-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kleber Dynaxer HP 3 γνωμες;; Μου τα προτεινε λαστιχας με 340
για dunlop sportfastresp. 380 , και για premium contact 2 370.Από αυτά που γράφεις, premium contact2 ασυζητητί.
+++
Όχι Dunlop..... καθόλου.... μα καθόλου.... ούτε να το σκέφτεσαι!
Και εγώ θα ήθελα να επιμείνω στην διάσταση 195/50-15. Χωρίς να αλλάξεις το βήμα διαλέγεις από πολλά διαθέσιμα μοντέλα και παίρνεις καλύτερο λάστιχο σε χαμηλότερη τιμή. Το κάνουν όλοι όσοι έχουν 185/55/-15 και κανένας δεν γύρισε πίσω. Τί άλλο θέλεις για να πειστείς; Έτσι από περιέργεια ρώτα τιμές για τη διάσταση αυτή..... θα σου αρέσει! -
Λοιπόν κατα 90% θα βάλω σε 195/50/15 τα Nokian.. Τα έχει ο πατέρας μου σε μία Alfa 156 1.8..Έχουν και πολύ καλό κράτημα,είναι και αθόρυβα.. (βέβαια έχει και Bilstein κίτρινα αμορτισέρ λογικά βοηθάει :S ) Τέσπα..Τιμή για τα Nokian τοποθετημένα με ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση 300€.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Παιδιά γνωρίζει κανείς το καρέ από clio mki '94 ;Θαρρώ 4Χ100.
-
Ο χρήστης gregorisvas έγραψε:
Λοιπόν κατα 90% θα βάλω σε 195/50/15 τα Nokian.. Τα έχει ο πατέρας μου σε μία Alfa 156 1.8..Έχουν και πολύ καλό κράτημα,είναι και αθόρυβα.. (βέβαια έχει και Bilstein κίτρινα αμορτισέρ λογικά βοηθάει :S ) Τέσπα..Τιμή για τα Nokian τοποθετημένα με ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση 300€.Έχω βρει τα exalto φθηνότερα χωρίς την ευθυγράμμιση βέβαια
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Λοιπόν κατα 90% θα βάλω σε 195/50/15 τα Nokian.. Τα έχει ο πατέρας μου σε μία Alfa 156 1.8..Έχουν και πολύ καλό κράτημα,είναι και αθόρυβα.. (βέβαια έχει και Bilstein κίτρινα αμορτισέρ λογικά βοηθάει :S ) Τέσπα..Τιμή για τα Nokian τοποθετημένα με ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση 300€.
Έχω βρει τα exalto φθηνότερα χωρίς την ευθυγράμμιση βέβαια
ζυγοστάθμιση μήπως?
-
μα οταν βαζεις λαστιχα την ζυγοσταθμιση στην κανουν δωρεαν.
-
εχω δουλεψει τα falken...τοσο τα 451 οσο και τα 452 σε αμαξι 200 αλογων και 1.300 κιλων βαρους
πολυ καλο λαστιχο αντοχης βγαζει χιλιομετρα δεν καταφερα ποτε να το σαπουνιασω απο αποψη θερμοκρασιας
αλλά...
δυσκολα ζεσταινεται και δυσκολα μπορει καποιος να εκμεταλευτει τις αρετες του...χρειαζεται να εχει κανεις αμαξι με 200+ αλογα και 1.300 + κιλαΑρα με 124 αλογα δεν θα ζεσταινονται ποτε... Ευχαριστω για την πληροφορια. Μαλλον για PE2 με βλεπω γιατι να δοκιμασω και τον αντιπαλο των PC2 που εχω τωρα.
-
Τολμώ να προτείνω τα Yokohama C Drive 2. Πιο σπορ από το Premium Contakt 2 και κάπως σκληρότερα που σημαίνει περισσότερο ζέσταμα και λιγότερη φθορά.
-
και περισσοτερα καρουμπαλα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και περισσοτερα καρουμπαλα.Μπα δεν είχα ποτέ... σε Goodyear NCT5 είχα καρουμπαλο...
-
καλα δεν ειπα οτι βγαζουν παντα,αλλα ειναι συνηθες φαινομενο .
την εχω πατησει μια φορα.
-
...ειναι συνηθες φαινομενο......την εχω πατησει μια φορα.
Α ρε Ιταλάκια είσαι Θεός!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και περισσοτερα καρουμπαλα.
Μπα δεν είχα ποτέ... σε Goodyear NCT5 είχα καρουμπαλο...
αυτο δεν ηταν λαστιχο. ηταν αγανακτιση...
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
...ειναι συνηθες φαινομενο...
...την εχω πατησει μια φορα.
οχι ρε δεν λεω για μενα μονο ,εχω συγγενη μου σε βουλκανιζατερ που μου ταχει πει.
-
...ειναι συνηθες φαινομενο...
...την εχω πατησει μια φορα.
οχι ρε δεν λεω για μενα μονο ,εχω συγγενη μου σε βουλκανιζατερ που μου ταχει πει.
Ολα αυτα για τα Yokohama η για τα Goodyear ? Γιατι καπου το εχασα
-
ερωτησούλα .....
ποια τιμή θεωρείται πολύ καλή για pilotexalto2 205/55/16 91V ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ερωτησούλα .....ποια τιμή θεωρείται πολύ καλή για pilotexalto2 205/55/16 91V ?
~370€
-
thanks .....
-
Σας έχω πρήξει Τα Dunlop SP Sport 01 τί λένε? Όπως και τα Potenza RE720...Είδα και τα S03 Pole Position αλλα στο Pandaki έλεος θα 'ναι
-
Ο χρήστης gregorisvas έγραψε:
Σας έχω πρήξει Τα Dunlop SP Sport 01 τί λένε? Όπως και τα Potenza RE720...Είδα και τα S03 Pole Position αλλα στο Pandaki έλεος θα 'ναιΤα 720 δεν εχουν καταργηθει καμποσα χρονια;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]