Πανάκριβα!!
Best posts made by andreas-qashqai
Latest posts made by andreas-qashqai
-
RE: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]
Ευχαριστώ.
Cosneo έχεις pm -
RE: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]
Εφόσον για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να καταργήσω τον λογαριασμό μου, μπορώ τουλάχιστον να αποβληθώ μόνιμα από το forum;;
-
RE: Dacia Duster
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν το κάνω αυτό με την παράλειψη των ταχυτήτων, μόνο και μόνο γιατί έχω διαβάσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο συγχρονιζέ. Γενικά, όχι σε συγκεκριμένα μοντέλα.
Φυσικά και δεν ισχύει αυτό.
Αφού είσαι τόσο σίγουρος, οκ.
Εγώ έγραψα τι έχω διαβάσει -
RE: Dacia Duster
Ο χρήστης Dusterman έγραψε:
Από σχεδόν 1500 έως 3500 τραβάει καλά. Σε ταξίδι από 70-80 χαω και πάνω μόνο έκτη κι ας έχει και 10% ανηφόρα.
Σε ανοιχτό δρόμο ξεκινώ με δευτέρα μετά βάζω τετάρτη και μετά έκτη. Οι ενδιάμεσες χρειάζονται μόνο αν βιάζεσαι να πιάσεις χιλιόμετρα.
Μέσα σε πόλη κινείσαι με 1500-2500 το πολύ σαλ. Μόνο σε κόντρες στα φανάρια θα χρειαστείς περισσότερες σαλ.Δεν το κάνω αυτό με την παράλειψη των ταχυτήτων, μόνο και μόνο γιατί έχω διαβάσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο συγχρονιζέ. Γενικά, όχι σε συγκεκριμένα μοντέλα.
-
RE: Dacia Sandero II
Ο χρήστης pk έγραψε:
Qasqai01, δε σ ακολουθώ, έχω γράψει αρκετά σε λίγα μηνυματα για να συμπεράνει κάποιος εάν είμαι τρολλ η όχι. Σε κάθε περίπτωση είπαμε, να είσαι καλά, δε σ ακολουθώ.Δεν είμαι ο Qashqai01, είμαι ο Qashqai σκέτο [WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE]
Το 01 οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα του forum με το tapatalk υποθέτω.
Να είσαι καλά. -
Το κορυφαίο βέβαια στο φόρουμ, είναι ότι μόλις ζοριζόμαστε το γυρνάμε επί προσωπικού.
Τα έχω ξανακούσει αυτά, χωρίς να με ξέρεις με κατηγορείς ότι είμαι κομπλεξικός και μπαίνω να κράξω.
Μετά τα κάνεις σαλάτα για πωλητές κρυμμένους και κουραφέξαλα.Μου θυμίζεις ένα άλλο μεγάλο τρολ εδωμέσα που πετάγεται παντού, έχει άποψη για όλα και επί της ουσίας δεν ξέρει τι του γίνεται.
Η ουσία είναι ότι τα επιχειρήματα σου είναι της πλάκας.
Σε αυτό δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω.... -
Ο χρήστης pk έγραψε:
andreas- quasqai 01,Μπήκες τώρα νέος και εσύ όπως κι εγώ άλλωστε να με κραξεις?
Εγώ είπα ότι ενδιαφέρομαι και έγραψα τι οδηγησα και τι θεωρώ αρκετά αναλυτικά χωρίς διάθεση δυσφήμισης.
Εσύ μπήκες ως νεος με ένα μήνυμα απλά να κραξεις? Τοσο μεγάλη ανάγκη έχεις να το κάνεις? Και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα?
Επειδή όπως είπα είμαι πολύ μεγάλος ν ασχολούμαι με τέτοιες συμπεριφορές....ειρωνικές και χωρίς επιχειρήματα....ας κρατήσουμε τα κονακια μας χώρια.
Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσεις ξανά χωρίς επιχειρήματα τις απόψεις μου όπως και εγώ δε βρίσκω κανένα λόγο να σχολιάσω τις μη- απόψεις σου.
Και εντέλει...γενικότερα..και ΔΕΝ αναφέρομαι στον qasaqai01 δεν ξέρω εδώ μέσα πόσοι είναι δηλωμένοι η κρυμμένοι πωλητές κτλ και δε με νοιάζει. Με όλους τους καλοπροαίρετους που δηλώνουν άποψη δεν χωράει θέμα να συνδιαλέγεται, ας είναι είτε ιδιώτες, είτε χομπίστες, είτε πωλητές. Αρκεί να είναι συνομιλητες με απόψεις και όχι ταλιμπαν κραχτες.
Ναι, είμαι πολύ νέος, σήμερα γράφτηκα.
Αν και δεν έχει σημασία αυτο, στρατός είμαστε??Προφανώς αν δεν καταλαβαίνεις το forum έχει θέματα τεχνικής φύσεως....
-
RE: Renault Kadjar
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάντως με τις τιμές αυτές και με το ντίζελ στα 21 ή τα αυτόματα στα 25-26 και το 4χ4 στα 27 με εξαιρετικούς κινητήρες οι ιστορίες περί καλών τιμών για Κούγκα , Σκόντες και λοιπούς βαγκέληδες και το άσχημο ς-κρός , θα πρέπει να ξαναστηθούν . Ισως θα πρέπει να τους ενημερώσουμε....Απ' ότι βλέπεις, η παράνοια συνεχίζεται....
-
RE: κηπος-φυτά
Καλύτερα Φεβρουάριο.
Για αναρριχητικό έγω στο χωριό έχω βάλει γιασεμί κινέζικο (δεν ξέρω αν το λένε παντού έτσι), που είναι αρκετά ανθεκτικό μυρίζει και πάρα πολύ ωραία. Ρίχνει όμως τα άνθη του, να ξέρεις.