-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τα Aclass δεν είναι που τουμπάρουν; Σε αυτά Energy συμφέρει να βάζεις, για να μην έχει πολλή πρόσφυση η εξωτερική πλευρά όταν στρίβεις και βρεθείς με την πόρτα του συνοδηγού στο οδόστρωμα
μέχρι να βρεις το πεζοδρόμιο γλιστρώντας...
Ξέχασα...είναι και το esp που (και καλά) θα σε σώσει.
Ντάξ...πέραν της πλάκας, προσωπικά την νέα Α-class την αγόραζα για αμάξι πόλης (όχι ταξίδια βασικά).Μου φαίνεται πολύ ωραίο αμάξι.ειδικά για γυναίκα πρέπει να είναι super.
Το ξέρω..βρίστε με...
Αλλά μ'αρέσει.
Κι εμένα μ αρέσει το τωρινό έχω μπει μέσα, πολύ καλά υλικά και η καμπίνα του είναι πραγματικά καλοφτιαγμένη. Πιστεύω η οδική συμπεριφορά του θα έχει εκλογικευτεί πια και δε θα τουμπάρει. Αλλά με λογικό εξοπλισμό πάει 23 χιλιάρικα σε ένα αυτοκίνητο μικρό με μόλις 95 άλογα, τιμή παράλογη. Αν ήταν 5 χιλιάδες φτηνότερη, πάει κι έρχεται.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κι εμένα μ αρέσει το τωρινό έχω μπει μέσα, πολύ καλά υλικά και η καμπίνα του είναι πραγματικά καλοφτιαγμένη. Πιστεύω η οδική συμπεριφορά του θα έχει εκλογικευτεί πια και δε θα τουμπάρει. Αλλά με λογικό εξοπλισμό πάει 23 χιλιάρικα σε ένα αυτοκίνητο μικρό με μόλις 95 άλογα, τιμή παράλογη. Αν ήταν 5 χιλιάδες φτηνότερη, πάει κι έρχεται.
με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Πολύ τα παινεύετε όλοι σας τα Εxalto και μου βάζετε ιδέες... όμως έχω μια ερωτηση καθώς στο ελληνικό site της Michelin δεν βρίσκω κάτι σχετικό, ενώ στο αγγλικό λέει ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη διάσταση (στην βρετανική αγορά πάντα). Ξέρει κανείς αν έρχονται στην Ελλάδα σε 195/60/15;
οχι, μονο σε 55αρια και κανουν 500 ευρο....
Σε 205/55/16 91V τα πηρα πριν 2μηνες 350ευρω.
Την πρωτη φορα που τα ειχα βαλει οταν πρωτοβγηκαν,
πριν 4μιση χρονια , εδωσα 480ευρω, σε φαρμακειο ή χρυσοχωειο ρωτησες? -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πολύ τα παινεύετε τα exalto, ίσως και υπερβολικά κάπως Σήμερα είχα την τιμή να οδηγήσω αμάξι που τα φορούσε, δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα κάτι τόσο συνταρακτικό, με βάση τα δεδομένα που έχω συνηθίσει τουλάχιστον. Λίγο πιο άνετα απ τα SportContact 2 είναι, με το γλίστρημα να έρχεται πιο νωρίς αλλά πιο προοδευτικά.Eμενα παντως αμα ζεσταθουν, γλυστρανε προοδευτικα πολυ πιο αργα απ' οτι θα περιμενα, και μαλιστα ολα αυτα με τρηψηφια χλμ , σε καλο οδοστρωμα δε, ειναι βεντουζες!
Παιζει ρολο βεβαια και το γενικοτερο στησιμο-αναρτηση και συνολικο βαρος του αυτοκινητου, οι σωστες πιεσεις, και εφοσον εισαι σιγουρος οτι οντως εχουν ζεσταθει... -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κι εμένα μ αρέσει το τωρινό έχω μπει μέσα, πολύ καλά υλικά και η καμπίνα του είναι πραγματικά καλοφτιαγμένη. Πιστεύω η οδική συμπεριφορά του θα έχει εκλογικευτεί πια και δε θα τουμπάρει. Αλλά με λογικό εξοπλισμό πάει 23 χιλιάρικα σε ένα αυτοκίνητο μικρό με μόλις 95 άλογα, τιμή παράλογη. Αν ήταν 5 χιλιάδες φτηνότερη, πάει κι έρχεται.Το αυτοκίνητο δεν τουμπάρει γιατί έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να γλυστράει ακόμα και με αστείες ταχύτητες και με μηδενική αίσθηση. Στρίβεις, το βλέπεις να γλυστράει, με ανοιχτό παράθυρο (έχει καλή ηχομόνωση!) το ακούς να σφυρίζει το λάστιχο αλλά το ESP το κρατάει και με τρόπο που δεν καταλαβαίνεις την στροφή την παίρνει!! Δεν είναι ανασφαλές για τις συνήθεις οδηγούς και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε διαστάσεις, χώρους, αίσθηση κλπ. Το έχει φίλη μου και είναι πολύ ευχαριστημένη... Εγώ όμως δεν θα ήθελα να το έχω...
Είχε πολύ λίγα χλμ, καινούργιο με καλά λάστιχα σε καλές ζάντες... θεωρώ ότι σε αυτό το αυτοκίνητο το να βάλεις χειρότερα ελαστικά δεν είναι απλά οικονομία αλλά σοβαρός μαζοχισμός.... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τιμή σήμερα για Exalto 205/50/R16 V: 570 € Και στο συγκεκριμένο λαστιχά, εχω ξαναψωνίσει 2-3 φορές μετα απο ερευνα αγοράς και οι τιμές του ηταν καλές.
Ειχε δε ηδη στο stand μερικά κομμάτια Exalto σε 205/55/R16 V και επειδη παρακολουθώ τις συζητήσεις στο νήμα και τις τιμες, τον ρώτησα αμέσως πόσο εχουν αυτα και μου ειπε 390 ευρω, οσο περίπου καποιοι συμφορουμίτες θεωρούσαν ως φυσιολογική τιμή.
Οταν τον ρώτησα γιατί εχουν τόση διαφορά, μου απάντησε οτι η διάσταση (50) δεν ειναι συνηθισμένη και οτι δεν εχουν κατανάλωση .....!!!Ισχύουν αυτά ή ?
Δυστυχώς ισχύουν!
Για ποιο λάστιχο ρώτησες? (παίζουν 550 - 680 ) -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τιμή σήμερα για Exalto 205/50/R16 V: 570 € ........ σε 205/55/R16 V ....... μου ειπε 390 ευρω,
Δυστυχώς ισχύουν!
Για ποιο λάστιχο ρώτησες? (παίζουν 550 - 680 )Michelin Exalto II.
Μου φάνηκε απίστευτη η διαφορά των 180 ευρω , μόνο και μόνο επειδή ζητάω 50 και οχι 55 προφιλ. Το αυτοκίνητο ειναι OPEL Tigra 1,4/ 2006 και φοράει 205/50/R16 V. -
Πόσα χλμ κάνεις τον χρόνο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσα χλμ κάνεις τον χρόνο;Οχι πάνω απο 7-8.000 χλμ.
Ισως, για προσωπικούς λογους, φτάσω τα 10.000 τωρα, αλλά παραπάνω αποκλείεται.
Το αυτοκίνητο εχει σήμερα 29.500 χλμ -
Επειδή είναι CC το αμάξι, θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στο Tοyo Τ1R, μαλακό ελαστικό με μαλακό σκελετό. Μειονέκτημά του η γρήγορη φθορά, αλλά εφόσον δεν κάνεις χιλιόμετρα, δεν θα σε προβληματίσει ιδιαίτερα.
-
Ευχαριστώ. Θα το δω, γιατι ετσι και αλλιώς δεν ανήκω στους οδηγούς που φτάνουν το αυτοκίνητο στο όριο, αλλα παρά ταύτα ημουν απογοητευμένος απο τα DUNLOP SP Sprot 300A που φόραγε.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τιμή σήμερα για Exalto 205/50/R16 V: 570 € ........ σε 205/55/R16 V ....... μου ειπε 390 ευρω,
Δυστυχώς ισχύουν!
Για ποιο λάστιχο ρώτησες? (παίζουν 550 - 680 )Michelin Exalto II.
Μου φάνηκε απίστευτη η διαφορά των 180 ευρω , μόνο και μόνο επειδή ζητάω 50 και οχι 55 προφιλ. Το αυτοκίνητο ειναι OPEL Tigra 1,4/ 2006 και φοράει 205/50/R16 V.Tα είχε τα εξάλτο??? (γιατί εγώ δεν τα βρήκα πουθενά, έχουν σταματήσει να τα φέρνουν)
Τα Τ1Ρ έρχονται σε καλή τιμή απο καμσκιλλ. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
....
Ειχε δε ηδη στο stand μερικά κομμάτια Exalto σε 205/55/R16 V ..........Μου ειπε οτι για προφιλ 50 ήθελε 2 ημέρες παραγγελία. Τι να πω...
Ασχετο. Στο νετ, τα TOYO TR1 στη διάσταση που ψάχνω, κάνουν 600+ ευρω... -
Ναι είναι γενικώς δύσκολο να τα βρεις σε λογική τιμή αυτά. Παραείναι ακριβά.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Το αυτοκίνητο ειναι OPEL Tigra 1,4/2006....Τιμή σήμερα για Exalto 205/50/R16 V: 570 € . ..τα TOYO TR1 στη διάσταση που ψάχνω, κάνουν 600 ευρω.....ετσι και αλλιώς δεν ανήκω στους οδηγούς που φτάνουν το αυτοκίνητο στο όριο, ....απογοητευμένος απο τα DUNLOP SP Sprot 300A που φόραγε.Με βάση ολα τα παραπάνω, βρήκα στο νετ, και αυτά:
TOYO PROXES CFI, (δείκτης V) €360
TOYO PROXES T1 (δείκτης W) €370
GOODYEAR EAGLE F1(δείκτης W) €380
VREDESTEIN SPORT-TRAC 3, (δείκτης V) €410
Τυχον απόψεις, ευπρόσδεκτες. -
καπου λαθος την ψαχνεις την δουλεια.... 205/55/16 ΤΟΥΟ Τ1R με δεικτη W η χαμηλοτερη τιμη που θα βρεις μαζι με μεταφορικα ειναι απο Αγγλια στα 298ευρω...!αποψη μου αν δεν θες να κατεβεις σε 50αρι που ειναι πιο προσιτο στο τιμοκαταλογο πες μου να σου πω απο που να τα παρεις.. Εγω παρειγγειλα την περασμενη Πεμπτη βραδυ τα Τ1 απο τον συγκεκριμενο και χτες το πρωι ηρθαν(6 εργασιμες...παραδοση!!!!!!), σημερα τα φοραω ηδη..ενημερωτικα τα λαστιχα ηταν παραγωγης 1 εβδομαδα του 10...μαζι με τα περαστικα&ζυγοσταθμιση μου βγηκε 72 ευρω λιγοτερα απο το να τα αγοραζα Ελλαδα..
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
καπου λαθος την ψαχνεις την δουλεια.... 205/55/16 ΤΟΥΟ Τ1R με δεικτη W η χαμηλοτερη τιμη που θα βρεις μαζι με μεταφορικα ειναι απο Αγγλια στα 298ευρω... τα φοραω ηδη..ενημερωτικα τα λαστιχα ηταν παραγωγης 1 εβδομαδα του 10...μαζι με τα περαστικα&ζυγοσταθμιση μου βγηκε 72 ευρω λιγοτερα απο το να τα αγοραζα Ελλαδα..Ψάχνω για 50, οχι 55. Σε 55 βρηκα ειπαμε πολλα και καλα, περιπου 350-380 ευρω, τα παντα ολα. Σε 50 ειναι το πρόβλημα .
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
....
Ειχε δε ηδη στο stand μερικά κομμάτια Exalto σε 205/55/R16 V ..........Μου ειπε οτι για προφιλ 50 ήθελε 2 ημέρες παραγγελία. Τι να πω...
Ασχετο. Στο νετ, τα TOYO TR1 στη διάσταση που ψάχνω, κάνουν 600+ ευρω...http://www.camskill.co.uk/products.php? ... b103s300p0
Toyo T1R 205/50/16 340 euro στην πόρτα σου.
Αυτά φορούσα στο astra g μου και τώρα έβαλα μεγαλύτερη ζάντα 17 ιντσών και 215/40/17 λάστιχα Toyo T1R στην ίδια τιμή με τα 16άρια. -
Το καμσκιλλ είναι ρισπεκτ, απλά θέλει και λίγη συνεννόηση για τις ημερομηνίες παραγωγής...
Και μην ξεχνιόμαστε, 8,5 λίτρα στα 100 με το gas guzzler μου
-
Πρώτη φορά αγόρασα απο camskill.co.uk και όλα πήγαν τέλεια!
Και πολύ γρήγορα ήρθαν και τα λάστιχα αρκετά φρέσκα. Παραγωγή Ιανουαρίου 2010 χωρίς καμια συννενοηση. Και απο άλλα άτομα που αγόρασαν απο εκεί λάστιχα κανένας δεν είχε παράπονο απο την ημερομηνία παραγωγής.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]