν βγαζουν ουτε 15.000 km εχετε καμια ιδεα τι μπορω να βαλω; τα mud and snow θα εχουν διαφορα ή θα διαλυθουν ακομα πιο γρηγορα;;
μου ειπαν να βαλω λαστιχα απο van αλλα δεν ξερω τι νοημα θα χει...
διαστασεις 185/65/14
ευχαριστω προκαταβολικα! -
Ο χρήστης enzo887 έγραψε:
καλησπερα παιδες!
η ερωτηση ειναι η εξης: ο πατερας μου κινειται με ενα avensis MY 2000. για να παμε σπιτι περναμε 3 χλμ χωματοδρομο καθε φορα και γενικα ολο το νησι εχει κατσικοδρομους. ετσι δν ειναι τυχαιο που τα λαστιχα δν βγαζουν ουτε 15.000 km εχετε καμια ιδεα τι μπορω να βαλω; τα mud and snow θα εχουν διαφορα ή θα διαλυθουν ακομα πιο γρηγορα;;
μου ειπαν να βαλω λαστιχα απο van αλλα δεν ξερω τι νοημα θα χει...
διαστασεις 185/65/14
ευχαριστω προκαταβολικα!Bridgestone Dueller 684 H/T. Τα φοράει το panda 4x4.
Είναι στην 91η σελίδα
-
Έχει δοκιμάσει κανείς bf goodrich g-Force Profiler? Μ' ενδιαφέρουν σε 195/45 R 15 78 V, γενικά οτι αποψη συγκριτική με αλλα λάστιχα κατηγορίας ειναι καλοδεχούμενη.
M' ενδιαφέρει να έχουν σκληρά πλαινά και γενικά να αντέχουν σε παρατατεμένη πίεση.
Toyo T1-R για σπορ χρήση μου φάνηκε αρκετά μαλακό τόσο σε γόμα όσο και πλαινό.
Τα michelin PE2 ειχε καλύτερη προσφυση, μαλακό πλαινό και μικρή διάρκεια ζωής + κοστίζει!
Σκεφτόμουν τα S-drive λοιπόν μεχρι που διαβασα καλές κριτικές για τα bf -
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς bf goodrich g-Force Profiler? Μ' ενδιαφέρουν σε 195/45 R 15 78 V, γενικά οτι αποψη συγκριτική με αλλα λάστιχα κατηγορίας ειναι καλοδεχούμενη.M' ενδιαφέρει να έχουν σκληρά πλαινά και γενικά να αντέχουν σε παρατατεμένη πίεση.
Τα michelin PE2 ειχε καλύτερη προσφυση, μαλακό πλαινό και μικρή διάρκεια ζωής + κοστίζει!
Σκεφτόμουν τα S-drive λοιπόν μεχρι που διαβασα καλές κριτικές για τα bfΝομίζω στην Michelin ανήκουν αυτά τα λάστιχα, δλδ τα κατασκευάζει, οπότε ίσως να έχουν μαλακά πλαινά.
Τσέκαρε και τα Vredestein SportRAC 3.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς bf goodrich g-Force Profiler? Μ' ενδιαφέρουν σε 195/45 R 15 78 V, γενικά οτι αποψη συγκριτική με αλλα λάστιχα κατηγορίας ειναι καλοδεχούμενη.
M' ενδιαφέρει να έχουν σκληρά πλαινά και γενικά να αντέχουν σε παρατατεμένη πίεση.
Σκεφτόμουν τα S-drive λοιπόν μεχρι που διαβασα καλές κριτικές για τα bfΝομίζω στην Michelin ανήκουν αυτά τα λάστιχα, δλδ τα κατασκευάζει, οπότε ίσως να έχουν μαλακά πλαινά.
Χμ το είχα ακούσει οτι bf=michelin αλλά ήλπιζα οτι δεν θα ειχαν μαλακό πλαινό. Πιστεύω πως καποιος θα εχει εμπειρια να μου πει....\
Τα Vredestein SportRAC 3 δεν τα ξέρω καθόλου, τα χει δοκιμασει καποιος?
-
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Χμ το είχα ακούσει οτι bf=michelin αλλά ήλπιζα οτι δεν θα ειχαν μαλακό πλαινό. Πιστεύω πως καποιος θα εχει εμπειρια να μου πει....\
Τα συγκεκριμένα Bf φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με τα Michelin Pilot Exalto στην Ισπανία καθώς η Bf έχει εξαγοραστεί από την Michelin. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά όσοι τα έχουν δοκιμάσει έχουν πει πολύ καλά λόγια.
Εγώ έχω τα exalto και το το θεωρώ όπως πολλοί εδώ μέσα το κορυφαίο ελαστικό στην κατηγορία. Το Profiler πιστεύω είναι πολύ καλή εναλλακτική φθηνότερη επιλογή. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Τα συγκεκριμένα Bf φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με τα Michelin Pilot Exalto στην Ισπανία καθώς η Bf έχει εξαγοραστεί από την Michelin. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά όσοι τα έχουν δοκιμάσει έχουν πει πολύ καλά λόγια.
Εγώ έχω τα exalto και το το θεωρώ όπως πολλοί εδώ μέσα το κορυφαίο ελαστικό στην κατηγορία. Το Profiler πιστεύω είναι πολύ καλή εναλλακτική φθηνότερη επιλογή.Καλημέρα,
σε ότι αφορά τα PE2 δεν αντιλέγω ότι έχει πολύ καλή πρύσφυση τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό, ίσως για την ώρα οτι καλύτερο εχω προσωπικά δοκιμάσει σε UHP. Σε αναφορές για το φαινόμενο της υδρολίσθησης του συγκεκριμένου ελαστικού προσωπικά δεν εχω παρατηρήσει κάτι, αν και οτι οταν οι δρόμοι ειναι λιμνη οδηγώ αρκετά συντηρητικά. Βάζοντας στα αρνητικά του το μαλακό πλαινό του θα ήθελα ενα λάστιχο και με μεγαλύτερο δείκτη φθοράς (treadwear). Σε ξένα φορουμ, και κυριώς αγγλικά διαβάζω οτι το bf έχει πολύ καλύτερο wear εν σχέσει με όλα τα άλλα UHP. Υπόψιν αναφέρομαι σε διάσταση ως 15'.
Ξέρουμε κάποιον που να προμηθεύεται τα bf σε καλή τιμή να ρίξω ενα τηλ?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]