-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
@nippon...Τα μειον τους ειναι οτι γινεται πιο σκληρη η αποσβεση...Δέ θα τό'λεγα......
Αυτην την εντυπωση μου εχουν αφησει σε σχεση με τα PS3 που φοραγα πριν. Ισως την εχω μονο εγω...
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Ουαου, λαστιχαρα.... Ανατριχιλα
Γιατι τοσο χαλια ειναι τα fulda; Τελευταια ακουω ολο και περισσοτερους να τα προτιμούν. Τοσο που σκεφτομαι στην επομενη αλλαγη (η οποι αργει ακομα κανα δυο χρονια) να τα προτιμησω. Σε θεμα τιμης παντως φυσανε. Εγω ανα εβαζα τωρα θα δοκιμαζα τα ecocontrol hp σε 185/55/15. Και στην προηγουμενη αλλαγη μου τα χε προτεινει λαστιχας αλλα προτιμησω conti pc5 και προκοψα. Η διαφορα τιμης ειναι χαοτική.
ολο και περισσοτεροι τα προτιμουν γιατι νομιζουν οτι τα 30 ευρω παραπανω που κοστιζει ενα σοβαρο λαστιχο θα τους σωσει, μην μπερδευεσαι.
-
Πριν μια εβδομαδα μπηκαν στο χιουνται κουπε τα toyo drb σε 195/55-15 στα 300€ ,ευτυχώς υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα παρόλο που είναι δύσκολη διάσταση.Πρωτες εντυπώσεις ότι είναι πολύ μαλακό και φυσικά σε σχέση με τα προηγούμενα που είχα είναι μέρα με την νύχτα.Τα παλιά ήταν μισελεν ενερτζυ που τα είχα βάλει μεταχειρισμένα για να περάσω μέχρι να βάλω καινούργια.Πρέπει να είναι και πιο ήσυχα αλλά πρέπει να αλλάξω και ενα μπροστινό ρουλεμάν για να το επιβεβαιώσω.Απο αντοχή τα φοβάμαι λίγο αλλά θα δείξει.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
τελικα παρήγγειλα τα fulda sportcontact το οποιο θεωρώ αξιοπρεπέστατη λυση με 290ε.
νομιζω ειναι κατι που ικανοποιει και τους 2 οδηγους(εμενα +φαδερ)
η φουλδα θυγατρικη της γκουντγειαρ δεν ειναι!?...να μας λες εντυπώσεις μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο, αν αντέξεις τόσο να οδηγείς με αυτά... Σχεδόν όλοι όσοι γνωρίζω που έβαλαν Fulda πρώτη φορά και ενώ στην αρχή έλεγαν ικανοποιητικά σχόλια τελικά το μετάνιωσαν.
Αλλά επειδή όλοι και όλα αλλάζουν και εξελίσονται θα ήθελα να μάθω αφού αφορούν και δική μου πιθανή μελλοντική τοποθέτηση αυτά που διάλεξες
-
Καλημερίζω. Έβαλα τα uniroyal rainsport 3 σε 195/50/15 82h πριν 10μέρες.Τα εχω βάλει σε skoda fabia με 240€. Έχω διανύσει 1300χλμ και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλά. Λέω αρκετά επειδή σαν καινούργιο λάστιχο αποδίδει πολύ καλά. Θα δω και διάρκεια.
Το θετικότατο που παρατήρησα είναι ότι ενώ με άλλα λάστιχα είχα φαινόμενο υδρολίσθησης με ταχύτητες 80+ , αυτό (με τις τελευταίες μπόρες) αποδίδει πολύ καλύτερα. Νομίζω ότι έχει το όνομα αλλά και την χάρη.
Τα προηγούμενα ήταν τα kumho ecsta kv31, και πριν από αυτά είχα τα toyo proxes t1r.
Θα επανέλθω όταν φτάσω σε 10κ.
edit
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν μια εβδομαδα μπηκαν στο χιουνται ...Τα παλιά ήταν μισελεν ενερτζυ που τα είχα βάλει μεταχειρισμένα για να περάσω μέχρι να βάλω καινούργια....Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτόμε τα μεταχειρισμένα. Αν το είχε αναφέρει κάποιο μέλος πιστεύω ότι η ειρωνία θα πήγαινε σύννεφο.
-
Ο χρήστης fabil έγραψε:
...Πριν μια εβδομαδα μπηκαν στο χιουνται ...Τα παλιά ήταν μισελεν ενερτζυ που τα είχα βάλει μεταχειρισμένα για να περάσω μέχρι να βάλω καινούργια....
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτόμε τα μεταχειρισμένα. Αν το είχε αναφέρει κάποιο μέλος πιστεύω ότι η ειρωνία θα πήγαινε σύννεφο.
...υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες κάποιοι ιδιοκτήτες θέλουν αλλάξουν ζαντολάστιχα και έτσι ενώ είναι σχετικά φρέσκα τα λάστιχα, τα πουλάνε μεταχειρισμένα... Σε άλλες περιπτώσεις, κάποιοι θεωρούν ότι τα λάστιχά τους έχουν πεθάνει ενώ έχουν αρκετή ζωή μέσα τους... Βέβαια η προσοχή που θα πρέπει να δώσει κανείς στην επιλογή ενός μεταχειρισμένου ελαστικού είναι πολύ μεγαλύτερη για να είναι ασφαλής.
Δεν ξέρω λοιπόν γιατί θα πρέπει να ειρωνεύονται κάποια μέλη με αυτό, ή και με οτιδήποτε άλλο. Κακώς το κάνουν και στην ουσία δεν μπορούν τις περισσότερες φορές να δικαιολογήσουν θέση τους και για αυτό καταφεύγουν στην ειρωνία, τον κακό αδελφό του χιούμορ.
Παρεπιπτόντως, με'γειά τα λάστιχα! Καλοτάξιδα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν μια εβδομαδα μπηκαν στο χιουνται κουπε τα toyo drb σε 195/55-15 στα 300€ ,ευτυχώς υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα παρόλο που είναι δύσκολη διάσταση.Πρωτες εντυπώσεις ότι είναι πολύ μαλακό και φυσικά σε σχέση με τα προηγούμενα που είχα είναι μέρα με την νύχτα.Τα παλιά ήταν μισελεν ενερτζυ που τα είχα βάλει μεταχειρισμένα για να περάσω μέχρι να βάλω καινούργια.Πρέπει να είναι και πιο ήσυχα αλλά πρέπει να αλλάξω και ενα μπροστινό ρουλεμάν για να το επιβεβαιώσω.Απο αντοχή τα φοβάμαι λίγο αλλά θα δείξει.Καλη επιλογη,ειναι λαστιχο αναμεσα σε τουρισμου και σπορ κατηγορια.......
Χωρις ταρζανιες 3 χρονακια θα τα βγαλει ανετα -
Ο χρήστης fabil έγραψε:
Πριν μια εβδομαδα μπηκαν στο χιουνται ...Τα παλιά ήταν μισελεν ενερτζυ που τα είχα βάλει μεταχειρισμένα για να περάσω μέχρι να βάλω καινούργια....
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτόμε τα μεταχειρισμένα. Αν το είχε αναφέρει κάποιο μέλος πιστεύω ότι η ειρωνία θα πήγαινε σύννεφο.
Ειρωνία επειδή ποτέ δεν το κατάλαβες αυτόμε τα μεταχειρισμένα;
Δούλευα σε πρατήριο που είχε και βουλκανιζατέρ δίπλα.Έτυχε μια τετραδα ενερτζυ που την είχε βγάλει κάποιος απο λιζινκ αμάξι,40Κχλμ (2χρονών) είχαν κάνει και τα άλλαξαν .Σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ καλό VFM ,τζάμπα.Με αυτά έκανα σχεδόν 10000χλμ και φτάσαμε στην αλλαγή.
-
Συμφερει οικονομικα να περνας απο μεταχειρισμενο πριν πας στο καινουριο? Ποσο χρονων ηταν τα παλια και ποσο σου δωσανε τα μεταχειρισμενα?
Edit
Εκτος αν κυριολεκτεις με το 'τσαμπα' οποτε οντως συμφερει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν μια εβδομαδα μπηκαν στο χιουνται ...Τα παλιά ήταν μισελεν ενερτζυ που τα είχα βάλει μεταχειρισμένα για να περάσω μέχρι να βάλω καινούργια....
Δούλευα σε πρατήριο που είχε και βουλκανιζατέρ δίπλα.Έτυχε μια τετραδα ενερτζυ που την είχε βγάλει κάποιος απο λιζινκ αμάξι,40Κχλμ (2χρονών) είχαν κάνει και τα άλλαξαν .Σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ καλό VFM ,τζάμπα.Με αυτά έκανα σχεδόν 10000χλμ και φτάσαμε στην αλλαγή.
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Μην το παίζεις τρελίτσα. Προσωπικά δεν έχω βάλει ούτε θα βάλω ποτέ μεταχειρισμένα. Και είναι από τα ποτέ που εννοώ. Στην προηγούμενη αλλαγή που ήμουν οικονομικά στριμωγμένος επέλεξα τα kumho σαν 2η εταιρία και να τα κρατήσω λιγότερο παρά να δώσω πχ 80€ για μεταχειρισμένα conti (που μου πρότειναν).
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Συμφερει οικονομικα να περνας απο μεταχειρισμενο πριν πας στο καινουριο? Ποσο χρονων ηταν τα παλια και ποσο σου δωσανε τα μεταχειρισμενα?Edit
Εκτος αν κυριολεκτεις με το 'τσαμπα' οποτε οντως συμφερει.
δωρεάν,χωρις λεφτα΄.Πως το λένε;
Απλά έκανα εγώ όλη την εργασία,εκτός απο την ζυγοστάθμιση που δεν ξέρω.
Τα πιο παλια ήταν φιρεστον (δευτερη φορά που τα εβαζα) τα ειχα σχεδόν 4 χρονια αλλά επειδή το αμαξι τα τελευταια 2 χρονια δεν εκανε χλμ(ίσως ούτε 3000χλμ σύνολο) τα εφαγε και ο ηλιος στο Ναύπλιο είχαν ξυλιάσει και άρχισαν να ανοίγουν.Πριν μια εβδομαδα μπηκαν στο χιουνται ...Τα παλιά ήταν μισελεν ενερτζυ που τα είχα βάλει μεταχειρισμένα για να περάσω μέχρι να βάλω καινούργια....
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Μην το παίζεις τρελίτσα. Προσωπικά δεν έχω βάλει ούτε θα βάλω ποτέ μεταχειρισμένα. Και είναι από τα ποτέ που εννοώ. Στην προηγούμενη αλλαγή που ήμουν οικονομικά στριμωγμένος επέλεξα τα kumho σαν 2η εταιρία και να τα κρατήσω λιγότερο παρά να δώσω πχ 80€ για μεταχειρισμένα conti (που μου πρότειναν).
δεν καταλαβαίνω γιατί ζορίζεσαι
Να σου πω ότι και κτεο περασα με αυτά ή θα σε πειράξει και αυτό; -
...καλά το πήγαινες αλλά ανέφερες τον πλέον αντικειμενικό κριτή των πάντων πάνω στο αυτοκίνητο, εν ονόματι ΚΤΕΟ, και το χάλασες...
έχουν περάσει ΚΤΕΟ αυτοκίνητα που ήταν ερείπια... τι αμορτισέρ, τι φρένα, τι ότι θες, τελειωμένα όλα. Μην με παρεξηγείς, του απάντησα ανάλογα πιο πάνω αλλά το σχόλιο σου αυτό δεν αποδεικνύει την καλή κατάσταση των μεταχειρισμένων ελαστικών σου αγαπητέ φίλε.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
...καλά το πήγαινες αλλά ανέφερες τον πλέον αντικειμενικό κριτή των πάντων πάνω στο αυτοκίνητο, εν ονόματι ΚΤΕΟ, και το χάλασες...έχουν περάσει ΚΤΕΟ αυτοκίνητα που ήταν ερείπια... τι αμορτισέρ, τι φρένα, τι ότι θες, τελειωμένα όλα. Μην με παρεξηγείς, του απάντησα ανάλογα πιο πάνω αλλά το σχόλιο σου αυτό δεν αποδεικνύει την καλή κατάσταση των μεταχειρισμένων ελαστικών σου αγαπητέ φίλε.
Στο αμάξι του αφεντικου μου που το περασα στο ιδιο ικτεο εγραψαν σαν παρατηρηση ότι το ενα ελαστικό (το πίσω αν θυμάμαι καλά ) είχε εξόγκωμα οπότε μάλλον τα κοιτάνε
Αμα ήταν τελεια εκείνα δεν θα εβαζα καινουργια καθώς τα λεφτά δεν περισσεύουν -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...καλά το πήγαινες αλλά ανέφερες τον πλέον αντικειμενικό κριτή των πάντων πάνω στο αυτοκίνητο, εν ονόματι ΚΤΕΟ, και το χάλασες...
έχουν περάσει ΚΤΕΟ αυτοκίνητα που ήταν ερείπια... τι αμορτισέρ, τι φρένα, τι ότι θες, τελειωμένα όλα. Μην με παρεξηγείς, του απάντησα ανάλογα πιο πάνω αλλά το σχόλιο σου αυτό δεν αποδεικνύει την καλή κατάσταση των μεταχειρισμένων ελαστικών σου αγαπητέ φίλε.
Στο αμάξι του αφεντικου μου που το περασα στο ιδιο ικτεο εγραψαν σαν παρατηρηση ότι το ενα ελαστικό (το πίσω αν θυμάμαι καλά ) είχε εξόγκωμα οπότε μάλλον τα κοιτάνε
Αμα ήταν τελεια εκείνα δεν θα εβαζα καινουργια καθώς τα λεφτά δεν περισσεύουν...καταλαβαίνω, με περιμένουν λάστιχα εμπρός πίσω, και τακάκια/ δίσκοι μπρος, τακάκια πίσω μες τον επόμενο άντε μεθεπόμενο μήνα.-
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
τελικα παρήγγειλα τα fulda sportcontact το οποιο θεωρώ αξιοπρεπέστατη λυση με 290ε.
η φουλδα θυγατρικη της γκουντγειαρ δεν ειναι!?...να μας λες εντυπώσεις μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο, αν αντέξεις τόσο να οδηγείς με αυτά... Σχεδόν όλοι όσοι γνωρίζω που έβαλαν Fulda πρώτη φορά και ενώ στην αρχή έλεγαν ικανοποιητικά σχόλια τελικά το μετάνιωσαν.
Αλλά επειδή όλοι και όλα αλλάζουν και εξελίσονται θα ήθελα να μάθω αφού αφορούν και δική μου πιθανή μελλοντική τοποθέτηση αυτά που διάλεξες
μακαρι να γινει ετσι οπως το λες αλλα ήδη εχω αρχισει και ψαχνω αλλα λαστιχα καθος τεταρτη φευγω διακοπες και δεν εχω ορεξη να περιμενω μεχρι παρασκευη που θα παραλαβουν οι λαστιχαδες για να βαλω λαστιχα,απο την στιγμη που πληρωνω ας τα εφερναν σε μια μερα..καθώς απο σαββατο εχω δείξει ενδιαφέρον.
επομενος...επειδη δελεαζει το efficient grip performance στα 300ε τον φαδερ να το προχωρισω!? θελω ενα λαστιχο με σκληρα πλαινα και το συγγεκριμενο δεν μου γεμιζει το ματι καθολου..αλλιώς παμε σε p7 cinturato και bridge t001και ολα αυτα επειδη ειμαι ψειρας και ηθελα να κανω μπρος πισω τα λαστιχα και ειδα το σκισιμο στους ομους απ την εσωτερικη πλευρα στο πισω δεξια λαστιχο....γ αυτο παιδια μην περιμενετε απ τους αλλους και απ το κτεο...εγω στο δικο μου γκολφ περασα χωρις πυροσβεστηρα και φαρμακειο.. μετα εβαλα...
ημαρτον...δεν βγενουν πλεων λαστιχα με σκληρα πλαινα!? σε 3-4 λακουβες να πεσω με καμια 60 στον δρομο Αμφιλοχία-Ακτιο δεν θελω και αλλο...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
...quote]
...μακαρι να γινει ετσι οπως το λες αλλα ήδη εχω αρχισει και ψαχνω αλλα λαστιχα καθος τεταρτη φευγω διακοπες και δεν εχω ορεξη να περιμενω μεχρι παρασκευη που θα παραλαβουν οι λαστιχαδες για να βαλω λαστιχα,απο την στιγμη που πληρωνω ας τα εφερναν σε μια μερα..καθώς απο σαββατο εχω δείξει ενδιαφέρον.
επομενος...επειδη δελεαζει το efficient grip performance στα 300ε τον φαδερ να το προχωρισω!? θελω ενα λαστιχο με σκληρα πλαινα και το συγγεκριμενο δεν μου γεμιζει το ματι καθολου..αλλιώς παμε σε p7 cinturato και bridge t001και ολα αυτα επειδη ειμαι ψειρας και ηθελα να κανω μπρος πισω τα λαστιχα και ειδα το σκισιμο στους ομους απ την εσωτερικη πλευρα στο πισω δεξια λαστιχο....γ αυτο παιδια μην περιμενετε απ τους αλλους και απ το κτεο...εγω στο δικο μου γκολφ περασα χωρις πυροσβεστηρα και φαρμακειο.. μετα εβαλα...
ημαρτον...δεν βγενουν πλεων λαστιχα με σκληρα πλαινα!? σε 3-4 λακουβες να πεσω με καμια 60 στον δρομο Αμφιλοχία-Ακτιο δεν θελω και αλλο...
με μπέρδεψες τώρα... δηλαδή δεν κατέληξες και παράγγειλες τελικά; για λίγες ημέρες δεν θα βάλεις αυτά που διάλεξες;
Όσο αφορά στην 'εθνική οδό' μεταξύ Αμφιλοχίας και Λευκάδας, διαδρομή που την κάνω πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, μπορώ να προσθέσω ότι λόγω της πολύ κακής ασφαλτόστρωσης, ο θεός να την κάνει άσφαλτο, έχω καταστρέψει κρεμαγιέρες, ελαστικούς συνδέσμους, αμορτισέρ και ζαντολάστιχα κατά καιρούς επειδή το πάω λίγο γρήγορα...
Χάλια δρόμος για φλωροσπορ αυτοκίνητα, είτε Ιαπωνέζικα ή Ευρωπαικά. Εκεί χρειάζεται Hummer και πάνω...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
μακαρι να γινει ετσι οπως το λες αλλα ήδη εχω αρχισει και ψαχνω αλλα λαστιχα καθος τεταρτη φευγω διακοπες και δεν εχω ορεξη να περιμενω μεχρι παρασκευη που θα παραλαβουν οι λαστιχαδες για να βαλω λαστιχα,απο την στιγμη που πληρωνω ας τα εφερναν σε μια μερα..καθώς απο σαββατο εχω δείξει ενδιαφέρον.
Βαλε P7 cint ή T001 και μη το σκεφτεσαι. Ειναι ξεκαθαρα αυτα που θες, γιατι να μπλεκεις?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ουαου, λαστιχαρα.... Ανατριχιλα
Γιατι τοσο χαλια ειναι τα fulda; Τελευταια ακουω ολο και περισσοτερους να τα προτιμούν. Τοσο που σκεφτομαι στην επομενη αλλαγη (η οποι αργει ακομα κανα δυο χρονια) να τα προτιμησω. Σε θεμα τιμης παντως φυσανε. Εγω ανα εβαζα τωρα θα δοκιμαζα τα ecocontrol hp σε 185/55/15. Και στην προηγουμενη αλλαγη μου τα χε προτεινει λαστιχας αλλα προτιμησω conti pc5 και προκοψα. Η διαφορα τιμης ειναι χαοτική.
ολο και περισσοτεροι τα προτιμουν γιατι νομιζουν οτι τα 30 ευρω παραπανω που κοστιζει ενα σοβαρο λαστιχο θα τους σωσει, μην μπερδευεσαι.
Kαταρχας στην τεραδα σε εμενα η διαφορα δεν ειναι 30 ευρω αλλα 80-100 ευρω. Υπενθυμιζω διασταση 185/55/15. Δηλαδη τι προβλημα παρουσιαζουν τα fulda; Γλυστρανε, σκανε, στον 1 χρονο ανοιγουνε; Κατι συγκεκριμενο. Σε κριτικες και σε τεστ παντως τα πανε καλα. Τωρα βεβαια δεν εχω απολυτη εμπιστοσυνη σε αυτα για αυτο θελω καποιος που τα εχει δοκιμασει να πει ηταν σε αυτο σε σε αυτο και σε αυτο σκαρτα. Συγκεκριμενα πραγματα ομως. Και βεβαια μιλαμε για τα τελευταια γενιας fulda (οχι να ειχε βαλει καποιος πριν 6 η 10 χρονια και να τα θαψει). Οκτοβρη του 12 εβαλα conti premium contact 5. Στον ενα μηνα σκιστηκε το πλαιονο και ξαναπληρωσα την κατοσταρα. Απο τις αρχες του καλοκαιριου σπινιαρουν ανελεητα με το παραμικρο και ειναι μολις το 2ο τους καλοκαιρι. Και το κανανε απο τις αρχες φετος και οχι στο τελος του καλοκαιριου να πω οτι φαγανε ενα ακομη καλοκαιρι στην μαπα. Στην ουσια με μισο χειμωνα ενα καλοκαιρι και ενα ακομα χειμωνα βγηκανε off. Οποτε το fulda τι το χειροτερο να εχει; Τελικα και τα brand names μαπα βγαινουνε και τα μοσχοπληρωνουμε για αυτο και θελω να ακουσω εντυπωσεις για τα fulda. Τα προηγουμενα μου λαστιχα ηταν δε pirelli p6000. Kαλα ουτε να το συζητησω για αυτα. Ποσες φορες αντικρυσα το χαρο ειδικα σε βρεγμενο.
-
*Ο χρήστης **vellerefontis'
με μπέρδεψες τώρα... δηλαδή δεν κατέληξες και παράγγειλες τελικά; για λίγες ημέρες δεν θα βάλεις αυτά που διάλεξες;Όσο αφορά στην 'εθνική οδό' μεταξύ Αμφιλοχίας και Λευκάδας, διαδρομή που την κάνω πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, μπορώ να προσθέσω ότι λόγω της πολύ κακής ασφαλτόστρωσης, ο θεός να την κάνει άσφαλτο, έχω καταστρέψει κρεμαγιέρες, ελαστικούς συνδέσμους, αμορτισέρ και ζαντολάστιχα κατά καιρούς επειδή το πάω λίγο γρήγορα...
[b** έγραψε:*
Χάλια δρόμος [/b:2vamm3h2]για φλωροσπορ (εδω διαφωνω δεν υπαρχει αμαξι που να αντεχει σε αυτους τουσ δρομους ανεξαρτητα ....... αυτοκίνητα, είτε Ιαπωνέζικα ή Ευρωπαικά. Εκεί χρειάζεται Hummer και πάνω...
οταν πηγενουμε κατω προσπαθουμε παντα να χαρτογραφισουμε τις λακουβες ....δεν υπαρχει περιπτωση να βγεις λαδι..λοιπων τελικα εσκασε τηλ και το μεσσημερι εβαλα τα φουλντα τελικος οπως ειχα επειλεξει...εγινε και ευθυγραμιση γιατι το αμαξι ειχε να κανει 4-5 χρονια... πρωτη εικονα παρα πολυ καλη,στιβαρα λαστιχα με προφιλ αρκετα πιο ενυσχιμενο σε σχεση με τα αλλα που εβλεπα τελικος.εχω αισθηση οτι εδεσε το αμαξι...η τα εξελενς τις γκουντγιαρ ηταν γτπ.
παντος τρελενομαι να το χωνω το αμαξι στις καμπες-στροφες απο αγ.νικολα μεχρι τις ευθειες τις λευκαδας.. εγω 120 σταθερα και ο φαδερ στα 140 32 χρονια τον κανει τον δρομο
φιλε εχω προγραματισμενο ταξιδι τεταρτη βραδυ καθος πεμπτη πρεπει να παραλαβω φορτιο απο μεταφορικη και δεν γινονταν να το αναβαλω,για χαρη των λαστιχαδων...
-
Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο SUVλάκιον
Διάσταση 235/55 R17
Όχημα: Ford Kuga(1η γενιά) 4Χ4(δεν είναι βέβαια μόνιμη) 2.5 200Χρήση:Αποκλειστικά σε αυτοκινητόδρομο,ελάχιστα στην πόλη(95-5 ας πούμε τα ποσοστά).
Το αμάξι δεν πιέζεται γενικά,στόχος δηλαδή να βγάλει πολλά χιλιόμετρα το ελαστικό,με χαμηλή κατανάλωση( ) και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση.Μέχρι τώρα φορούσε τα Conti 4X4Contact
Έχετε να προτείνετε κάτι?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]