-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλημέρα,Για τα Goodyear Efficientgrip performance τι εχετε ακουσει;
Είναι πολύ μαλακά;
Τα φοράει κανείς;Σκεφτομαι να αντικαταστήσουν τα ER 300 τα οποια γενικα ηταν καλα. Σε Lancia Y με νορμαλ οδηγηση, κατά 90% στην πολη.
Ευχαριστώ.
Εχω ακούσει πολύ καλα λόγια οσο αφορά και κράτημα και άνεση αλλα ίσως να ειναι και τα πιο μαλακά ελαστικα που υπάρχουν σε συναγωνισμό με τα continental premium contact.
-
Τα Goodyear Efficientgrip performance είναι εξαιρετικά touring ελαστικά. Αντικατέστησαν στην w211 εδώ και 2 χρόνια τα conti PC2 και είναι καλύτερα από αυτά σε όλους τους τομείς, τα οποία είχαν αντικαταστήσει με τη σειρά τους και πολύ επιτυχώς τα er300 turanza που δεν με άφησαν ικανοποιημένο. Όμως είναι γενικά μαλακά ελαστικά και δεν ξέρω αν κάνουν για χρήση πόλης (πεζοδρόμια, λακούβες κλπ). Εγώ πάντως θα τα ξαναβάλω.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αμφιταλαντευτηκα μεταξυ αυτων και των Michelin Primacy 3 (αληθεια, τα εχει βαλει κανεις να μας πει εντυπωσεις;).
Τελικά μπήκαν τα Goodyear, αν και προβληματιστηκα λίγο για το οτι πραγματι φαινονται πολυ μαλακα (καποτε θεωρουσα τα Michelin τα πιο μαλακα λαστιχα, αλλα το πλαϊνό τους μου φανηκε πολυ πιο σκληρο απο ολων των ελαστικων που ειδα -Bridgestone, Dunlop, Firestone- πλην του Pirelli ).
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες, πλην του feedback που θα το περιμενα καλυτερο. Αρκετα αθορυβα επισης.
-
Οντως ειναι αρκετα αθορυβα. Το παρατηρησα κι εγω.
Sent from my LG G2 using Tapatalk
-
Pirelli Cinturato P7 205/55/R16 μόλις τοποθετηθήκαν. 280 € κομπλέ Καλά είναι;
Όποιος ενδιαφέρεται θα του πω το κατάστημα. Από όσο ξέρω αν το γράψω εδώ θα θεωρηθεί διαφήμιση...Treadwear 260, Made in Italy.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Όποιος ενδιαφέρεται θα του πω το κατάστημα. Από όσο ξέρω αν το γράψω εδώ θα θεωρηθεί διαφήμιση...Treadwear 260, Made in Italy.
πολύ καλή τιμή.....γράψε το κατάστημα,δεν τα πουλάς εσύ!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πολύ καλή τιμή.....γράψε το κατάστημα,δεν τα πουλάς εσύ!!!
ΕΛΜΑ Α.Ε.
Καραολή & Δημητρίου 2, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 760808, 2310 706373
Κιν.: 6936 646872
email: info@elma-sa.gr
Ωράριο Λειτουργίας:
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00 - 19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00 - 15:00 -
Καλησπέρα, ψάχνω ελαστικά για Mazda 2, 195/45/R16. Μου πρότειναν τα Uniroyal Rain Sport 3 στα 340€.
Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτή την διάσταση, τιμή περίπου στα 300€. -
Ο χρήστης LexQ έγραψε:*
Καλησπέρα, ψάχνω ελαστικά για Mazda 2, 195/45/R16. Μου πρότειναν τα Uniroyal Rain Sport 3 στα 340€.
Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτή την διάσταση, τιμή περίπου στα 300€.Για τις τιμές ρώτησες και στο κατάστημα ... από το προηγούμενο ποστ;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτή την διάσταση, τιμή περίπου στα 300€.Για τις τιμές ρώτησες και στο κατάστημα ... από το προηγούμενο ποστ;
Όχι αλλά όπως είδα έχει 10 ευρώ διαφορά, τα λάστιχα με ενδιαφέρουν να είναι καλά και αν υπάρχουν καλύτερα σε αυτή την τιμή.
-
Για λάστιχα διάστασης 195/60 R16 89V, είμαι μεταξύ των παρακάτω:
- Michelin Energy Saver
- Goodyear EfficientGrip Performance
- Dunlop Sport BluResponse
Ποιο θα προτείνατε;
-
καλησπέρα!
στο ίδιο δίλημμα είμαι κι εγώ για παραπλήσια διάσταση 195/50/16 88V οπότε αντί για Goodyear που δεν βγαίνουν σε αυτή, υπάρχουν τα Pirelli Cinturato P1 Verde. Απ΄ό,τι έχω καταλάβει κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις στο καθένα. Το καλύτερο στο δρόμο είναι μάλλον το Dunlop, το Michelin είναι καλό σε οικονομία-κατανάλωση και στο χρόνο ζωής αλλά υστερεί αρκετά στο βρεγμένο και το Pirelli χωρίς να είναι πρώτο κάπου, είναι ισορροπημένο σε όλους τους τομείς με ίσως λίγο παραπάνω κατανάλωση από τα άλλα. Οπότε αναρωτιέμαι να βάλω τα Dunlop ή θα φθαρούν πολύ γρήγορα. Συν του ότι δεν ξέρω πόσο ευαίσθητα είναι στο κακοτράχαλο των ελληνικών δρόμων. Όποιος έχει εμπειρία μπορεί να βοηθήσει. -
Goodyear kai dunlop παρομοια είναι με εμφαση στην οικονομία. Τα saver τα εχω στο megane ii και του ταιριάζουν γάντι. Ασφαλέστατο ελαστικό χειμώνα καλοκαίρι και πολυ άνετο.
-
τα saver ή τα saver+? γιατί πλέον νομίζω ότι μόνο τα saver+ βγάζει η Michelin -δεν ξέρω αν άλλαξε το λάστιχο ή απλά η ονομοσία του μοντέλου.
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Για λάστιχα διάστασης 195/60 R16 89V, είμαι μεταξύ των παρακάτω:- Michelin Energy Saver
- Goodyear EfficientGrip Performance
- Dunlop Sport BluResponse
Ποο θα προτείνατε;
Να αλλάξεις διάσταση σε 205/55/16 γλιτώνοντας 100-150 ευρώ και τιμώντας έτσι και το nickname σου.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Goodyear kai dunlop παρομοια είναι με εμφαση στην οικονομίαΠράγματι. Έχουν ακριβώς ίδια σήμανση κατανάλωσης/πρόσφυσης/θορύβου, κοστίζουν το ίδιο, ενώ και τα site των δύο εταιρειών είναι ίδια. Μήπως πρόκειται για το ίδιο λάστιχο με δύο διαφορετικά ονόματα;
τα saver ή τα saver+? γιατί πλέον νομίζω ότι μόνο τα saver+ βγάζει η Michelin
Στη διάσταση 195/60 R16, σε michelin υπάρχει μόνο το saver (παράγεται ακόμη).
Να αλλάξεις διάσταση σε 205/55/16 γλιτώνοντας 100-150 ευρώ και τιμώντας έτσι και το nickname σου.
Θα προτιμούσα όχι. Θα χειροτερέψουν (έστω και λίγο) η άνεση, ο θόρυβος και η κατανάλωση, που για μένα αποτελούν προτεραιότητα. Αλλά κι αν το ήθελα, δεν ξέρω αν η ζάντα το επιτρέπει.
-
Goodyear kai dunlop παρομοια είναι με εμφαση στην οικονομία
Πράγματι. Έχουν ακριβώς ίδια σήμανση κατανάλωσης/πρόσφυσης/θορύβου, κοστίζουν το ίδιο, ενώ και τα site των δύο εταιρειών είναι ίδια. Μήπως πρόκειται για το ίδιο λάστιχο με δύο διαφορετικά ονόματα;
τα saver ή τα saver+? γιατί πλέον νομίζω ότι μόνο τα saver+ βγάζει η Michelin
Στη διάσταση 195/60 R16, σε michelin υπάρχει μόνο το saver (παράγεται ακόμη).
Θα προτιμούσα όχι. Θα χειροτερέψουν (έστω και λίγο) η άνεση, ο θόρυβος και η κατανάλωση, που για μένα αποτελούν προτεραιότητα. Αλλά κι αν το ήθελα, δεν ξέρω αν η ζάντα το επιτρέπει.
Η αλλαγη ειναι μικρη και η διαφορα σε άνεση,καταναλωση,θόρυβο πιθανός μικρότερη απο την διαφορα ελαστικου με ελαστικου στην ίδια διάσταση. Οσο για το αν παίρνει την αλλαγη η ζαντα μπορείς απλώς να το κοιτάξεις η να το ρωτήσεις.
-
Σε 225×45×17 low cost ελαστικό έχει κάποιος να προτείνει κάτι που να είναι αξιόπιστο ; Το σίγουρο είναι ότι 400€ δε μπορώ να δώσω...
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είσαι υπερβολικός, οι αλλαγές θα είναι ανεπαίσθητες ενώ οι επιλογές σου πολύ περισσότερες και οικονομικότερες
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Σε 225×45×17 low cost ελαστικό έχει κάποιος να προτείνει κάτι που να είναι αξιόπιστο ; Το σίγουρο είναι ότι 400€ δε μπορώ να δώσω...Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Falken 914
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]