-
Θα ψηφίσω Pirelli p1 απο τα παραπάνω.
-
Σε σμαρτακι με 175/55/15 μπροστα και 195/50/15 πισω ενας φιλος μου ειναι αναμεσα σε barum, nankang και maxxis. Οι τιμες σε αυτα ειναι ιδιες. Αξιζει καποιο η να παει σε καποια απο τις μεγαλες εταιριες αλλα η διαφορα στην τιμη μπορει να φτασει και κοντα στο 100.
-
με τη σειρα που τα γραφεις απο το καλυτερο προς το χειροτερο, αλλα αναμεσα σε αυτα τα 3 με ιδια τιμη Barum
υγ: σε αυτες τις διαστασεις δεν θα δισταζα να ανεβαζα ενα νουμερο πανω το προφιλ για καλυτερη ανεση -
Ευχαριστω Aikibill
ακομα κ αν ηταν το Michelin energy e3b στις επιλογες μου παλι το Pirelli θα μου προτεινες? (και οι υπολοιποι βεβαια) -
Ο χρήστης dimogrec έγραψε:
Ευχαριστω Aikibill
ακομα κ αν ηταν το Michelin energy e3b στις επιλογες μου παλι το Pirelli θα μου προτεινες? (και οι υπολοιποι βεβαια)Τα energy saver απο οσο εχω ακούσει το μόνο θετικό που έχουν ειναι οτι βγάζουν παρά πολλά χλμ. Εκτός και αν αυτο ειναι για σένα το πρωταρχικό και πάλι Pirelli θα πρότεινα.
-
Ο χρήστης dimogrec έγραψε:
να προσθεσω οτι σκεφτομαι κατι σε
Pirelli p1 cinturato verde
Bridgestone B250
Dunlop streetresponse 2σε παραπλησια διασταση (165/60/15) εχω δοκιμασει σε βαθος 15ετιας περιπου, 4 μαρκες
καλυτερα ολων ηταν τα Dunlop streetresponse, τα οποια αντικατεστησα προσφατα με τα Dunlop streetresponse 2.
Χειροτερα με μεγαλη διαγορα τα Pirelli p3, ταω οποια ποτε δεν καταφεραμε να ζυγοσταθμισουμε σωστα και 'πεταχτηκαν' στις 20000 χιλιομετρα
Μισελεν ενερτζυ δυο φορες που εβαλα, ετσι κι ετσι (τα εργοσασιακα ξεραθηκαν γρηγορα χωρις να φαγωθουν), τα ΙΙ που εβαλα μετα τα Pirelli ηταν καλυτερα
απο τα λιγα χιλιομετρα που εχω με τα Dunlop streetresponse 2 τωρα, μου κανει εντυπωση η 'ανεση' στο αυτοκινητο, ήσυχα και με 'μαλακο πατημα'
-
Παίδες καλησπέρα έχουμε στην οικογένεια ένα Πεζάκι 106 xn 1.4 75hp 12/1995 το οποίο το χρησιμοποιούν οι γονείς κυρίως τα καλοκαίρια ... κάνει κατα μ.ο. 3.000-5.000 χλμ το χρόνο σε αστικούς και επαρχιακούς δρόμους με ταχύτητες που δεν ξεπερνούν τα 110 χλμ την ώρα. Τα λάστιχα που φοράει είναι σαν καινούργια από πέλμα λόγω μικρής χρήσης αλλά ελαφρώς καμμένα λόγω πολυετίας και σκέφτομαι να τα αλλάξω με κάτι οικονομικό λόγω προφίλ χρήσης. Βρήκα αυτά : Infinity Ecosis σε ηλεκτρονικό κατάστημα στα 180 € η τετράδα δεδομένου ότι το μπάτζετ είναι μαξ 220 φορεμένα τι λέτε ? Έχουν καλές κριτικές στην adac.de και σε εγγλέζικο σαιτ με τεστ.
-
Βαλε kleber viaxer , τα εχω πανω σε παλιο αμαξι 3.5 χρονια τωρα, βαστανε απιστευτα.
-
Τιμολογιακά παίζουν στο μπάτζετ μου ?
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Παίδες καλησπέρα έχουμε στην οικογένεια ένα Πεζάκι 106 xn 1.4 75hp 12/1995 το οποίο το χρησιμοποιούν οι γονείς κυρίως τα καλοκαίρια ... κάνει κατα μ.ο. 3.000-5.000 χλμ το χρόνο σε αστικούς και επαρχιακούς δρόμους με ταχύτητες που δεν ξεπερνούν τα 110 χλμ την ώρα. Τα λάστιχα που φοράει είναι σαν καινούργια από πέλμα λόγω μικρής χρήσης αλλά ελαφρώς καμμένα λόγω πολυετίας και σκέφτομαι να τα αλλάξω με κάτι οικονομικό λόγω προφίλ χρήσης. Βρήκα αυτά : Infinity Ecosis σε ηλεκτρονικό κατάστημα στα 180 € η τετράδα δεδομένου ότι το μπάτζετ είναι μαξ 220 φορεμένα τι λέτε ? Έχουν καλές κριτικές στην adac.de και σε εγγλέζικο σαιτ με τεστ.Με 10 € παραπάνω ανα χρόνο που θα τα έχεις βάζεις και λαστιχα που να τα ξέρει καποιος
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Τιμολογιακά παίζουν στο μπάτζετ μου ?Ναι χαμηλα. Θα τα ξαναβαλω με κλειστα ματια.
Αν εισαι αθηνα πηγαινε σε φωκά ή κυριαζή θα τα δινουν σε τιμες πολυ κατω απο οτι ο μεσος λαστιχας. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πλησιάζει η ώρα αλλαγής ελαστικου. Δεδομένων πολύ λίγων χλμ ανα χρόνο και άρα αδιάφορου το ποςα χλμ βγάζουν αλλα σημαντικου το ποσά καλοκαίρια μπορούν να βγάλουν χωρις να γίνουν ξέρα σαν κούτσουρα ζητώ την βοήθεια σας για επιλογη μεταξύ
Pirelli cinturato p7
Dunlop sport blue response
Falken ze914
Διάσταση 205/55/16 για mazda 3. Επιπλέον προτάσεις δεκτές. Καλό θα ήταν τα λαστιχα να ζεστενονται σχετικά γρήγορα.Είχα τις ίδιες απορίες, απαιτήσεις και για το ίδιο αυτοκίνητο.
Κατέληξα στο Pirelli Cinturato, αλλά λόγο των γεγονότων του καλοκαιριού και κάποιον προσωπικών δυσκολιών ανέβαλα την αλλαγή ελαστικόν!Αν τα έχεις βάλει, δυο λόγια για την συμπεριφορά τους στο αμάξι μας, pls. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τιμολογιακά παίζουν στο μπάτζετ μου ?
Ναι χαμηλα. Θα τα ξαναβαλω με κλειστα ματια.
Αν εισαι αθηνα πηγαινε σε φωκά ή κυριαζή θα τα δινουν σε τιμες πολυ κατω απο οτι ο μεσος λαστιχας.+1!!.Κυριαζής..
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Πλησιάζει η ώρα αλλαγής ελαστικου. Δεδομένων πολύ λίγων χλμ ανα χρόνο και άρα αδιάφορου το ποςα χλμ βγάζουν αλλα σημαντικου το ποσά καλοκαίρια μπορούν να βγάλουν χωρις να γίνουν ξέρα σαν κούτσουρα ζητώ την βοήθεια σας για επιλογη μεταξύ
Pirelli cinturato p7
Falken ze914
Διάσταση 205/55/16 για mazda 3. Επιπλέον προτάσεις δεκτές. Καλό θα ήταν τα λαστιχα να ζεστενονται σχετικά γρήγορα.Είχα τις ίδιες απορίες, απαιτήσεις και για το ίδιο αυτοκίνητο.
Κατέληξα στο Pirelli Cinturato, αλλά λόγο των γεγονότων του καλοκαιριού και κάποιον προσωπικών δυσκολιών ανέβαλα την αλλαγή ελαστικόν!Αν τα έχεις βάλει, δυο λόγια για την συμπεριφορά τους στο αμάξι μας, pls. Ευχαριστώ.
Κλωνε μου Αν τα είχα βάλει δεν θα ρώταγα πλέον, ασε που το σωστό η λάθος της επιλογής μάλλον θα φανεί μετα απο 4 καλοκαιρια
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!Οδεύω προς αλλαγή ελαστικών μετά τις διακοπές και θέλω να ακούσω γνώμες & εντυπώσεις.
Έχω ένα Ford Focus 1.6 2003, με νορμάλ ανάρτηση & η διάστασή μου είναι πλέον 195-60-R15 (φορούσα για χρόνια 55άρια).
Τα τελευταία 2μιση χρόνια φοράω Bridgestone RE002 και δεν τα ευχαριστήθηκα καθόλου, ίσως τα λιγότερο ικανοποιητικά ελαστικά που είχα ποτέ μαζί με τα Goodyear NCT5 πρώτης τοποθέτησης.Πλέον δεν έχω σπορ απαιτήσεις οπότε με νοιάζει απλά ένα καλό και επώνυμο ελαστικό με όσο δυνατόν καλύτερη συμπεριφορά στο βρεγμένο.
Είμαι μεταξύ** Dunlop Sport BlueResponse**,** Goodyear EfficientGrip Performance** και Continental PremiumContact 5.
Όλα πάνω-κάτω ίδια συμπεριφορά στα test και ίδια περίπου τιμή.
Μιας και έχω 60άρι προφίλ πιθανόν να προτιμήσω αυτό με το σκληρότερο σκελετό για καλύτερο τιμόνι.Ακούω εντυπώσεις και γνώμες.
Σε Auris που φοραω τα RE002 εδω και 2 χρονια και 30.000χλμ σε 205/55/16 εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος! Απιστευτο λαστιχο και το συγκρινω με το Pilot Sport 3 που φοραγα πριν. Βεβαια εγω το θελω για σπορ συμπεριφορα οποτε εχουμε διαφορετικα γουστα.
Στο θεμα σου ομως, αναμεσα στα 3 τα PC5 ειναι πολυ καλα στο βρεγμενο και ανετα μονο που φαγωνονται σχετικα ευκολα.
-
Και ειναι και γερμανικά.
-
Pirelli cinturato p7
Falken ze914
Κλωνε μου Αν τα είχα βάλει δεν θα ρώταγα πλέον, ασε που το σωστό η λάθος της επιλογής μάλλον θα φανεί μετα απο 4 καλοκαιρια
HB 1.6 έχω του 2005!
Πάμε για το Pirelli Cinturato P7 ή έχουμε και άλλες επιλογές Pirelli; Τίποτα σε Pirelli Sportato ή Polygamato?
-
Hb 1.6 ίδιο μοντέλο αλλα λίγο νεώτερο, του 2008.
Τα sportato/poligamato ειναι τα p zero αν θες Pirelli, αλλα εμένα δεν με ενδιαφέρουν, γιατι σπορ οδήγηση με δυο μωρά στο πισω κάθισμα και σκιαδια barbie δεν πανε μαζί. -
Hb 1.6 ίδιο μοντέλο αλλα λίγο νεώτερο, του 2008.
Τα sportato/poligamato ειναι τα p zero αν θες Pirelli, αλλα εμένα δεν με ενδιαφέρουν, γιατι σπορ οδήγηση με δυο μωρά στο πισω κάθισμα και σκιαδια barbie δεν πανε μαζί.Μια από τα ίδια, απλά τα μωρά μου είναι 7 και 10 ετών!
Εαν τα p zero θα έβρισκες στην ίδια τιμή με τα Cinturato ποια θα έπαιρνες;
-
τα cinturato......για να έχεις λάστιχα στην πόλη απο τα πρώτα χλμ!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]