-
Να ρωτησω, τα infinity ειναι κινεζικα? Τα φοραει το mitsubishi ASX απο το εργοστασιο απο οτι διαβασα σε μια δοκιμη του ανανεωμενου suv της mitsubishi.
-
Ναι,κινεζικα ειναι.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πρωτα απο ολα αλλαζεις λαστιχα. Δευτερον κοιτας το αμαξι για φθαρμενα συνεμπλοκ, top mount, μπαλακια ψαλιδιων. Του κανεις μια ευθυγραμιση. Τα αμορτισερ αστα για του χρονου ή οποτε μπορεις. Εχει ξερασει λαδι κανενα? Παντως τα 130.000 ειναι πολλα χλμ αλλα οχι κατι τραγικο για αμορτισερ. Σιγουρα εχουν μαλακωσει, η συμπεριφορα στο στριψιμο χειροτερευει, οποτε αν το παρακανεις πας ευκολοτερα για βρουβες. Επισης μην βαλεις μεταχειρισμενα, ειναι πολυ φθηνα τα αμορτισερ του ατος.Φιλαράκι σ' ευχαριστώ για την απάντηση και μάλλον αυτό θα κάνω, αλλα η ερώτηση μου έχει να κάνει και στο κατα πόσο θα κάνουν ζημιά στα καινούργια λάστιχα τα καταπονημένα αμορτισέρ. Αλλα μάλλον απ' οτι κατάλαβα δεν είναι και τόσο
-
Το ταλαιπωρημενο (οχι κατεστραμενο) αμορτισερ δεν προκαλει τιποτα στο λαστιχο. Τα αλλα ομως που σου ειπα προκαλουν πολλα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Να ρωτησω, τα infinity ειναι κινεζικα? Τα φοραει το mitsubishi ASX απο το εργοστασιο απο οτι διαβασα σε μια δοκιμη του ανανεωμενου suv της mitsubishi.Θεος και παναγια..........
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το ταλαιπωρημενο (οχι κατεστραμενο) αμορτισερ δεν προκαλει τιποτα στο λαστιχο. Τα αλλα ομως που σου ειπα προκαλουν πολλα.Σ' ευχαριστώ φίλε. Σε πρώτη ευκαιρία θα ρίξω τον έλεγχο εκεί που είπες...
-
Εδώ τα περισσότερα Polo(και κάποια Golf),έρχονται με Nexen......
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Εδώ τα περισσότερα Polo(και κάποια Golf),έρχονται με Nexen......Α.....αυτα ειναι γερμανικα και επιδοξα premium
Να τα λεμε αυτα........ -
Η ηλεκτρονική ευθυγράμμιση είναι καλύτερη από την συμβατική?
-
καλησπερα στην παρεα.σημερα μετα απο πολυ ψαξιμο στην αγορα ελαστικων και αφου δεν εβρισκα στην διασταση μου τα πρεμιουμ κοντακτ 5 μιας κ τωρα φοραω τα 2 παρηγγειλα τα ρεινσπορτ 3 .ελπιζω να βγουνε καλα,,για να σασ προλαβω θα απαντησω στην ερωτηση γιατι αυτο??επειδη κινουμαι συνεχεια με καθε κακοκαιρια φοβαμαι πολυ το βρεγμενο οποτε εψαχνα για κατι που σιγουρα δεν γλισταρει στο βρεγμενο...
-
Ο χρήστης VASI έγραψε:
Η ηλεκτρονική ευθυγράμμιση είναι καλύτερη από την συμβατική?Ναι,οι τιμες για καθε μοντελο ειναι συγκεκριμενες και ο μαστορας ακολουθει ενα μπουσουλα....
-
Ο χρήστης kokonekos έγραψε:
καλησπερα στην παρεα.σημερα μετα απο πολυ ψαξιμο στην αγορα ελαστικων και αφου δεν εβρισκα στην διασταση μου τα πρεμιουμ κοντακτ 5 μιας κ τωρα φοραω τα 2 παρηγγειλα τα ρεινσπορτ 3 .ελπιζω να βγουνε καλα,,για να σασ προλαβω θα απαντησω στην ερωτηση γιατι αυτο??επειδη κινουμαι συνεχεια με καθε κακοκαιρια φοβαμαι πολυ το βρεγμενο οποτε εψαχνα για κατι που σιγουρα δεν γλισταρει στο βρεγμενο...Έκανες τη καλύτερη επιλογή,άν όντως έχεις 'νερά' συχνά!!
-
ΤΖΙΦΟΣ!!!!!!! παρηγγειλα τα λατιχα και μου ειπαν οτι εχουν μονο δυο και οτι δεν ξερουν ποτε θα εχουν παλι διαθεσιμοτητα.
μεταξυ contisport5(530ευρω) kai efficientgrip preformance(540)???? ποιο λετε καλυτερο για εθνικο δικτυο με νορμαλ ταχυτητες σε σενταν ?αλλα να ειναι καλο στο βρεγμενο ...??? -
αυτα υπαρχουν σιγουρα μ ειπαν.....
-
Ο χρήστης Alex2014 έγραψε:
Καλησπερα
εχω το yaris 2009 και ηρθε η ωρα για ελαστικα - το αυτοκινητο για τα επομενα 2-3 χρονια θα κινειται Γερμανια (βορεια) και μου προτειναν τα Vredestein QUATRAC 5 δλδ all-season σε καλη νομιζω τιμη. Ειναι καλη ιδεα, ή πρεπει μηπως να κοιταξω να παρω ξεχωριστα χειμερινα-θερινα ελαστικα ?
Το καλύτερο θα ήταν διαφορετικά λάστιχα για το χειμώνα και διαφορετικά για το καλοκαίρι καθώς τα All Weather είναι συμβιβασμός από όλες τις απόψεις. Επίσης νομίζω ότι η γερμανική νομοθεσία απαιτεί να φοράς Winter Tyres τον χειμώνα αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό.
Βασικα, απο οτι μου ειπαν εφοσον το αμαξι δεν εχει γερμανικες πινακιδες, δεν ειμαι υποχρεωμενος να βαλω χειμερινα - επισης, ουσιαστικα μονο τα 2 μπροστινα ειναι για αλλαγη, τα 2 πισω κρατανε ακομα καμια 10χιλ χλμ πιστευω. Απλα οταν ρωτησα, δεν ηξερα οτι μη registrered αυτοκινητα δεν ειναι υποχρεωμενα να εχουν χειμερινα λαστιχα εδω - Οποτε τι θα προτεινατε ? Αλλαγη τα δυο μπροστινα μονο ? Μηπως ολα και ας μην ειναι η ωρα τους για τα πισω ? Και αν ναι, τι και καμια προταση ? (πχ all-season, συνδυασμο μπρος-πισω, κατι αλλο?) Ευχαριστω, και συγνωμη για τις ερωτησεις, ειμαι λιγο αδαης απο αυτα.
Καμια βοηθεια ?
-
Να βεβαιωθείς ότι σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς winter tyres σε καλύπτει η ασφάλεια.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Να βεβαιωθείς ότι σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς winter tyres σε καλύπτει η ασφάλεια.Ναι, ειναι οκ - μου ειπαν τα all-season καλυπτουντονται απο το νομο και οτι για
-
Μπορεί κανείς να μου πει από πού αγοράζετε λάστιχα Vredestein στην Αθήνα ?
Έψαξα παντού αλλά δεν βρήκα τίποτε. Μόνο να μου τα φέρουν από το εξωτερικό.
Κάποιος ΙΚΑΡΟΣ που τα έφερνε, δεν έχει πια site
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... 9006,d.ZGU
-
@iparout
Κάνε μια ερώτηση στο υποκατάστημα Αθηνών,
http://www.tsiantoulis.gr/?page_id=8 -
Ο χρήστης kokonekos έγραψε:
ΤΖΙΦΟΣ!!!!!!! παρηγγειλα τα λατιχα και μου ειπαν οτι εχουν μονο δυο και οτι δεν ξερουν ποτε θα εχουν παλι διαθεσιμοτητα.
μεταξυ contisport5(530ευρω) kai efficientgrip preformance(540)???? ποιο λετε καλυτερο για εθνικο δικτυο με νορμαλ ταχυτητες σε σενταν ?αλλα να ειναι καλο στο βρεγμενο ...???τα δευτερα τα εχω,ειναι τελεια εκτος απο ενα πραγμα
ειναι εξωφρενικα μαλακα
και η γομα και ακομα περισσοτερο το πλαινο.
τι διαστασεις φορας?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]