-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
φιλε realzeus για πουντο σπορτινγκ 1.4 2005. παντως ο κατασκευαστης προτεινει δεικτη v.υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να τα ζεστανει?Ο δεικτης ταχύτητας (V) είναι εντελώς άσχετος με την σκληρότητα και άρα το ζέσταμα. Ο δείκτης ταχύτητας έχει να κάνει με τον σκελετό του ελαστικού και ο δείκτης φθοράς (280-300-320 κλπ) με την σκληρότητα και το ζέσταμα. Το Yoko S είναι 320 αν θυμάμαι καλά, δηλαδή σκληρούτσικο. Θεωρώ ότι στο Puntaki θα ταιριάξει καλύτερα ένα μαλακότερο λάστιχο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
φιλε realzeus για πουντο σπορτινγκ 1.4 2005. παντως ο κατασκευαστης προτεινει δεικτη v.υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να τα ζεστανει?
Ο δεικτης ταχύτητας (V) είναι εντελώς άσχετος με την σκληρότητα και άρα το ζέσταμα. Ο δείκτης ταχύτητας έχει να κάνει με τον σκελετό του ελαστικού και ο δείκτης φθοράς (280-300-320 κλπ) με την σκληρότητα και το ζέσταμα. Το Yoko S είναι 320 αν θυμάμαι καλά, δηλαδή σκληρούτσικο. Θεωρώ ότι στο Puntaki θα ταιριάξει καλύτερα ένα μαλακότερο λάστιχο.
φιλε μου ξερεις κανα αλλο λαστιχο για πουντο?
-
Panos3 οδήγηση που και πώς??Στην πόλη χαλαρά ή και σε πολη και επαρχιακό με παραπάνω γκάζι?
-
η οδηγηση μου ειναι γρηγορη γενικα οχι ομως παντα.
-
Με michelin exalto 2 είσαι άρχοντας
-
φοβαμαι τα μαλακα πλαινα που εχει γιατι στην αθηνα εχει πολλες λακουβες.καποιο αλλο?
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
φοβαμαι τα μαλακα πλαινα που εχει γιατι στην αθηνα εχει πολλες λακουβες.καποιο αλλο?Δυο χρόνια με PE2 στην Αθήνα (με 60άρι προφίλ) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια δεν κυνηγάω τις λακούβες, είμαι προσεκτικός.
-
Αν δεν ανεβαίνεις πεζοδρόμια Pano, στις λακούβες μη τα φοβάσαι όπως λέει και ο φίλος πάνω. Τα pilot exalto 1 που είχα για 45.000χλμ δεν είχαν ποτέ πρόβλημα και το ίδιο πιστεύω και για τα exalto 2. Για τι διάσταση μιλάμε?αν θες πιο σκληρό υπάρχει το zero nero της pirelli αλλά δε ξέρω αν βγαίνει στις διαστάσεις σου. Τα exalto 2 πάντως στα προτείνω και μη τα φοβάσαι
-
σε 185-55-15 λετε δεν θα εχω προβλημα?επειδη εχω και τα bilstein sport b6 θα ταιριαξουν με τα michelin?
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
σε 185-55-15 λετε δεν θα εχω προβλημα?επειδη εχω και τα bilstein sport b6 θα ταιριαξουν με τα michelin?Εξαρτάται από το αυτοκίνητο. Με B6 και PE2 σε Τέμπρα το αυτοκίνητο έχει βελτιώσει τη συμπεριφορά του (εχμ... και αυξήσει τους τριγμούς του...).
-
παιδες καλυσπερα.Για 207 rallye καποιο λασιχο?? να ζεσταινεται ευκολα να κραταει καλα και να μην τρωγεται...το ιδανικο λαστιχο με λιγα λογια Για τα avon ξερουμε τιποτα??ευχαριστω
-
Καλώς ήρθες !
205/45/17 φοράει το Rallye ; -
17άρες; P Zero Rosso.
-
Ναι παιδες 205/45/17
-
Ο χρήστης nikos-men έγραψε:
παιδες καλυσπερα.Για 207 rallye καποιο λασιχο?? να ζεσταινεται ευκολα να κραταει καλα και να μην τρωγεται...το ιδανικο λαστιχο με λιγα λογια Για τα avon ξερουμε τιποτα??ευχαριστωΗ εντύπωσή μου από τα Avon ZZ3 πολύ καλή αλλά όχι σε διάρκεια, φαγώθηκαν σχετικά γρήγορα. Φτηνά με σκληρό σκελετό, καλό τιμόνι, μέτρια άνεση και θόρυβος καλά και σε στεγνό και στο βρεγμένο και φιλικά στο όριο.
-
Αν υπαρχει και καποια ακρη να βρουμε καμια καλυτερη τιμη για τα λαστιχα θα ειναι super.Οχι μονο για τα avon,γενικοτερα μιλαω.Παντως τα s drive που εχω πανω ειναι θεικα αλλα φαγωθηκαν γρηγορα με νοπμαλ οδηγηση και πεταξαν και ενα καρουμπαλο και μου ζητανε και πανω απο 650 για να τα βαλω ξανα...
-
Αν υπαρχει και καποια ακρη να βρουμε καμια καλυτερη τιμη για τα λαστιχα θα ειναι super.Οχι μονο για τα avon,γενικοτερα μιλαω.Παντως τα s drive που εχω πανω ειναι θεικα αλλα φαγωθηκαν γρηγορα με νοπμαλ οδηγηση και πεταξαν και ενα καρουμπαλο και μου ζητανε και πανω απο 650 για να τα βαλω ξανα...Tσέκαρε στο καμσκιλλ πόσο πάνε...
-
Αν υπαρχει και καποια ακρη να βρουμε καμια καλυτερη τιμη για τα λαστιχα θα ειναι super.Οχι μονο για τα avon,γενικοτερα μιλαω.Παντως τα s drive που εχω πανω ειναι θεικα αλλα φαγωθηκαν γρηγορα με νοπμαλ οδηγηση και πεταξαν και ενα καρουμπαλο και μου ζητανε και πανω απο 650 για να τα βαλω ξανα...650 € ;;!! Ούτε τα Michelin Pilot Exalto 2 δεν μπορεί να είναι τόσο ακριβά !
Επί του θέματος, Continental SportContact3 βάζεις με περίπου 550 €. Λίγο πιο φθηνά θα βρεις τα Pirelli P Zero Nero (τα Rosso δεν υπάρχουν στη διάστασή σου). -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αν υπαρχει και καποια ακρη να βρουμε καμια καλυτερη τιμη για τα λαστιχα θα ειναι super.Οχι μονο για τα avon,γενικοτερα μιλαω.Παντως τα s drive που εχω πανω ειναι θεικα αλλα φαγωθηκαν γρηγορα με νοπμαλ οδηγηση και πεταξαν και ενα καρουμπαλο και μου ζητανε και πανω απο 650 για να τα βαλω ξανα...
650 € ;;!! Ούτε τα Michelin Pilot Exalto 2 δεν μπορεί να είναι τόσο ακριβά !
Επί του θέματος, Continental SportContact3 βάζεις με περίπου 550 €. Λίγο πιο φθηνά θα βρεις τα Pirelli P Zero Nero (τα Rosso δεν υπάρχουν στη διάστασή σου).από όσα κατάλαβα ότι αρέσουν στον ενδιαφερόμενο και εξ όσων πρωτάθηκαν προτείνω τα Michelin...
-
παιδες καλυσπερα.Για 207 rallye καποιο λασιχο?? να ζεσταινεται ευκολα να κραταει καλα και να μην τρωγεται...το ιδανικο λαστιχο με λιγα λογια Για τα avon ξερουμε τιποτα??ευχαριστωAvon φορούσα (ZZ2 αν τα λέω καλά, τώρα έχουν βγει τα ZZ3), ακριβώς στην ίδια διάσταση (205/45/17) και έχω πάει στα pirelli zero nero, σαφώς καλύτερα, δε θα έλεγα ότι ζεσταίνονται και με τη μία, αλλά όχι ότι αργούν πολύ κιόλας. 530 ευρώ
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]