Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    I
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 59
    • Best 1
    • Groups 0

iparout

@iparout

0
    Profile views
    59
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

iparout Unfollow Follow

Best posts made by iparout

• Ssangyong Αυτοκίνητα

Χαίρετε.

Είμαι στην αναζήτηση ενός SUV για την οικογένεια και παραξενεύομαι που κανείςι δεν συζητάει ποτέ για τα αυτοκίνητα της εν λόγω εταιρίας. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει το Tivoli αλλά δεν θα με χάλαγε και το XLV. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ αισθητικά (ειδικά το Tivoli) και δελεάζομαι να πάω να τα δω από κοντά για να έχω συγκεκριμένη άποψη και για την ποιότητα εσωτερικού κ.τ.λ.

Πώς και δεν κυκλοφορούν πολυ ? Τόσο κακά αυτοκίνητα είναι τελικά ?

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      I
      iparout

Latest posts made by iparout

• Ssangyong Αυτοκίνητα

Χαίρετε.

Είμαι στην αναζήτηση ενός SUV για την οικογένεια και παραξενεύομαι που κανείςι δεν συζητάει ποτέ για τα αυτοκίνητα της εν λόγω εταιρίας. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει το Tivoli αλλά δεν θα με χάλαγε και το XLV. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ αισθητικά (ειδικά το Tivoli) και δελεάζομαι να πάω να τα δω από κοντά για να έχω συγκεκριμένη άποψη και για την ποιότητα εσωτερικού κ.τ.λ.

I
      iparout
    • RE: Ssangyong Αυτοκίνητα

Χαίρετε.

I
      iparout
    • RE: Opel Crossland X

Έχουμε τίποτε νεότερο όπως διαθεσιμότητα στην Ελλάδα, τιμές? Θα πάρω το μοκκα ντίζελ τον Ιούνιο (βγαίνει 22000) αλλα αν το συγκεκριμένο ειναι overall καλύτερο, θα το σκεφτώ σοβαρά.

I
      iparout
    • RE: Επισκευή γρατζουνιάς από κλειδί ?

Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
      Chipsaway στα Μελισσια για χαρακομενες με κλειδι αριστερες πορτες,λιγο εμπρος αριστερο φτερο και ακομα λιγοτερο πισω αριστερο,για τοπικο βαψιμο μου ζητησαν 280ε τα οποια θεωρω υπερβολικα.

Το πήγα Paintbull στην Αλίμου (ίδιοι τεχνικοί με το Paintbull στον Άγιο Δημήτριο που έκλεισε/μεταφέρθηκε). 140 ευρώ + ΦΠΑ για τοπική βαφή.

Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα όταν το πάρω.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      I
      iparout

Ο χρήστης barimagas έγραψε:

Σε chipway ρωτησες?

Έχω καλή εμπειρία από Paintbull ston Άγιο Δημήτριο oπότε θα ρωτoούσα εκεί αλλά το κατάστημα έκλεισε (και ήταν τα κεντρικά). Θα πάρω στην καινούρια διεύθυνση στην Καλλιθέα μήπως είναι ίδιοι και απλά άλλαξαν περιοχή.

Γενικά τόσο η Chipsaway όσο και η Paintbull είναι franchise οπότε για να πάω σε κάποιο μαγαζί τους θα πρέπει να υπάρχει καλό feedback από άλλους πελάτες. Για Chipsaway δεν ξέρω ποια καταστήματα είναι καλά.

Για τους συγκεκριμενους στον αγιο δημητριο ειχα παει πριν χρονια, kia ceed μαυρο μια κ@ριολα μου το χαρακωσε γυρω γυρω πορτες φτερα προφυλακτηρες ειχα δωσει 250 ευρο θυμαμαι. Αριστο βαψιμο μετα απο 4 χρονια δεν φενεται καμια διαφορα -εννοειται τοπικο βαψιμο-.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει κλείσει μάλλον το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί δεν το έχουν πια στο site τους. Ήταν τα κεντρικά εκεί οπότε θα πάρω τηλ στα νέα κεντρικά κάπου στην Καλλιθέα να δω αν είναι οι ίδιοι και απλά μετακόμισαν.

I
      iparout

Ο χρήστης cson έγραψε:
      Σε chipway ρωτησες?

Έχω καλή εμπειρία από Paintbull ston Άγιο Δημήτριο oπότε θα ρωτoούσα εκεί αλλά το κατάστημα έκλεισε (και ήταν τα κεντρικά). Θα πάρω στην καινούρια διεύθυνση στην Καλλιθέα μήπως είναι ίδιοι και απλά άλλαξαν περιοχή.

Γενικά τόσο η Chipsaway όσο και η Paintbull είναι franchise οπότε για να πάω σε κάποιο μαγαζί τους θα πρέπει να υπάρχει καλό feedback από άλλους πελάτες. Για Chipsaway δεν ξέρω ποια καταστήματα είναι καλά.

I
      iparout

Ο χρήστης cson έγραψε:
      Ειναι αρκερα ευκολο χρωμα. Θα εκανα την δουλεια και σε πιο φθηνο φανοποιο, αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη τι ποιοτητας βερνικι και χρωμα θα βαλει.

Σκεφτόμουν αρκετά και τοπική βαφή. Δεν έχει μεγάλη διαφορά σε θέμα τιμής μιας και είναι μεγάλη γρατζουνιά αλλά μου φαίνεται too much να βάψω όλη την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου για μια γρατζουνιά. Άσε που μεταπωλητικά πέφτει και η αξία αν δούνε το μισό αυτοκίνητο βαμμένο.

I
      iparout

Ο χρήστης cson έγραψε:
      Ειναι ασημι χρωμα? Αν ναι προχωρα σε καλο φανοποιο οπως σου προτεινα και καντου εξηγηση οτι εαν δεν πετυχει το χρωμα θα το βαφει μεχρι να το πετυχει ιδιο. Τα υπολοιπα χρωματα ειναι καπως ευκολοτερα.

Άσπρο είναι το χρώμα.

I
      iparout

Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:

Πέρασα από τον Λαμπρινό. Μου πρότεινε ολική βαφή φτερού και πόρτας. Φάνηκε πολύ σοβαρός επαγγελματίας και με τιμές ίδιες με τον άλλων φανοποιών. Βλέπω δε και στη σελίδα του στο fb πολύ καλές κριτικές από δεκάδες φίλους, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον είναι κατευθυνόμενες αυτές οι ιστοσελίδες ή/και σβήνονται οι κακές κριτικές. Πάντως αποκόμισα πολύ καλή εντύπωση.

Λύσεις όπως κόλλες κτλ δεν θα τις ήθελα και ούτε παίζει να το αφήσω έτσι μέχρι να μαζευτούν πολλά για να το φτιάξω (φαίνεται λαμαρίνα). Με το αυτοκίνητο έχω τρελή λόξα, δεν μπορώ να το βλέπω τραυματισμένο !

Τι αυτοκινητο είναι?Οπως και να χει αν είναι κανα ομορφο-σπορ κτλ. στην θεση σου θα συνηθιζα να το βλεπω τραυματισμενο....
      Στην ιδια πολη στο ιδιο σημειο σχεδόν μου εχουν σπασει κεραια,γρατσουνια με κλειδι μεχρι λαμαρινα από πισω εως μπροστα και εχουν προσπαθησει να σπασουν το αστερι το οποιο επιβιωνει εως σημερα παρα τις προσπάθειες πολλων κατακαιρους....
      Απλως να ευχεσαι να μην πετυχεις τον π@@@@τη γιατι μετα θα σε βαλουν και να τον πληρωνεις αντι να σου κανουν αγαλμα στο σημειο εκεινο...
      Στο Τεξας αν μπει ο άλλος σπιτι σου και τον σκοτωσεις σου δινουν 5κ δολλαρια εδώ θα σε στειλουν φυλακη αν τουλουμιάσεις καποιον που καταστρεφει περιουσια....Τα δυο ακρα αντίθετα....

Πρόκειται για σπόρ διθέσιο αλλά η ζημιά δεν έγινε σε περιοχή που συνήθως συχνάζω. Το αυτοκίνητο συνηθίζω να το βάζω πάντα σε γκαράζ απλά πολλές φορές αναγκάζομαι να το αφήνω στο δρόμο όταν πηγαίνω στις διάφορες δουλειές. Μάλλον καλύτερα που δεν τον πέτυχα τον πούστη γιατί τώρα θα τρέχαμε σε αστυνομίες, αυτόφωρα, νοσοκομεία κτλ.

Θα το φτιάξω, δεν παίζει. Απλά ρωτάω μήπως κάποιος έχει καλή εμπειρία από συγκεκριμένο μάστορα/φανοποιό.

I
      iparout

Πέρασα από τον Λαμπρινό. Μου πρότεινε ολική βαφή φτερού και πόρτας. Φάνηκε πολύ σοβαρός επαγγελματίας και με τιμές ίδιες με τον άλλων φανοποιών. Βλέπω δε και στη σελίδα του στο fb πολύ καλές κριτικές από δεκάδες φίλους, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον είναι κατευθυνόμενες αυτές οι ιστοσελίδες ή/και σβήνονται οι κακές κριτικές. Πάντως αποκόμισα πολύ καλή εντύπωση.

Λύσεις όπως κόλλες κτλ δεν θα τις ήθελα και ούτε παίζει να το αφήσω έτσι μέχρι να μαζευτούν πολλά για να το φτιάξω (φαίνεται λαμαρίνα). Με το αυτοκίνητο έχω τρελή λόξα, δεν μπορώ να το βλέπω τραυματισμένο !

I
      iparout
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ