-
Γεια χαρά. Σε civic 1.4 σκέφτομαι να βάλω τα Bridgestone turanza t001 91h σε διάσταση 205/55/16. Πως σας φαίνονται και από τιμές τι παίζει? Κάτι άλλο αντίστοιχο έχετε να προτείνετε?
-
Τα Turanza er300 σε αυτήν την διάσταση όχι ότι ήταν κακά αλλα δεν με εντυπωσίασαν σε κανένα τομέα.
Αλλα (αν και παρόμοια) λαστιχα πάντως και άλλο αυτοκίνητο οπότε who knows. -
Λέγεται ότι τα Τ001 είναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με τα ER300. Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως.
-
Τα er300 φοράω τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Τα t001 μου είπαν ότι είναι πιο βελτιωμένα και λίγο (ελάχιστα) πιο μαλακά. Τιμή στα 300. Να προχωρήσω ή έχετε καμιά άλλη πρόταση?
-
Λογική τιμη και αφού σου άρεσαν και τα er300 δεν βλέπω λόγο να απογοητευθεις αν τα βάλεις.
-
Μάλλον προς τα κει θα πάω.
-
Ο χρήστης rqd έγραψε:
Γεια χαρά. Σε civic 1.4 σκέφτομαι να βάλω τα Bridgestone turanza t001 91h σε διάσταση 205/55/16. Πως σας φαίνονται και από τιμές τι παίζει? Κάτι άλλο αντίστοιχο έχετε να προτείνετε?Τα εβαλα με 310 € πριν απο ενα εξαμηνο. Δεν ακουγεται στο δρομο. Καλο φαινεται.
-
πριν συο μερες εβαλα σε ενα παλιο baleno Που εχουμε για τη δουλεια το bravuris 3 σε 195-50-15...δεν μου φαινεται ασχημο σαν πρωτη εντυπωση..βεβαια πλεον το εχουμε σαν τριτο αυτοκινητο δεν κανουμε ταξιδια και δεν εχουμε ιδιαιτερες απαιτησεις....
στο δικο μου εχω εδω και πλεον 20000 κμ το καταπληκτικο rainsport 3 το οποιο παιδες ..ναι..κανει οτι υποσχεται!!! -
Ο χρήστης kokonekos έγραψε:
πριν συο μερες εβαλα σε ενα παλιο baleno Που εχουμε για τη δουλεια το bravuris 3 σε 195-50-15...δεν μου φαινεται ασχημο σαν πρωτη εντυπωση..βεβαια πλεον το εχουμε σαν τριτο αυτοκινητο δεν κανουμε ταξιδια και δεν εχουμε ιδιαιτερες απαιτησεις....
στο δικο μου εχω εδω και πλεον 20000 κμ το καταπληκτικο rainsport 3 το οποιο παιδες ..ναι..κανει οτι υποσχεται!!!μονο 220 ευρωπουλα με αζωτο (απ οτι μ ειπανε) ,στη λαμια.
τα rainsport 205-50-17 480 eur -
Ο χρήστης rqd έγραψε:
Τα er300 φοράω τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Τα t001 μου είπαν ότι είναι πιο βελτιωμένα και λίγο (ελάχιστα) πιο μαλακά. Τιμή στα 300. Να προχωρήσω ή έχετε καμιά άλλη πρόταση?Με αυτά το αγόρασες; Διαβάζω αλλού πως ήταν τοποθετημένα σε καινούργια αυτοκίνητα.
-
Μια γενικη ερωτηση για λαστιχα,πρωτον πια ειναι η διαφορα τιμης που παιζει απο ιντσα σε ιντσα,πχ απο 15' σε 16' και δευτερον,μια 4αδα πχ michelin energy saver 16 ιντσων ποσο τη βρισκουμε περιπου?
-
Όπως και σε αλλα πράγματα εκτός του μήκους μετράει και το παχος(προφίλ,πλάτος)
-
Ακριβώς αυτό που λέει ο Aikibill. Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ, πέραν του ότι συνήθως οι μικρότερες σε διάμετρο διαστάσεις είναι φτηνότερες. Από εκεί και πέρα, οι πιο εμπορικές διαστάσεις είναι φτηνότερες καθώς υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή και προσφορά τέτοιων ελαστικών.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Τα er300 φοράω τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Τα t001 μου είπαν ότι είναι πιο βελτιωμένα και λίγο (ελάχιστα) πιο μαλακά. Τιμή στα 300. Να προχωρήσω ή έχετε καμιά άλλη πρόταση?
Με αυτά το αγόρασες; Διαβάζω αλλού πως ήταν τοποθετημένα σε καινούργια αυτοκίνητα.
Αν θυμάμαι καλά είχε potenza πάνω καινούριο. Έχουν περάσει και 11 χρόνια.
-
Καποια εμπειρια πληροφορια για τα roadstone κορεατικα ειναι
-
Ο χρήστης VASI έγραψε:
Καποια εμπειρια πληροφορια για τα roadstone κορεατικα ειναιωχ μαιμου της μαιμους μου φαινεται bridgestone---firestone---roadstone
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Γεια χαρά. Σε civic 1.4 σκέφτομαι να βάλω τα Bridgestone turanza t001 91h σε διάσταση 205/55/16. Πως σας φαίνονται και από τιμές τι παίζει? Κάτι άλλο αντίστοιχο έχετε να προτείνετε?
Τα εβαλα με 310 € πριν απο ενα εξαμηνο. Δεν ακουγεται στο δρομο. Καλο φαινεται.
τι ειχες πριν και πως βλεπεις συγκρητικα τα bridgestone?
-
Οσον αφορα τα too1 θα ηθελα να προσθεσω πως σε σχεση με τα er300 ειναι παντου βελτιωμενα.Εχουν πιο μαλακα πλαινα ωστοσο σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι αρκετα σκληροτερα.Σε φρεναρισματα κτλ. δλδ βιαιη χρηση ειναι σιγουρα υποδιεστερα των michelin energy saver και του continental premium contact.
Τωρα εχω τα t001 λογικα θα ξαναβαλω παλι τα ιδια μονο και μονο λογω σκληρου προφιλ κατα τα αλλα δεν ενθουσιαστηκα σε σχεση με τα κορυφαια ελαστικα των michelin και continental(εχουν μαλακα προφιλ τα ατιμα!!!) -
σιγουρα υποδιεστερα των energy saver σε βιαιη χρηση?
ρωταω γιατι τα συγκεκριμενα ειναι ΓΤΠ για τετοια χρηση. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
σιγουρα υποδιεστερα των energy saver σε βιαιη χρηση?
ρωταω γιατι τα συγκεκριμενα ειναι ΓΤΠ για τετοια χρηση.Βιαιη χρηση εννοω φρεναρισματα 60-0 κτλ. οπου τα t001 ειναι υποδιεστερα σιγουρα....απλα δεν βεντουζαρουν(στην βροχη ειναι μεγαλη η διαφορα).Η δε διαφορα οσο φθειρονται αυξανεται.Δεν λεω οτι ειναι μαπα(εγω θα τα ξαναβαλω λογικα)...απλως εχει καπως ιδιατερο προσανατολισμο.Για εμενα με 65αρι προφιλ ειναι μονοδρομος παρα τις μειωμενες σχετικα επιδοσεις.Σε λακουβες πεζοδρομια κτλ. ειναι αθανατα.
Δεν αναφερομαι πουθενα για στροφιλικια αφου στους ελληνικους δρομους για να σαπουνιασεις τα κοντι ή τα μισελιν πρεπει να βρισκεσαι μονο στον δομοκο ή διαφορετικα να εχεις αμαξι με 200+αλογα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]