-
Μπριτζ Τ005;
Πώς γένεν ετούτο;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
https://www.google.gr/maps/@41.339133,2 ... 312!8i6656
Σ αυτή την κ@λογέφυρα έγινε κατά 99%. Δεν έχει καμία σχέση στο google με το πως είναι τώρα, έχει λακούβες που είναι σα σκαλοπάτια, δε τη θυμώμουν και τόσο χάλι οπότε είχα περισσότερα χιλιόμετρα.
-
Έγιναν και τα Bridgestone μπαλόνια;;;;
-
Ε δε νομίζω, έχει σημάδι και η ζάντα οπότε ήταν δυνατό
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Φετος εβαλα για πρωτη φορα αλυσίδες τα τελευταία 16 χρονια που εχω τετρακίνητο οχημα. Οπότε σκεφτομαι τον επόμενο χειμώνα να βαλω ενα σετ χειμερινα τα οποία θα εναλλάσσω με ενα καλο τουριστικό θερινό λάστιχο
Αν έβαλες αλυσίδες για να ανεβείς δρόμο με κλίση με το χιόνι που είχε η Θεσσαλονίκη πριν 2 βδομάδες, νομίζω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικά.
Να το πω ξανα:
Το αφράτο χιόνι δεν αποτελεί εμπόδιο για το λάστιχο, οσο κι αν είναι. Στο ξυσμένο παγωμένο ζορίζεται -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Έγιναν και τα Bridgestone μπαλόνια;;;;Έτσι φαίνεται.
Πάντως όλα τα νέα λάστιχα είναι μαλακοτερα αυτών που αντικαταστούν. -
Εξαρτάται, δε γίνεται ένα conti ή michelin να είναι πιο μαλακό από τα προηγούμενα [emoji1]
Πάντως είναι το 2ο Τ005 που βγάζει καρούμπαλο. Το προηγούμενο δεν καταλάβαμε ποτέ πως έγινε, ήταν και σχεδόν καινούργιο οπότε μπορεί να ήταν και ελαττωματικό.
Αλλά εδώ μάλλον το δικαιολογώ, ευτυχώς δε στράβωσε η ζάντα.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εξαρτάται, δε γίνεται ένα conti ή michelin να είναι πιο μαλακό από τα προηγούμενα [emoji1]
Πάντως είναι το 2ο Τ005 που βγάζει καρούμπαλο. Το προηγούμενο δεν καταλάβαμε ποτέ πως έγινε, ήταν και σχεδόν καινούργιο οπότε μπορεί να ήταν και ελαττωματικό.
Αλλά εδώ μάλλον το δικαιολογώ, ευτυχώς δε στράβωσε η ζάντα.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε τι αμάξι είναι φορεμένα;
Οι πιέσεις σου ήταν σωστές, δηλαδή του εργοστασίου;Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν έχει αφήσει σημάδι στη ζάντα,θα πρέπει να ακούστηκε γερός γδούπος στην καμπίνα.
-
Γερό τράνταγμα θα έφαγε. Τουλάχιστον έχεις κάποια εγγύηση ελαστικού;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ferraristis έγραψε:
Σε τι αμάξι είναι φορεμένα;
Οι πιέσεις σου ήταν σωστές, δηλαδή του εργοστασίου;Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 308, ναι οι εργοστασιακές πιέσεις ήταν. Το τσέκαρα και σήμερα.
Αν έχει αφήσει σημάδι στη ζάντα,θα πρέπει να ακούστηκε γερός γδούπος στην καμπίνα.
Γερό τράνταγμα θα έφαγε. Τουλάχιστον έχεις κάποια εγγύηση ελαστικού;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι ήταν αρκετά έντονο το τράνταγμα. Νομίζω ναι, μου χε δώσει και μια κάρτα ο λαστιχάς για εγγύση αλλά δε νομίζω πλέον ότι μπορεί να ισχύσει, άλλωστε είναι και για άλλαγμα, έχουν αρκετή φθορά.
Πάντως η ζάντα ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. -
Προτάσεις για 195/55/15 σε Υ με αστική, περιαστικη κυρίως χρηση;
Σκέψεις για:
P1 verde
Toyo cf2
Efficient grip performance (φοράει τωρα)
T005Το toyo είναι το πιο φθηνό, το t005 το πιο ακριβό. Κάτι αλλο;
Τι λετε;
-
Βάζεις το cf2 !!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Βάζεις το cf2 !!!Να ρωτήσω το λόγο που το λες έτσι ξερά;
-
Τα φόραγα μέχρι πριν δύο μήνες!!!!
Στο μόνο που δεν με κάλυψαν ήταν στην σπορ αίσθηση, άλλωστε δεν υπόσχονται κάτι τέτοιο. Τα θεωρώ από τα κορυφαία ταξιδιαρικα ελαστικά. -
Ε, εντάξει και τα υπόλοιπα της λίστας δεν πάνε πίσω. Το αντίθετο.
-
Καλημέρα, τι εννοείς Υ, δείκτη ταχύτητας; Για τι αυτοκίνητο μιλάμε?
-
Καλημέρα, το Υ είναι το αυτοκίνητο (lancia).
-
Ο χρήστης pagalo έγραψε:
Καλημέρα, τι εννοείς Υ, δείκτη ταχύτητας; Για τι αυτοκίνητο μιλάμε?Τα φόραγα μέχρι πριν δύο μήνες!!!! [emoji38]
Στο μόνο που δεν με κάλυψαν ήταν στην σπορ αίσθηση, άλλωστε δεν υπόσχονται κάτι τέτοιο. Τα θεωρώ από τα κορυφαία ταξιδιαρικα ελαστικά.Σε αστική χρήση πως είναι; ζεσταίνονται γρηγορα; Γιατί αυτό ενδιαφέρει πολύ εν προκειμενω.
-
Αρκεί να σου πω ότι δεν απαιτείται ζεσταμα!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]