-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά δεν κρατούσαν πουθενά. Τόσο σπινάρισμα και γλίστρημα είχα χρόνια να δω... Τα Performance υποτίθεται ότι είναι βελτιωμένα.Μήπως είχαν κάποιο πρόβλημα Αλέξανδρε?? Ρωτάω γιατί:
- Σε 85.000χλμ ούτε μια φορά δεν ένιωσα ανασφάλεια ή γλίστρημα. Ειδικά σε θέμα γλιστρήματος, μηδέν, ήταν άψογα. Αντίθετα τα P7 γλίστραγαν αρκετά και τα P1 (σε 195/55/16) ήταν απλά για γέλια.
- Σε πολλά τεστ βγαίνουν στο top 5 με πολύ θετικά σχόλια.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Απλά δεν κρατούσαν πουθενά. Τόσο σπινάρισμα και γλίστρημα είχα χρόνια να δω... Τα Performance υποτίθεται ότι είναι βελτιωμένα.
Μήπως είχαν κάποιο πρόβλημα Αλέξανδρε?? Ρωτάω γιατί:
- Σε 85.000χλμ ούτε μια φορά δεν ένιωσα ανασφάλεια ή γλίστρημα. Ειδικά σε θέμα γλιστρήματος, μηδέν, ήταν άψογα. Αντίθετα τα P7 γλίστραγαν αρκετά και τα P1 (σε 195/55/16) ήταν απλά για γέλια.
Από προσωπική εμπειρία ισχύει ακριβώς το αντίθετο για τα Cint P7 & τα P1 Verde!
Άλλα τεστ διαβάζεις;
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... e-Test.htm -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Απλά δεν κρατούσαν πουθενά. Τόσο σπινάρισμα και γλίστρημα είχα χρόνια να δω... Τα Performance υποτίθεται ότι είναι βελτιωμένα.
Άλλα τεστ διαβάζεις;
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... e-Test.htmγια γέλια η κατάταξη στο uk ευαγγέλιο!!!!!!το νο5 ποιά είναι;;;;
-
Δεν μιλησα για τα verde, αλλα για τα απλα P1 σε rft. Παντα (οπως εγραψα) μιλαω για rft αφου σε bmw σειρα 1 τα εχω δοκιμασει.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Άλλα τεστ διαβάζεις;
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... e-Test.htmγια γέλια η κατάταξη στο uk ευαγγέλιο!!!!!!το νο5 ποιά είναι;;;;
Ούτε στο UK γνωρίζουν τίποτα γιατί δεν κυκλοφορούν στην εκεί αγορά, ADAC έφη...
-
Ο χρήστης teachertza έγραψε:
Καλησπέρα σας,έχω ένα VW POLO 9N3 και ήθελα να ρωτήσω τα εξής. Όποιος θέλει μου λέει την άποψη του.
-
Είχε διάσταση 165/70/14 και είχα βάλει 175/65/14. Αξίζει να γυρίσω σε 165?
-
Είχα εργοστασιακά τα CONTI ECO CONTACT 3 και πήγα στα premium contact 5. Μου φάνηκε οτι το αμάξι έχασε λίγο σπιρτάδα, ίσως φταίει και η διάσταση.
-
Τί να πάρω να είναι καλά και να αντέχουν στον χρόνο? Επίσης να αντέχουν σε λακούβες, οδήγηση πόλης σχεδόν αποκλειστικά κτλ.
Γλυκοκοιτάω yokohama και bridgestone.
1 ίσως κάνεις λίγο οικονομία
2-
3 είχα michelin energy 100.000 χλμ 4 χρόνια και δεν είχαν φαγωθεί. -
-
Καλησπερα σε ολους .
Θα ηθελα και εγω την βοηθεια σας :
Εχω ενα HYUNDAI i30 7/2010 .
Εφτασε παλι η ωρα για αλλαγη ελαστικων και ψαχνομαι επειδη εχω χασει την επαφη με μαρκες - ρατσες κλτπ .
Tα 'μαμα' HANKOOK 185/65/15 88Η αλαχτηκαν στις 38000χλμ και 3 χρονια και 4 μηνες .
Επειτα μπηκαν τα 'οικονομικα' Cormoran 195/60/15 88Η , λογω μαγαλης στενοτητας χρηματων τοτε , αυτα ειναι πανω τωρα 48000χλμ και 3χρονια και 5 μηνες , στην αρχη ηταν καλα αλλα μετα τα 35000χλμ απλα πατανε ...Την αλλαγη απο 185/65/15 88Η σε 195/60/15 88Η μου την προτεινε ο λαστιχας λεγοντας οτι ειναι ΟΚ και θα εχω και πιο πολλες οικονομικες επιλογες .
Το ταμπελακι στο αυτοκινητο δινει σαν επιλογες τα : 185/65/15 & 195/65/15Θελω ενα καλο ελαστικο για χρηση 80% εθνικη & 20% επαρχιακο δρομο χωρις ταρζανιες κλπ κλπ κλπ
Παιζουν στο μυαλο μου , μετα απο προτασεις καποιων φιλων , τα κάτωθι :
Toyo Proxes CF2
Hankook Kinergy Eco K425
Dunlop Sport Bluresponse
Pirelli Cinturato P1 VerdeΤα μαγαζια προτεινουν/σπρωχνουν πολυ τα Pirelli , αλλα δεν ξερω εαν ειναι απο αποψης ποσοστου κερδους ......
ANY HELP ? ?
-
Ο χρήστης villasg έγραψε:
Καλησπερα σε ολους .
Θα ηθελα και εγω την βοηθεια σας :
Εχω ενα HYUNDAI i30 7/2010 .
Εφτασε παλι η ωρα για αλλαγη ελαστικων και ψαχνομαι επειδη εχω χασει την επαφη με μαρκες - ρατσες κλτπ .
Tα 'μαμα' HANKOOK 185/65/15 88Η αλαχτηκαν στις 38000χλμ και 3 χρονια και 4 μηνες .
Επειτα μπηκαν τα 'οικονομικα' Cormoran 195/60/15 88Η , λογω μαγαλης στενοτητας χρηματων τοτε , αυτα ειναι πανω τωρα 48000χλμ και 3χρονια και 5 μηνες , στην αρχη ηταν καλα αλλα μετα τα 35000χλμ απλα πατανε ...Την αλλαγη απο 185/65/15 88Η σε 195/60/15 88Η μου την προτεινε ο λαστιχας λεγοντας οτι ειναι ΟΚ και θα εχω και πιο πολλες οικονομικες επιλογες .
Το ταμπελακι στο αυτοκινητο δινει σαν επιλογες τα : 185/65/15 & 195/65/15Θελω ενα καλο ελαστικο για χρηση 80% εθνικη & 20% επαρχιακο δρομο χωρις ταρζανιες κλπ κλπ κλπ
Παιζουν στο μυαλο μου , μετα απο προτασεις καποιων φιλων , τα κάτωθι :
Toyo Proxes CF2
Hankook Kinergy Eco K425
Pirelli Cinturato P1 VerdeΤα μαγαζια προτεινουν/σπρωχνουν πολυ τα Pirelli , αλλα δεν ξερω εαν ειναι απο αποψης ποσοστου κερδους ......
ANY HELP ? ?
Κάνε αυτό που έκανα και εγώ.. Βρες ζάντες από hyundai coupe ή Kia ceed 16αρες. Μετά βάλε 205/55/16 που έχεις άπειρες και πιο ποιοτικές επιλογές...
-
Κοιτα να δεις εαν ειχα σιδερενιες θα το εκανα .
Αλλα τωρα εχω (5) αλουμινιου οποτε να σκασω κανα 300 για ζαντες και αλλα τοσα για ελαστικα αυτη την εποχη ειναι πολλα .Επισης δεν μπορω να καταλαβω τα default της Hyundai .
Στις 15αρες δινει 185/65/15 ή 195/65/15 που απο οτι μπορω να καταλαβω δεν ειναι σωστο .
Οι λαστιχαδες λενε οτι το σωστο απο 185/65/15 ειναι να πας σε 195/60/15
Γιατι γινετε αυτο εχει κανει λαθος η Hyundai ?Το 185/65/15 μας βγάζει διάμετρο τροχου 621,5 mm
Το 195/65/15 μας βγάζει διάμετρο τροχου 634,5 mm
Το 195/60/15 μας βγάζει διάμετρο τροχου 615 mm -
Τα Ρ1 είναι υπέροχα λάστιχα. Τα CF2 είναι επίσης αξιοπρεπέστατα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις ζάντες κλπ.
-
Προσωπικά και η 195/60-15 σωστή μου φαίνεται.
Δες και τα Yokohama Blu-earth τα έβαλα πρόσφατα στο colt σε 195/50-15 και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
-
Για τα 'Continental conti eco contact 5 195/60/15' εχουμε καποια αποψη ?
Μιλαγα με εναν στην δουλεια και μου τα εβγαλε θεικα ελαστικα .....
Εγω απο την αλλη δεν 'παω' τα eco ελαστικα ....Anyway η λιστα μου εχει τροποποιηθει στα εξης :
Toyo Proxes CF2 καλυτερη τιμη στα 220 ευρω
Bribgestone T001 TURANZA EVO καλυτερη τιμη στα 260 ευρω
Pirelli Cinturato P1 Verde καλυτερη τιμη στα 280 ευρω [ αυτα ειναι eco ? ? ] -
Για τα 'Continental conti eco contact 5 195/60/15' εχουμε καποια αποψη ?
Μιλαγα με εναν στην δουλεια και μου τα εβγαλε θεικα ελαστικα .....
Εγω απο την αλλη δεν 'παω' τα eco ελαστικα ....Anyway η λιστα μου εχει τροποποιηθει στα εξης :
Toyo Proxes CF2 καλυτερη τιμη στα 220 ευρω
Bribgestone T001 TURANZA EVO καλυτερη τιμη στα 260 ευρω
Pirelli Cinturato P1 Verde καλυτερη τιμη στα 280 ευρω [ αυτα ειναι eco ? ? ]Τα cf2 ειναι υπεροχα λαστιχα για ταξιδια και διαδρομες χωρις σπορ ανησυχιες. Βγαζουν χλμ ανετα και μεγαλο ατου η χαμηλη τιμη σε σχεση με των ανταγωνισμο. Τα φοραω πανω απο 2 χρονια.
Δεν νομιζω οτι αξιζει να πας στην 195/60/15 καθως η χρηματικη διαφορα ειναι μικρη. Η 195/65 μηπως ειναι για αλλες αγορες με αλλο κιβωτιο;;; Περιπτωση λαθους τυπωσης στο ταμπελακι την αποκλειω!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τα cf2 ειναι υπεροχα λαστιχα για ταξιδια και διαδρομες χωρις σπορ ανησυχιες. Βγαζουν χλμ ανετα και μεγαλο ατου η χαμηλη τιμη σε σχεση με των ανταγωνισμο. Τα φοραω πανω απο 2 χρονια.
Δεν νομιζω οτι αξιζει να πας στην 195/60/15 καθως η χρηματικη διαφορα ειναι μικρη. Η 195/65 μηπως ειναι για αλλες αγορες με αλλο κιβωτιο;;; Περιπτωση λαθους τυπωσης στο ταμπελακι την αποκλειω!!!Μα 195/60/15 εχω τωρα φιλε μου ( ειχε 185/65/15 1η τοποθετηση ) .
Το ταμπελακι ειναι σωστο γιατι αμα βαλεις πχ στην pirelli σου δινει για 15'' τα 185/65R15 88H & 195/65R15 91H ! ! ! το ιδιο και η michelinΜαλλον τα CF2 θα μπουν και τα ρεστα θα γινουν μπαταρια ! ! ! ! !
-
renault modus 1,4cc φόρεσα toyo drb 195/55/15 από το 2012 και τώρα πάλι toyo cf2
smart roadster Continental ContiPremiumContact 2 185/55R15 82H από το 12 αλλά τώρα θα βάλω και εδώ toyo -
Εντυπώσεις από τα drb?
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδες ο σπασοκλαμπανιας παλι .
Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να παω στην 'μαμα' διασταση 185/65/15 .
Τωρα βρηκα μια ευκαιρια μεσω μιας διατακτικης να επιλεξω αναμεσα στα :PIRELLI P1 CINTURATO VERDE
Michelin Energy Saver +
Continental Contact 5
Goodyear EfficientGripΙδια τιμη ολα .
Τι λετε , ξερω μου ειπατε το pirelli αλλα βλεπω τα αλλα να εχουν Α στο βρεγμενο και απο οτι διαβασα καπου τα Pirelli ειναι τουρκικης κατασκευης .Υποσχομαι τελευταια ερωτηση ! ! ! !
-
Τα Pirelli κατασκευάζονται σε 14 χωρες μια απο τις οποίες και η Τουρκία.
Υγ. Επισης και Goodyear,continental εχουν εργοστάσια στη Τουρκία, άρα μονο με τα Michelin εισαι σίγουρος οτι δεν θα ειναι made in turkey. Επιπρόσθετα τα λαστιχα αν μπορείς να τα δεις πριν τα βάλεις εχουν ενα κωδικό πάνω τους που αντιστοιχεί στην χώρα κατασκευής αν θυμάμαι καλα. -
Απο αυτα τα 4 για την χρηση που θελω ποια ειναι πιο ΟΚ ομως VFM ? ?
.....Θελω ενα καλο ελαστικο για χρηση 80% εθνικη & 20% επαρχιακο δρομο χωρις ταρζανιες κλπ κλπ κλπ...... -
αν κάνεις πολλλά χλμ το χρόνο και θες να κάνεις οικονομία, Saver+. Προσοχή όμως στην μέτρια απόδοση τους, στον βρεγμένο.
*δεν έχω δοκιμάσει τα PIRELLI P1 CINTURATO VERDE, οπότε δεν έχω άποψη.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]