-
Για τί αμάξι;
-
Leon 1p,222 αλογα,34,3 ροπη.
-
Τα dunlop made in που είναι;
-
Δεν εχει μονο ενα εργοστάσιο η Ντανλοπ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα dunlop made in που είναι;Τα Sport FastResponse 185/60 14' που φοράω είναι από Ταϊλανδη!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Leon 1p,222 αλογα,34,3 ροπη.Άν και κάνουν ταμάμ στο Supra,με τη ροπή που αναφέρεις πως έχεις,αξίζει να τα δοκιμάσεις!!
-
Σε φανάρια στην περιοχή όπου με το ένα αυτοκινητο ξεκινάω κανονικά,σήμερα με το αλλο με το που έφευγα στρίγγλιζε και σπινιαρε ελάχιστα.Εχει σχέση με τη γόμα του ελαστικού γενικοτερα ή έχουν ξεραθεί μετά απο 3 καλοκαίρια;
Δωστε λίγο φως γιατι δεν το κατέχω.Επαναλαμβάνω,με το αλλο στην ίδια διαδρομη (αυτη που κάνω καθημερινά) δε συμβαίνει κάτι τέτοιο ώστε να πω ότι απλα φταίει η άσφαλτος. -
Hankook Optimo K415: κάτι δεν πάει καλά με την πολλή ζέστη.
Το πρωί που είναι κρύο πάει μια χαρά αλλά κάθε απόγευμα που το οδηγώ το αμάξι στη ντάλα ζέστη και τη καυτή άσφαλτο υπάρχει μια τρομερή ασάφεια από τα ελαστικά, θα έλεγα ότι σχεδόν το αυτοκίνητο ψιλοπαλεύει να κρατηθεί μέσα στα πλαίσια της λωρίδας. Μιλάμε για παλατζάρισμα, όχι αστεία, σα να μη κόβει το τιμόνι σωστά προς τα κει που του δείχνεις.wtf, το χει παρατηρήσει κανείς άλλος; -
Και τα turanza t001 που φοραω(σχεδον καινουργια)σε καυτη και γυαλι ασφαλτο σε αποτομες κινησεις γλυστρουν-τσιριζουν.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Και τα turanza t001 που φοραω(σχεδον καινουργια)σε καυτη και γυαλι ασφαλτο σε αποτομες κινησεις γλυστρουν-τσιριζουν....απ'τό λαιμό τα κρατάς;!!!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Hankook Optimo K415: κάτι δεν πάει καλά με την πολλή ζέστη.
Το πρωί που είναι κρύο πάει μια χαρά αλλά κάθε απόγευμα που το οδηγώ το αμάξι στη ντάλα ζέστη και τη καυτή άσφαλτο υπάρχει μια τρομερή ασάφεια από τα ελαστικά, θα έλεγα ότι σχεδόν το αυτοκίνητο ψιλοπαλεύει να κρατηθεί μέσα στα πλαίσια της λωρίδας. Μιλάμε για παλατζάρισμα, όχι αστεία, σα να μη κόβει το τιμόνι σωστά προς τα κει που του δείχνεις.wtf, το χει παρατηρήσει κανείς άλλος;Welcome to summer Greece...
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Σε φανάρια στην περιοχή όπου με το ένα αυτοκινητο ξεκινάω κανονικά,σήμερα με το αλλο με το που έφευγα στρίγγλιζε και σπινιαρε ελάχιστα.Εχει σχέση με τη γόμα του ελαστικού γενικοτερα ή έχουν ξεραθεί μετά απο 3 καλοκαίρια;
Δωστε λίγο φως γιατι δεν το κατέχω.Επαναλαμβάνω,με το αλλο στην ίδια διαδρομη (αυτη που κάνω καθημερινά) δε συμβαίνει κάτι τέτοιο ώστε να πω ότι απλα φταίει η άσφαλτος.Σίγουρα στο παράδειγμα που αναφέρεις παίζει η ρόλο η διάσταση που φοράει κάθε αμάξι, σε σχέση με τη δύναμη κάθε κινητήρα.
Τα ξεραμένα λάστιχα δε στριγγλίζουν. Στρίγγλισμα κάνουν οι καλές γόμες όταν ξεκινήσεις απότομα. Ναι μεν δεν έχει εύκολη πρόσφηση αλλά στρίγγλισμα δεν ακούς, συνήθως με τα ξεραμένα λάστιχα γυρίζουν οι τροχοί κάνοντας ένα θόρυβο όπως τα παλιά που είχαμε με τις 13αρες ζάντες. -
Μια χαρα στριγγλιζουν και λαστιχα 10ετιας.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Τελικά μπήκαν σήμερα στο mx τα sport maxx rt. Για να δούμε τι θα πουν και αυτά...
-
@xenos
Καλοφόρετα και πάντα ασφαλείς διαδρομές -
Audi a4 1.8T 170hp με κίνηση σε επαρχιακούς δρόμους (~50χλμ το δρομολόγιο) και εθνική (>400χλμ το δρομολόγιο)
Είμαι μεταξύ Dunlop Sport BluResponse και Bridgestone Turanza ER300
Από τιμή είναι πάνω κάτω τα ιδια....Γνώμες?
Υγ. Τα bridgestone είναι runflat? -
To ER 300 να βάλεις.....βγαίνουν και runflat,εσύ θα βάλεις τα'normal'.....
υγ.Ούτως ή άλλως,απέχουν ελάχιστα από τα runfflat!! -
Βγαίνουν ακόμα τα ER300; Δεν έχουν αντικατασταθεί απο τα Τ001;
Πάντως τα ER300 επειδή τα φόραγα, το χειμώνα πρόκειται για ένα εξαιρετικό λάστιχο για πολεμικές βόλτες, το καλοκαίρι όμως είναι επικίνδυνο.
-
Εγώ παιδιά πάντως με τα kumho είμαι πολύ ευχαριστημένη από το 2009 μέχρι σήμερα. Εχω ένα golf 5.
-
Ο χρήστης orchid έγραψε:
Εγώ παιδιά πάντως με τα kumho είμαι πολύ ευχαριστημένη από το 2009 μέχρι σήμερα. Εχω ένα golf 5.Σκέφτεσαι να τα αλλάξεις ή θα τα κρατήσεις και άλλο;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]