-
Καλη επιλογη εκανες για τα falken +1 και απο εμενα!
-
http://www.skroutz.gr/s/7935194/Goodyea ... 5-82H.html
παιδιά ποια η γνώμη σας για αυτά? -
Ok
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι διαφοροποιήσεις στην ετικετα των ελαστικων συνηθως οφείλονται στα λινα του ελαστικου ,δηλαδή στους δεικτες ταχύτητες-φορτιου(χαρακτηριστικα τα H V εχουν διαφορετικη ταμπελα συχνα)όπως και σε πιθανους δεικτες XL,ZR)
Καμια σχεση με παραεισαγωγες. -
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
http://www.skroutz.gr/s/7935194/Goodyear-Vector-4Seasons-Gen-2-195-50R15-82H.html
παιδιά ποια η γνώμη σας για αυτά?Υπαρχουν vector σημερα;;;;ειχα την εντυπωση οτι ηταν αρχαια σειρα......
-
Update στο θέμα μου με τα ps4. Το μπροστινό σύστημα ελέγχθηκε με την ευκαιρία του Σερβις κ δεν εχει τπτ (ευτυχώς!). Αρα στο μυαλό μου 2 πραγματα μένουν να φταίνε . Ή ευθυγράμμιση (που δεν νομιζω οτι ειναι γιατι θα τράβαγε δεξιά κ χωρις γκάζι) ή τα λαστιχα. Υπαρχει κάτι αλλο που μπορει να φταίει;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.skroutz.gr/s/7935194/Goodyear-Vector-4Seasons-Gen-2-195-50R15-82H.html
παιδιά ποια η γνώμη σας για αυτά?Υπαρχουν vector σημερα;;;;ειχα την εντυπωση οτι ηταν αρχαια σειρα......
Εμένα μου είπε ότι είναι καινούρια..τι φάση?
μήπως ξαναβγηκαν γιατί κάτι διάβασα για καινούρια έκδοσηήθελα να βάλω τα micelin crosclimate αλλά δεν βγαίνουν στης διαστάσεις μου 195/50/15
θα τα βάλω Δευτέρα 240€ μαζί με ευθηγραμιση και ζυγοσταθμηση καλά δεν είναι? -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Update στο θέμα μου με τα ps4. Το μπροστινό σύστημα ελέγχθηκε με την ευκαιρία του Σερβις κ δεν εχει τπτ (ευτυχώς!). Αρα στο μυαλό μου 2 πραγματα μένουν να φταίνε . Ή ευθυγράμμιση (που δεν νομιζω οτι ειναι γιατι θα τράβαγε δεξιά κ χωρις γκάζι) ή τα λαστιχα. Υπαρχει κάτι αλλο που μπορει να φταίει;Εχεις το χαρτι από την ευθυγραμμιση?Μια διαφορετικη καμπερ ανετα θα μπορουσε να δημιουργει θεμα.Οπως και διαφορετικη συγκλιση αναμεσα στους μπροστινούς τροχους.
Δεν εννοω ότι η συνολικη συγκλιση να είναι λαθος,η συνολικη μπορει να είναι σωστη αλλα ο ένας να εχει παραπανω από τον αλλον. -
Ευθυγράμμιση δεν εχω κανει ακόμη. Ο μηχανικός μου συνέστησε να περιμένω να 'πατήσουν' λιγο ακομα τα λαστιχα κ να δουμε τότε αν χρειαζεται να κάνω. Το θεμα ομως οπως ειχα γράψει κ παλαιότερα ειναι το εξής: αν ήταν θεμα ευθυγράμμισης δε θα τράβαγε δεξιά κ οταν πήγαινα ρολαριστος;; γι' αυτο ειμαι επιφυλακτικός αν πράγματι ειναι θεμα ευθυγράμμισης ή κάτι αλλο. Μια άλλη σκέψη ειναι να κάνω αριστερά-δεξιά τα 2 μπροστινά κ να δω αν θα αντιστραφεί η φορα του 'τραβήγματος' (οποτε φαντάζομαι οτι ειναι στάνταρ φταίνε τα λαστιχα).
-
Ευθυγράμμιση δεν εχω κανει ακόμη. Ο μηχανικός μου συνέστησε να περιμένω να 'πατήσουν' λιγο ακομα τα λαστιχα κ να δουμε τότε αν χρειαζεται να κάνω. Το θεμα ομως οπως ειχα γράψει κ παλαιότερα ειναι το εξής: αν ήταν θεμα ευθυγράμμισης δε θα τράβαγε δεξιά κ οταν πήγαινα ρολαριστος;; γι' αυτο ειμαι επιφυλακτικός αν πράγματι ειναι θεμα ευθυγράμμισης ή κάτι αλλο. Μια άλλη σκέψη ειναι να κάνω αριστερά-δεξιά τα 2 μπροστινά κ να δω αν θα αντιστραφεί η φορα του 'τραβήγματος' (οποτε φαντάζομαι οτι ειναι στάνταρ φταίνε τα λαστιχα).Κι εγω αλλαξα λάστιχα φετος....από ευθυγραμμιση το αμαξι είναι ΟΚ(χωρις διαφοροποιήσεις μεταξυ των τροχων-εκανα και 2η ευθυγραμμιση)μου τραβάει ολη την ωρα δεξια.....κανω τραμπα τα λάστιχα τα μπροστινα μεταξυ τους και τραβάει ΠΟΛΥ χειροτερα.Τα ξαναγυρναω παλι .Κανω τα πισω μεταξυ τους καμια διαφορα.Στο φρεναρισμα μου φρεναρει χωρις τραβήγματα(περιπου αναλογα με τον δρομο).Δεκεμβριο θα βαλω τα χειμωνιάτικα(καινουργια) και θα δω.Κατα 99% είναι τα λάστιχα
Στο φρεναρισμα-εντονο μια διαφοροποιηση της καμπερ θα μπορουσε να κανει την διαφορα.Στο βρεγμενο το πρόβλημα σου είναι πιο εντονο? -
Δεν εχει τύχει να το δοκιμάσω στο βρεγμένο ακομα.
Με τα παλια σου λαστιχα δεν το είχες αυτο το προβλημα;
Μπροστινό συστημα εχεις ψάξει;
Μηπως εχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα στα λαστιχα κ πρεπει να ζητήσεις αντικατάσταση; -
Δεν εχει τύχει να το δοκιμάσω στο βρεγμένο ακομα.
Με τα παλια σου λαστιχα δεν το είχες αυτο το προβλημα;
Μπροστινό συστημα εχεις ψάξει;
Μηπως εχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα στα λαστιχα κ πρεπει να ζητήσεις αντικατάσταση;Πριν μου τραβουσε αριστερα αλλα η ευθυγραμμιση ηταν φευγατη.Η φαση είναι πως όλα τα σινεμπλοκ και η μπαρα τιμονιού είναι καινουργια.Μπαλακια αψογα-σφικτα χωρις τζόγους.Δεν νομιζω ότι θα μου τα αντικαταστησουν για αυτό το λογο.Ενταξει μονο ΕΓΝΑΤΙΑ είναι σπαστικο,δν μου τρωει ανομοιομορφ τα λάστιχα όπως φαινεται.
1%να βαλαμε όχι στην ιδια ακριβως θεση ένα σινεμπλοκ που είναι εκκεντρο....Βασικα σημαδεψαμε και τα βαλαμε όπως ηταν αυτά που βγαλαμε.
Δοκιμάσα να βαλω παραπανω πιεση εμπρος δεξια....ανεπαισθητη βελτιωση στο 0.05 μπαρ....στο 0.1 μπαρ κατι γινεται όμως.
-
Μια αλλη αιτια μπορει να ειναι λιγο περισσοτερο πατημενο το δεξι top mount.
-
Πρέπει να βγούν αμορτισέρ για να το δεις αυτό;
-
Εγω δν εχω τοπ μαουντ ο koralli εχει.
-
Κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα και το αναφέρω μήπως βοηθήσει να βγεί μια άκρη είναι ότι κατά το πάτημα του γκαζιού οπότε και μετα από λίγο αρχίζει τραβάει δεξιά, κάνει μια ανεπαίσθητη κίνηση προς τα δεξιά και το τιμόνι (ίσα που τη νιώθεις)...Όπως επίσης και το οτι όταν αφήσεις το γκάζι, το αμάξι 'κόβει' κάπως την πορεία του προς τα δεξιά.
-
Δεν βγαζω νοημα με το ........συντακτικο σου!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν βγαζω νοημα με το ........συντακτικο σου!Εχεις δίκιο ειχα ξεχάσει κάποια άρθρα
-
οκ....κάνε όμως την ευθυγράμμιση για να ξεκαθαρίσει ο βασικός ύποπτος.
-
Κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα και το αναφέρω μήπως βοηθήσει να βγεί μια άκρη είναι ότι κατά το πάτημα του γκαζιού οπότε και μετα από λίγο αρχίζει τραβάει δεξιά, κάνει μια ανεπαίσθητη κίνηση προς τα δεξιά και το τιμόνι (ίσα που τη νιώθεις)...Όπως επίσης και το οτι όταν αφήσεις το γκάζι, το αμάξι 'κόβει' κάπως την πορεία του προς τα δεξιά.Αυτό μου κάνει για torque steer κατά 99%. Κάτι χαλάρωσε στην ανάρτηση ή την κρεμαγιέρα θεωρώ.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]