-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
C drive2......
Δεν τρολαρω......Λαστιχαρες!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Το Σαββατο παω γι αλλαγη ελαστικων σε διασταση 185/60/14.Ειμαι μεταξυ των YOKOHAMA c drive2 και VREDESTEIN Sportrac 5.
Tα βρηκα 210 ευρω η 4αδα.Τα Vredestein εχουν λιγο καλυτερους δεικτες σε οικονομια-προσφυση σε βρεγμενο-θορυβο και το Yokohama ειναι πολυ πιο ομορφο στη χαραξη.
Για πειτε ρε παιδια κι εσεις μια γνωμη.Σε τι αυτοκίνητο;
Προσωπικά ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα τα Vredestein. Αν μπουν όλα στην εξίσωση θεωρώ μονόδρομο τα PC5, τα οποία έχω βάλει ένα χρόνο και τρεις μήνες τώρα (22000km με ένα εμπρός-πίσω τον Απρίλιο στις 10000km) και είμαι υπερευχαριστημένος από την απόδοσή τους στο βρεγμένο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
C drive2......
Δεν τρολαρω......Λαστιχαρες!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Δεν ξερω αν ειναι λαστιχαρες........αλλα ξερω οτι δεν θα σε κρεμασουν ποτε,δεν θα δεις να φευγουν κομματια απο το πελμα,δεν μασανε απο λακουβες,πεζοδρομια.Γενικα ισοροπημενο λαστιχο.Μοναδικο μειον,οτι θελει λιγο ζεσταμα....
-
Λαστιχα για το forester σε 215/60/16 κινειται συχνα πυκνα και σε χωματοδρομους και χωραφια.
Βρηκα τα latitude tour στα 550 και το σκεφτομαι σοβαρα και τα αντιστοιχα yokohama στα 500.
Αλλες ιδεες;;; -
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Έχω ένα Peugeot 308 thp175 και φοράω P zero 225/40/18,τα είχα βάλει πέρυσι μετά από συστάσεις..
Δεν κάνω πολλά χλμ το χρόνο και θα ήθελα κάτι με πιο μαλακή γόμα,τι προτείνετε;
Σκεφτομουν για Toyo r1r η Michelin pilot super sport..
Όσον αφορά τα P zero έχουν 3000κλμ,ποσό να υπολογίσω να μου τα πάρουν,πχ ο Κυριάζης;
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα σε όλους! -
Ο χρήστης Giannik έγραψε:
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!Έχω ένα Peugeot 308 thp175 και φοράω P zero 225/40/18,τα είχα βάλει πέρυσι μετά από συστάσεις..
Όσον αφορά τα P zero έχουν 3000κλμ,ποσό να υπολογίσω να μου τα πάρουν,πχ ο Κυριάζης;
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα σε όλους!Τοyo r1r ειδικη κατηγορια ομως....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ξερω αν ειναι λαστιχαρες........αλλα ξερω οτι δεν θα σε κρεμασουν ποτε,δεν θα δεις να φευγουν κομματια απο το πελμα,δεν μασανε απο λακουβες,πεζοδρομια.Γενικα ισοροπημενο λαστιχο.Μοναδικο μειον,οτι θελει λιγο ζεσταμα....Έχω φορέσει σε διάφορα αυτοκίνητα δύο σετ C.Drive2 και άλλα δύο σετ C.Drive1. Επιμένω ότι είναι λαστιχάρες!
Toyo r1r
Μην κάνεις καμιά αποκοτιά και βάλεις semis. Τρώγονται γρήγορα, δεν δουλεύουν πολύ σωστά με μαμά αναρτήσεις σε νορμάλ αυτοκίνητα (για την ακρίβεια οι αναρτήσεις αποδεικνύονται ανεπαρκείς) και στα νερά είναι ως και επικίνδυνα.
-
Toyo r1rΜην κάνεις καμιά αποκοτιά και βάλεις semis. Τρώγονται γρήγορα, δεν δουλεύουν πολύ σωστά με μαμά αναρτήσεις σε νορμάλ αυτοκίνητα (για την ακρίβεια οι αναρτήσεις αποδεικνύονται ανεπαρκείς) και στα νερά είναι ως και επικίνδυνα.[/quote]
Τα χλμ που κάνω ειναι max 4000 τον χρόνο και ως επι το πλείστον σε εθνικες ..
Θα προτιμουσα μαλακη γόμα για τι ολα τα αλλα ξερένονται... -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Λαστιχα για το forester σε 215/60/16 κινειται συχνα πυκνα και σε χωματοδρομους και χωραφια.
Βρηκα τα latitude tour στα 550 και το σκεφτομαι σοβαρα και τα αντιστοιχα yokohama στα 500.
Αλλες ιδεες;;;Yokohama geolandar at/s
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Αλλες ιδεες;;;Δες λιγο το θεμα στα εκτος δρομου , λαστιχα, που εχω ρωτησει κιολας. Παντως τα tour σε αυτη τη διασταση στην Αθηνα εχουν 440. Εχουν 110 ευρω μεταφορικα για την Κρητη? Ποιον δουλευουν?
Τελος παντων τα tour ειναι ασφαλτινα. Με ποια αντιστοιχα yoko τα συγκρινεις? Το ΑΤ/S παντως παιζει στη κατηγορια του michelin cross 70/30 και ισως παραπανω προς 50/50.
-
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!Έχω ένα Peugeot 308 thp175 και φοράω P zero 225/40/18,τα είχα βάλει πέρυσι μετά από συστάσεις..
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα σε όλους!Τα super sport τα φοράω εδώ και περίπου 25.000χιλιομετρα, και ειναι απίστευτο λάστιχο. Μαλακό, ζεσταίνεται σχετικά εύκολα, στην πέδηση ειναι πολύ καλό, αλλά εκεί που δεν έχει αντίπαλο ειναι στο τιμόνι τόσο τιμόνι. Έχεις την αίσθηση ότι ξυρίσεις. Έχει πολύ μαλακά πλαϊνά, όποτε θέλει προσοχή σε κράσπεδα και λακούβες. Εγώ το φοράω σε 225/40/18, 92Υ, XL. Πρόσεχε γιατί από τιμές θα δεις μεγάλες αποκλίσεις για το συγκεκριμένο ελαστικό. Να το βάλεις ανεπιφύλακτα. Εγώ το φοράω σε Mercedes 220 cdi με 170 άλογα με βάρος τον 1,5 τόνο. Επειδή φοράνε την ίδια διάσταση, μπορώ να σου πω την καλυτερη τιμή που βρήκα, και ετοιμοπαράδοτο, όταν οι άλλοι μου έλεγαν μη διαθέσιμο.
Να σε ρωτήσω τώρα εγώ κάτι, το pzero δε σου άρεσε. Παράθεσε μερικά καλά και κακά του συγκεκριμένου ελαστικού λίγο αναλυτικά, γιατί το σκέφτομαι για την επόμενη αλλαγή. Ούτως ή άλλως, κάθε ενάμισυ χρόνο, θέλω αλλαγή ελαστικών. -
Ο χρήστης XALK έγραψε:
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Έχω ένα Peugeot 308 thp175 και φοράω P zero 225/40/18,τα είχα βάλει πέρυσι μετά από συστάσεις..
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα σε όλους!Τα super sport τα φοράω εδώ και περίπου 25.000χιλιομετρα, και ειναι απίστευτο λάστιχο. Μαλακό, ζεσταίνεται σχετικά εύκολα, στην πέδηση ειναι πολύ καλό, αλλά εκεί που δεν έχει αντίπαλο ειναι στο τιμόνι τόσο τιμόνι. Έχεις την αίσθηση ότι ξυρίσεις. Έχει πολύ μαλακά πλαϊνά, όποτε θέλει προσοχή σε κράσπεδα και λακούβες. Εγώ το φοράω σε 225/40/18, 92Υ, XL. Πρόσεχε γιατί από τιμές θα δεις μεγάλες αποκλίσεις για το συγκεκριμένο ελαστικό. Να το βάλεις ανεπιφύλακτα. Εγώ το φοράω σε Mercedes 220 cdi με 170 άλογα με βάρος τον 1,5 τόνο. Επειδή φοράνε την ίδια διάσταση, μπορώ να σου πω την καλυτερη τιμή που βρήκα, και ετοιμοπαράδοτο, όταν οι άλλοι μου έλεγαν μη διαθέσιμο.
Να σε ρωτήσω τώρα εγώ κάτι, το pzero δε σου άρεσε. Παράθεσε μερικά καλά και κακά του συγκεκριμένου ελαστικού λίγο αναλυτικά, γιατί το σκέφτομαι για την επόμενη αλλαγή. Ούτως ή άλλως, κάθε ενάμισυ χρόνο, θέλω αλλαγή ελαστικών.Αφου εισαι τοσο ενθουσιασμενος και ειναι κορυφαιο σε ολα του,γιατι ψαχνεις τι να βαλεις την επομενη φορα;;;;;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το Σαββατο παω γι αλλαγη ελαστικων σε διασταση 185/60/14.Ειμαι μεταξυ των YOKOHAMA c drive2 και VREDESTEIN Sportrac 5.
Tα βρηκα 210 ευρω η 4αδα.Τα Vredestein εχουν λιγο καλυτερους δεικτες σε οικονομια-προσφυση σε βρεγμενο-θορυβο και το Yokohama ειναι πολυ πιο ομορφο στη χαραξη.
Προσωπικά ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα τα Vredestein. Αν μπουν όλα στην εξίσωση θεωρώ μονόδρομο τα PC5, τα οποία έχω βάλει ένα χρόνο και τρεις μήνες τώρα (22000km με ένα εμπρός-πίσω τον Απρίλιο στις 10000km) και είμαι υπερευχαριστημένος από την απόδοσή τους στο βρεγμένο.Fiat Brava 1.2 16v.Τωρα 'φοραω' τα Dunlop sp sport fast responce.Eξαιρετικο λαστιχο αλλα δυστυχως δεν παραγεται πια.
Τα continental με δεδομενο οτι φαγωνονται πολυ γρηγορα και οτι ειναι πολυ μαλακά λεω να τα αποφυγω.Ασε που ειναι και Γερμανικα! -
Προσωπικά ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα τα Vredestein. Αν μπουν όλα στην εξίσωση θεωρώ μονόδρομο τα PC5, τα οποία έχω βάλει ένα χρόνο και τρεις μήνες τώρα (22000km με ένα εμπρός-πίσω τον Απρίλιο στις 10000km) και είμαι υπερευχαριστημένος από την απόδοσή τους στο βρεγμένο.Fiat Brava 1.2 16v.Τωρα 'φοραω' τα Dunlop sp sport fast responce.Eξαιρετικο λαστιχο αλλα δυστυχως δεν παραγεται πια.
Τα continental με δεδομενο οτι φαγωνονται πολυ γρηγορα και οτι ειναι πολυ μαλακά λεω να τα αποφυγω.Ασε που ειναι και Γερμανικα!Μιλωντας για τετοιας κατηγοριας λαστιχα σε τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα, το λαστιχο πρεπει να ειναι μαλακο και ας φαγωνεται γρηγορα. Εντωμεταξυ ποσο γρηγορα να φαγωθει σε τετοια αμαξια? Στα 4 χρονια και να εχει φτασει στο δεικτη φθορας και να εχει χασει μερικα κομματια το αξιζει εφοσον βασταγε γερα στο δρομο η μαλακη γομα του.
Στα αυτοκινητα επιδοσεων αλλαζουν τα πραγματα.
-
Τα continental με δεδομενο οτι φαγωνονται πολυ γρηγορα και οτι ειναι πολυ μαλακά λεω να τα αποφυγω.Ασε που ειναι και Γερμανικα!Και πολυ καλα θα κανεις.....
-
Ψάχνω πιο μαλακή γόμα,τα pzero είναι κούτσουρο/πιθανώς δεν ταιριάζουν στο αυτοκίνητο το συγκεκριμένο...
Δεν κάνω πολλά χλμ όποτε δεν με ενδιαφέρει η αντοχή σε χλμ αλλά δεν θέλω και να ξεραθούν γρήγορα..
Μετά από πολύ ψάξιμο πιστεύω ότι είτε το pss η το r1r μου ταιριάζουν καλύτερα..
Έχω βρει το pss 570 και το r1r 620...>Ο χρήστης XALK έγραψε:Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Να σε ρωτήσω τώρα εγώ κάτι, το pzero δε σου άρεσε. Παράθεσε μερικά καλά και κακά του συγκεκριμένου ελαστικού λίγο αναλυτικά, γιατί το σκέφτομαι για την επόμενη αλλαγή. Ούτως ή άλλως, κάθε ενάμισυ χρόνο, θέλω αλλαγή ελαστικών. -
Fiat Brava 1.2 16v.Τωρα 'φοραω' τα Dunlop sp sport fast responce.Eξαιρετικο λαστιχο αλλα δυστυχως δεν παραγεται πια.
Τα continental με δεδομενο οτι φαγωνονται πολυ γρηγορα και οτι ειναι πολυ μαλακά λεω να τα αποφυγω.Ασε που ειναι και Γερμανικα!Γιατί δεν κοιτάς και τα Pirelli Cinturato P1 Verde και άσε τα… über alles
-
[/quote]
Αφου εισαι τοσο ενθουσιασμενος και ειναι κορυφαιο σε ολα του,γιατι ψαχνεις τι να βαλεις την επομενη φορα;;;;; [/quote]Δε βλέπω που είναι το περίεργο. Κρίνεις το καλύτερο με βάση τα βιώματά σου και αυτά που έχεις δοκιμάσει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο επειδή το αγνοείς. Πάνω στη βάση αυτή του ζήτησα να μας γράψει τη γνώμη του. Τώρα, αν εσύ θεωρείς πως ό,τι βλέπεις και ξέρεις ειναι και ό,τι υπάρχει, τι να πω, καλά κανείς.
-
Εσυ το χαρακτηρισες απιστευτο λαστιχο ,σε ολα του πολυ καλο
Εγω ξερω οτι 11αδα που κερδιζει δεν αλλαζει -
Στα μέσα Νοεμβρη αποχαιρέτησα την 156 μου για μια 159 TBI TI. Μου πήρε πολύ καιρό η αναζήτηση και κόστισε στο τελος κατι τις παραπανω από μια «απλή» 159 TBI που ηταν ο αρχικος στοχος ωστόσο τα πρώτα 2000 χιλιομετρα ξεπερασαν τις προσδοκιες μου.
Το αυτοκινητο με 58Κ χιλιόμετρα σήμερα θελει 1 βασικό πραγμα:
Ειναι επειγων γιατί είναι ηλικίας 5 ετων ακριβώς (το αυτοκίνητο έχει 1η αδεια κυκλοφορίας Νοεμβριο του 2009) και τα περιπου ιδιας ηλικιας λαστιχα ενώ δεν φαινονται ιδιαιτερα καταπονημενα έχουν όμως «ξεραθεί». Φοράει CONTI SPORT contact3 αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καποιο παραπονο από θεμα ανεσης
Η διασταση είναι 245/40/18
Το αυτοκινητο το χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα για 75 χιλιομετρα από Μαρουσι προς νοτια προαστια και πισω μεσω Αττικης οδο και Βαρης κορωπιου. Αν εξαιρέσεις την αποσταση μεχρι να μπω αττικη οδο η ασφαλτος είναι καλη. Στην αττικη οδο δεν τρεχω ιδιαιτερα αλλα στις γρηγορες Bαρης κορωπιου το πατω αρκετα, οποτε καλο κρατημα είναι βασικο κριτηριο. Με 2 μικρα παιδια όμως και η ανεση εχει σημασια οποτε ψαχνω μια «χρυση τομη» μεταξυ των 2.Η πρωτη ερωτηση λοιπον εϊναι αν παραμεiνω σε CONTINENTAL, SPORT CONTACT 5 η τα πιο mainstream PREMIUM CONTACT 5? Σαν δευτερη ερωτηση, ο ανταγωνισμός τι λέει; Στο παρελθον εχω δοκιμασει PIRELLI P ZERO NERO αλλά παραηταν σκληρά οπότε από Pirelli μόνο τα P7 με απασχολουν. Τα MICHELIN PILOT SPORT 3 είναι μια επιλογη αλλά διαβαζω παντου για γρηγορη φθορα. Τελος αρχιζω και βλεπω με συμπαθεια και τα GOODYEAR efficientgrip performance.
Κάποια γνωμη;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]