-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
και πολύ καλά έκανες αν και τα pirelli τα θεωρώ ισάξια και ίσως βγάζουν και περισσότερα χιλιόμετρα.Nτροπη... Ιεροσυλια!
-
Λοιπόν, ψάχνω για λάστιχα για το αμάξι(renault laguna 1999) και απο ένα σύντομο ψάξιμο(πρέπει να τα πάρω αύριο γιατί φεύγω) είμαι ανάμεσα σε michelin energy saver goodyear efficientgrip performance και dunlop blueresponse σε 195/65 15 . Τι λέτε?
-
Τί να πούμε.......
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
και πολύ καλά έκανες αν και τα pirelli τα θεωρώ ισάξια και ίσως βγάζουν και περισσότερα χιλιόμετρα.Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν προτίμησα τα P7 είναι πως σε 2 γνωστούς μου πέταξαν 'βυζί'και αυτό με προβλημάτισε
-
Για τα Toyo PX R888 τι λέτε;
195/55/15 400ευρώ. Υπάρχει καλυτερη τιμη στην αγορα; -
Καλησπέρα
ενδιαφέρομαι για αγορά ελαστικών για Hyundai Matrix 2009 για χρήση κυρίως μέσα στην πόλη.
(καβαλάω πεζοδρομια) μου εχουν προτείνει τα εξής:Bridgestone TURANCA ER 300 ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Η &
YOKOHAMA C DRIVE 2 &
YOKOHAMA BLUE EARTHψάχνω για λαστιχα με μαλακό πέλμα και σκληρά πλαινά, υπάρχει κάτι τέτοιο? και αν ναι ποιο ειναι αυτο, γιατι ο καθένας λεει τα δικά του. Τα Bridgestone TURANCA μου εχουν πει οτι έχουν την ίδια γόμα ολα αυτα τα χρονια και καλο θα ήταν να βάλω καποιο ελαστικό καινουργιας τεχνολογίας επίσης (τα Bridgestone TURANCA ) έχουν πολυ ναιλον και ειναι σκληρα ελαστικά παντου.
Μου πρότειναν και το Bridgestone T001 αλλά βγαίνουν μονο με δείκτη ταχύτητας V αλλοι λε΄νε οτι βγαίνουν και σε H
Ειχα pirelli V δείκτης ταχύτητας και ήταν σκληρά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
edit mod
-
Ο χρήστης spyros70 έγραψε:
Καλησπέρα
ενδιαφέρομαι για αγορά ελαστικών για Hyundai Matrix 2009 για χρήση κυρίως μέσα στην πόλη.
(καβαλάω πεζοδρομια) μου εχουν προτείνει τα εξής:Bridgestone TURANCA ER 300 ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Η &
YOKOHAMA C DRIVE 2 &
YOKOHAMA BLUE EARTHψάχνω για λαστιχα με μαλακό πέλμα και σκληρά πλαινά, υπάρχει κάτι τέτοιο? και αν ναι ποιο ειναι αυτο, γιατι ο καθένας λεει τα δικά του. Τα Bridgestone TURANCA μου εχουν πει οτι έχουν την ίδια γόμα ολα αυτα τα χρονια και καλο θα ήταν να βάλω καποιο ελαστικό καινουργιας τεχνολογίας επίσης (τα Bridgestone TURANCA ) έχουν πολυ ναιλον και ειναι σκληρα ελαστικά παντου.
Μου πρότειναν και το Bridgestone T001 αλλά βγαίνουν μονο με δείκτη ταχύτητας V αλλοι λε΄νε οτι βγαίνουν και σε H
Επειδή τα Τ001..δέν έχουν τόσο πολύ νάυλον βάλε τα ER 300 και πές της'πηγής' σου,να ξαναπεράσει τον Σεπτέμβρη.....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Καλησπέρα
YOKOHAMA C DRIVE 2 &
Επειδή τα Τ001..δέν έχουν τόσο πολύ νάυλον βάλε τα ER 300 και πές της'πηγής' σου,να ξαναπεράσει τον Σεπτέμβρη.....
απο οτι κατάλαβα δεν ισχύει αυτο για το ναυλον. Τα υπολοιπα που αναφέρω δεν κάνουν? γιατι δεν θέλω να πάρω με δείκτη V
Τα ER 300 δεν είναι πιο παλιό μοντέλο? απο το Τ001 γιατι μου προτεινεις αυτο? Θα ηθελα να μου πεις και τη γνώμη σου εαν γνωρίζεις γιαι Yokohama (μοντέλα που γράφω παραπανω° ή Toyio
-
επισης το Τ001 βγάζει σε Η ταχύτητα? ξέρεις αν ειναι σκληρά?
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Καλησπέρα
YOKOHAMA C DRIVE 2 &
Αυτό που ζητάς είναι** VREDESTEIN SPORTRAC 5**!!!
-
ουτε που τα εχω ξανακουσει! τι εταιρεία ειναι αυτα ειναι θυγατρική καποιας άλλης?
-
Μετα απο χρηση δυο+κατι ετων με kleber viaxer σε 165/70/13, εκθαμβος εχω μεινει απο το εκπληκτικο φρεναρισμα τους. Εχω γλιτωσει 3 φορες την τελευταια βδομαδα πεταγματα απο στοπ και κοκκινα σε δρομους καθρεπτη που πραγματικα δεν περιμενα να σταματησει. Το ιδιο μου ειπαν και οι συνεπιβατες που ηταν διαφορετικοι σε καθε ενα περιστατικο, οι οποιοι δεν ειναι ασχετοι με το αντικειμενο. Αυτα απο λαστιχο κοστους 170 ευρω εναντι 230 μισελεν και κοντινενταλ.
-
Ο χρήστης spyros70 έγραψε:
ουτε που τα εχω ξανακουσει! τι εταιρεία ειναι αυτα ειναι θυγατρική καποιας άλλης?Είναι εταιρία πιο παλαιά και από τον προπάππου σου. Αγοράστηκε κάποιαστιγμή η μισή από την BF Goodridge η οποία ανήκει εδώ και χρόνια στην Michelin.
Στα ελαστικά όλες οι καμμιά 100άδα εταιρίες ανήκουν σε 3-4 μεγάλους ομίλους, οι περισσότερες ίσως να ανήκουν στην MichelinMichelin has 111,200 employees worldwide of 120 different nationalities and produces over 171 million tires in 67 sites in 17 countries.
Aκόμα και την Bridgestone έχει αγοράσει από το 2008. Μην ψάχνεις να βρείς άκρη
http://www.autoindustriya.com/auto-indu ... again.htmlhttp://www.apollovredestein.com/about-a ... Lang=en-US
-
Φιλε 21 quadra το θέμα με τα vredestein ειναι οτι δεν τα βρισκεις και ακομα και σε λαστιχαδες να πας σου λενε οτι δεν βρισκονται στην Ελλαδα. Και ενα δευτερο θεμα ειναι οτι σε ιντερνετικα μαγαζια εχουν ελαχιστη διαφορα τιμης απο τα επωνυμα επομενως χανουν το πλεονεκτημα τους ωστε να χτυπησουν τα αλλα επωνυμα και ανταγωνιστικα τους ελαστικα. Τωρα ισως να εχουν μεγαλες τιμες τα ιντερνετικα αλλα αφου δεν τα βρισκεις εξω πως να κανεις συγκρισεις; Δηλαση αν στην τετραδα η διαφορα ειναι 15-20 ευρω τοτε πας σε ενα επωνυμα και ευκολα ευρισκομενο ελαστικο.
-
Aπάντησα μόνο για την εταιρία αν είναι γνωστή, με τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι, φοράω 15άρια και την ίδια μάρκα και μοντέλο λάστιχο εδώ και 10 χρόνια, ελπίζω να το βγάζει συνέχεια και να το βρίσκω, αν και μάλλον το σταμάτησε ή δεν το φέρνει ο Θεοχαράκης, οπότε θα πάω ή στο Advan ή σε κάποιο Τοyo
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokoh ... -Sport.htm
Μη αρχίσουν οι εξυπνάδες ότι έχω τα ίδια λάστιχα 10 χρόνια, την ίδια μάρκα και το ίδιο μοντέλο εννοώ.
-
Επανέρχομαι με το θέμα αλλαγής ελαστικών σε Terios II 1.5 Special, με διάσταση 235/60/R16.
Την επόμενη εβδομάδα αλλάζω λάστιχα.
Κοιτάζω για λάστιχα ασφάλτινα, αφού υπάρχει άλλο σετ για χώμα.Μέχρι στιγμής έχω δει: Pirelli Cint P7, Michelin latitude tour HP(κάπως πιο χωμάτινα), Vredestein Ultrac Cento και Bridgestone Dueler HP sport.
Tι άλλο έχετε να προτείνετε; Από τα παραπάνω ποια είναι τα καλύτερα;
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Επανέρχομαι με το θέμα αλλαγής ελαστικών σε Terios II 1.5 Special, με διάσταση 235/60/R16.
Κοιτάζω για λάστιχα ασφάλτινα, αφού υπάρχει άλλο σετ για χώμα.Μέχρι στιγμής έχω δει: Pirelli Cint P7, Michelin latitude tour HP(κάπως πιο χωμάτινα), Vredestein Ultrac Cento και Bridgestone Dueler HP sport.
Michelin φιλε. Προσωπικα δεν το ρισκαρω να δοκιμασω αλλα.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Φιλε 21 quadra το θέμα με τα vredestein ειναι οτι δεν τα βρισκεις και ακομα και σε λαστιχαδες να πας σου λενε οτι δεν βρισκονται στην Ελλαδα. Και ενα δευτερο θεμα ειναι οτι σε ιντερνετικα μαγαζια εχουν ελαχιστη διαφορα τιμης απο τα επωνυμα επομενως χανουν το πλεονεκτημα τους ωστε να χτυπησουν τα αλλα επωνυμα και ανταγωνιστικα τους ελαστικα. Τωρα ισως να εχουν μεγαλες τιμες τα ιντερνετικα αλλα αφου δεν τα βρισκεις εξω πως να κανεις συγκρισεις; Δηλαση αν στην τετραδα η διαφορα ειναι 15-20 ευρω τοτε πας σε ενα επωνυμα και ευκολα ευρισκομενο ελαστικο.Παντως εδω στη Λαρισα υπαρχει μαγαζι που τα δουλευει.Μαλιστα οταν ειχα παει ν αλλαξω λαστιχα στο αυτοκινητο του πατερα μου,μου τα προτεινε μονος του οταν τον ρωτησα για το δικο μου για το τι λαστιχα να βαλω.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Michelin φιλε. Προσωπικα δεν το ρισκαρω να δοκιμασω αλλα.
Το μόνο που με προβληματίζει στα Michelin είναι η πιθανότητα περισσότερου θορύβου...
Θέλω ένα ήσυχο λάστιχο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]