-
ΟΚ. Σας ευχαριστώ ολους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το καμσκιλλ είναι ρισπεκτ, απλά θέλει και λίγη συνεννόηση για τις ημερομηνίες παραγωγής...τι εννοεις? γιατι την αλλη εβδομαδα θα κανουμε μαζικη παραγγελια 6-7 τετραδες....
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
Το καμσκιλλ είναι ρισπεκτ, απλά θέλει και λίγη συνεννόηση για τις ημερομηνίες παραγωγής...
τι εννοεις? γιατι την αλλη εβδομαδα θα κανουμε μαζικη παραγγελια 6-7 τετραδες....
Σας έχουν δώσει καλύτερη τιμή?
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
Το καμσκιλλ είναι ρισπεκτ, απλά θέλει και λίγη συνεννόηση για τις ημερομηνίες παραγωγής...
τι εννοεις? γιατι την αλλη εβδομαδα θα κανουμε μαζικη παραγγελια 6-7 τετραδες....
Εννοώ φροντίστε να μιλήσετε για το τι ημερομηνίες παραγωγής θα πάρετε...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σας έχουν δώσει καλύτερη τιμή?
πηραμε ενα 6% σε ποσοτητες απο 5 τετραδες και πανω!καλα ειναι...να τα τρωμε στα σουβλακια οτι μενει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοώ φροντίστε να μιλήσετε για το τι ημερομηνίες παραγωγής θα πάρετε...
ok!θα το εχω υποψιν μου!αν και αυτα που μου ηρθαν την Παρασκευη τα Τ1 οπως ειπα ηταν 3μηνης παραγωγης...φανταζομαι οκ ειναι..
Thx...
-
Tι να πω πάντως και γω σε Golf TSI τα έβαλα τα Pilot Exalto με 360 ευρώ...τώρα γιατί σε εσάς γίνεται τέτοια ιστορία δεν ξέρω!
-
Γιατί προφανώς τα έβαλες στην κλασσική διάσταση των 205/55/16.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το καμσκιλλ είναι ρισπεκτ, απλά θέλει και λίγη συνεννόηση για τις ημερομηνίες παραγωγής...Και μην ξεχνιόμαστε, 8,5 λίτρα στα 100 με το gas guzzler μου
Μπορείς και πιο πάνω, μου φαίνεται πως σέρνεσαι στο δρόμο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και μην ξεχνιόμαστε, 8,5 λίτρα στα 100 με το gas guzzler μου
Μπορείς και πιο πάνω, μου φαίνεται πως σέρνεσαι στο δρόμο!
Σημερινή μέτρηση: 9,4 l/100 χλμ, έπεσε όμως γιατί πήγαιναν σαν κοιμισμένοι όλοι μέσα στην πόλη.
Χτύπησα όμως και ένα 9αρι με 14αρι new polo
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χτύπησα όμως και ένα 9αρι με 14αρι new poloΚαι στην υπογραφή το βλέπω...
Welcome to the group -
Μιλάμε για έπος
Πανάθεμά με, τι θέλω και μπλέκω. Είχα μετά και ερώτηση όλο νάζι: πωωωωωωωωωως σου φανηκεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;Τι πως μου φανηκε μαρι, δεν ειδες την φατσα μου, γεματη ικανοποιηση;
-
Ναι Κωνσταντίνε αλλά συγνώμη δεν δικαιολογείται τέτοια διαφορά τιμής όταν η διάσταση δεν διαφέρει υπερβολικά....
Συγνώμη οδήγησες Polo 1.4;;Πρέπει να ήταν πολύ όμορφη η φίλη σου για να της έκανες τέτοια χάρη!! -
Και όμως, έτσι είναι. Πρωτογενώς δεν ξέρω τι διαφορά έχουν, αλλά στη λιανική έτσι γίνεται. Το ίδιο και με τα 195/50/15 που είναι γελοιοδέστατα φτηνά πχ σε σχέση με τα 195/55/15 κλπ.
ΥΓ: Τι να κάνουμε, γίνομαι χαλί να με πατήσουν
-
Τι να πω ήμαρτον...ευτυχώς τα αυτοκίνητα στα οποία έχω βάλει λάστιχα είχαν όλα λογικές διαστάσεις και συνεπώς λογικές τιμές.
Υ.Γ.Πάντως από την εικόνα που έβαλες μάλλον θα προτιμούσες να σε πυροβολήσουν!
-
Γενικά, οι γερμανοί έχουν ιδιαιτέρως λογικές διαστάσεις (με εξαίρεση το γλαστρα πχ που του βαλαν 215/50/17 ).
Οι γάλλοι πχ είναι ό,τι να ναι, βάζουν μεν 205/55/16 αλλά μετά στις 17αρες φοράνε 205/50/17. Ματώνει ο ποπουδάκος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι γάλλοι πχ είναι ό,τι να ναι, βάζουν μεν 205/55/16 αλλά μετά στις 17αρες φοράνε 205/50/17. Ματώνει ο ποπουδάκος.+195/50/16 ...
(στα 'ταπεινά' Clio με 16άρες)
-
Υποτίθεται ότι είναι προς όφελος της άνεσης...αλλά όντως μετά πονάει το ποπουδέλι!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιλάμε για έπος
Πανάθεμά με, τι θέλω και μπλέκω. Είχα μετά και ερώτηση όλο νάζι: πωωωωωωωωωως σου φανηκεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;Τι πως μου φανηκε μαρι, δεν ειδες την φατσα μου, γεματη ικανοποιηση;
Τόσο καλό;;;;
Πρέπει να τ' οδηγήσω κι εγώ... Με προκαλείς...
Πάντα είμαι ανοιχτός στο να οδηγήσω κωλάμαξα... μου προκαλούν μία ακατανόητη έλξη...
-
To κινητό μου το έχεις, έτσι;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]