-
Hankkok V12 EVO2 και με μείον βαθμούς θερμοκρασία έχουν υπεραρκετό κράτημα χωρίς ζέσταμα
-
Τι έχετε να προτείνετε στα χειμωνιάτικα; 195/65/15. Να μπουν στα Mazda 3.
Ήπια οδήγηση, να κρατάνε πάνω στο πάγο, χιόνι. -
Οποιοδήποτε λάστιχο γνωστής μάρκας Ηρακλή. Εξάλλου για 3-4 μήνες το χρόνο θα τα φοράς μόνο.
Ο Ποπ έβαλε πριν κανένα μήνα στο Focus (195/60/15) χειμερινά Goodyear και είναι πολύ ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οποιοδήποτε λάστιχο γνωστής μάρκας Ηρακλή. Εξάλλου για 3-4 μήνες το χρόνο θα τα φοράς μόνο.Ο Ποπ έβαλε πριν κανένα μήνα στο Focus (195/60/15) χειμερινά Goodyear και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Προς τα παρόν αυτά μου γέμισαν το μάτι:
- Continental WinterContact TS 810
- Dunlop SP Winter Response 2
- Michelin Alpin 5
- Yokohama W.drive (αυτό δεν είναι όλων των εποχών; )
Ο Ποπ έβαλε τα Goodyear UltraGrip 9 ?
-
Έχει 3 διαφορετικά W Drive: https://www.yokohama.gr/tires/winter-car/v905/
Στην Θεσ/νίκη σπάνια χρειάζονται extreme χειμερινά. Ακόμα και τα πιο απλά κάνουν. Τα Yokohama είναι πιο καλά στο στεγνό και άρα μάλλον ταιριάζουν στις συνθήκες μας.
Επαναλαμβάνω πάντως ότι θα έπαιρνα τα πιο οικονομικά και θα απέφευγα Continental επειδή είναι γερμανικά και τα αντιπαθώ και σαν λάστιχα.
-
Έχει 3 διαφορετικά W Drive: https://www.yokohama.gr/tires/winter-car/v905/Στην Θεσ/νίκη σπάνια χρειάζονται extreme χειμερινά. Ακόμα και τα πιο απλά κάνουν. Τα Yokohama είναι πιο καλά στο στεγνό και άρα μάλλον ταιριάζουν στις συνθήκες μας.
Επαναλαμβάνω πάντως ότι θα έπαιρνα τα πιο οικονομικά και θα απέφευγα Continental επειδή είναι γερμανικά και τα αντιπαθώ και σαν λάστιχα.
Ευχαριστώ, Δια. Αύριο θα πάρω τις πρόσφορες!
Λέω να κοιτάξω και προς τα μεταχειρισμένα; -
Όχι Ηρακλή. Βάλε μια δεύτερη μάρκα καλύτερα, παρά κάτι μεταχειρισμένο. Έχει οικονομικές προτάσεις στην αγορά.
Θα πάρεις και ένα ζευγάρι ατσάλινες ζάντες για να μην πληρώνεις δυο φορές το χρόνο ζαντάρισμα/ξεχαντάρισμα; Βρίσκεις μεταχειρισμένες ατσαλινες στα λαστιχάδικα.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ήπια οδήγηση, να κρατάνε πάνω στο πάγο, χιόνι.Continental TS860...ολοκαινουργιο.Εχω γραψει εντυπώσεις σε προηγουμενη σελιδα.
Να προσθεσω ότι σε εντονες ανηφορες χρειαστηκε να βαλω αλυσιδες(πισωκινητο μερκ) με το χιονι 20-25 ποντους.Σε παγο-παγωμενο χιονι είναι το κατι άλλο. -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Ήπια οδήγηση, να κρατάνε πάνω στο πάγο, χιόνι.Continental TS860...ολοκαινουργιο.Εχω γραψει εντυπώσεις σε προηγουμενη σελιδα.
Να προσθεσω ότι σε εντονες ανηφορες χρειαστηκε να βαλω αλυσιδες(πισωκινητο μερκ) με το χιονι 20-25 ποντους.Σε παγο-παγωμενο χιονι είναι το κατι άλλο.Ευχαριστώ πολύ. Διάβασα τις εντυπώσεις σου - ενθουσιάστηκα και εγώ!
Όχι Ηρακλή. Βάλε μια δεύτερη μάρκα καλύτερα, παρά κάτι μεταχειρισμένο. Έχει οικονομικές προτάσεις στην αγορά.
Θα πάρεις και ένα ζευγάρι ατσάλινες ζάντες για να μην πληρώνεις δυο φορές το χρόνο ζαντάρισμα/ξεχαντάρισμα; Βρίσκεις μεταχειρισμένες ατσαλινες στα λαστιχάδικα.
Δια, στο μαγαζί που ψωνίζω δεν έχει μείνει τίποτα! Μονο παντός καιρού μια δεύτερη μάρκα!
Στα μεταχειρισμένα έχουν καλές τιμές στο ... car.gr!
Τετράδα ατσάλινες ζάντες 15' βρήκα ήδη ... -
Ηρακλή υπάρχουν και άλλα μαγαζιά.
Σου στέλνω στο Viber για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Έβαλα πριν 1 μήνα από εκεί (θερινά βέβαια) και ήταν και ο φτηνότερος από όλους, ακόμα και από ιντερνετικά μαγαζιά και ο πιο εξυπηρετικός!
-
Ηρακλή υπάρχουν και άλλα μαγαζιά.Σου στέλνω στο Viber για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Έβαλα πριν 1 μήνα από εκεί (θερινά βέβαια) και ήταν και ο φτηνότερος και ο πιο εξυπηρετικός από όλους, ακόμα και από ιντερνετικά μαγαζιά!
Ευχαριστώ, αλλά Viber έχω μόνο σε ένα PC! Η ΠΜ ή στείλε στο WhatsApp.
-
Ηρακλή υπάρχουν και άλλα μαγαζιά.Σου στέλνω στο Viber για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Έβαλα πριν 1 μήνα από εκεί (θερινά βέβαια) και ήταν και ο φτηνότερος από όλους, ακόμα και από ιντερνετικά μαγαζιά και ο πιο εξυπηρετικός!
Στειλε κ σε μας καρνταση πμ αν μπορεις εκτος αν ειναι αυτοε στον Ευοσμο.Ευχαριστω....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Ηρακλή υπάρχουν και άλλα μαγαζιά.
Σου στέλνω στο Viber για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Έβαλα πριν 1 μήνα από εκεί (θερινά βέβαια) και ήταν και ο φτηνότερος από όλους, ακόμα και από ιντερνετικά μαγαζιά και ο πιο εξυπηρετικός!
Στειλε κ σε μας καρνταση πμ αν μπορεις εκτος αν ειναι αυτοε στον Ευοσμο.Ευχαριστω....
Έτσι, αν είναι σωστός...τουλάχιστον περιοχή/οδό
-
Ο Παπαφλωράτος στην Παπαναστασίου με Βούλγαρη γωνία είναι παίδες. Αλλά με ενημέρωσε ο iant ότι, στην διάσταση του τουλάχιστον, δεν έχει τίποτα αυτή τη στιγμή από χειμερινά και ότι θα φέρει από βδομάδα Nokian. Ίσως να έχεις στις δικές σας διαστάσεις όμως. Το τηλ. το βρίσκετε εύκολα στο Google.
-
Έχει στεγνώσει η αγορά! Στην Ελλάδα της κρίσης δεν έμεινε τίποτα!
Βρήκα κάτι SAVA χειμωνιάτικα. Καλά είναι; Έχω 2-3 μαγαζιά στη γειτονιά - αύριο θα δω και σε εκείνα. -
Ηρακλή πάρε ένα τηλέφωνο και στον Λαμπρόπουλο: http://elastika-lampropoulos.gr/contact.php
Προτείνω μαγαζιά στα Ανατολικά. Δυτικά έχω άλλους...
-
Ηρακλή πάρε ένα τηλέφωνο και στον Λαμπρόπουλο: http://elastika-lampropoulos.gr/contact.phpΠροτείνω μαγαζιά στα Ανατολικά. Δυτικά έχω άλλους...
Ευχαριστώ, Δια. Θα τον πάρω.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Έχει στεγνώσει η αγορά! Στην Ελλάδα της κρίσης δεν έμεινε τίποτα!
Βρήκα κάτι SAVA χειμωνιάτικα. Καλά είναι; Έχω 2-3 μαγαζιά στη γειτονιά - αύριο θα δω και σε εκείνα.Είναι θυγατρική της Goodyear. Έχω δει πολλά ταξί με τέτοια θερινά νομίζω αντέχουν πολλά χιλιόμετρα, αλλά δεν ξέρω από απόδοση τι λένε.
-
@REALZEUS: ωχ, αυτός είναι 'συμπολίτης'. Ευχαριστώ πάντως
@iant:δες και για Goodyear UltraGrip 9
-
@Andreas-Qashqai : Thanks.
@vasno : Ναι, το έχω εντοπίσει ήδη
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]