-
Το treadwear έχει να κάνει με την σκληρότητα της γόμας, όχι του σκελετού. Οπότε δεν ισχύει αυτό περί κραδασμών στο αμάξωμα λόγω σκληρού ελαστικού.
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Θα βάλεις τα Bridge RE002 Adrenalin...τίποτα άλλο!!!Κλείνω τρία χρόνια με τα ελαστικά,με KW2.....Το επόμενό μου λάστιχο στο Focus!
-
Ο χρήστης giannisma έγραψε:
Ειχες γραψει και σε αδα στο φβ ετσι?
nai sto petrolheads
Είμαι ανάμεσα σε TOYO T1R και Dunlop SportMaxx Rt σε 91w AN θμαμαι καλά και τα 2!
Dunlop Sport Maxx RT απλά καταπληκτικό. Όσο καλό στο στεγνό άλλο τόσο καλό και στη βροχή.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Ελα φίλε GGAB, τωρα το είδα.
Ναι σταμάτησε,μετα απο 5 μέρες απο την αγορά,ξαναπηγα για ζυγοσταθμιση.
Ανάλογα το οδόστρωμα, επανέρχεται πολύ πολυ λίγο.
Μου ειπαν ειναι σκληρό λαστιχο, treadware 400 που εχουν και τα bridgestone,και περνάει οποιαδήποτε κακοτεχνια στο αμάξωμα.
Ειμαι ευχαριστημένος.γι'αυτό έχει βελούδινη κύλιση και παράλληλα βγάζει πολλά χλμ,αντέχοντας τις κακοτεχνίες των δρόμων μας!
-
Update : το προβλημα οφειλόταν τελικα καθαρά στα ελαστικά (που ήταν και το πιο λογικό). Ούτε ευθυγράμμιση ούτε μπροστινό συστημα ούτε τπτ. Αντικατάσταση κ ευτυχώς ολα καλα.Ανάμεσα στις δεκάδες φορές που εχω αλλαξει έτυχε κ αυτο...
-
Ο λαστιχας το δεχτηκε ετσι απλα;;;πως και δεν εφερε αντιρρησεις;;;
-
Τι εννοείς; Αφού τελικα αποδείχθηκε οτι το προβλημα ήταν προφανές κ οφειλόταν εκει.Τι αλλο να γινόταν δλδ;
-
Νέα τετράδα koralli? Τα PS4 πάλι;
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Τι εννοείς; Αφού τελικα αποδείχθηκε οτι το προβλημα ήταν προφανές κ οφειλόταν εκει.Τι αλλο να γινόταν δλδ;Αυτο ρωταω,πως του το απεδειξες;;;γιατι προφανες δεν ειναι!
-
Προφανώς άλλαξε λάστιχα και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.
-
Προφανώς οπως τα λέει ο Δίας ειναι.
Δια, οχι ζευγάρι αλλαχτηκε. Τα πισω ήταν ΟΚ. Δοκιμάστηκαν κ αυτα ομως για να ειμαι σίγουρος.
Η αλήθεια ειναι πως δεν μου είχε τύχει ΠΟΤΕ αυτο το πράγμα...ούτε καν το ειχα ακουςει οτι μπορει να συμβεί....λέω να παω να παίξω κανά τζόκερ...
Παντως χωρις να ειναι διαφήμιση πρεπει να σημειώσω την άμεση ανταπόκριση της αντιπροσωπείας. -
Δια, οχι ζευγάρι αλλαχτηκε. Τα πισω ήταν ΟΚ. Δοκιμάστηκαν κ αυτα ομως για να ειμαι σίγουρος.
Η αλήθεια ειναι πως δεν μου είχε τύχει ΠΟΤΕ αυτο το πράγμα...ούτε καν το ειχα ακουςει οτι μπορει να συμβεί....λέω να παω να παίξω κανά τζόκερ...
Παντως χωρις να ειναι διαφήμιση πρεπει να σημειώσω την άμεση ανταπόκριση της αντιπροσωπείας.Σε αντιπροσωπεια αλαξες λάστιχα?Πρεπει να ξεφυγε ο λογαριασμος.
-
Μάλλον εννοεί την αντιπροσωπεία της Michelin.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλλον εννοεί την αντιπροσωπεία της Michelin.Σωστός και πάλι.
Η όλη συνεργασία στην αλυσίδα πελάτης-λαστιχας-αντιπροσωπεία ήταν πολυ καλη.
Βέβαια Δια για να πω την αλήθεια χαρούμενος ειμαι πρωτίστως που το μπροστινό συστημα ήταν άψογο, γιατι με αυτα που είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ειχα αρχίσει να προβληματίζομαι έντονα οτι θα μπω σε μπελαδες. Οχι τπτ αλλο , αλλα την προσέχω κ σαν τα ματια μου (φτου φτου..).Τεσπα, τελος καλο ολα καλα
Και με την ευκαιρία να πω και κάποιες πρώτες εντυπώσεις οπως ειχα υποσχεθεί, οι οποίες δεν αφορούν πολυ γρήγορη οδήγηση βέβαια για ευνόητους λογους.
Η άνεση ειναι αρκετα καλη για σπορ ΧL λαςτιχο, ελπιζω να διατηρηθεί ετσι και με το περασμα του χρόνου. Η κατευθυντικοτητα επισης πολυ καλη, ο θόρυβος σε καλα επίπεδα. Περίμενα καλυτερη αιςθηςη σε τιμόνι κ φρενάρισμα αλλα επειδη ειναι ακομα νωρις επιφυλασσομαι για αυτα αφού γράφουν κάποια km. -
Παντως χωρις να ειναι διαφήμιση πρεπει να σημειώσω την άμεση ανταπόκριση της αντιπροσωπείας.Eιχα γραψει και παλιοτερα τις υποψιες μου περι ελαστικων διαλογης στη χωρα μας. Σχεδον απο ολες τις εταιριες εχω ακουσει για προβληματικα λαστιχα και βεβαια εχω και την δικη μου εμπειρια με ενα τετοιο σετ!
-
έβαια Δια για να πω την αλήθεια χαρούμενος ειμαι πρωτίστως που το μπροστινό συστημα ήταν άψογο, γιατι με αυτα που είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ειχα αρχίσει να προβληματίζομαι έντονα οτι θα μπω σε μπελαδες. Οχι τπτ αλλο , αλλα την προσέχω κ σαν τα ματια μου (φτου φτου..).Τεσπα, τελος καλο ολα καλαΗ αλήθεια είναι ότι το είχαμε κάνει σίριαλ. Ευτυχώς ήταν απλά τα πράγματα.
Για το τιμόνι, δοκίμασε 2-3 PSI παραπάνω ώστε να σκληρύνουν τα πλαϊνά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
έβαια Δια για να πω την αλήθεια χαρούμενος ειμαι πρωτίστως που το μπροστινό συστημα ήταν άψογο, γιατι με αυτα που είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ειχα αρχίσει να προβληματίζομαι έντονα οτι θα μπω σε μπελαδες. Οχι τπτ αλλο , αλλα την προσέχω κ σαν τα ματια μου (φτου φτου..).Τεσπα, τελος καλο ολα καλα
Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε κάνει σίριαλ. Ευτυχώς ήταν απλά τα πράγματα.
Για το τιμόνι, δοκίμασε 2-3 PSI παραπάνω ώστε να σκληρύνουν τα πλαϊνά.
Οκ ευχαριστω θα το δοκιμάσω. Η αλήθεια ειναι οτι εχει πιο μαλακό πλαϊνό πχ σε σχεση με τα s001 η τα p zero. Κάτι που το ήθελα ομως για να μη γινει κουτσουρο μιας κ η ανάρτηση ειναι ηδη σφιχτή.
Ερώτηση: αλλάζει κάτι στις πιέσεις λόγω XL ή μένουμε σε αυτες που λέει το εργοστάσιο; Η Michelin δεν αναφέρει ιδιαίτερο κάτι γι αυτο , οποτε προσανατολίζομαι στο 2ο..
-
Μένεις στις ίδιες φίλε μου.
-
προσφατα αλλαξα λαστιχα 215 πλατος . οπως τα ειδα απο μακρια μου φανηκε οτι η επιφανεια επαφης του πελματος με τον δρομο ηταν αρκετα στενη . το μετραω 17,5 παω και μετραω τα παλια ,215 κι αυτα και η επιφανεια επαφης με την ασφαλτο ηταν 19 εκ .
ειναι φυσιολογικο αυτο; μεταξυ ιδιων διαστασεων πελματος αλλα αλλη μαρκα;
στο παρελθον ουτε που προσεχα τετοια πραγματα , μαλλον γερναω και ολα τα ψιριζω. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
προσφατα αλλαξα λαστιχα 215 πλατος . οπως τα ειδα απο μακρια μου φανηκε οτι η επιφανεια επαφης του πελματος με τον δρομο ηταν αρκετα στενη . το μετραω 17,5 παω και μετραω τα παλια ,215 κι αυτα και η επιφανεια επαφης με την ασφαλτο ηταν 19 εκ .
ειναι φυσιολογικο αυτο; μεταξυ ιδιων διαστασεων πελματος αλλα αλλη μαρκα;
στο παρελθον ουτε που προσεχα τετοια πραγματα , μαλλον γερναω και ολα τα ψιριζω.Ναι ισχυει αυτό που γραφεις εμενα π.χ. τουλ με το ματι τα πιρελλι μου φαινονται πιο στενα των μπριτζ τουλ 1-2 νουμερα.
-
Το ονομαστικό πλάτος των ελαστικών δεν λέει τίποτε, πολλά 205/xx/xx που έψαξα τα spec είναι 225mm, όπως και πολλά 195/xx/xx είναι 205mm ακόμη και 211mm, επίσεις ρόλο παίζει και ο σχεδιασμός του πέλματος (κορώνα) με άλλα λόγια το πλάτος το βρίσκεις μόνο από τα spec του κατασκευαστή που δυστυχώς αυτό αναφέρεται συνήθως μόνο στα U.S.A και αυστραλιανά sites,
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]