-
για τα Goodyear Efficient Grip Performance τι γνωμη εχετε?
διαβασα οτι εχουν πολυ μικρη αντισταση κυλισης. -
Ο χρήστης Xainhs έγραψε:
Δηλαδή τόσο χάλια κράτημα έχουν??εσύ τί φαντάζεσαι;....
-
Δήλωσα άγνοια Φανταζόμουν ότι θα είχαν διαφορά με κάποιο επώνυμο αλλά δεν ήξερα πόσο μεγάλη θα ήταν! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε λοιπόν κάποια με έμφαση στο κράτημα?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
διαβασα οτι εχουν πολυ μικρη αντισταση κυλισης.Ναι και ειναι το μόνο πράγμα που έχουν
Μετριότατα είναι κοίτα κάτι αλλο -
σε review τα αποθεωνουν
και σε περιοδικα και σε site. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
διαβασα οτι εχουν πολυ μικρη αντισταση κυλισης.Τα εχωβαλει εγω στο ΜΙΝΙ ,μια χαερα τα βρισκω δεν εχω καποιο παραπονο.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
σε review τα αποθεωνουν
και σε περιοδικα και σε site.Δεν ξέρω για τα Performance αλλά τα απλά Efficient Grip ( = Ineffiecient Slip) είναι το χειρότερο λάστιχο νέο γενιάς που έχω δοκιμάσει. Λίγο χειρότερο από χρησιμοποιημένο προφυλακτικό για να καταλάβεις...
-
Ο χρήστης koumis έγραψε:
Audi a4 1.8T 170hp με κίνηση σε επαρχιακούς δρόμους (~50χλμ το δρομολόγιο) και εθνική (>400χλμ το δρομολόγιο)
Είμαι μεταξύ Dunlop Sport BluResponse και Bridgestone Turanza ER300
Από τιμή είναι πάνω κάτω τα ιδια....Γνώμες?
Υγ. Τα bridgestone είναι runflat?Τα είχα και τα δύο. Το ER300 είναι καλά για ταξίδια γιατί έχουν σκληρότερη γόμα και φθείρονται αργότερα από τα dunlop που έχουν μαλακότερη γόμα. Στο κράτημα και στην αίσθηση της κατευθυντικότητας προτιμώ τα dunlop
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
διαβασα οτι εχουν πολυ μικρη αντισταση κυλισης.Τα εχωβαλει εγω στο ΜΙΝΙ ,μια χαερα τα βρισκω δεν εχω καποιο παραπονο.
Τα Efficient grip τα είχε πρώτη τοποθέτηση το Renault μου από εργοστάσιο. Είναι απλά άθλια λάστιχα. Από τα περίπου 15000 χλμ (σχεδόν στο χρόνο) το αμάξι άρχισε να γλιστράει και σε στεγνό και σε βρεγμένο.
Τα Efficient grip performance για τα οποία μάλλον λέτε τα αντικατέστησαν κι ότι λένε είναι σημαντικά καλύτερα. Αν τα είχα βάλει που το σκεφτόμουν όταν άλλαξα λάστιχα θα μπορούσα να σας πω εντυπώσεις αλλά τελικά δεν.edit Συγνώμη αλλα απο το αρχικο ποστ έχω παραλείψει το performance. Μονο το Efficient grip διάβασα . Sorry
-
Μετά από 300χλμ που τα έχουμε στο Sirion δεν έχω παράπονο.
-
Φτάνει η ώρα αλλαγής ελαστικών για την Α200 με AMG πακέτο και αφορά την διάσταση 225 40 R18...
Δύο ερωτήσεις προς τους συμφορουμίτες εδώ:
- Να βάλω ξανά Run Flat ή απλά;
- Ποιές εκδόσεις ελαστικών μου προτείνετε γνωρίζοντας ότι το πατάω όσο όσο σχεδόν καθημερινά;
Υ.Γ: ...έχετε υπόψη σας ότι δεν έχω απαιτήσεις σε άνεση αλλά ούτε και σε μακροβιότητα. Με ενδιαφέρουν οι καθαρές επιδόσεις τους και η αντοχή τους σε παρατεταμένη σκληρή χρήση και μεγάλα ταξίδια ανανεμιγμένα με καθημερινή νευρική οδήγηση προς και από το γραφείο.
-
βαλε οτι εβαλε και το αλανι με την B class diesel με τα 177 ατιθασα αλογα λιγες σελιδες πιο πισω
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
βαλε οτι εβαλε και το αλανι με την B class diesel με τα 177 ατιθασα αλογα λιγες σελιδες πιο πισωευχαριστώ, αλλά δεν θα ήταν πιο εύκολο να μου γράψεις ποια είναι από το να με παραπέμπεις λίγες σελίδες πιο πίσω.. αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερα αν έχει προηγηθεί ανάλογη συζήτηση. Και πάλι όμως άλλες οι προδιαγραφές του άλλες οι δικές μου...
Ατίθασα άλογα δεν έχω, 177 δεν έχω, το πολύ 187 από ότι λέει η Carlsson...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
βαλε οτι εβαλε και το αλανι με την B class diesel με τα 177 ατιθασα αλογα λιγες σελιδες πιο πισωΗ Α class δεν ειναι τοσο zmport οσο η B class του κυριου!
-
Ένα semi slick για τον κυριο που οδηγάει 1.6 συμπιεστό λες κι έχει διλιτρο τρούμπο με 300 αλογα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ένα semi slick για τον κυριο που οδηγάει 1.6 συμπιεστό λες κι έχει διλιτρο τρούμπο με 300 αλογα -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
βαλε οτι εβαλε και το αλανι με την B class diesel με τα 177 ατιθασα αλογα λιγες σελιδες πιο πισω
Η Α class δεν ειναι τοσο zmport οσο η B class του κυριου!
μα, για αυτό ακριβώς έχει και το γράμμα Α, η Β είναι η αμέσως επόμενη, και καλύτερη, πιο σπορ έκδοση!
...αλλά γνώμες για λάστιχα δε μου λέτε...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μα, για αυτό ακριβώς έχει και το γράμμα Α, η Β είναι η αμέσως επόμενη, και καλύτερη, πιο σπορ έκδοση!
Μισλεν pilot super sport θα βαλει ο κυριος με την Β , οποτε βαλε κατι πιο οικογενειακο εσυ
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
p zero
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μισλεν pilot super sport θα βαλει ο κυριος με την Β , οποτε βαλε κατι πιο οικογενειακο εσυ
έγινε!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]